Opwindend.Net
Datum: 23-04-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 5203x
Lengte: Lang
Online Lezers: 2
Een Lesbienne Met Schulden - 14
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 13

EEN NIEUW EXPERIMENT

Georgina en Cindy, de collega’s van Laura, bleven haar de hele dag vanuit hun oogkijken observeren. In hun ogen was zij een leugenachtige hoer, maar daar kon Laura niet aan doen, en dat wisten die twee natuurlijk niet. Afgezien daarvan was voor het haar een relatief gemakkelijke werkdag, ze had tijd om na te denken over haar situatie, en vooral over haar schulden.

Vrijdag moest ze immers € 1.000, - hebben. Als ze goed keek naar haar eigen en Erica’s financiën dan kon ze daar dit bedrag wel ergens vandaan halen, maar ze moest het elke week doen, en ze wist dat ze dat niet vol kon houden. Ze hadden immers ook de termijnen van de hypotheek, hun dure kledingsmaak, voedsel, uitstapje sen ga zo maar door. En daar kwam nog bij dat ze door het MOC geen bijbaantje nemen, ze moest zich de meeste avonden melden bij dit centrum.

Tijdens de lunchpauze knoopte ze een gesprek met Michael aan.

“Michael, ik weet dat jij je financieel geen zorgen hoeft te maken,” zei ze. “Je ouders hebben voor jou een aantal goede investeringen gedaan en daar pluk jij nu de vruchten van. Jij bent gesetteld, zo iets het toch?”

“Ja,” zei hij behoedzaam en begon aan zijn lunch.

“Erica en ik zitten op het ogenblik een beetje krap bij kas en eh…. ik vroeg me af of we misschien van jou wat geld kunnen lenen?”

Hij lachte. “Ik weet het niet, gaat Erica, als ik weer op bezoek kom, mijn pik zuigen?”

Laura verstijfde en hij wist dat hij te ver was gegaan. “Ik maakte maar een grapje hoor. Hoeveel heb je nodig?”

“Ongeveer duizend euro” zei Laura. “Dat hebben we deze week nodig en misschien later nog eh….”

Hij keek haar ongelovig aan. “Duizend Euro, Jezus, Laura, wat is er met je aan de hand?”

“Ik heb net slechte beleggingen gedaan” zei Laura “en dat hoop ik snel ongedaan te maken!”

“Ik weet het niet,” zei Michael, “duizend euro is een hoop geld."

Laura slikte een paar keeronhandig. Ze wist wat ze vroeg, maar ze wist ook dat hij, als was hij haar vriend, duidelijk geïnteresseerd was in Erica, maar dat was Laura zelf ook. Ze was niet van plan Erica voor geld van de hand te doen, maar Laura zelf had al jarenlang jongens het hoofd op hol gebracht, dus kon ze daar vandaag misschien wel gebruik van maken?

Ze stak haar hand uit en legde dat op zijn knie. Ze boog iets voorover en wist dat hij in haar decolleté kon kijken. “Ik zou het zeer op prij stellen,” zei ze “het zou veel voor me betekenen en ik weet dat het bij Erica net zo is. "Als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Wanneer kun je het terugbetalen?” vroeg Michael.

“Dat weet ik nog niet!” zuchtte Laura.

“Oké, ik zal het je lenen,” zuchtte Michael. “Ik zal het vandaag overmaken op je rekening, maar dan wil ik wel morgenavond langkomen, om te zien of alles wel goed met jullie in orde is, oké?”

Laura fronste. “Ik weet niet of ik morgenavond geen afspraken heb, dat moet ik even nakijken, maar dat hoor je nog wel van me.”

“Deal, maar als je deze week géén tijd voor me hebt dan gaat de deal niet door.” Hij hoorde haar zuchten voor ze zei: “Ik beloof dat ik het nakijk en je het morgen laat weten.”

“Klinkt goed” zei Michael. De lunchpauze zat er op en beiden stonden op, knuffelden en gingen naar hun werkplek.

Die avond ging Laura naar het Marleen Onderzoek Centrum. Ze was opgewonden, voornamelijk door de effecten van haar afrodiserende pil. Ze had wel een paar dingen die ze daar moest regelen. Ze vertelde Annie dat ze een par vragen had en, nadat Laura zich had uitgekleed, nam ze haar mee naar het kantoor van de ‘behandelend’ arts Dr. Wouters.

“Morgen kom ik niet” zei Laura. Ze zat niet lekker in haar vel, ze was naakt en zat in de spreekkamer van dr. Wouters. Annie was er, natuurlijk dr. Wouters en John die ongegeneerd naar haar tieten zat te kijken. Ze had zich ineens gerealiseerd dat ze, bij haar vorige bezoek aan deze kamer, zich daar had gemasturbeerd. Hij kutje werd nat en ze wilde opdat moment dat ze weer het lef had dat daar te doen.

“Alleen, morgen, woensdag?” vroeg de dokter.

“Eigenlijk heb ik iedere week een avond nodig. Ik moet een tweede baan zoeken om de eindjes aan elkaar te knopen, en het weekend en een doordeweekse avond, plus de dinsdag en woensdagen die ik normaal al heb, kunnen net het verschil maken.” Wouters en Annie keken elkaar even aan en zwegen.

Na een korte pauze, die voor Laura uren leek te duren zei dr. Wouters: “Kijk, we kunnen je morgen vrij geven en dan eens kijken eh …. Nou wij geven de voorkeur aan de donderdag, dus laten we daar donderdag van maken – maar we moeten het conditioneringsprogramma blijven volgens, op voorwaarde dat U die ochtend in plaats van dat u de avond hier naar toe moet komen, toch uw pillen inneemt en dan ’s avonds nog een dosis, en we zullen een extra activiteit voor u moeten plannen, noem het maar een soort ‘huiswerk’ om uw conditie op peil te houden.”

Laura zat in dubio, ze herinnerde zich het effect van de pillen terwijl ze laatst aan het werk was. Die hadden ervoor gezorgd dat ze zich compleet als een slet had gedragen. Zou ze dat iedere week een dag vol kunnen houden? Alleen al bij de gedachte begon haar kutje te jeuken – het beïnvloedde haar gedachten, ze kon niet zuiver meer denken, maar ze had géén keus, ze moest het doen. Als ze eens probeerde weerstand te bieden tegen deze medicijn, misschien zou dat helpen en zou ze zich als een echte dame gedragen. “Oké” stemde ze in.

“Uitstekend” zei dr. Wouters. “Laten we snel naar de conditioneringskamer gaan en we zullen je het huiswerk van morgen vertellen als we daar klaar zijn.” Laura was in de war, ze volgde het trio op haar automatische piloot. Ze was in de war, vooral toen ze zag dat, toen ze de kamer binnen kwam, de stoel verdwenen was. In plaats daarvan zag ze het een of ander vernuftig apparaat dat tot taillehoogte kwam en wat een reeks armen bleek te zijn. Vlak voor het apparaat kwamen twee rubberen fallussen uit de vloer. John liep achter haar en ze hoorde hem zeggen: “Vandaag ga je leren knielen, Laura. Kniel in het midden van de vloer, zodat de pik in je kutje gaat.”

Aarzelend ging Laura naar de rubberen dildo’s. Ze zag meteen dat ze goed gesmeerd waren, hoewel ze zelf zo nat was dat dit misschien helemaal niet nodig was geweest. Langzaam liet ze zich op haar knieën zakken en gebruikte ze haar hand om de rubberen lul in haar poesje te sturen. Ze kreunde van genot toen het tussen haar kutlippen gleed en in haar kutholte verdween. Ze liet zich verder zakken en merkte dat het de perfecte lengte was om haar op de grond te laten rusten zonder te diep in haar vagina te prikken. Toen ze volledig in geknielde positie zat, prikte de tweede, kortere dildo bij de ingang van haar anus, net zoals in de stoel.

John kwam naar haar toe, pakte haar handen en bewoog ze achter haar rug. Ze voelde iets kouds en metaalachtig haar polsen aanraken, en ze besefte dat ze achter haar rug werd geboeid. Ze raakte een beetje in paniek, maar John legde zijn handen op haar hoofd en duwde haar naar beneden, en Laura besefte dat in haar huidige positie, zelfs de kleinste druk naar beneden, haar helemaal niet in staat stelde te bewegen. Ze zat in de val en spande zich in de dildo.

Vervolgens kwam Annie naar haar toe. Die ging achter haar zitten en stak haar hand om Laura heen. Laura voelde Annies borsten tegen haar rug drukken en dat was me een partij lekker. Ze wist aanvankelijk niet wat Annie aan het doen was, maar voelde toen dat die haar haren in twee vlechten aan het doen was, een aan elke kant van haar gezicht. Waarom?

Daar kwam ze snel achter. Toen de staartjes klaar waren trok Annie twee metalen armen uit de machine voor Laura. De armen eindigden in krachtige klemmen. Annie stopte een vlecht in elke arm en drukte op een knop. De armen trokken zich terug in de richting van de machine en Laura voelde dat haar hoofd aan haar haren naar voren werd getrokken. Zo werd ze gedwongen om zo goed mogelijk naar voren te leunen met de dildo in haar kutje. De armen gaven haar wat meer bewegingsvrijheid en Laura kon een meet rechtopstaande positie innemen, hoewel, haar haren zaten nog steeds in de klemmen.

Tenslotte bevestigde Annie het laatste element aan de machine en werd het doel ervan Laura duidelijk. Ze schroefde een grote zwarte dildo op zijn plaats in het midden van de machine, recht voor Laura’s gezicht, de punt wees naar haar mond. Het was ook op een bewegende arm en Annie controleerde snel dat de dildo naar het gezicht van Laura kon bewegen en dan weer weg kon gaan.

Uiteindelijk bevestigde John de dingen waar Laura al bang voor was geweest: de pijnlijke krokodilklemmen, die in haar tepels en schaamlippen beten, de draden eindigden ook in het apparaat. De pijn was vreselijk, maar op de een of andere manier ook goed. Laura merkte maar nauwelijks dat John met zijn vingers in haar kutje zat toen hij controleerde of alles goed was aangesloten. Het was zover en Annie startte de video.

Deze keer was het echter anders. In plaats van de gebruikelijke pornografie was het gezicht van een meisje e zien. Ze zag er diep ongelukkig uit, een gefronst gezicht, je hoorde haar nog snikken en zag dat ze gehuild had. Het was een close-up en Lara voelde zich ongemakkelijk, ze keek er niet graag naar. Het was stressvol en vreemd om alleen maar te staren naar het beeld van een diep ongelukkig meisje.

Toen gleed de dildo op de machine, die op Laura’s mondhoogte hing, naar voren en drukte tegen haar lippen. Laura was verrast en had zelfs geen tijd om haar mondje open te doen. Zodra de voortgang van de dildo werd belemmerd door haar gesloten mond, schoot een elektrische schok daar haar tieten en schaamlippen. Ze voelde wat urine tussen haar schaamlippen wegdruppelen en opende haar mond om te gillen.

Zodra ze dat deed gleed de dildo naar binnen en stopte aura’s mond vol met een grote pikvormige prop. Tegelijkertijd begonnen de dildo in haar kutje en tegen haar anus te trillen. Degene in haar kutje begon langzaam en heerlijk in en uit haar kutje te pompen. En op het scherm veranderde het beeld. Het toonde niet langer een verdrietig meisje, maar eerder een gelukkig meisje, dat op de pik van een man zat te zuigen. Het meisjes zat geknield voor de man met haar handen gebonden op haar rug, net als Laura geknield, volledig naakt met haar extra grote tieten die veelvuldig in beeld kwamen, en het leek of niets ter wereld haar gelukkiger maakte dan de grote lul die in en uit haar mondje aan het pompen was.

Het uiteinde van dildo in de mond van Laura smaakte naar sperma, en ze vroeg zich af of die dildo ook, net als haar speciale strap-on, nep sperma kon spuiten. De combinatie van de plotselinge kutstimulatie, en het minder stressvolle beeld op het scherm, zorgde ervoor dat Laura zich goed voelde, en ze begon haar hoofd op en neer te duwen op de rubberen lul in haar mond.

Toen, net zo plotseling, trok de dildo zich terug uit haar mond en onmiddellijk stopte de vibratie in haar kutje en veranderde het beeld op het scherm in een andere close-up van een ellendig, ongelukkig meisje.

Het beeld veranderde niet en Laura wroette ongemakkelijk in haar positie. Toen voelde ze dat haar hoofd naar voren werd getrokken. De klemmen trokken aan haar startjes en trokken haar gezicht naar voren via een stevige greep op haar haar. Laura verzette zich even, ze was verward, maar voelde toen een elektrische schok in haar kut en tieten, en leunde ze gehoorzaam naar voren. De beweging sleepte haar weer naar de lul en ze opende braaf haar mondje. Het duwde naar voren toen het binnendrong en Laura merkte dat ze dit een ongemakkelijk gevoel gaf en ze kokhalsde, helemaal niet in staat om te bewegen of weg te trekken vanwege de stekte druk van de machine op haar haar.

De vibrator in haar kutje was echter overdrive gegaan, pompte heftig in en uit haar kutje. Het was een veel sterkere sensatie dan de vorige keer en Laura vond het geweldig. Ze kreunde van genot met de kunststof lul in haar mond. Opnieuw was de trieste vrouw op het scherm verdwenen en vervangen door een opgetogen knielende set die een lul pijpte. Deze keer had de man stevige controle over het hoofd van de vrouw en hield ze haar gezicht stevig gedrukt tegen zijn kruis, terwijl hij haar neukte. De vrouw wreef oer haar kutje op een manier die suggereerde dat ze in de seksuele hemel was.

Zo ging het een aantal uren door. Als de dildo niet in haar mond zat, waren de vibrators stil en op het scherm een meisje te zien dat van streek was. Wanneer Laura op de dildo zoog werd haar poesje beloond en liet het scherm haar vrolijk pijpende bimbos zien. Op de momenten dat Laure even weigerde de lul in haar mond te nemen kreeg ze een schok. Het tweede uur begonnen ze haar ook schokken te geven als Laura niet de lul kuste en hem met haar tong aflikte. De beloningen werden steeds groter en ze begon gefrustreerd te raken toen de machine haar de lul aanbod zonder aan haar haar te trekken.

Ze kwam weer ontelbare keren klaar, waarbij elk orgasme dat ze had diep bevredigend was, en de machine, bij elk orgasme, haar een straaltje sperma gaf. Laura slikte dit gretig door en ontdekte dat dit haar orgasme verhoogde, wetende dat ze bij ieder orgasme een beetje van die smakelijke traktatie kreeg.

Uiteindelijk stopte het programma en Annie begon haar van de machine los te maken. Laura was, zoals gewoonlijk, in opperstaat van seksuele verwarring. Het voelde vreemd aan je mond weer te kunnen sluiten na uren op een pik te hebben mogen zuigen. Ze merkte dat ze geknield zat in een plas urine, urine dat ze had laten lopen bij die elektrische schokken. Annie keek afkeurend naar die plas.

“De volgende keer dat jet het weer zo nat maakt zal je het zelf op moeten ruimen, Laura” zei ze licht geïrriteerd. Laura knikte, dat leek haar redelijk. Ergens voelde ze zich beschaamd, ze had haar plasje niet op kunnen houden. Annie hield haar van de kut en kont dildo’s af te klimmen en zei: “Je moet ze schoon likken, Laura.”

Dat begreep ze. Ze had er, met haar kutje, een zootje van gemaakt en dan was het niet meer dan billijk dat ze dat ook opruimde. Laura was op handen en knieën gezakt. Het betekende geknield in haar eigen pis, wat walgelijk was, maar ze was te verward om dat te registreren. Ze boog naar beneden en likte de twee plastic dildo’s schoon. Degene, die in haar kutje had gezeten, smaakte goed, die in haar reet was vies. Automatisch nam ze die grote, die in haar kut was geweest, weer in haar mond en ging met haar hoofd, net als ze met die dildo die ze in haar mond had gehad, op en neer. Haar tieten doopten daardoor in de plas van de urine, en dat voelde nog lekker aan ook.

Terwijl ze daar op handen en knieën bleef zitten en de dildo’s likte, die net in haar waren geweest, voelde ze twee vingers van achteren haar kut binnendringen. Ze kreunde opgewonden en duwde haar heupen tegen zich aan. Ze drongen verder in haar kut door, dieper en dieper in haar vagina, tot plotseling Laura voelde dat ze weer ging komen.

Terwijl haar orgasme door haar lichaam gierde zag Laura ineens de camera weer in de hoek staan en herinnerde ze zich dat alles werd opgenomen. Maar wat was er opgenomen? Wat? Een rossig harige naakte lesbienne met hangende grote tieten die op handen en knieën kruipt in een plas van haar eigen urine, zuigend op een dildo, die net in haar kutje heeft gezeten terwijl iemand haar kutje vingerde,

En niet zomaar iemand, Laura trok de dildo uit haar mond, draaide haar hoofd en besefte dat het John was die net haar poesje had geschonden met zijn vingers. Ze had een jongen er voor laten zorgen dat ze een orgasme kreeg. Ze gruwelde van afschuw. Ze strompelde overeind en bloosde. Er druppelde urine van haar tepels af en ze wreef over haar knieën en onderbenen, ze kon niet geloven dat ze zich zo had gedegradeerd en hoe sletterig ze net was geweest. Ze probeerde geen oogcontact met hem te maken, in plaats daarvan lep achteruit van hem vandaan naar de hoek van de kamer.

Annie volgde haar meedogenloos. “Laura, je ziet er niet uit!” zei ze, en toen de kont van Laura tegen de hoek botste en ze geen kant meer op kon, stapte Annie naar haar toe, en, tot grote verbazing van Laura, gaf ze haar een hartstochtelijke kus op de lippen. Laura kuste haar terug, blij maar verward. Na de kus zei Annie “Brave meid!” en ze gaf Laura daarbij een dildo in haar handen met de woorden: “Dit is je huiswerk, Laura. Het enige wat je hoeft te doen is om de twee uur vijf minuten over je kutje wrijven terwijl je hierop zuigt.”

“Spuit deze ook …eh…iets?” vroeg Laura.

Annie lachte. “Nee, we willen gewoon datje eraan went om een pik in je mond te hebben als je seksueel genot voelt.”

Dit deel van het conditioneringsprogramma bracht Laura van haar stuk. Hadden ze haar zo omgeturnd dat ze kon genieten van een blow job? Was het echt zover met haar gekomen? Waarschijnlijk niet. Seksualiteit werkt zo niet. Ze as als lesbienne geboren en dat is geen keuze of het is niet iets dat je leert. En als ze nu eens merkte dat ze het lekker vond als ze op een dildo zoog? Nou ja, misschien had ze er onbewust altijd al van gehouden op een dildo te zuigen, en hebben ze haar hier alleen maar geholpen dat te leren doen. Een dildo is geen lul. Nee, hij is van plastic of rubber.

Bij thuiskomst bewees ze dat ze nog steeds lesbisch was door haar vriendin haar kutje te laten likken totdat ze klaarkwam. Maar eerst had ze de strap-on bij Erica aangedaan. Ze knielde naakt voor haar minnaar en erop gezogen totdat het haar mond vulde met sperma.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 15

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2110x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8856x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12999x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net