Opwindend.Net
Datum: 23-04-2018
Stemmen: 70x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 13094x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Crush Op Een Docent - 4
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 3

Terwijl Dieuwerke fruit aan het snijden is check ik even alle gemiste oproepen en appjes. Ik zie dat Liza alles wilt weten over mijn fantastische nacht maar ik mag er natuurlijk niet te veel over kwijt want Liza zou gek worden als ze wist dat ik het deed met een docente, laat staan met een docente die ze niet mag. Dieuwerke komt tegenover mij zitten en zet een flinke kom yoghurt neer en zegt, dat heb je wel verdiend na gister avond. Op dat moment word ik gebeld door mijn moeder, ik zeg dat het me spijt dat ik niks heb laten horen en gek genoeg zegt mijn moeder dat het oke is en dat dat niet is waarom ze belt. Ik vraag wat er dan is ze zegt voordat je in paniek raakt als je thuis komt moet ik je vertellen dat je vader en ik besloten hebben om te gaan scheiden en je vader zonder iets te zeggen weg gegaan. Op dat moment voel ik een voet langzaam op mijn kutje drukken en wrijven, ik moet moeite doen om niet te kreunen en kijk Dieuwerke een beetje geļrriteerd aan ze kijkt heel onschuldig terug. Michelle ben je er nog?, ja mam ik werd even afgeleid maar dat zat er wel aantekomen een scheiding, ik zie Dieuwerke begripvol knikken en ze haalt haar voet weg. Ja lieverd daar heb je gelijk in, omdat ik je vandaag waarschijnlijk niet meer zie omdat ik late dienst heb, vraag ik je nu alvast om je mentor morgen hiervan op de hoogte te brengen. Ik zeg ja is goed ik zal het Diew eeeeeh mevrouw Kramer morgen vertellen, Ik zie Dieuwerke opgelucht adem halen en Ik denk bij mezelf wat een domme fout! Top, lieverd misschien tot vanmiddag, Doeii. Dieuwerke zegt dat ging maar net goed, sorry voor mijn voet ik dacht dat Liza je belde. Ik zeg dat het niks geeft, dus mijn ouders gaan scheiden en mijn vader is er vandoor opgeruimd staat netjes zeg cynisch. Dieuwerke lacht want ze weet dat ik en mijn vader geen goede band hebben. Ze zegt als er wat is moet je gewoon naar me toe komen ook al heb je nog les dan kunnen we misschien wel wat regelen zegt ze met een knipoog. Dan voel ik weer haar voet en ze kijkt weer heel onschuldig en zegt eet nou eens door, ik ben nog niet klaar met je! Waarop ik zeg ik wist niet dat je geil was! Ze moet lachen. Snel eet ik mijn yoghurt op en ze staat op en pakt mijn kom en zet hem in vaatwasser. Ik geniet van het uitzicht en dat merkt ze geloof ik en ze zegt bevalt het je?! Ik zeg heel onschuldig wat?! Alsof je dat niet weet liefje, heb je trouwens genoeg gegeten of heb je nog honger? Ik heb altijd honger zeg ik, waar heb je zin in liefje? Heel even twijfel ik en geef knip ogend het antwoord: in jou. Ze word een beetje rood en zegt goede keuze, come here and get it!

Dat laat ik mij geen 2x zeggen en loop naar haar toe en duw haar tegen de muur en begin haar gepassioneerd te zoenen. En druk mijn been tussen haar benen zodat haar kutje tegen mijn boven komt. Ze betast mijn hele lichaam en haar tong dringt mijn mond binnen we staan flink te tong worstelen en mijn been wrijft tegen haar kutje aan, onder het tongen door hoor ik haar kreunen. Op dat moment gaat de bel en ze beseft zich dat haar beste vriendin vandaag zou komen en zegt hard op kut helemaal vergeten, zie je wat je met me doet! En ze stuurt me naar boven ik kan duidelijk horen wat er gezegd word want ik blijf boven uit het zicht op de gang hangen.

Hey Dieuw wat zie jij er stralend maar geļrriteerd uit, Ja sorry Hanna ik was helemaal vergeten dat je kwam. Ze lopen richting de keuken en ik kan nog steeds alles horen. Jij en iets vergeten Dieuw?! wie is de gelukkige?! Ken ik hem? Zo te zien was hij goed bezig! Nee je kent dr niet, alhoewel niet persoonlijk. Wacht zei je nou dr?! Het is een zij?! Welkom bij de club! Wat leuk zeg had dit niet verwacht!. Ja het is een zij.. En ze is het beste wat mij is overkomen. Haha dat zeggen ze allemaal, wacht het is toch niet die leerling alhoewel dat echt ontzettend geil zou zijn. Uhm nou eigenlijk (ik hoor aan Dieuwerke haar stem dat ze nerveus word) uhm herinner je die keepster van de tegenpartij van gisteren die je al wou bespringen tijdens het warm lopen? Omg Dieuw! Is het haar omg dat is echt zoo geil, hoe heb je dat zo snel voor elkaar gekregen?!! Ik ben echt wel een beetje jaloers! Hanna even rustig wat ik je nu ga vertellen moet je geheim houden beloof me dat!! Ja Dieuw je kunt me vertrouwen. Dat meisje is die leerling! Whaaaaaaaaaaat!! Hanna rustig please! Omg dat is zo geil... Ik snap je helemaal goede keuze, maar ze is toch nog maar 16? Ja dat klopt... Maar ik ben echt verliefd op haar en zei volgens mij ook op mij. (ik smelt een beetje bij de gedachte dat er iemand verliefd op me is) Ik wens jullie veel plezier en geluk samen Dieuw. Dan mag je me nu vertellen waarom je nog steeds rode wangen hebt en waarom je haar zo in de war zit! Ik hoor Dieuwerke zeggen ik denk dat je dat wel kan raden en ik denk oh shit... Ja dat kan ik zeker en dat verklaart ook die fiets voor de deur haha, waar is ze? Ik heb haar naar boven gestuurd voor het geval mijn moeder voor de deur stond, je weet hoe ze is. Vertel op Dieuw hoe is ze in bed?! Ze is fantastisch Han, die meid heeft me gister avond 4x laten komen.. Ik kon niet meer, en vanochtend had ze me bijna weer laten komen, maar toen ging de bel... zegt Dieuwerke snauwend. Ja dat verklaart waarom je zo geļrriteerd de deur open deed, mag ik haar zien? Het is geen aapje Han.. Is dat wel vertrouwd met jou aangezien je je gister al bijna niet kon inhouden grapte Dieuwerke. Haha grappig... Ze is van jou! Ik zou haar wel even voor je roepen.

Ondertussen had ik mijn eigen shirt weer aangetrokken want ik had dit wel verwacht. Ik hoor onder aan de trap MICHELLE! kan je even komen?! Ik moet je aan iemand voorstellen ik hoor Hanna zeggen zelfs haar naam is geil en hoor Dieuwerke zeggen hou je mond! Ik kom elegant de trap afgelopen en ik zie Dieuwerke lachen en mijn lichaam bewonderen. Hanna komt de keuken uit gesprint en zegt hooii Michelle ik ben Hanna, leuk om je te ontmoeten. Ik zeg een beetje verlegen hoi terug en zeg leuk om kennis met je te maken. En haal heel nonchalant mijn hand door mijn haar. Ik zie Hanna en Dieuwerke met grote ogen kijken en ik word hier bang van. We gaan in de woonkamer zitten en Hanna zegt ik hoorde dat je nog al goed in bed bent. Dieuwerke kijkt Hanna aan met een blik van wtf! Ik zeg ja als Dieuw het zegt zal het wel waar zijn, Dieuwerke en Hanna kijken elkaar aan ze geven elkaar een stoute blik en Hanna zegt tegen Dieuwerke denk jij wat ik denk en Dieuwerke zegt vol overtuiging ja.

Ik begrijp er niet zo veel van. Dieuwerke komt dichterbij me en duwt me al zoenend naar achteren en duwt haar tong in mijn mond we liggen flink gepassioneerd te zoenen, ik word al nat en ik voel haar hand naar mijn kutje gaan en ze begint te wrijven en ik kreun zachtjes dan gaat ze tussen mijn benen zitten en trekt mijn broekje en boxer uit. Op dat moment zie ik dat Hanna haar zelf aan het vingeren is en ik voel dat Dieuwerke me begint te vingeren en ik begin weer zachtjes te kreunen. Hanna komt naar me toe gelopen gaat met haar kutje boven mijn mond hangen en zegt go eat that pussy! Dit doe ik en bij het eerste likje komt er al een harde kreun uit haar mond ik hoef niet lang te likken en ze komt klaar en ik blijf likken steeds harder en sneller en Hanna schreeuwt alleen maar oeeeehhhh sneller, harder laat me komen!! Dieuwerke is nu ook haar tong gaan gebruiken en ik kreun nu erg hard in het kutje van Hanna en zuig aan haar clit ik voel dat Hanna zo klaar komt en ook dat ik bijna klaar kom Ik kom met een harde kreet klaar en Hanna volgt al snel en schreeuwt zo hard oehhhhhh dat de buren dit wel hebben moeten horen. Dieuwerke zegt tegen Hanna wat zei ik je? Hanna zegt beter dan goed Dieuw! Hanna stapt van de bank en zegt ik kan niet meer... En geeft me een zoen. Dieuwerke ziet haar kans schoon en gaat nu met haar kutje boven mijn mond hangen en beveelt mij om te likken haar kutje is zoo nat dat ik moet moet doen om alles weg te werken en lik haar binnen no time klaar en roept oehhhhhh Michelle en ik ben bang dat de buren zich straks afvragen wie Michelle is. Hanna ziet haar kans schoon en begint mijn kutje te likken en ik kreun zachtjes maar ook zei likt harder en harder en stopt 2 vingers in me en blijft zeggen Jezus wat een lekker kutje, zo strak zo lekker. Ik kreun steeds harder en Dieuwerke beveelt me door te blijven likken en ik stop mijn vingers in haar en ze begint steeds harder te schreeuwen en we komen tegelijk klaar. Terwijl ik lig bij te komen zie ik dat ze lekker aan het zoenen zijn en ik geniet van het uitzicht. Het is al weer middag en Hanna zegt dat ze moet gaan en ze kleed zich snel aan en zegt tegen Dieuwerke deze moet je houden! En zegt tegen mij bedankt! Ik word hier een beetje rood van en ik zeg haar gedag.

Kom tijger zegt Dieuwerke we gaan douchen, ze zet de douche aan. En weer houd ze me stevig vast en zegt ik laat je niet meer gaan je bent van mij... Ik draai me om en geef haar een zoen en ik zeg ik hou van je, ik ook van jou liefje...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6667x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4860x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10833x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6130x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8164x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8882x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12529x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13321x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20029x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8621x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7704x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net