Opwindend.Net
Datum: 25-04-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6152x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 15
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 14

OP HAAR WERK

Woensdag, Laura zat niet lekker in haar vel. Ze zou de hele dag met de uitwerking van die pil zitten en bovendien moest ze er nog een nemen voor Michael kwam. Ze bang voor wat er weer met haar te gebeuren stond en hoe haar reacties zouden zijn. Ze reageerde een deel van haar frustraties af op Erica. Ze sloeg haar, door kleine irritaties, twee keer hard in haar gezicht, vertelde haar dat ze een sletterig, klein neukbeestje was, en gebruikte de strap-on om haar gewelddadig in haar kutje te neuken. De dildo ejaculeerde varkenssperma in het poesje van Erica, waarna Laura het met haar hand van Erica’s kutje naar haar mond bracht. Erica walgde.

Nadat Erica de kans had gehad een douche te nemen, weigerde Laura haar een beha en slipje te laten dragen en tevens zorgde ze ervoor dat Erica haar kortste, sletterigste rokje droeg. Als Laura zelf de hele dag verhit zou zijn, zou Erica verdomd goed kunnen pronken met haar lekkers.

De martelingen zorgden ervoor dat Laura zich beter op haar gemak begon te voelen. Ze was verbaasd hoezeer ze genoot van deze nieuwe relatie, waarin ze Erica zo gronding degradeerde en domineerde. Ze hield nog steeds van Erica, maar het was alsof iets in haar altijd al vrouwen had willen verkrachten en vernederen en dat was nu naar boven gekomen. De afgelopen weken had ze meer bevredigende orgasmes ervaren dan ze tot nu toe in heel haar leventje had gehad.

Laura nam haar pillen voor ze van huis gingen, en, tegen de tijd dat ze op haar werk waren, was haar kutje al behoorlijk nat. Ze hoefde niet weer die steeg in te gaan om te masturberen, zodat ze klaar was voor Albert, net als ze gisteren had gedaan, maar ze deed het toch. Ze was dankbaar voor de kans haar doornatte vulva aan te raken. Het voelde fantastisch om haar vingers in haar kut te steken en ze, bedekt met veel kutsappen, er weer uit te halen. Oh ja, en ze mocht haar ‘huiswerk’ niet vergeten. Ze nam de dildo, die ze had gekregen, uit haar tas en stopte die in haar mond. Het gevoel een harde fallus in haar mond te hebben, maakte de masturbatie nog beter. Ze pompte haar hand, vol van geluk, vijf minuten door haar kut, trok vervolgens de dildo uit haar mond, en likte haar hand schoon, waarna ze naar binnen ging.

Albert was blij haar te zien, en weer dat nog meer toen hij het opgewonden gezicht van Laura zag. Het was rood van inspanning en haar tepels, ze waren hard en stonden rechtop, priemden bijna door de stof van haar blouse. Op het moment, dat hij de jaloezieën dicht deed en de deur op slot, had Laura nauwelijks aansporing nodig haar slipje uit te trekken en het aan hem te geven, laat staan dar ze er moeite mee had haar grote tieten uit haar beha te trekken en ze hem te laten zien.

“Je ziet er vandaag als een echte slet uit, Laura” zei Albert. Laura bloosde alleen.

Albert ging met zijn ogen over heel haar lichaam, “Ik vind dat je er uitziet als een slet die vandaag maar al te graag weer klaarkomt. Je mag je kleren aanhouden als je dat wilt, maar als je ze uit wilt doen, zodat er géén sperma opkomt, ga je gang. De keuze is aan jou!”

De kut van Laura had al voor haar beslist en de laatste optie vond ze de beste. Ze stond op en verwijderde haar rok, blouse en beha, ze was naakt op haar hoge hakken na. Albert zei dat ze zo moest blijven staan, haar benen iets uit elkaar, har tieten ondersteunen met haar handen, wat ze deed, terwijl hij met zijn mobieltje foto’s maakte.

Ze moest in een stoel tegenover hem gaan zitten, haar benen spreiden, waarna hij zijn pik uit zijn broek haalde. Hij vertelde har dat het spel hetzelfde zou zijn als gisteren, zij moest dus vertellen waarbij hij haar kutje streelde met zijn ene hand en met zijn andere zijn pik. Hij zou haar waarschuwen wanneer hij op het punt stond klaar te komen, waarna zij zou proberen haar lippen om zijn lul te krijgen voor hij haar gezicht helemaal vol zou spuiten met zijn zaad. Het verhaal van vandaag zou moeten gaan over geven, ofwel hoe Albert zijn zaad aan haar zou kunnen geven..

Laura wist nog van gisteren dat het wel even duurde voor hij ejaculeerde. Terwijl ze zijn vingers in haar poesje voelde, wat ze heerlijk vond, waarbij hij haar neukgat en klitje masseerde, begon ze aan haar verhaal:

Je zou in mijn poesje klaar kunnen komen. Je zou je lul in mijn vagina kunnen duwen en mijn baarmoeder vol hete, plakkerig sperma kunnen pompen, en me zwanger kunnen maken, en dan toezien hoe je zaad weer uit mijn kutje druppelt en langs mijn benen naar benend druipt. Je zou je pik in mijn anus kunnen duwen en in mijn rectum kunnen spuiten. Je zou over mijn voeten klaar kunnen komen waardoor ik je kleverig sperma tussen mijn tenen krijg. Je zou ook op mijn grote tieten kunnen klaarkomen, en daardoor mijn grote meloenen met sperma bekleden en het te zien afdruipen van mijn tepels. Je zou me ook in mijn mond kunnen neuken en over mijn tong en in mijn keel kunnen spuien, mijn buikje vullen met je mannensap.

Albert ademde zwaar en trok verwoed aan zijn pik. Laura dacht dat het niet veel moeite meer zou kosten hem tot een orgasme te krijgen, maar toen voelde ze plotseling haar eigen kutje, ze kwam zelf klaar; ze stopte met praten en kreunde kwijlend, haar heupen bonkten tegen zijn hand. Even later had ze weer controle over haar lijf en keek naar Albert. Moest het spel niet stoppen als Laura klaarkwam?

“Ga door, ga door” gromde Albert en kneep hard in haar klitje. Laura gilde even van pijn, maar ging snel door:

“Je zou klaar kunnen komen op mijn mooie gezicht. Je zaad over mijn lippen en neus, en misschien plakt het mijn ogen wel dicht. Je zou je kleverige klodders in mijn haar kunnen spuiten.” Laura wachtte even, ze wist even geen lichaamsdelen meer voor zijn zaad. “Je zou ook in mijn slipje klaar kunnen komen” waagde ze erop, “en het me dan laten dragen, voelend dat je zaad de hele dag mijn kutje stimuleert. Je kon ook in de cups van mijn beha spuiten en mij die dan aan laten trekken, je sperma zou heel mijn tieten samen laten trekken. Je zou ook in mijn portemonnee kunnen spuiten, alles over mijn telefoon en wat er verder in mijn tas zit.” Weer moest ze even nadenken voor ze door ging: “Ik zou je mee naar huis kunnen nemen en je laten neuken met Erica, kijkend hoe jij je lading in haar kutje blaast……”

“Nu, Laura, nu!!!” gilde Albert.

Laura vloog van haar stoel en probeerde zijn pik in haar mond te krijgen. Ze wilde die pik zo graag in haar mondje voelen om zo zijn zaad door te slikken. Op dat moment streelde hij haar wangen en drukte zijn pik dieper in haar keel. Laura voelde zich onredelijk gelukkig toen hij dat deed. Ze manipuleerde haar hand naar haar kutje en zorgde ervoor dat ze een nieuw orgasme kreeg, terwijl zijn pik slapper werd in haar mond.

“Goede slet” kirde Albert terwijl hij haar streelde. “Goede kleine lesbische slet.”

Hij trok zijn lul uit haar mond en borg hem weer op in zijn broek. Laura werd zich bewust van het sperma op haar gezicht en tieten. Het was wel niet veel, mar het plakte, was nat en slijmerig. “Ik moet me schoonmaken” zei Laura zelfbewust, “heeft U misschien een paar zakdoekjes voor me?”

“Nee” zei Albert kil. “Het ziet er goed uit, gewoon inwrijven.”

Daar zat Laura dan, ze voelde zich ongemakkelijk, ze wist niet wat ze moest doen.

“Moet ik je ontslaan, Laura?” vroeg Albert. “Ik heb meer werk te doen. Wrijf het sperma maar in je huid en je kleed je aan en wegwezen.” Commandeerde hij.

Met tegenzin legde ze haar handen op haar tieten en begon het goedje in haar tieten te masseren. Het was plakkerig en slijmerig, en het beste wat ze kon doen was het goed verspreiden over haar tieten, waardoor heel haar tepels bedekt waren met een glanzende, natte, kleverige glans. Ze herhaalde dit met haar gezicht. Ze bedroog zichzelf door een beetje in haar mond te stoppen en het door te slikken, maar er was meer dan genoeg om een duidelijk kleverig uitstrijkje op haar lippen en wangen achter te laten.

Ze keek even met een schoof oog naar haar met sperma bedekte tieten en dacht “ze zien er zo beter uit. Ze zien er zelfs goed uit.” Ze kleedde zich aan, waarbij Albert tot haar ontzetting besloot haar bh ook achter te houden, dus Laura bleef helemaal zonder ondergoed achter. Er was in zijn kantoor geen spiegel waarin ze kijken, maar ze vond al dat ze eruit moest zien als een walgelijke hoer, met haar gezicht besmeurd met sperma en haar tieten semi-zichtbaar door de losse witte stof van haar blouse,

Achter haar bureau kreeg ze het gevoel dat ieder naar haar zat te kijken. Cindy zeker, die bitch met haar grote tieten, wierp haar een walgelijke blik toe. Misschien deed Georgina dat ook wel. Ze rook het sperma zelf ook goed, ze wist maar al te goed dat die geur kam van het sperma dat ze net over haar tieten en gezicht had gesmeerd.

Har kutje leidde haar intussen nog steeds af, ze had geen aandacht voor haar werk. Ze staarde alleen maar nar haar inbox en probeerde te doen alsof ze aan het werk was tot ze zich realiseerde dat het tijd was om naar het toilet te gaan om daar op haar dildo te zuigen.

Ze strompelde van haar bureau naar de toiletten en sloot zich op in een van die ruimtes. Bijna zonder na te denken deed ze haar rok en blouse uit om zo naakt op de toiletpot te gaan zitten. Haar hand ging meteen naar haar kut om het fanatiek te strelen. Vol ontzetting keek ze intussen neer op haar glimmende, met sperma bedekte, tieten. Albert had haar en strengste verboden zich te wassen, kwam bij dat Laura niet bereid was naakt aan de wastafels te gaan staan en daar haar tieten zou wassen. Stel je voor dat er iemand binnen zou komen.

Misschien wist ze een oplossing: ze tilde har grote tieten op naar haar mond en was in staat om die zo ver naar boven te brengen dat, als ze haar tong uitstrekte, ze een deel van haar tepels schoon kon likken. Het smaakte naar sperma, én het smaakte heerlijk. Gretig zoog Laura op haar tepels om zoveel gedroogd zaad, als maar kon, van haar tepels af te krijgen. Het meeste zaad bleef wel achter, ze kon niet overal bij, maar het was al veel beter zo.

Zuchtend haalde ze dildo uit haar tas en stopte die in haar mond, ging weer op de pot zitten met haar benen gespreid om zowel op de dildo te zuigen evenals zich een zalige vijf minuten te vingeren. Klaarkomen deed ze niet, en eerlijk gezegd wist ze niet zeker of ze dat ook wel mocht, dat hadden ze haar niet duidelijk verteld. Uiteindelijk kwam ze moeizaam omhoog, kleedde zich, nog geiler als voor ze begon, weer aan.

Ze kwam niet ver. Er was nog iemand in de toiletruimte……..Cindy. Die ordinaire, sexy, sletterige vrouw met har grote tieten stond net voor haar deur en toen Laura die opende en naar buien wilde stappen duwde Cindy haar terug de ruime in. Ze sloot de deur en beiden meisjes stonden nu in de toiletruimte.

“Wat?” vroeg Laura, maar Cindy sloeg een hand voor haar mond.

“Luister, kleine slet” siste ze. “Iedereen hier op het werk weet dat je nu een leugenaar en een slet bent, die mensen uit hun tent lokt en dan liegt dat die persoon dingen met je heeft gedaan!” Cindy drukte zich tegen Laura aan en die voelde de grote neptieten van Cindy tegen die van haar drukken. “Dus ga je iets voor me doen, gelukkig ben ik geen walgelijke lesbienne zoals jij, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe het is om te weten eh…… je weet wel, het te doen met een meisje. Dus je gaat naar beneden tussen mijn benen en doe je walgelijke lesbische ding, én ALS JE IETS TEGEN IEMAN ZEGT, dan zal niemand je geloven.”

Cindy legde haar handen op het hoofd van Laura en drukte haar naar beneden; hulpeloos zakte Laura door haar knieën. Cindy stak haar handen onder haar rok en trok haar witte satijnen slipje naar benden, het viel op har hoge hakken en ze stapte eruit. Laura zag nu dat ze haar rok omhoog trok tot boven haar geschoren, naakte poesje. Het eerste wat Laura zich afvroeg of ze daar ook een cosmetische operatie had gehad, net als bij haar tieten?

“Schiet op” siste Cindy en trok Laura tegen haar kut.

Laura besefte dat ze nu op het punt stond verkracht te worden door een vrouwelijke collega. Ze moest, of ze nu wilde of niet, dat kutje likken. Dit zou traumatisch voor Laura moeten zijn, ze zou moeten gillen of moeten huilen, maar op zijn minst vervuld moeten zijn met afschuw. Maar het was gewoon een kut, en wat voor een? Een hele mooie en Laura was zo geil ………….

Ze deed haar mond open en likte het poesje van Cindy. Die zuchtte en spreidde haar benen wat verder uit. Tot Laura’s verrassing smaakte het kutje naar aardbeien en besefte ze dat Cindy een gearomatiseerde olie op haar kut moest hebben aangebracht. Ze vroeg zich af of ze dit speciaal voor deze ontmoeting had gedaan, of zou Cindy haar kutje puur uit routine zo smaak brengen? Ze vond het een goed idee en ze maakte er, in haar gedachten, een aantekening van, ze moest Erica zo ver zien te krijgen dat haar vulva ook een smaakje kreeg.

Laura likte aan het poesje van Cindy, zoog op haar schaamlippen, flitste over haar klit en duwde haar tong diep in het neukgat van Cindy. De blonde del drukte haar kruis stevig tegen de mond van Laura en beet op haar duim om te voorkomen dat ze kreunde en schreeuwde terwijl Laura haar genot bezorgde. Laura stak een hand onder haar eigen rok en speelde met haar kut terwijl ze likte. De kut van Cindy was voor haar een snoepdoos, een snoepdoos die haar door de emoties van Cindy tegen haar gezicht drukte. Laura bleef haar gewillig likken tot het orgasme van Cindy was weggeëbd.

Oen ze klaar was keek Cindy haar plotseling met afkeer in haar ogen aan. Ze pakte Laura bij haar haren en wreef het gezicht heen en weer over haar eigen kutje, waarbij haar kutsappen over Laura’s wangen, voorhoofd en oren kwam. Ze duwde Laura hard van zich af.

“Wat heb ik je gezegd over het proberen zedelijke meisjes te verleiden?” siste ze. “Je bent een smeerlap.” En, zonder haar vooraf te waarschuwen, gebruikte ze haar voet met hoge hak om Laura hard in haar lies te schoppen. Laura gilde het, haar kut enorm zeer, uit van pijn. De tranen sprongen in haar ogen.

Cindy raapte haar slipje op en trok het aan, stapte behoedzaam de toiletruimte uit, waarbij ze goed keek of er niemand te zien was. Ze haastte zich naar haar bureau.

Laura bleef met tranen in haar oen achter. Ze was vandaag verkracht of gemolesteerd door twee verschillende collega’s. Ondanks de pijn druppelde haar kut, haar tieten roken naar gedroogd sperma en haar gezicht was bedekt met de kutsappen van een meisje. En het ergste kwam nog, ze wilde klaarkomen. Ze wilde met haar kutje spelen tot ze een orgasme kreeg, maar ze wist niet of haar dat was toegestaan. Ze had geen toestemming gekregen klaar te komen.

En hoe zat het met het wassen van haar gezicht? Albert had haar niet verteld dat ze de kutsappen niet van haar gezicht mocht wassen, maar als ze met een schoon gezicht terug op de afdeling kwam zou hij denken dat ze zijn zaad had weggespoeld. Maar zo kon ze ook niet terug.

Ze besloot dat ze zich, zo goed en kwaad als ze kon, toch, met haar handen, wat moest opfrissen. Ze veegde met haar handen over haar gezicht en likte ze toen schoon. Ze proefde de kut van Cindy opnieuw terwijl ze dit deed. Toen ze er zoveel ze kon van had afgeveegd, masseerde ze de rest erin. Ze wreef de kutsappen van Cindy uit over haar huid.

Op de weg terug keek ze nog even in de spiegel. Ze zag er echt uit als een hoer. Haar gezicht, dat mocht er best wezen, maar er was duidelijk te zien dat ze had gehuild en dat ze als seksspeeltje was gebruikt. Haar rossig haar zat in de war doordat Cindy haar met haar haren tegen haar kut had gewreven. Haar zichtbare decolleté was glanzend met opgedroogd sperma en haar tieten waren meestal zichtbaar door het weefsel van haar witte blouse, waarbij de rechtopstaande tepels duidelijk tegen de stof staken. Haar rok bedekte wel haar blote kut, maar er waren duidelijke sporen van haar eigen kutsappen zichtbaar.

Vernederd liep ze terug naar de afdeling en realiseerde zich hoe ze er, in de ogen van haar collega’s, uitzag. Ze had in de gaten dat er ov er haar werd gefluisterd. Even had ze zelfs het gevoel dat de personen, die langs haar bureau liepen, stiekem een foto van haar maakten.

Ze kon niet naar huis gaan en daar proberen de vernedering te verwerken. Ze probeerde aan iets anders te denken en dat werkte. Ze was gestopt met nadenken over waar ze was, wie naar haar keek en hoe vreselijk deze dag in haar leven was. Ze dacht aan haar kale kut. Ze dacht aan dingen die ze erin kon stoppen. Ze dacht aan het likken van de kut van een, net als zij, nog jong meisje. Ze dacht aan een grote pik die ze in haar mond zou hebben en die dan sperma op haar tong zou spuiten.

Elke twee uur stond ze op en ging naar het toilet om haar ding te doen. Ze moest er wel voor zorgen dat ze niet openlijk achter haar bureau ging zitten masturberen. Verglaasd zat ze in haar stoel, staarde naar niets op haar scherm, en haar kut bleef maar zeuren om een orgasme.

Maar de ellende was nog niet voorbij.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 16

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6528x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4820x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10773x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8149x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net