Opwindend.Net
Datum: 27-04-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 11738x
Lengte: Gemiddeld
Een Crush Op Een Docent - 6
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 5

omdat ik veel ervaring, die ik ook echt heb beleefd. Graag in mijn verhalen stop, heb ik een van mijn heftigste moment in dit stuk gestopt. Het is een beetje gedramatiseerd.

Het is zaterdag avond, ik en een paar vrienden zijn aan het stappen. We gaan altijd naar de plaatselijke gay bar "de kast" we zijn goed bevriend met de bartenders en het is een fijne plek om the chillen. Als we rond een uurtje of 2 besluiten om naar huis te gaan, worden we gevolgd door 2 jongens. Ze moeten vooral Liza hebben, ze schelden haar voor alles uit, van pot tot aan hoer. Omdat ze niet reageert worden ze woest en vallen Liza aan, ze gooien haar op de grond. Liza is nogal 'petite' en nou niet echt een vechtmachine. Mijn 2 andere vrienden :Marc en Mika blijven verschrikt staan, omdat Liza voor mij bijna een zusje is word ik woedend. Ik ga in gevecht met deze 2 jongens Liza ligt op de grond te huilen, ze heeft gelukkig maar een klap gehad. Ondertussen is Marc terug gegaan naar de kast om hulp te halen. Mika troost Liza en belt de politie.

Ondertussen heb ik mijn ontwikkelt als een echte kungfu panda. Er vallen rake klappen, bloed vliegt in het rond, 1 van deze jongens is er zat van en gaat opzoek naar een wapen. Snap ik wel want verliezen van een meisje, dat wil je niet. Ik heb niet door dat hij weg is want de andere karate kid is er nog wel. De andere jongen komt terug en begint op mij in te slaan met een stok, en raakt keihard mijn slaap. Ik val knock-out op de grond, ze blijven door trappen en slaan. Gelukkig is de politie er en de jongens slaan op de vlucht en roepen Liza na: Het is maar goed dat je vriendin je kwam redden, anders had je het niet overleefd! Daar lig ik dan bewusteloos op de grond met een plasje bloed, een verbouwd gezicht en een jankende Liza naast mij. De ambulance voert mij af naar het ziekenhuis.

Mijn ouders en die van Liza worden gebeld, ze haasten zich alle 4 naar het ziekenhuis. Ze vinden Liza in blinde paniek ijsberend op de gang, Liza is er gelukkig vanaf gekomen met 2 hechtingen boven haar wenkbrauw. De politie agent spreekt met mijn ouders en zegt dat ze een ontzettende heldhaftige dochter hebben. Ik heb een gebroken oogkas, neus, been en een hersenschudding. Ik word wakker en ik raak in paniek omdat ik niet weet waar ik ben, mijn vader legt alles uit en zegt dat hij trots op mij is. Ik vraag gelijk hoe is het met Liza? Die maakt het goed, ze is al naar huis maar ze is nog wel wat geschokt. Wanneer mag ik naar huis? Haha grapjas voorlopig nog niet, hij verteld me wat ik allemaal heb opgelopen. Mijn telefoon is vermorzeld dus die hebben ze weg gegooid, zelfs mijn simkaart was dood.

Liza bezoekt mij elke dag en overstroomt me met, chocolade, snoep en andere dingen waar je dik van wordt. Iedereen is heel lief maar ik mis mijn godin, ondanks de pijn wil ik haar, haar lippen op de mijne voelen, haar ruiken, haar kunnen aanraken en samen slapen. Ik mis haar, haar lekkere borsten, dat heerlijke kutje en die lieve lach en haar mooie ogen. Ik hoop dat ze snel het nieuws te horen krijgt en dat ze niet denkt dat ik niet van haar hou. Liza gaat op woensdag middag weer naar school, als ze in de les aardrijkskunde zit komt Dieuwerke naar haar toe. Hey wat is er met je oog gebeurd, heb je dat niet gehoord van dat meisje wat in elkaar geslagen is? Jawel, maar ik wist niet dat jij dat was. Nee mevrouw ik ben niet in elkaar geslagen. Oohw gelukkig maar, weet jij toevallig waar Michelle is, ik heb haar nodig voor bijles. Mevrouw Michelle is dat meisje... welk meisje Liza? Dat meisje wat in elkaar geslagen is en nog steeds in het ziekenhuis ligt, Liza barst in tranen uit.

WAT?! Dieuwerke schrikt zich kapot en raakt ook in paniek. Maar daar hoef je toch niet om te huilen Liza? Jawel want door mij ligt ze er, ze kwam voor mij op. Dieuwerke wacht geen moment en ze stuurt iedereen weg om eerder pauze te houden. Ze racet door de stad, want haar tijgertje is gebruikt als boksbal. Ze stormt de kamer binnen,doet de deur op slot en begint gelijk met de bezorgdheid. Liefje, ik ben zo trots op je dat je Liza beschermt hebt. Ze geeft me een knuffel en praat zo snel dat ik haar niet kan verstaan, ik pak haar gezicht en zoen haar. Dit zorgt ervoor dat ze stil is. Ze pakt mijn hoofd vast en gaat door met zachtjes zoenen. Ik ga met mijn hand over haar borsten en voel haar tepels hard worden. Ik zeg: dit heb ik altijd al zo geil gevonden, seks in het ziekenhuis. Schatje jij moet rusten! Kan me niks schelen, ik wil je en wel nu! Oohw wil mijn tijgertje dat? Grrrr ja, ik wil mijn godin.

Ze trekt mijn broek naar beneden en mijn onderbroek volgt snel. Ik heb hier naar verlangd, ze geeft mijn kutje een likje en ik kreun gelijk al. Ze beft mij erg hard, ik pak een kussen om mijn gekreun en geschreeuw te dempen. Ik kom toch een partij schreeuwend klaar, dat als ik geen kussen had, de zusters rennend zouden komen kijken. Wat heb ik jou gemist zeg! Zal ik dan maar door gaan tijgertje? Yes please! Vind je het lekker met dat geile, strakke, tiener kutje van je? Klaar gelikt worden door een oudere vrouw?? Yes ma'am! Mmm wat ben jij geil zeg, ik ga daar maar gauw wat aan doen. Ze likt mijn kutje nu ontzettend ruig, het doet soms pijn maar het is erg lekker. Ik kom bijna klaar en pak snel weer een kussen, vanwege de pijn en het genot kom ik bijna gillend klaar. Ze likt mijn kutje nu schoon.

Als ze klaar is zeg ik, kom eens hier met dat lekker kutje van je. Ze trekt haar broek en slipje uit, ze is nu compleet naakt. Ze komt boven mijn mond zitten met haar kutje, met haar knieŽn langs mijn hoofd. Ze is erg nat en ik moet gelijk mijn best al doen om al het vocht weg te krijgen. Ze geniet hier zo te horen van, maar ze houd haar hand voor de mond. Ik begin te zuigen op haar clitje en ze komt intens met een harde schreeuw klaar. Op dat moment word er op de deur geklopt. Het is de zuster, kan je de deur even open doen ik moet je spreken. Deze zuster klinkt erg veel als Hanna. Dieuwerke doet snel haar broek en shirt aan en ik gooi een deken over mij heen. Ze doet de deur open en het is inderdaad Hanna. Ik wist wel dat jullie geile dingen aan het doen waren! Toen ik de naam van de patiŽnte zag staan, werd ik spontaan rood zegt ze. Maar Michelle je mag naar huis! Maar om te bewijzen dat je daar echt klaar voor bent moet je me laten schreeuwen. Ik kijk Dieuwerke aan om te checken of het goed is, ze knikt dat het goed is.

Hanna kleed zich uit en ik zoen haar, met mijn hand voel ik of ze al nat is, en dat is ze. Omdat ik snel weg wil, duw ik twee vingers naar binnen. Deze maken een "kom maar" beweging tegen haar G-spot, mijn tong stimuleert haar clitje. Ze komt al snel schreeuwend klaar. JEZUS FUCKING HELL waar heb jij dat geleerd?! Dieuwerke pas op dat ik haar niet inpik! Je waagt het niet zegt Dieuwerke streng. Ja mevrouw zegt Hanna. Michelle ga jij maar even douchen, voordat ik je ouders bel om je op te komen pikken. Ik hink naar de douche en doe mijn douche zak om, zodat mijn gips niet nat word. Als ik uitgedouched ben hoor ik Dieuwerke kreunen, en zie dat Hanna lekker bezig is met mijn godin. Ik ga op het andere bed zitten, ik kijk hoe mijn vriendin heerlijk verwend word. Dit is ontzettend geil, nadat ze klaar zijn zeg ik: volgens mij moet eerder bang zijn dat jij ingepikt word. Hanna heeft zich in tussentijd aangekleed en is weer vertrokken. Liefje daar hoef je niet bang voor te zijn, ik hou van jou tijgertje.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 2295x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 4109x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.1
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 5894x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 5807x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6444x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8625x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 9800x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3589x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9240x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 12681x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17208x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10079x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8008x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12317x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16523x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 366