Opwindend.Net
Datum: 01-05-2018
Stemmen: 52x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 12278x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Tasya - 2
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tasya - 1

De Volgende Ochtend

Ik opende langzaam mijn ogen en wierp een blik op de wekkerradio – 12:30 – en draaide me op mijn zij. Tasya lag naast mij op haar buik, handen onder haar hoofd en keek me glimlachend aan. “Goeiemorgen lieverd” fluisterde ze, terwijl ze me een zoentje gaf. Ik trok haar dicht tegen me aan en streelde door haar haren. “Ontbijtje?” vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd.

“Vorige week zei je dat we moesten praten. Wilde je me iets vertellen?”, vroeg ik. De glimlach verdween van Tasya's gezicht. Heel even beet ze op haar lip, ze ging met haar rug tegen de muur zitten, trok haar knieën op en omklemde ze stevig met haar armen. Ze legde haar kin op haar knieën en staarde strak voor zich uit.

“Weet je”, zei ze na een tijdje, “Ik heb al enkele maanden dezelfde droom. Ik ben aan het zoenen met euh, ... met een leuke meid en dan kom jij voorbij, je ziet me, je roept en tiert tegen mij en neemt dan de eerste de beste vrouw die voorbijkomt en tongt met haar alsof je leven ervan afhangt.”

Heel even keek ze me aan. “Ik had in het echte leven nog nooit een meid gezoend, en toen jij vroeg of ik wist hoe je moest zoenen, greep ik mijn kans. Het voelde fantastisch, waardoor ik in de war was. Ik kon die gevoelens voor jou niet plaatsen. Enkele dagen later onder de douche, toen we elkaar inzeepten, verstarde ik helemaal toen jij mijn tietjes aanraakte en over mijn kutje wreef. Je raakte me maar heel eventjes aan, maar het voelde hemels. Ik wist niet hoe hierop te reageren.” Weer zweeg ze even. Ondertussen was ik naast Tasya gaan zitten en streelde met de rug van mijn hand over haar wang. “Die leuke meid waarmee je in je dromen stond te zoenen, was je daar verliefd op?” vroeg ik. Ze haalde haar schouders op. “Ken ik haar?” Tasya knikte langzaam met haar hoofd. “Ik droom al een tijdje van Coach Anouk” zei ze.

Dit moest ik even laten bezinken. Ik vond coach Anouk heel leuk. Ze was heel sportief, had gevoel voor humor, en als ik eerlijk was met mezelf, vond ik haar best wel een knappe verschijning. Maar ik had me nooit tot haar aangetrokken gevoeld. Ze was dan ook al 25 jaar oud, zeven jaar ouder dan mezelf. Maar ik had me ook nooit tot een andere vrouw – of man – aangetrokken gevoeld. Alleen Tasya had die gevoelens in me wakker gemaakt.

“Coach Anouk.” Ik herhaalde Tasya's antwoord en keek haar aan. “Het had erger gekund” glimlachte ik. “Mag ik ook een crush hebben op iemand?” vroeg Tasya gespeeld kwaad. “Jij had enkele jaren geleden wel een crush op die zanger van Tokio Hotel.” “Ik dacht dan ook dat hij een meisje was”, lachte ik. Ik streelde even door Tasya's haren en zoende haar op haar wang.

“Maar ik ben nu van jou en jij van mij” fluisterde Tasya. Zachtjes duwde ik haar knieën naar beneden en legde mijn hoofd in haar schoot. Zo lagen we nog een tijdje zwijgend bij elkaar. Plots voelde ik Tasya's vingers door mijn haar woelen, ze verkende mijn gezicht met haar vingertoppen en streelde over mijn lippen. Ik sloot mijn ogen en genoot van haar aanrakingen. Ze streelde langs mijn hals en haar hand schoof langzaam naar beneden. Heel even kneedde ze mijn tietjes, nam mijn tepels tussen haar vingers en rolde ze tussen haar duim en wijsvinger. Mijn huid leek wel in brand te staan. Ze vervolgde haar weg naar beneden. Tasya draaide rondjes met haar wijsvinger rond mijn navel en legde haar hand plat op mijn buik. Zachtjes schoof ze haar hand verder over mijn venusheuvel en verder tussen mijn benen. Mijn ademhaling versnelde. Ze streelde langs de binnenkant van mijn dijen. Ik opende mijn benen en voelde hoe Tasya's vingers op verkenning gingen naar mijn kutje. Haar vingers wreven over mijn lipjes en zachtjes gleed ze een vinger in mijn natte grotje. Heel langzaam bewoog ze haar vinger op en neer in mijn kutje. Ik duwde mijn bekken omhoog en omlaag en probeerde Tasya's tempo hierdoor te versnellen. Plots haalde ze haar vinger uit mijn kutje. Ik opende verdwaasd mijn ogen en zag hoe Tasya haar hand naar haar mond bracht en mijn geil van haar vinger likte. Daarna legde ze haar hand weer op mijn kutje en haar vingers gleden opnieuw in mijn kut. Ik hoorde hoe haar vingers in mijn natte kelk sopten en net toen ik me wou overgeven aan een immense golf van geilheid, verdween haar hand weer uit mijn kutje. Weer likte ze mijn kutsappen van haar vingers. Dit herhaalde ze nog een aantal maal, mij telkens puffend en hijgend achterlatend op de rand van een orgasme. Tasya was intussen tussen mijn benen komen zitten. Ze wreef haar vingers van onder naar boven door mijn kut, wreef met haar duim over mijn klit en toen ze haar hand weer wou terugtrekken, greep ik ze met beide handen vast en duwde haar hand terug in mijn grotje. Ik stootte mijn bekken in een razend tempo op en neer. Ik hield het niet meer en kreunend kwam ik klaar. Met alle kracht die nog in me zat, duwde ik m'n geil naar buiten. Toen ik enkele ogenblikken later mijn ogen opende zag ik stroompjes geil langs Tasya's buik naar beneden lopen. Ik duwde haar op haar rug en likte al mijn geil van haar buik.

We lagen nog een tijdje neus aan neus, terwijl we elkaar diep in de ogen keken. Plots stond Tasya op en zette zich aan haar bureau en opende haar laptop. Ik ging benieuwd achter haar bureaustoel staan en volgde wat er op het scherm gebeurde. Ze tikte 3 woorden in Google: vrouwen – klaarkomen – spuiten. Al vlug zagen we enkele video's over squirten op het scherm. “Dat deed jij net ook” zei Tasya, “alleen niet zo veel, niet zo hard en niet zo ver. Maar het zag er indrukwekkend uit.” Ik voelde dat ik opgewonden werd van wat ik op het scherm zag. Ik legde mijn handen op Tasya's tieten en kneedde er zachtjes in, speelde wat met haar tepels en zoende haar in haar nek. Ik draaide de bureaustoel rond en liet me op mijn knieën vallen. Ik legde mijn handen op Tasya's kont en trok haar dichterbij. Tasya zat nu op het puntje van haar stoel en opende haar benen. Ik likte haar lipjes en zocht naar haar klitje. Terwijl ik mijn tong zachtjes over haar klit bewoog, voelde ik hoe Tasya mijn hoofd vastnam. Ze streelde door mijn haar en oefende steeds meer druk uit zodat mijn hoofd verder tussen haar benen verdween. Ik duwde een vinger in haar kutje, bewoog ze op en neer en hoorde hoe Tasya's ademhaling versnelde. Ik dreef mijn tempo op en het hijgen ging over in kreunen. Met mijn andere hand streelde ik over haar buik, ging op zoek naar haar tietjes en kneep in haar tepel. Op dat moment kwam Tasya met een harde gil klaar.

Ze trok me dicht tegen haar aan en streelde door mijn haren. “Ontbijtje?” vroeg ze. Ik keek op de wekkerradio – 16:30 – en knikte.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tasya - 3

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2117x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8860x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net