Opwindend.Net
Datum: 02-05-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12845x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Crush Op Een Docent - 7
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 6

Het is vrijdag middag in de proefwerkweek. Geconcentreerd en volledig afgesloten van de buitenwereld, maak ik mijn proefwerk. Hierdoor heb ik niet door dat er een surveillant wissel is en dat Dieuwerke nu surveilleert. Als laatste zit ik nog in de klas, als ik alles nog even heb door gekeken en zeker weet dat ik alles ingevuld heb sta ik op. Ik ben nu uit mijn concentratie en zie dat Dieuwerke achter het bureau zit en ik vraag: hey hoelang zit jij al hier? "uhm zo'n 45 minuten hahaha, zo geconcentreerd heb ik je nog nooit gezien. Vond dat moeilijk kijken van jou wel sexy moet ik zeggen". Haha zeker de leukste thuis? "Ja eigenlijk wel" ze staat op, pakt mijn shirt vast en trekt mij naar haar toe en ze kust me. Ze bijt op mijn lip, ze kijkt me aan met een glinstering in haar ogen die ik nog nooit eerder gezien heb. "Zeg liefje zie ik je vanavond nog?" Ja is goed, tot vanavond!

Op de fiets naar huis kan ik al niet wachten op vanavond, eenmaal thuis aangekomen heeft mijn moeder andere plannen voor mij. Ze zou op mijn nichtje passen, maar ze moet een nachtdienst overnemen. Dus ik moet oppassen, mijn nichtje is heel lief en normaal zou ik het niet erg vinden. Ik wil in discussie gaan met mijn moeder maar dat is zinloos, er zit niets anders op dan Dieuwerke afzeggen. Ik stuur haar gelijk een appje "hey beautiful, ik moet op mijn nichtje passen dus ik kan helaas niet komen 😒 Hou van je xx". Niet veel later krijg ik een appje terug "Aahw liefje wat jammer, ik heb zo veel zin in je😏😘 Hou ook van jou XX, zeg waar moet je oppassen? 😏😏. " Thuis want mijn moeder is er niet". Ik krijg geen antwoord meer terug, dan gaat de deurbel. Het zijn mijn tante en nichtje, hey Michelle is je moeder er ook? "Nee ze moet invallen op haar werk, dus ik pas op Liv" Ook leuk, toch Liv? Liv zegt niks. Hey veel plezier samen ik moet gaan, tot morgen!! En als er wat is bellen he?! "Ja komt goed!, veel plezier vanavond"

Liv is net 5 jaar geworden, ze is een lief, slim en een erg verlegen meisje. Het duurt niet lang en ze voelt zich weer helemaal thuis. Hey Liv, wat wil je vanavond eten? Dit antwoord weet ik eigenlijk al maar toch vraag ik het. Het duurt ook niet lang totdat ik het verwachte antwoord krijg: Pannenkoek!! Oke dan eten we dat, gelukkig heeft mijn moeder hier al aan gedacht. Ik zie dat het al 5 uur is dus ik vraag of ze al honger heeft, dit heeft ze en ik ga dus maar beginnen met pannenkoeken bakken. Het duurt niet lang of Liv komt om de hoek kijken, en vraagt mag ik helpen? Ja natuurlijk mag dat, wil jij alvast de tafel dekken? Zonder maar een woord te zeggen, dekt ze de tafel en ze weet alles te vinden. Dat vind ik knap want zelfs na 16 jaar kan ik niet alles vinden.

De pannenkoeken zijn klaar en Liv zit vol smacht te wachten. Na 2 pannekoeken wil ze van tafel en ik vraag: wil je dan geen toetje? Enthousiast zegt ze natuurlijk :Jaa. Als ze dit op heeft is het tijd om te gaan douchen. Dit gaat haar goed af alleen bij het wassen van haar haar heeft ze hulp nodig. Nadat ze helemaal klaar is en haar pyjama aan heeft gaan we een filmpje kijken. Zoals altijd is ze op mijn schoot in slaap gevallen, ik til haar op en leg haar in bed. Ik ga afwassen en daarna plof ik neer op de bank en zoek op netflix een leuke film. Op de klok zie ik dat het pas half 9 is. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik nog steeds geen bericht terug heb, ik denk dat ze een beetje boos is. Om 9 uur precies gaat de bel, ik twijfel of ik open moet doen want ik verwacht niemand.

Het is Dieuwerke, dat had ik eigenlijk wel verwacht. Hey wat doe jij hier? Wel even zachtjes doen want Liv ligt op bed. Ik zie dat ze een joggingbroek en een sweater aan heeft, zelfs in dat ziet ze er onweerstaanbaar uit. We lopen door naar de woonkamer en we ploffen neer op de bank. Waar keek je naar? "ow nog niks, ik wou een film kijken totdat er een mooie vrouw op de stoep stond" Ohw waar is ze? Vraagt Dieuwerke plagerig " ze zit naast me" ze bloost en ik zoen haar. We besluiten een film te kijken, ze komt tegen mij aanzitten. Ik leg mijn arm om haar schouders en kijk naar de film. Ik merk dat Dieuwerke alleen maar naar mij kijkt dus ik vraag: hoe vind je de film? "ohw ik kijk naar iets veel spannenders".

We kijken elkaar aan, we beginnen te zoenen. Ik voel haar tong over mijn lippen gaan zoekend naar mijn tong. Haar hand gaat over mijn lichaam en pakt mijn borsten vast. Door haar aanraking worden mijn tepels hard, dit kan ze goed voelen omdat ik geen BH aan heb. Ze zoent mijn nek, een scheut van genot gaat door mijn lichaam. Ik duw haar naar achteren op de bank en zoen haar, mijn hand verdwijnt naar haar kutje. Ze is ontzettend nat, de vingers die bedekt zijn met haar geil stop ik in haar mond. Ze likt mijn vingers schoon en ik begin haar weer te zoenen. Ondertussen trek ik haar trui uit, hier heeft ze niks onder. Haar tepels zijn hard en ik begin hier aan te zuigen, een kreun verlaat haar mond. Mijn handen trekken haar broek naar beneden, ze heeft nu alleen nog een slipje aan. Ik duw deze opzij en begin haar te likken, ze kreunt. Ik stop en zeg dat ze stiller moet zijn.

Ik trek haar slipje omlaag en begin haar weer te likken, met een hand vinger ik haar. Ze probeert zich in te houden met kreunen maar dit lukt niet altijd. Als ze bijna komt leg ik mijn andere hand op haar mond. Dieuwerke heeft het niet meer een komt schreeuwend klaar, mijn hand bracht niet genoeg weerstand en haar orgasme was te sterk. Sorry zegt ze, ik hoop dat Liv niet wakker geworden is. Nee dat hoop ik ook niet. Dieuwerke duwt mij naar achteren en trekt in een ruk mijn broek en boxer uit. Ze likt me en ik moet erg mijn best doen om niet te kreunen, ik kreun heel zachtjes. Maar ze gaat al harder en harder. Ze stopt nu ook 2 vingers in mij en maakt snelle bewegingen, ik kreun ook steeds harder. Als ik bijna kom bijt ik hard op mijn tong, door de pijn kreun ik gelukkig niet hard en kom intens klaar.

Ik merk aan Dieuwerke dat ze klaar is voor nog een orgasme en ik ga haar lekker verwennen, want ze is mijn Godin. Ik ga bovenop haar liggen, ze heeft haar benen gespreid en met mijn venus heuvel lig ik tegen haar kutje aan. Ik maak neuk bewegingen, hierdoor word haar clitje gestimuleerd en die van mij ook soms. Ik blijf haar zoenen zodat ze in mijn mond kreunt, athans dat was mijn plan. Omdat ze een paar keer adem moet halen, omdat ze veel hijgt kreunt ze ook een paar keer erg hard. Ze komt uiteindelijk kreunend klaar in mijn mond, als ik denk dat ze klaar is komen er nog wat kreuntjes achteraan van genot.

Op dat moment gaat de deur open, we schrikken ons dood en vluchten onder een deken. Het is Liv, met slaperige oogjes en, gelukkig zonder bril staat ze in de woonkamer. Michelle? Wat is dat voor geluid? "welk geluid?" nou het klinkt als geschreeuw. Ohw dat was buiten Liv, ga maar weer lekker slapen er is niks aan de hand. Terwijl ik dit zeg, trek ik

een broek aan. Ik loop naar Liv toe, til haar op en leg haar weer in bed. Lekker slapen Liv, hoor je? Het is al klaar er is niks aan de hand. Ik stop haar in en al snel valt ze in slaap. Als ik weer de woonkamer binnen kom zie ik dat Dieuwerke nog steeds versteend op de bank zit. Ze is stil en loopt naar de douche, zonder ook maar iets te zeggen. Ik besluit haar maar achterna te gaan. Ik trek mijn kleren uit en ga bij haar staan, ik sta achter haar en omhels haar. Nog steeds zegt ze niks, ik besluit om haar lekker te laten douchen, ik kleed mij alvast aan en ga beneden zitten.

Na een half uur komt ze beneden, ze gaat naast me zitten, ze zegt nog steeds niks. Ze staart voor zich uit, ik vraag: wat is er? In eerste instantie zegt ze niks, ze gaat tegen mij aan liggen met haar hoofd tegen mijn borst. Ze barst in tranen uit, ach schatje toch wat is er? Ik geef haar een kus op haar hoofd "i..i...ik was zo bang, dat had je moeder kunnen zijn. Ik zag het al voor me: mijn baan kwijt, de gevangenis in en mijn meisje kwijt" ze begint nog harder te huilen "wat dacht ik nou wel?! Iets hebben met een 16 jarige?! Ik had beter moeten weten". Heeft ze spijt dat ze iets met mij heeft? Is mijn eerste gedachte. Ik hou haar stevig tegen mij aan en probeer haar te troosten: schatje, mijn moeder had het niet kunnen zijn, en iemand anders ook niet. Stop maar met huilen er gaat niks gebeuren, Liv heeft je niet eens gezien want die kan niks zien zonder bril.

Ze snottert heel wat af en mijn shirt is doorweekt door tranen. Na veel geknuffel en kussen op haar voorhoofd is ze gestopt met huilen. "wat moet ik toch zonder jou tijgertje!". De gedachte dat ze spijt van mij heeft dwaalt door mijn hoofd, ik staar voor me uit. Liefje is er iets? "huh wat?!, ohnee hoor" vertel op, ik zie wanneer je liegt "het is niks belangrijks" nou vertel dan! "oke, toen je dat net zei over dat je beter moest weten ehm bedoelde je daarmee dat ehh... dat ehh je spijt van mij hebt?" ze blijft stil. Ik trek mijn armen van haar af, trek mijn benen omhoog en ik krimp in een en zeg: het is beter dat je gaat...

wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2113x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8858x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net