Opwindend.Net
Datum: 03-05-2018
Stemmen: 52x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 9428x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Tasya - 3
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tasya - 2

Coach Anouk

Het was alweer september, Tasya en ik waren al iets meer dan een maand samen. We genoten van elkaar, en van de ontdekkingstocht die voor ons beiden helemaal nieuw was. September betekende ook dat het einde van het atletiekseizoen in zicht kwam. De belangrijkste wedstrijden en kampioenschappen waren al achter de rug.

Zo fietste ik die avond alleen naar training. Tasya was met haar ouders op bezoek bij haar grootmoeder in Nederland. Bij de atletiekpiste aangekomen, merkte ik dat ook de anderen van onze trainingsgroep er niet waren. Coach Anouk stelde voor om een rustige, korte training te houden, een halfuurtje lopen aan een tempo van 12 km per uur. En daarna zouden we samen iets gaan drinken in de cafetaria van de sporthal. Nadat ik een halfuurtje gelopen had, ging ik nog vlug douchen en zocht coach Anouk op. We zetten ons achteraan in de hoek aan een tafeltje in de cafetaria en bestelden beiden iets fris.

We praatten wat over het voorbije seizoen, tot Anouk plots vroeg hoe het nu met mij en Tasya ging. Ik keek haar verbaasd aan. Tot nu toe hadden we onze relatie voor iedereen verborgen gehouden. “Jullie zijn toch samen? Ik dacht dat jullie een stel zijn?” vroeg ze weer. “Ja, al meer dan een maand” gaf ik aarzelend toe. “Hoe weet jij dat?” vroeg ik, “is dat zo duidelijk?”. Anouk keek me lachend aan en zei :“Je kent het spreekwoord it takes one to know one?” Weer keek ik haar verbaasd aan. “Val jij ook op meiden? Heb jij ook een vriendin?” vroeg ik. “Ik had een vriendin” antwoordde ze zachtjes “ Maar ze is 3 jaar geleden omgekomen bij een verkeersongeval, waarbij ik ook zwaargewond werd.” Ik zag enkele tranen over Anouks wangen rollen en nam haar handen in de mijne. “Ik mis haar” fluisterde ze.

“Eindje wandelen?” vroeg ik. Anouk knikte. We stapten zwijgend naast elkaar door het bosje aan de overkant, tot we aan een bankje kwamen waar we gingen zitten. “Tessa?” fluisterde ik. Anouk knikte.

“Jij en Tasya lijken heel erg op ons” zei Anouk. “Ik kende Tessa al vanaf mijn zesde. We waren onafscheidelijk, ik mocht mee op vakantie met Tessa's ouders, Tessa ging met mij mee op familiebezoek. Toen we 17 waren had Tessa's papa een tent in de tuin opgesteld voor ons omdat ze dat jaar niet op vakantie gingen. We bleven er de ganse vakantie elke nacht slapen. Op een nacht daagde ze mij uit om naakt te slapen. We lagen nog maar net in onze slaapzak en plots zoende ze me, zomaar, vol op mijn mond. Ik zoende haar hartstochtelijk terug en we kropen samen in één slaapzak. Sinds die nacht waren we een stel. Toen Tessa's mama ons de volgende ochtend kwam wekken, lagen we naakt in elkaars armen te slapen.” Haar stem stokte. Ik streelde door haar haren.

“Ik herinner me Tessa” zei ik. “Jullie waren altijd samen. Toen wij jonger waren, kwamen jullie soms zelfs met ons meespelen als Tasya en ik hier rondhingen op het sportcentrum. Ik vond haar knap met haar lange blonde haren.” “Dank je” zei Anouk, “dit is de eerste keer dat ik echt met iemand over Tessa en mijn gevoelens kan spreken. Mensen mijden het om met me te praten, omdat ze niet weten wat te zeggen.” Ik nam haar in mijn armen en trok haar dicht tegen me aan. Ze zoende me vluchtig op mijn mond en legde haar hoofd op mijn schouder. Plots rolden de tranen over haar wangen, ze snikte het uit. Toen ze uitgehuild was, nam ik haar hoofd in mijn handen en zoende haar tranen weg. We zaten nog uren op het bankje. Anouk vertelde over Tessa en ik luisterde en haalde soms een verre herinnering aan Tessa op. Soms rolden de tranen over Anouks gezicht, soms moesten we heel hard lachen. “Dank je” zei ze, “om er te zijn en te luisteren.” Hand in hand wandelden we terug naar de parking waar Anouks auto stond. Ze gaf me nog een zoen en stapte in. Ik zocht mijn fiets en wilde naar huis fietsen. Plots draaide ik me om en hield Anouk tegen. “Volgende vrijdag gaan Tasya en ik enkele hamburgers eten en daarna gaan we stappen, om het einde van het atletiekseizoen te vieren. Als je wil, kan je meegaan” zei ik.

Die vrijdag na training fietsten Tasya en ik naar mijn huis. Mijn ouders zaten na training met hun trainingsgroep nog iets te drinken in de cafetaria. Thuis aangekomen liepen we naar de badkamer en kleedden ons uit. Tasya stapte net onder de douche toen de deurbel weerklonk. Ik deed vlug mijn badjas aan, liep naar de voordeur en liet Anouk binnen. “Kan ik mij ergens omkleden?” vroeg ze. Ik liep haar voor naar de badkamer en deed mijn badjas uit. “Douchen?” vroeg ik, “onze inloopdouche is groot genoeg voor drie”. Anouk kleedde zich uit, met haar rug naar mij. Ik kon mijn ogen niet afhouden van haar strak kontje. Ze draaide zich om en verlegen hield ze haar armen voor haar lichaam. Mijn mond viel open van verbazing. Wat was ze mooi zonder haar vormeloos trainingspak, en wat was ze gespierd. Ik nam haar hand en streelde met mijn andere hand zachtjes over haar buik. Plots vielen me enkele lidtekens op haar buik en benen op. Voorzichtig streelde ik met mijn vingertoppen over haar littekens. Anouk glimlachte en zoende me op mijn mond, ik voelde haar tong op mijn lippen. Ik woelde met mijn hand door haar haren en trok de elastiek van haar paardenstaart los. Ze schudde met haar hoofd en haar kastanjebruine haren vielen in golven over haar schouders.

Net op dat moment stapte Tasya uit de douche. Ook Tasya keek Anouk met open mond aan. Anouk deed een stap naar voor en gaf Tasya een zoen op haar mond. Heel even kuste Tasya hartstochtelijk terug, stopte toen geschrokken en keek mij verbaasd aan. Ik deed alsof ik niets gezien had.

Ik nam Tasya en Anouk bij de hand en trok hen mee naar mijn slaapkamer. Ik duwde Anouk op haar buik op mijn bed en ging op mijn knieën naast haar zitten. Tasya zette zich aan de andere kant van het bed en nam de massageolie van mijn nachtkastje. Ze deed de massageolie op Anouks rug en we verdeelden beiden de olie over haar rug. Ik masseerde haar schouders en zakte zachtjes naar beneden over haar rug naar haar kontje. Natuurlijk wreef ik ook langs de zijkant van haar lichaam, waarbij ik lichtjes langs haar tietjes wreef. Anouk duwde zich op haar ellebogen omhoog, zodat ik haar volledige tietjes in mijn handen kon nemen. Ik kneedde met mijn volle hand in haar tieten, speelde met haar tepels en rolde ze tussen mijn vingers. Ondertussen had Tasya extra massageolie in Anouks bilspleet gespoten en wreef dit met haar vingers uit elkaar. Ze streelde met haar vingertoppen over Anouks kontgaatje en ging op zoek naar haar kutje. Anouk kreunde zachtjes en stak haar kont omhoog. Ik gaf Anouk een zetje zodat ze op haar rug rolde. Ze keek ons aan met een geile blik in haar ogen. Ik deed nog wat massageolie op haar buik en wreef met mijn handen de olie over haar buik, haar venusheuvel, masseerde met twee handen één voor één haar beide dijen en vervolgde mijn weg langs de binnenkant van haar benen. Tasya likte en zoende de tietjes van Anouk, ze draaide rondjes met haar tong langs Anouks tepels en beet er zachtjes in. Ze legde haar handen op Anouks tieten en kneedde ze, kneep erin en zoog op haar tepels. Ik streelde met mijn hand over haar kort getrimd kutje. Zachtjes gleed mijn vinger naar binnen in haar warme grotje. Ik bewoog mijn vinger op en neer en duwde een tweede vinger in haar kutje. Anouk kreunde: “Ik, …, ik, …, Tessa, …, oooh, …” en kwam al grommend klaar. Tranen rolden over haar wangen, onstopbaar. Ik ging naast haar liggen. Zachtjes streelde Anouk door mijn haren, over mijn gezicht en trok me heel dicht tegen haar aan. Ze begroef haar gezicht in mijn haren. Ik hoorde haar nog stil snikken. Tasya was achter Anouk gaan liggen en sloeg haar armen rond Anouk. Ze zoende Anouk op haar haren, in haar nek en op haar schouders.

Zo bleven we een tijdje liggen, totdat Anouk zich van ons losmaakte en uit bed stapte. We namen met z'n drieën vlug een douche. Anouk diepte uit haar handtas een zwarte string en een mini zwart kleedje op en kleedde zich aan. Tasya koos voor een zwarte bikini met daarop een doorschijnend bloesje en een korte zwarte rok. Daarna doken ze beide in mijn kasten en gaven me een witte string en mijn kort wit rokje. Daarboven mocht ik een zwart T-shirt met witte opdruk Beautiful – Intellegent – Talented – Charming and Hot aantrekken.

“Party time” riep Anouk, greep ons bij de hand en loodste ons naar haar auto.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tasya - 4

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6537x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net