Opwindend.Net
Datum: 04-05-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 16966x
Lengte: Gemiddeld
Schoonzusje - 2
Door Marcha - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Schoonzusje - 1

Renske kroop even heel dicht tegen mij aan en kuste me zacht op mijn mond. Ze kroop tergend langzaam omlaag om eerst mijn harde tepels te likken en te zuigen. Toen via mijn buik en mijn navel al likkend bij mijn kletsnatte kutje te komen. Met haar tong maakte ze grote kringen rond mijn kruis om zo steeds dichter bij mijn kut te komen. Haar tong raakte mijn lipjes en er ging een siddering van genot door mijn lijf. Ik wist dat het verkeerd was wat ik aan het doen was, maar mijn geiligheid was sterker dan mijn geweten. Mmmmmm kreunde ik. Met één hand opende ze mijn kut en liet haar tongetje er in glijden. Oooh jaaa kierde ik. Even liet Renske haar tong in mijn kutje zitten, toen ging ze op zoek nar mijn klitje.

Mijn lijf schokte even toen ze mijn klitje raakte. Als of ze het dagelijks deed, zo bewerkte ze mijn klitje. Ze stopte wee vingers in haar mond en daar na in mijn soppende spleet. God allemachtig wat was dit toch lekker kreunde ik. Rustig liet ze haar vinger in en uit gaan terwijl ze mijn klitje heelijk likte. Af en toe nam ze het in haar mond en sabbelde er even op. Ik vond het heerlijk riep ik. Ik begon steeds zwaarder te ademen. Mijn hoofd sloeg links en rechts op mijn kussen. Oooohh jaaaa ik ga komen Rens ik kom klaar. En klaar kwam ik. Het orgasme explodeerde ik mijn lijf. Ik voelde de ene na de andere golf geil uit mijn spleet lopen. Renske deed haar best om het allemaal op te likken en door te slikken. Het droop aan twee kanten langs haar kin. Ze gaf me een heerlijke tongzoen en ik proefde mijn eigen geiligheid. Renske kroop dicht tegen mij aan en zo vielen wij in een diepe slaap.

’s-Ochtends werd ik wakker en zag dat Renske nog lag te slapen. Toen ik goed wakker was werd ik me bewust van wat er die avond en nacht gebeurd was. Ik kroop zachtjes uit bed en rende met mijn badjas naar de douche. Daar spoelde ik alle ontrouw van mijn lichaam. Ik stond in de keuken een broodje te maken toen Renske van achter haar armen om mij heen sloeg en mij in de net kust. Goeden morgen zei vrolijk. Bruut duwde ik haar van mij af. Wat is er vroeg ze geschrokken. Heb ik iets verkeerds gezegd of zo. Waarom doe je zo. Ik draaide mij om en zag dat ze naakt was. Ga je aankleden zei ik alleen maar. En liep naar de kamer. Toen ze aangekleed was kwam ze de kamer in met een betraand gezicht. Wat heb ik gedaan dat je zo boos bent Marcha, vroegze snikkend. Jij hebt niks gedaan Rens. Ik ben degene die alles fout heeft gedaan. Wat er gebeurt is mag niemand weten hoor je, niemand. Het had nooit mogen gebeuren. Het is fout. Verbaasd keek ze me aan en zei hoe kan zo iets fijns nou fout zijn Marcha. Rens ik heb iets met jou zus snapje dat dan niet, zei ik. Ik ben Area ontrouw geweest. En nu barste ik in tranen uit. Toen Renske weg was heb ik het hele bed verschoond. Of ik ooit de moed heb om het haar te vertellen weet ik niet dacht ik.

Een paar weken later kreeg ik een SMS-je van Renske. Ik had haar ogen geopend. Ze was thuis uit de kast gekomen, ze viel ook op vrouwen. Ze had nu een vriendin en of ze die eens een keer mocht komen voorstellen. Uiteraard mag dat schat SMSte ik haar terug.

Een paar weken terug heb ik alle moed verzameld en Area alles verteld. Minuten lang keek ze me aan zonder iets te zeggen. Rea zeg iets riep ik, maar ze bleef zwijgen. Ze stond op en liep de kamer uit. Even later hoorde ik de deur van de logeer kamer dicht slaan. Toen ik de volgende morgen beneden kwam lag er een brief van haar op tafel. Ze ging voorlopig bij een vriendin logeren. Alles eens goed op een rijtje zetten schreef ze. Bel, SMS of schrijf me niet, schreef ze.

Ze was ruim twwee weken weg, toen ik, terwijl ik in bed lag de voordeur hoorde. Ik moest me inhouden om niet uit mijn bed te springen. Na een poosje ging de slaapkamerdeur open en ik zag Rea binnen komen. Ze was naakt. Ik bleef stokstijf liggen en durfde mij niet te verroeren. Ze kroop bij me in bed en zei Ik mis je March ik mis je heel erg. Beide barstte we ik tranen uit en kuste elkaar langdurig.

Dat we die nacht knallende geile seks hebben gehad hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. We hebben het er nooit meer over gehad. Oja … en Renske heeft idd een mooie lieve vriendin.

Marcha.

Zoek naar meer verhalen van Marcha...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Het Dagboek Van Jolijn - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3579x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-09
8.8
:: Kleren PassenDoor: Sabine
Gelezen: 13973x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Vingeren, Likken, Klaar Komen
07-09
8.4
:: De Intensiteit Van... - 2018Door: Rock
Gelezen: 8409x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Scharen, Beffen, Likken, Eerste Kus, Lowlands.
04-09
8.9
:: Anne, Maria En LilyDoor: Visje
Gelezen: 12219x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
03-09
9.1
:: Nichtje Komt LogerenDoor: Claudia
Gelezen: 12234x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-09
8.3
:: Koersmeiden - 3Door: Karel
Gelezen: 6387x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
29-08
8.9
:: Mijn Eerste Ervaring - 2Door: Moontje18
Gelezen: 6054x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Vriendinnen, Plassen, Voeten, Aangeschoten
29-08
8.7
:: Het TandartsbezoekDoor: Visje
Gelezen: 13577x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
28-08
8.8
:: Mijn Eerste Ervaring - 1Door: Moontje18
Gelezen: 12382x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen, Lingerie, Aangeschoten, Logeren, Tieners, Fisting, Anaal
27-08
8.9
:: Het Dagboek Van Jolijn - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6067x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-08
8.8
:: Fay Heeft Een IdeeDoor: Danica
Gelezen: 8419x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trio
10-08
8.7
:: Mijn Kik ContactDoor: Amy
Gelezen: 11064x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Beffen, Grote Borsten
09-08
8.9
:: Fay Komt LangsDoor: Danica
Gelezen: 8762x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-08
8.7
:: FaxDoor: Danica
Gelezen: 8298x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags:
31-07
8.4
:: Het Dagboek Van Jolijn - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 7959x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 656