Opwindend.Net
Datum: 08-05-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5977x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Een Lesbienne Met Schulden - 16
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 15

MICHAEL KOMT LANGS

Heel onzeker ging Laura weer aan het werk, zover je dan van werken spreken kon. Ze was er met haar gedachten helemaal niet bij. Ze zat weer wezenloos naar haar scherm te turen en haar balpen bleef onaangeroerd op het bureaublad liggen. Haar enige gedachte was bij haar kutje dat nog steeds niet was klaargekomen. Het kwijlde. Op de achterkant van haar rok ontwikkelde zich een natte plek, door vervolgens doorsijpelde op haar bureaustoel. Ze moest verschillende keren opstaan om de waterkoker te halen om die plekken te verwijderen. Plekken veroorzaakt door haar bezwete, geile lichaam dat schreeuwde om geneukt te worden.

In de loop van de middag ontbood Albert haar weer op zijn kantoor. Braaf deed ze dat. Hij deed de deur achter haar dicht. Ze ging op een vrije stoel zitten en, zonder na te denken, begon ze haar rok omhoog te trekken om hem haar naakte kut te aten zien.

“Laura” zei Albert ernstig. “De manier waarop je er vandaag uitziet bevalt me prima, maar het is iets té. Ik kan je hier niet in dienst houden als je er uitziet als een grote ordinaire slet. Ik weet niet wat er vandaag mis met je is, maar je ruikt naar je kut en staat. Zo te zien, op het punt klaar te komen.”

Laura bloosde en sloeg zelfbewust haar armen voor haar borst.

“War is er met jou aan de hand?” ging Albert door, “je bent toch niet aan de drugs of zo?”

“Nee!” zei Laura hulpeloos. “IK eh …………”

“Neem een voorbeeld aan Cindy” zei hij. “Kijk eens goed naar haar. Ja, ik weet dat ze er neukbaar uitziet, maar ze zier er ook goed uit voor haar werk. Je ziet dat ze klaar staat om in een oogwenk haar tieten weg te halen, maar ze laat ze niet zonder meer voor ieder op kantoor zien.”

“Het spijt me” zei Laura, ze wist verder niets te zeggen.

“Luister” zei hij. “Ik ga je vandaag vroeg naar huis storen, oké?” Laura knikte. “Ga naar huis en maak je schoon, zodat je er weer ordentelijk uitziet. Ik wil elke ochtend met die lesbische poes van je spelen, maar daarvoor moet je je wel gedragen. Zorg dat je in de toekomst ‘inzetbaar’ bent.”

In een waas verliet Laura het bedrijf en nam de bus naar huis. Voor één keer was ze eerder thuis dan Erica. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om in de slaapkamer te knielen en zichzelf naar een ongekend orgasme te masturberen, waarbij ze, zoals opgedragen, op de dildo zoog. Het kon haar niet schelen of het instituut dat nu wilde of niet, ze moest een orgasme hebben; ze was vandaag genoeg vernederd en voelde zich kwetsbaar, daar hielp maar één ding tegen en dat was klaarkomen.

Dat klaarkomen hielp; het bevredigde haar kutje een beetje. Ze was nu zo helder van geest dat ze kon gaan douchen en zo het sperma van Albert en de kutsappen van Cindy van haar lichaam te wassen. Ze waste haar haar en schrobde haar kutje schoon, zo moest klaar zijn voor Michael, die zou vanavond langs komen en ze moest haar ‘investering’ veilig stellen.

Laura besloot zich te kleden in een van die aimabele prinsessenjurken, bestaande uit een wit korset met daaroverheen een topje met diep decolleté en een wit rokje. Ze besloot toch maar een slipje te dragen om zo haar nog nat poesje onder controle te houden. Daarna nam ze, met grote tegenzin, een nieuwe dosis van haar pillen, waardoor ze haar afspraak met het MOC na was gekomen.

Ze was doodsbang voor die pillen. Ze was nu wat helderde van geest en kon overdenken wat er die dag allemaal met haar was gebeurd. De lul van Albert pijpen. De hele dag doorbrengen met zaad dat op haar tieten droogde. Verkracht door Cindy. Haar tieten waren, door haar topje, voor iedereen zichtbaar geweest. Als haar collega’s al niet langer hadden gedacht dat ze een hoer was, nou dan was dit na vandaag wel degelijk zo. En dat was allemaal alleen maar gekomen van haar eerste dosis, hoe zou het dan aflopen met haar tweede? Ze durfde er niet aan te denken, maar ze had geen keus. Ze moest blijven doen wat het instituut haar opdroeg, die had haar immers toestemming gegeven een avondje weg te blijven.

De rest van de middag ruimde Laura de rommel in huis op en bereidde ze een paar snacks, eigenlijk was dit wel de taak van Erica, zoals trouwens bijna alle huishoudelijke werkzaamheden. Ja, sinds ze Erica had omgeturnd was die een persoonlijke slaaf van Laura.

Niettemin haar pogingen had Laura geen kaas gegeten van salades maken. Ze kwam niet verder dan wat sla in een bak te gooien, een komkommer in schijfjes snijden en er vervolgens een salade-dressing over te sprenkelen. Tegen de tijd dat ze hier mee klaar was begon het effect van de pillen weer te werken, haar kutje begon te grienen en smeekte om aandacht. Ze probeerde het te negeren; maar toen haar oog op een tweede komkommer viel en voor ze het zelf goed besefte had ze haar slipje opzij geschoven en de komkommer in haar neukgat gestoken.

Dat was een lekker gevoel, paste mooi, streelde met zijn ruw oppervlak haar kutwanden dat het niet onprettig aanvoelde, dus liet ze hem maar zitten en deed haar slipje goed. Het was een lekker gevoel zo rond te lopen met koude, piepende groente in je kutje. Dit was niet iets wat ze normaal deed als ze thuis was, nee dit is gewoon te sletterig, maar als dit hielp om de werking van de medicijnen tevreden te stellen, vond ze het een goede deal.

Terwijl ze wachtte op de thuiskomst van Erica dacht ze aan de gewelddadige en vernederende dingen die ze de afgelopen tijd met Erica had gedaan en ze werd er steeds geiler van. Echt, het was allemaal de schuld van Erica en het was haar verdiende loon geweest. Eigenlijk had die het al verdiend voor ze haar eerste mailtje had gekregen van haar afperser, ze wist het nog goed: “Je vriendin is knap.” Als Laura niet een dergelijke knappe, sletterige minnaar zou hebben gehad dan had de afperser haar misschien wel met rust gelaten. In haar ogen was het helemaal niet fair dat Laura zich op haar werk als een hoer moest gedragen terwijl Erica ongestoord naar haar werk kon gaan.

Tegen de tijd dat Erica thuis kwam was Laura in een staat van zowel lust als boosheid. Voordat Erica ook maar de kans kreeg te vragen waarom Laura zo vroeg thuis was, had die haar de slaapkamer ingesleurd en de kleren van die teef van haar lijf gerukt. Ze zat een tijdje naar Erica te kijken en besloot toen wat ze moest doen/ Ze wilde dat Erica haar kut likte, maar Michael zou al vlug voor de deur staan, dus had ze niet veel tijd. En die tijdsfactor was ook de belemmering on de strap-on te gebruiken.

Uiteindelijk besloot ze Erica tussen haar benen te grijpen en stevig in haar klitje te knijpen waarbij ze met dwingende stem zei: “: Luister, Michael komt vanavond bij ons op bezoek. En de laatste keer dat hij langskwam, ben jij heel grof tegen hem geweest door je als een slet te gedragen, dus vanavond doe je ALLES om het weer goed te maken, begrepen?”

Erica knikte, ze was verward, maar ook wanhopig, Laura moest haar klit loslaten.

“Braaf kind” zei Laura. Ze liet haar opstaan, ging naar de keuken en kwam terug met een glas witte wijn. “Drink dit” zei ze en keek hoe Erica dat deed. Het glas bevatte een dubbel portie van die medicijn. Laura had besloten dat Erica het verdiende een slet te zijn en alles, als een gore slet, zou doen om Michael te plezieren.

Toen Erica eenmaal gedrogeerd was kleedde Laura haar aan. Ze pakte een wit kanten slipje en gebruikte een schaar om een split in de lies te snijden, zodat de vulva van Erica onheilspellend uit de stof stak. Ze vond een kort rokje en maakte dat nog korter door er de zoom af te knippen. Het kutje van Erica was nu onder de zoom te zien, zelfs als ze rechtop stond. Ze pakte een paar elastische banden en bond er een rond de basis van elke van de tieten van Erica. Die bolden nu onzedelijk op, waarna er een transparante witte top overheen ging die zo kort was dat die abrupt eindigde dat een groot deel van de onderkant van haar tieten zichtbaar was. Ze voldoende het ensemble met een zwarte halskraag, hoge hakken en een ‘fuck-me’ make-op. Het uiteindelijke resultaat zorgde ervoor dat Erica eruit zag als een kruising tussen een prostituee en een slachtoffer van een verkrachting. Naar haar kijkend resulteerde in een kloppende kut bij Laura, maar ze had geen tijd daar iets aan te doen. Ze nam de handen van Erica, boeide die op har rug en gaf haar een klap in haar gezicht.

“Zorg er voor dat je vanavond een goede kleine slet bent, oké?” vroeg Laura, “Eh… niet tegenspreken, niet zeuren en niet janken, wees gewoon aardig voor Michael, oké?” Erica knikte en probeerde niet te huilen.

Tegen de tijd dat Michael arriveerde. Waren Laura en Erica beiden volledig in de greep van hun afrodisiaca. Laura voelde dat haar slipje helemaal doordrenkt was en een gestaag stroompje sap stroomde over haar binnen dij in de richting van haar linkerschoen. Ze wilde wanhopig haar rokje optillen ter plaatse masturberen, maar dat kon nu niet, in plaats daarvan moest ze Michael hartelijk begroeten. Het geluid van de deurbel klonk en ze gooide de deur open om hem met een stevige knuffel welkom te heten, ze drukten hierbij haar tieten tegen zijn borst en haar lies stevig tegen die van hem. Haar hoofd was begraven in zijn nek en ze wist dat hij haar warme adem op zijn huid kon voelen.

“Hallo!” zei Michael verrast. Laura voelde zijn lul verstijven en ze vroeg zich af hoe het zou zijn om hem in har mond te hebben. Ze klemde haar dijen tegen elkaar en voelde de komkommer in haar vagina. Jezus, ze was helemaal vergeten die eruit te halen. De knuffel duurde lang en was ongemakkelijk. Maar het voelde zo goed om een warm lichaam tegen haan aan te hebben, Laura wilde hem niet loslaten. Michael moest haar uiteindelijk zelf van zich afduwen en toen jij dat deed zag hij eindelijk Erica.

Laura zag dat Michael stomverbaasd was over die neukbare lesbische hoer die voor hem stond. Het grootste deel van het lichaam van Erica was te zoen en verpakt om het seksueel waar te maken. Haar vulva was zichtbaar onder haar rok, stak door de spleet die Laura in haar slipje haf gesneden, en het was duidelijk nat en druipend. De handen van Erica zaten achter haar rug vast in boeien, waardoor ze gedwongen werd haar tieten aamtrekkelijk naar voren te duwen.

“Het spijt me dat Erica er zo als een slet uitziet” zei Laura achteloos. “Ze wilde zich persé zo kleden toen ze hoorde dat jij lang zou komen. Ik heb, uit voorzorg, haar handen weer geboeid zodat ze niet, als een hoer, met zichzelf kan spelen.”

Laura leidde Michael naar de bank en stuurde Erica naar de keuken om het diner klaar te maken. Met haar handen achter haar rug geboeid was het voor Erica moeilijk van alles te doen, en Laura vond het amusant te zien hoe Erica probeerde een maaltijd samen te stellen door afwisselend dingen achter haar rug in haar geboeide handen te houden of ze met haar mond op te pakken. Bij elke beweging moest Erica bukken en haar schaars bedekte kont en het natte pulserende kutje aan de ogen van Michael bloot stellen.

Ondertussen zorgde Laura voor wat ontspanning. Zonder na te denken had ze een van haar hen tai video’s gekozen en ze bloosde toen ze zag dat het een pornografische was. De hoofdrol spelende prinses werd verkracht door een monster. Het meisje was precies gekleed als Laura. Laura had de beelden gedownload voor een aantal zinnenprikkelende lesbische scènes. Maar nu zat ze op de bank met Michael, die naar het meisje op het scherm keek. Een meisje waar de kleren van haar lijf werden gescheurd en de gigantische monsterpik in haar mond en kutje kreeg.

Laura wist dat dit eigenlijk niet door de beugel kon en dat Michael probeerde de andere kant op te kijken, maar ze had maar één doel voor ogen: Ze moest er voor zorgen dat Michael het naar zijn zin had en haar het geld zou geven. Bovendien gebeurde er iets vreemds met Laura terwijl ze naar de tekenfilm keek waarin het meisje werd verkracht. Telkens wanneer in beeld kwam dat het meisje een lul in haar mond kreeg, klopte het poesje van Laura aangenaam; en elke keer dat ze de lul weer uit haar mondje trok deinsde Laura wat naar achteren. Terwijl ze naar het scherm keek realiseerde ze zich dat ze automatisch haar mond open deed en voorover boog om hem in haar eigen mond te krijgen. Ze baalde hiervan en probeerde niet meer naar de film te kijken.

Intussen was Erica met het diner bezig – kip met rijst. Michael en Laura begonnen samen de tafel te dekken tot de beelden op het scherm overgingen in een lesbische scène, die Laura maar al te leuk vond. Erica zat ellendig naar haar bord te kijken. Hoe moest ze nu eten? Uiteindelijk kreeg Laura medelijden met haar en liet ze Erica voor haar knielen. Om de beurt brachten Michael en Laura met de hand voedsel naar haar mond en lieten ze Erica de rijst en kip van hun vingers likken.

Het gevoel dat Erica op haar vingers zoog, in combinatie met het cartoonsletje, zorgde ervoor dat Laura niet helder meer kon denken. Ze vroeg zich af of Michael het erg zou vinden als zij haar rokje op zou tillen en ze even over haar kutje wreef. Waarschijnlijk niet. Het was toch niet sletteriger dan wat Erica nu deed? Ze vroeg zich zelfs af of hij het erg zou vinden als Erica nu haar kutje likte. Ze keek naar de bobbel in zijn broek en stelde zich voor hoe het zou zijn die in haar mond te hebben. God, ze wilde zo graag haar dildo in haar mond hebben. De rijst met kip, die Erica had gemaakt, was lekker, maar sperma is veel lekkerder. De komkommer in kutje was nu niet veel meer dan een slappe brij en ze besefte dat ze die er nu toch hoognodig uit moest halen.

Laura stond abrupt op en liep naar een hoek van de keuken waar ze niet direct te zien was. Ze greep onder haar jurk, groef de komkommer uit haar kut en stopte die in een kom. Ze wilde ook over haar klitje wrijven, maar zag daar vanaf toen ze Michael hoorde vragen wat ze aan het doen was. In plaats daarvan ging ze terug met de kom, waarin Erica de kip had gemarineerd en nu de komkommer lag.

“Erica’s gezondheidshapje” legde ze uit toen ze zag dat hij nieuwsgierig naar de kom keek en ze begon de komkommer aan Erica te voeren. De blik van Erica sprak boekdelen, het was duidelijk dat ze wist wat ze aan het eten was, maar ze zei niets. Ze likte alleen de marinade van de komkommer. Laura vond het jammer dat ze Erica die komkommer niet rechtstreeks vanuit haar kutje aan Erica had kunnen geven. Misschien iets voor een volgende keer.

Terwijl ze naar haar gedegradeerde vriendin keek, besefte Laura iets. Die bewuste avond dat Erica de pik van Michael in haar mond had gehad en hoe ze achteraf haar had gekust en het zaad van Michael had geproefd, dat was zo geil geweest. Ze had die hele nacht toen nog over hem gefantaseerd en gedroomd. Maar hij zou dat beslist niet nog een keertje doen. Laura was toen immers woedend geweest. Ze had hem verteld dat dit helemaal verkeerd was en dat dit nooit meer mocht gebeuren. Maar wat nu? Als het niet weer gebeurde zou ze zijn zaad nooit meer proeven.

( Een deel van haar hersenen vertelde haar dat een echte lesbienne niet geobsedeerd kan zijn van de smaak van sperma. Ze probeerde die gedachten uit haar hoofd te krijgen, maar alleen al de smaak, hit is net zoiets als dat je van de smaak van aardbeienjam of chocolade houdt, en het is toch volkomen toeval dat het kwam van een man, niet dan?)

Laura schraapte al haar moed samen, ze moest een beetje actiever worden als ze wilde dat haar verlangens werden vervuld, ze schraapte haar keel en zei: “Michael, die eh…avond toen jij en Erica….. eh…. je weet wel ……” Hij bloosde en vermeed haar ogen. “Nee, nee, nee, het is al goed” zei Laura haastig en ging door: “de afgelopen dagen heb ik me pas echt goed gerealiseerd wat een slet Erica is, jij kon er niets aan doen, jij kon het niet helpen, nee, het was helemaal niet jouw schuld, nee niet die van jou!”

Erica had een blik van haat in haar ogen, maar ze zei niets.

“Nou eh… hoe zal ik het zeggen? Als Erica weer zo is en eh … er gebeurt iets dan eh…. dan is dat goed.” Ze zweeg even. “Ik begrijp hoe geil en sletterig ze kan zijn, ik zal zelfs niet meer zeggen dat je moet stoppen. Oké?” Hij keek haar ongelovig aan “Je bedoelt eh….”

“Dat klopt” zei Laura, ze wist dat wat ze had gezegd buitensporig was, maar het beeld, de mond van Erica vol met zijn sperma, wachtend op haar kus, kon ze niet uit haar hoofd krijgen. “Nou eh …. Oké dan” zei hij. Zijn lul veroorzaakte een uitpuilende bobbel in zijn broek en hij staarde met geile ogen naar de geknielde Erica.

Even was er een onaangename stilte. Ten slotte verontschuldigde Laura zich dat ze naar het toilet moest. Ze nam haar tas mee en nadat ze had gepist pakte ze er de dildo uit en stopte die in haar mond terwijl ze masturbeerde. Wat had ze net gedaan? Enerzijds voelde ze zich, terwijl ze masturbeerde, schuldig en anderzijds gierde de opwinding door haar lichaam. Hoe had het zo ver kunnen komen, ze had tegen haar beste vriend gezegd dat hij haar vriendin kon neuken en klaar mocht komen in haar mond. Oh my God.

Ze voelde haar orgasme komen. Dat kon ze hier op het toilet niet maken terwijl haar vriend alleen was met Erica. Ze trok haar hand bij haar kut weg, haalde de plastic pik uit haar mond en strompelde overeind. Ze trok haar slipje weer op en liep trillend het toilet uit.

Daar werd ze begroet met een beeld dat het laatste restje van haar zelfbeheersing wegnam. De broek van Michael hing op zijn knieën en Erica zat geknield tussen zijn gespreide benen. Hij had haar hoofd stevig geklemd in beide handen, zodat hij met geweld zijn pik in en uit haar mondje kon pompen. Hij neukte haar in haar mond en het leek dat Erica huilde.

Dit beeld zorgde er voor dat Laura een orgasme kreeg. Michael kwam ook klaar in de mond van Erica. Zodra haar orgasme wegebde liep ze op Erica af. Ze trok haar hoofd van zijn pik en kuste haar gepassioneerd op haar lippen, én, waarop ze had gehoopt, die lippen smaakten naar zijn sperma. Dezelfde onbeschrijflijke smaak van zijn zaad. Laura wilde weer een orgasme krijgen. Ze likte de mond van Erica verwoed tot er geen druppel sperma meer over was. Toen liet ze Erica los.

“Ik heb hem gezegd dat ik dit niet wilde” zei Erica verontschuldigend. “Ik heb hem gezegd dat ik alleen maar met jou wil vrijen, maar hij dwong me hem te pijpen.”

Was dat waar? Nee, natuurlijk niet, daar kende ze Erica maar al te goed voor. Ze wilde niet dat Erica tegen haar loog. Ze sloeg Erica hard in haar gezicht met de woorden: “Lieg niet tegen me, kreng. Je zult Michael, die arme weerloze jongen, wel weer als een slet hebben verleid, of niet soms?”

“Nee” gilde erica uit.

Laura keek naar hem, zijn pik hing nog uit zijn broek en glinsterde van het zaad. Hij waas met stomheid geslagen. “Ze liegt waar je bij staat” zei Laura “ze verdient straf, geef haar een klap in haar gezicht!”

Michael leek wel een robot en deed wat Laura zei. Hij haalde uit en een harde klap kwam in het gezicht van Erica terecht. Maar Laura had zich ook niet meer onder controle, ze liep naar hem toe en nam zijn lul in haar mond om hem schoon te likken. Ze voelde zijn handen door haar haren strelen, haar trok haar hoofd wat steviger naar zijn kruis, en Laura kon niet langer weerstand bieden. Ze wilde maar één ding: zijn zaad, Verwoed ging ze aan de slag, pijpte likte, kwijlde tot ze zelf weer een orgasme kreeg.

Daarna had niemand nog veel te zeggen. Michael had nu een andere kijk op Laura en Erica, een kijk die hem héél goed beviel. Hij pakte zijn portefeuille en telde het afgesproken bedrag uit. Het geld dat Laura zo hard nodig had en waardoor zowel zij als Erica was veranderd in meiden die hun lichaam voor geld verkocht.

Hij vertrok. Erica stopte niet met huilen tot Laura maar één redmiddel meer had. Ze pakte de strap-on en stopte hem in de mond van Erica. Ze wilde Erica pijn doen, laten lijden voor haar eigen genot en ging ongenaakbaar met die pik te keer tot het varkens sperma met harde stralen uit de pik spoot.

Die nacht beleefde Laura alles nog verschillende keren en kreeg, in haar slaap, een ongekend orgasme.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden 17


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 5515x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 8683x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8535x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6795x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
9.0
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 14735x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15652x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8304x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 16903x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9363x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10450x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.0
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14165x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15569x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 12684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net