Opwindend.Net
Datum: 10-05-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 7523x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 18
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden 17

Voorwoord:
Laura, een lesbienne, wordt gechanteerd en is verplicht deel te nemen aan een experimenteel programma in het Marleen Onderzoek Centrum. Hier proberen ze haar te laten herstellen en te leren van heteroseks te genieten

SOLLICITEREN

Op zaterdagochtend was er een mailtje van haar afperser.

Laura was vroeg opgestaan. Erica lag nog in haar bed, ze sliep en was naakt. Ze probeerde te herstellen van de verkrachting die Laura haar de vorige avond had gegeven. Zacht was Laura uit bed geslopen en naar de computerruimte gegaan. Zoals opgedragen waren haar tieten bloot. Nerveus zat ze achter haar scherm en controleerde of er mail was. Dat was er dus.

AAN: FUCKTOY MET ROSSIG HAAR
VAN: JE KENT ME WEL
Goede kleine slet! Wij zij erg blij met Uw vooruitgang in het Marleen Onderzoek Centrum. Je bent een erg betrouwbaar klein lesbisch ding en daar zijn wij blij mee. We hebben iedere avond genoten van dat schattige kleine neukpopje dat bij je woont. Daar bedanken we je ook voor.

Ook bedankt voor die € 1.000, - die je gisteravond hebt overgemaakt. Lieve kleine slettebak, je bent je afspraak nagekomen dus hoeven we geen lichaamsdelen af te snijden.

Dit weekend hebben we andere plannen met je en die moet je uitvoeren. Ze gelden vanaf het moment dat je bent opgestaan, dus vanaf NU.

1. Je mag dit weekend om wat voor reden dan ook je eigen slipje niet aanraken, inclusief aanraken met een voorwerp dat je vasthoudt. Je mag wel de hulp inroepen van die lesbische sletterige vriendin van je om ’s morgens je slipje aan te trekken en ’s avonds om het weer uit te doen.
2. Je moet iedereen attenderen op die gigantische hoerige tieten van je. Daarvoor moet je de rest van dit weekend de volgende vier woorden gebruiken: ‘seks-ballonnen’, ‘melkzakken’, ‘uiers’ en ‘majoefels’. Je ziet maar hoe je dat oplost maar het gebruik van andere woorden voor hen, erop wijzen en het geven van non-verbale antwoorden, zoals hoesten, is verboden.
3. U dienst alle vragen over uw borsten, uw borststreek of kleding die uw borsten bedekt op een verantwoorde manier te beantwoorden.
4. In plaats van een gewone beha moet je één speciale dragen die dadelijk bij je wordt afgeleverd. Als het goed is ligt het pakje, samen met de instructie, nu voor je deur. Als je ooit uit moet leggen waarom je het draagt, moet je zeggen dat je het leuk vindt n dat je vindt dat het bij je past.

Laura keek nog eens naar e instructies. Haar eigen slipje niet aanraken was raar, maar dat kon geen probleem zijn. De buitenwereld attenderen op haar borsten …. Het waren obscene woorden die ze daarvoor moest gebruiken. Als ze de instructie goed begreep mocht ze zelf niet over haar borsten beginnen maar er wel de aandacht op vestigen. Laten we nou eerlijk zijn, hoe vaak had Laura het over haar borsten? Bijna nooit, toch? Een hele dag zonder ze bij naam te noemen dat was toch niet zo moeilijk.

Al met al waren de instructies niet zo moeilijk, en stoorde niet ij het feit dat ze er vandaag op uit moest om te gaan solliciteren. Ze had een bijbaantje nodig om de termijnen van de afperser te kunnen betalen. Ze had geen tijd om haar CV rond te sturen, op allerlei sites te zetten, nee ze moest bedrijven rechtstreeks gaan benaderen en hopen dat ze ergen aan de slag kon.

Alleen de vierde instructie baarde haar zorgen. Ze sloot haar computer af, liep naar de voordeur, deed die, terwijl ze een arm voor haar naakte tieten hield, een klein stukje open en daar stond een kist die ze snel naar binnen trok en de deur weer sloot. Er was geen afzender te vinden, maar je kon duidelijk zien dat een koeriersbedrijf hem af had geleverd en niet dat iemand dit pakje daar persoonlijk had neergezet.

Bij het zien van de beha zonk de moed in haar schoenen. Het was niet veel meer dan een korte riem met een metalen klem. Verder zat er alleen een foto bij van een grote blonde slet die de ketting aan haar tepels had geknipt, langs de achterkant van haar net weer naar voren en daar naar beneden waarbij de klemmen weer aan haar schaamlippen vast zaten.

Laura haalde diep adem. Deze beha was niet alleen vernederend maar ook, naar het leek, zeer pijnlijk. De klemmen, die aan de punten zaten, waren van wreed, geribbeld metaal. Voorzichtig maakte ze er een vast aan haar linker tepel en gilde het uit van de pijn doen ze de ketting om haar nek probeerde te krijgen. Haar rechter borst kon ze niet meteen met de klem bereiken en moest haar borst optillen,

Met een zucht van opluchting kon ze har tieten los laten, de klemmen zaten vast. Pijn schoot door haar tepelhoven, maar de ketting die zat en dat was al iets. Teder hield ze haar tieten met haar handen omhoog en liep naar de badkamer om het resultaat te bekijken.

Het zag er bizar uit. Haar borsten werden aan haar tepels omhoog getrokken en dit wekt de indruk dat haar tieten hoogst waarschijnlijk maar boven waren gekanteld. De druk van de ketting in haar nek was een zeer onaangenaam gevoel, om het maar eerlijk te zeggen: haar borsten deden enorm pijn. Tenzij ze er voor zorgde dat ze ruimte hadden bij iedere stap die ze zette. Er zat niets anders op dan de rest van dit weekend dit martelapparaat te dragen. Laura wist dat het zo was en er was geen alternatief voor deze helse marteling.

Om de pijn te negeren kleedde ze zich aan om werk te gaan zoeken. Ze trok een kort roze T-shirt aan met een witte wollen trui die de vreemde hoek van haar tieten enigszins ver borg. Ze verzorgde haar make-up, bracht haar haren in style en ging toen naar Erica om haar te wekken en haar te helpen bij het aantrekken van haar slipje.

Natuurlijk wilde zij weten wat er met de tieten van Laura aan de hand was. Laura beet op haar lippen en zei: “Het is gewoon een ketting die aan mijn tepels trekt, en ik vind dat leuk.” Ze wachtte even en ging door “Zo komen mijn seks-ballonnen beter tot hun recht. Nou treuzel niet en help me met mijn slipje aan te trekken.”

Onder indruk van haar boze toon en de straf die ze misschien zou krijgen, vroeg Erica niets meer, maar ze vond het duidelijk vreemd dat Laura haar tieten ‘haar seks-ballonnen’ noemde. Het slipje was aan en ze bedankte Erica met een kus, liet haar voeten in een paar hoge hakken zakken en stapte in haar auto om een paar bedrijven te gaan bezoeken.

Rijden voelde vreemd aan. Laura kon het niet helpen, maar ze had het idee dat iedere chauffeur, die ze onderweg tegen kwam, direct kon vertellen dat ze geen beha aan had en dat er klemmen aan haar tepels zaten en die trokken haar …..majoefels omhoog. Tegen de tijd dat ze in het centrum was had ze en hoog rode kleur, ze bloosde enorm. Ze zocht een parkeerplaats waar ze de auto achter kon laten. Ze moest een paar maal diep adem halen voor ze uit durfde te stappen. Ze was tot het besluit gekomen dat ze er uit zag als een kolossale slet die, voor het maar wilde zien, zich blootstelde. Wie was deze rossige hoer, die opzettelijk haar eigen lichaam publiekelijk tentoon stelde?

Maar Laura hield zich voor dat het niet zo erg was. Ze keek nog eens even in het spiegeltje van de auto. Nee, het was echt niet zo erg als ze zelf dacht, alleen als je recht naar haar boezen staarden, ja dan……..

Ineens stapte ze snel uit en smeet het portier van de auto dicht, liep het trottoir op, en tot haar geruststelling keek niemand van de voorbijgangers naar haar. Iedereen was met zijn eigen ding bezig, ze waren zich niet bewust van Laura en zeker niet van haar pijnlijk tieten.

De hele ochtend bracht ze door met van winkel naar winkel te gaan en daar te vragen of ze geen parttime werk hadden voor de woensdagavond en het weekend. Bij iedere winkel liet ze een kopie van haar CV achter. Maar nergens was iemand enthousiast haar in dienst te nemen. Tot nu oe had Laura zich alleen bezig gehouden met kledingwinkels en boetiekjes. Soms keken de winkelmeisjes, waarmee Laura in gesprek was, afkeurend naar haar borstkas en dan kreeg e een kleur. Ze wist niet zeker of die meisjes wisten dat ze een ketting rond haar nek had waarmee haar tepels omhoog werden getrokken. Weer andere keken verdacht naar haar rossig haar. Zou dat een afleiding moeten zijn om toch ongemerkt naar haar stuiterende borsten te kunnen kijken?

Halverwege de ochtend stopte ze voor een kopje koffie met iets erbij. Ze kreeg het idee dat mannen de neiging zouden kunnen hebben te verhinderen dat haar zoektocht zou leiden naar plaatsen waar mannen graag komen. Mannen komen eenmaal graag op plaatsen waar vrouwen zijn en als ze dan ook nog eens tieten te zien zouden krijgen, dan kon ze net zo goed daar gebruik van maken in plaats van er van te walgen.

Eindelijk begin het geluk haar toe te lachen. Bij de servicebalie van een, niet nader te noemen grote, supermarkt stond een man die bleek de filiaalmanager te zijn. Hij stelde zich voor als David, begroette haar hartelijk en stelde voor het gesprek in zijn kantoor voort te zetten.

Deed hij dit met opzet? Laura moest een trap op waarbij har tieten danig stuiterden en er dus pijnlijk aan de ketting werd getrokken. Ze moest een wachten in een kleine wachtruimte omdat hij nog even een paar telefoontjes af moest werken. Ze ging zitten en voelde de druk op haar blaas, door de diverse kopjes koffie, toenemen. Ze probeerde het te negeren door haar benen te kruisen.

David verdween in zijn kantoor en bleef langer weg dan ze had gehoopt. Regelmatig keek ze op haar horloge en zag dat ze er al bijna een half uur zat. Ze stond op het punt weg te gaan toen hij eindelijk tevoorschijn kwam. “Ah, Laura, het spijt me, maar er was een belangrijk telefoontje gekomen dat langer duurde dan ik had verwacht. Zou je toch nog even binnen willen komen voor een gesprek?” Laura stond op en deed haar best een warme glimlach op haar gezicht te toveren. Ze volgde hem naar zijn kantoor.

“Dus” begon hij” je bent op zoek naar werk achter een van de kassa’s?”

“Ja” zei Laura “maar eigenlijk zou ik even naar het toilet moeten, mag dat?”

“Natuurlijk, daar doorheem” hij wees een richting in en Laura zag dat hij een eigen toiletruimte had, met uiteraard een wastafel. Ze stond p het punt haar slipje naar beneden te trekken toen ze zich herinnerde dat ze haar eigen slipje niet aan mocht raken. Hoe moest ze nu pissen zonder haar slipje uit te doen? Dat was een retorische vraag, haar afperser wilde dat ze zichzelf nat maakte en met een nat slipje moest rond lopen tot ze weer thuis kam en Erica haar kon helpen het uit te doen. Even stond ze in dubio. Ze ging op het toilet zitten en dacht erover te pissen. Er kwam een straaltje urine tevoorschijn en het bevochtigde de voorkant van haar slipje. Ze realiseerde zich dat ze dit niet kon maken, hier gaan zitten pissen in haar slipje en dan gaan praten met een man. Nee, die zou dat direct merken. Ze stond weer op, spoelde het toilet door, om geen verdenking te maken en ging terug naar het kantoor.

Haar blaas was vol, haar buik deed pijn. De pijn kwam veel overeen met die in haar tepels. Voor har was het moeilijk aan iets anders te denken dan aan haar pijnlijke tieten en de drang om te plassen.

“Sorry, maar ik moest even” zei ze terwijl ze weer ging zitten.

“Geen probleem” zei David opgewekt en begon met het gesprek.

Laura deed haar uiterste best om zich op zijn vragen te concentreren. Op haar eigen charmante en professionele manier gooide ze alles in de strijd. Ze had als eens in een detailwinkel gewerkt (een leugentje om bestwil). Ja, ze was goed in het oplossen van conflicten. En Ja, ze kond geweldig goed met klanten omgaan.

“Het spijt me, maar eh….. zitten je kleren wel goed” vroeg hij als laatste “je eh …… buste lijkt me…. een vreemde hoek te hebben.”
Laura kon wel door de grond zakken van schaamte. Wat moest ze daar nu op antwoorden? Ze wilde alleen maar zeggen: “Ja, alles zit goed” en dan verder gaan, maar ze dacht weer aan regel 3 – ze zou de vragen over haar borsten volledig en eerlijk moeten beantwoorden. Maar toch, haar afperser kwam hier toch niet achter, of wel? Waarom had David, voor het gesprek begon, zolang met iemand aan de telefoon geweest. Dan kan toch niet met die chanteur zijn geweest? Ze werd toch niet paranoïde?

Toen dacht ze weer aan de foto met het mes. Beter paranoïde dan dood. Ze zou aan zijn regels gehoorzamen. Dus wat ze ging zeggen zou eerlijk en volledig moeten zijn. Kan het in de trant van “Mijn borsten hebben een beetje een vreemde hoek en daarom draag ik een speciale beha.” Nee, zo kon ze het niet brengen.

“Mijn…….seks-ballonnen….wijzen naar boven omdat ik een speciale beha draag” zei ze. Het huilen stond haar nader dan het lachen. Het was zo vernederend om je tieten te beschrijven. En ze moest zo erg piesen.

David fronste zijn voorhoofd. “Wat voor soort speciale beha heb je dan?”

Laura sloot haar ogen, ze wilde hem niet aankijken, ze vocht tegen haar tranen. “Een stukje ketting dat rond de achterkant van mijn nek in een lus zit en dam lopen er clips naar de tepels van mijn beide uiers.”

David was verbijsterd, met afschuw vervuld en misschien ook wel een beetje opgewonden. “Is dat dan niet pijnlijk?”

Laura knikte en snikkend zei ze: “Het is erg pijnlijk”

“Waarom draag je dat dan?”

Laura wist wat ze moest antwoorden: “Omdat ik dat leuk vind en het past bij mij.”

David was een paar minuten met stomheid geslagen. Het was doodstil in het kantoor. De stilte duurde lang, te lang voor Laura, ze kon zich niet meer beheersen. Misschien had ze, als ze blij en zelfverzekerd zou zijn geweest, haar plas op kunnen houden, maar nu huilde ze en was vernederd, en had niet langer controle over har blaas. Met een kleine zucht begon ze te plassen in haar slipje. Ze voelde de hete pis uit haar kutje gutsen.

In de stille kamer was al snel duidelijk was ze aan het doen was. De plas urne begon van de stoel af te druppelen. Haar achterwerk was doorweekt. De huid van haar kont was nat van haar pis. En ze kon niet stoppen, ze kon er niets aan doen. Ze kon alleen maar blijven zitten en pissen.

David luisterde even naar het klaterende geluid. Hij had een blik van walging op zijn gezicht. Hij ging staan, liep naar haar toe, boog zich voorover en trok haar trui omhoog om haar tieten bloot te leggen. Laura liet hem zijn gang gaan; het kwam niet eens bij haar op hem te zeggen dat hij moest stoppen. Ze plaste in het kantoor van deze man, hoe kon ze dan nee tegen hem zeggen? Ze wilde stoppen, maar kon dat niet. Haar borsten lagen daar bloot voor zijn gezicht.

David pakte een van de kettingen vast en gaf er een experimentele ruk aan. Laura schreeuwde het uit van de pijn. Haar urinestraal liep nu langzamer. Er zat geen pis meer in haar blaas. Laura zat nu in een diepe plas. David zat nu op de rand van zijn bureau en keek naar het doordrenkte sletje voor hem.

“Hoe groot zijn je tieten, Laura” vroeg hij.

“Mijn melkzakken zijn 110DD” zei Laura. Ze ging op de stoel verzitten en voelde de warme plas langs de kant van de stoel op het tapijt lopen.

“Melkzakken, worden ze zo door mannen genoemd?”

Laura wist dat ze eerlijk moest zijn “IK heb geen man en ik weet dus niet zeker of een man ze melkzakken noemt” zei ze bedeesd.

“Ben je een lesbienne, Laura?”

Ze knikte.

“En je tieten, zijn die natuurlijk of?”

“Mijn uiers zijn puur natuur” antwoorde ze. Ze wist niet zeker of ze trots moest zijn op haar tieten. Dat het enorme joekels waren, ja dat wist ze en ze schaamde zich er een beetje voor.

“Nou, Laura, je bent niet geschikt om achter de kassa te werken.”

Zijn kruis lag op dezelfde hoogte als haar gezicht. Een deel van haar geest herkende dat dit de perfecte positie om hem rechttoe rechtaan te pijpen. Ze kon zich maar nauwelijks bedwingen, maar ze wist dat ze dit niet kon maken.

“Een meisje dat alleen maar mijn tapijt nat kan pissen lijkt me niet iemand waar ik verantwoording tegen af hoef te leggen, maar toch, ik wil je een voorstel doen.” Hij keek haar nog even wellustig aan. “Ik ben mede-eigenaar van de Nacht, het is een strip club. Ik wil dat je daar gaat werken.”

“Als stripper?” vroeg Laura. Iets walgelijkers kon ze zich niet voorstellen. Stripper, nee dat was onmogelijk, Ze wist dat ze, doordat ze had zitten plassen, in een onderdanige positie was beland, maar werken als stripper, nee, onder geen enkel beding.

“Nee, voor stripper moet je talent hebben, je moet kunnen dansen en je moet bovendien fit zijn. Ik weet niet zeker of je wel goed genoeg bent om een stripper te zijn.”

Ze voelde zich beledigd en zei niets.

“Nee, ik dank dat je een betere uitstraling hebt, je dwarrelt wat rond je laat de klanten betalen voor hun geneugten en drankjes.”

Een soort serveerster dus, dacht de naïeve Laura. Sterker nog, ze wist dat ze in de natte kleren die ze nu aan had, niet verder ergens kon gaan solliciteren en ook dat ze alles in het werk moest stellen om de wekelijkse termijnen van haar afpersers te betalen. “Dat wil ik wel proberen” zei ze.
David keek haar geamuseerd aan. “Het is wel topless, Laura, je moet er maar eens even goed over nadenken en dan kan je vanavond al beginnen. Deal?”

Eigenlijk wilde Laura dit niet. Als je het goed op keper beschouwde was het een soort veredelde prostitutie. Maar, misschien was het toch wel beter dan strippen, wie niet waagt die niet wint. En? Had ze wel een andere keus?

“Ik wil wel….eh….als dar geen probleem is…..vanavond mijn speciale beha blijven dragen” zei ze aarzelend.

“Ik denk dat de klanten daar wel op zullen geilen” zei David. “Wil je die baan of niet?”

“Jaaaaaaaaaaaaaa” zei Laura verslagen.
Even later haalde Erica haar bij de supermarkt op. Ze had zich schuil gehouden in een steegje. Haar rokje en benen waren zichtbaar nat van haar pis. Ze stapte in de auto en voelde haar natte kleren over het leer van de stoel schuiven.

Erica keek haar nieuwsgierig aan. “Wat scheelt er schat?” vroeg ze. “Wat is er met je gebeurd?”

“Niets!!!!” zei Laura. Inwendig kookte ze van woede. Ze was afgegaan als een gieter en moest ook nog een baan accepteren is een strip club. De tranen stonden in haar ogen. De toon waarop Laura dit had gezegd was voor Erica genoeg om verder niets meer te vragen, zwijgend reden ze naar huis.

De hele rit kon Laura alleen maar denken aan wat er zojuist was voorgevallen. Ze had nooit gedacht dat ze dit met haar kon laten gebeuren. Opzettelijk haar lekkere tieten pijnigen, en dat alleen voor het genot van een anonieme misbruiker. Haar sappige meloenen laten zien aan een vreemde. Het was verschrikkelijk geweest. En, toen ze naar Erica keek, besefte ze dat die thuis een ontspannen ochtend had gehad terwijl zij allerlei vernederingen had moeten ondergaan. Hoe langer ze dacht, hoe bozer ze op Erica werd. Ze staarde naar die mooie teef op de bestuurdersstoel en werd razend. Dit alles was de schuld van Erica. Als Erica meer zou hebben gewerkt, zou zij dit niet hebben hoeven te doen of meemaken.

Tegen de tijd dat ze thuis waren, kookte Laura van woede en schaamte. Bij het uitstappen zag ze dat er een plasje urine in de stoel was achtergebleven. “Erica” zei ze “kom hier.”

Erica stapte net uit en vroeg haar, terwijl ze rond de auto liep, “Wat is er?”

Laura wees naar de pis op het zitje. “Lik het schoon, Erica!”

Laura sloeg haar meteen in haar gezicht waardoor Erica piepte van de pijn.

“Lik verdomme die stoel schoon” zei Laura opnieuw.

Erica had naar haar geslagen gezicht gegrepen. “Wat…….waarom is dat nat?”

“Je hebt hem zelf nat gemaakt” zei Laura “dus lik het schoon.” Ze pakte Erica stevig vast bij haar haren en dwong haar op haar knieën. Erica begon te huilen, dus sloeg Laura haar opnieuw. Ze wilde dat Erica zou stoppen met het maken van een scène, at moesten de buren wel niet denken?

“Likken” siste ze, waarna Erica er zich ten slotte maar bij neerlegde. Aarzelend kroop de mooie blondine naar de autodeur, leunde over de stoel en begon over de vochtige stoelhoes te likken. Ze vertoonde tekenen van walging, maar ging door omdat Laura er bij bleef staan. Erica liet haar tong over heel de bekleding gaan. Het enige vocht dat nu achterbleef was haar eigen speeksel.

“Brave meid” zei Laura en trok Erica bij haar haren overeind. Gooide de deur dicht en deed de auto op slot. Daarna trok ze de zacht huilende Erica mee naar binnen. Sloot de voordeur en stevende met Erica in haar kielzog meteen naar de badkamer.

Daar trok ze haar trui en shirtje uit en onthulde zo haar getekende seks-ballonnen. Ze verwijderde de natte rok en liet die op de grond vallen. “Trek mijn slipje uit” commandeerde ze Erica. Erica, bang om weer geslagen te worden, knielde voor Laura neer en trok haar doorweekte slipje over haar benen naar beneden.

Toen Laura uit haar slipje was gestapt, ze was nu dus geheel naakt, keek ze naar Erica, die nog steeds geknield op de grond zat en het slipje in haar handen had. “Steek het in je mond” zei ze.

Erica keek haar met smekende ogen aan.

“Steek het in je mond” zei ze opnieuw. En tot har groot genoegen opende Erica haar mond en stopte het pissige, natte slipje erin. Laura dacht aan de mond van haar vriendin, het vulde zich met de zure smaak van urine en Laura voelde dat haar eigen kutje begon te tintelen. God wat hiel ze ervan Erica te overheersen. En Erica? Die huilde nog steeds. Laura herinnerde zich het gevoel van Erica’s tranen tegen haar kutje, en vooral hoe lekker dat was geweest, hierdoor aangemoedigd deed ze een stap naar voren en drukte het gezicht van Erica tegen haar kruis.

Erica was totaal in de war, vaag had ze het gevoel dat haar vriendin wilde dat ze haar kutje likte, maar dat kon toch niet, ze had het slipje in haar mond. Maar ze ontdekte al snel wat Laura in gedachten had. Laura was van plan het gezicht van Erica te gebruiken als een masturbatie-speeltje, en daartoe begon ze haar natte kutje op en neer over het gezicht van Erica te wrijven, terwijl ze de oren van Erica als geïmproviseerde handvatten vasthield. Ze smeerde haar kutsappen heen en weer over de wangen en het voorhoofd van Erica, genietend van het gevoel van Erica’s neus die door haarschaamstreek liep, tussen haar schaamlippen door, voelde ze de warmte van de tranen van Erica op haar dijen. Erica maakte gedempte huilgeluiden, maar die werden door Laura genegeerd, omdat ze zich op iets anders concentreerde, op dat wat ze nu heel graag wilde doen.

Wat was dat dan?

Haar blaas was nog niet helemaal leeg. En, door zich zo goed mogelijk te ontspannen, terwijl ze gek werd van seksuele opwinding, was Laura in staat om de laatste druppels urine uit haar kutje te laten stromen en er het gezicht van haar liefje een bad mee te geven. Ze kreunde vrolijk terwijl ze ov er het gezicht van haar vriendin piste. Haar kutje wreef krachtig heen en weer over het gelaat van die onwillige teef. Laura had volkomen gelijk dat ze dit deed. De degradatie van Erica as nu compleet en Erica mocht, in de ogen van Laura althans, blij zijn dat Laura dit met haar deed, daar waren ze toch immers vriendinnen voor. Ze voelde haar orgasme opkomen en kreunde luid toen het zich aandiende, op dat moment was ook haar blaas helemaal leeg.

Haar knieën werden slap en Laura verloor haar evenwicht en viel, wel veilig, genadeloos neer voor de voeten van Erica. Met haar mond scheurde ze het slipje van Erica kapot en kuste haar daarna diep en hartstochtelijk. Erica’s kut smaakte naar urine en kutsappen, maar dat kon Laura niet veel schelen. Ze kuste Erica daar opnieuw en opnieuw. Haar orgasme, bereikt door het vernederen van Erica, was geweldig en ze vond dat ze haar vriendin daarvoor dankbaar moest zijn. “Je bent een goede slet” mompelde ze terwijl ze het huilende meisje kuste. “Je bent MIJN goede slet.”

Erica verward door wat er met haar gebeurde, kuste Laura terug. Ze had maar een gedacht hoe gelukkig ze was dat Laura haar toch had willen kussen, ook al waren haar lippen nat geweest van het slipje en had ze Laura met haar doen en laten boos gemaakt. Laura had haar toch willen kussen en gezegd dat ze haar goede slet was. Erica kon maar een paar woorden uitbrengen. “Ik ben een goede slet” fluisterde ze tegen zichzelf.

Na hersteld te zijn van haar orgasme nam Laura een douche. Ze liet Erica zelfs samen met haar douchen, zodat de twee meisjes het zweet, de sekssappen en de pis van hun naakte lichamen konden wassen. De ketting zat nog steeds vast aan de tepels en schaamlippen van Laura. Ze had die niet los mogen maken en dacht dat het ding waarschijnlijk van roestvrij staal zou zijn gemaakt.

Wordt vervolgd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2040x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8824x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7819x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8562x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19690x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7612x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net