Opwindend.Net
Datum: 28-05-2018
Stemmen: 175x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 35042x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Zusje Van Mijn Collega
Door Jessica - Zoek naar meer...

De laatste warme uurtjes in de supermarkt kropen voorbij. De laatste uurtjes achter de kassa, en dan had ik weekend. Een zaterdag vrij was ook wel eens lekker. Tegenover mij zat mijn collega Denise. Denise was net als ik 23 jaar, en werkte fulltime, terwijl ik parttime werkte. 'Wat ga jij morgen doen Jess?', vroeg ze toen er even niemand aan de kassa was. 'Weet niet, misschien even zwemmen'. Zullen we anders samen? gaan we naar het openluchtzwembad. Ik vond het een goed idee. Denise en ik werden langzaam meer dan collega's. We begonnen elkaar als vriendinnen te zien. ''Morgen 10 uur bij het zwembad?'

De volgende morgen om 10 stond ik bij de ingang van het zwembad, en zag Denise aankomen lopen. Naast haar liep een meisje. Duidelijk jonger. Gehuld in een zomers jurkje. 'Hey Jess, dit is Fleur, mijn zusje, ze wou ook even mee'. Ik groette Fleur, en zei dat het gezellig was dat ze er was. Denise en Fleur kleedden zich om, terwijl ik alleen maar mijn shirtje en broekje in het kluisje hoefde te doen. Ik had mijn bikini er al onder aan, en zocht een plekje op de zonneweide. Even later kwamen Denise en Fleur naar buiten. Mijn hart sloeg een paar slagen over. Niet bij het zien van Denise. Ze had niet zo'n mooi lichaam. Een beetje gezet, waar niks mis mee is, maar Fleur. Mijn mond viel nog net niet open. Een strak lichaam, met een mooi achterwerk, en een mooie bescheiden borstenpartij, gehuld in een zwarte bikini. Ik slikte een brok in mijn keel weg, en deed alsof er niets aan de hand was. Fleur ging naast haar zus liggen, en ik lag naast Denise. We babbelden wat, en door mijn zonnebril kon ik mijn ogen amper van Fleur afhouden. Haar blonde haren had ze in een paardenstaart gedaan, en haar glimlach was lief. Fleur bleek nog maar 17 jaar te zijn. Ik slikte een 2e brok in mijn keel weg. 'Hey, zullen we de verkoeling opzoeken?', vroeg ik. Ik moest het koude water in om letterlijk af te koelen. De meiden volgden mij al snel. Het water was heerlijk verfrissend, en het werkte. Mijn gedachten begonnen zichzelf weer op een rijtje te zetten. Ik wist van mijzelf wel dat ik lesbisch was, en een paar mensen in mijn omgeving had ik het ook wel verteld, maar Denise wist dat niet. Hoefde ook niet, dacht ik. Niet iedereen hoeft het zomaar te weten. Maar zodra we het water weer uitgingen, gleden mijn ogen weer naar Fleur. Ik merkte al snel dat ik niet de enige was. Hier en daar keken mannen om. Fleur knipoogde af en toe naar de mannen. En toen was het klaar. 'Oh, ze valt op mannen', dacht ik in mijzelf. En weer gingen mijn gedachten weer keurig in een rijtje staan. We waren de hele dag in het zwembad, en bij afscheid gaf Fleur mij een knuffel. 'Was gezellig Jessica'. Zodra ik thuis kwam, plofte ik in de tuinstoel. Mijn hemel wat een middag. En wat was ik blij dat ik weer normaal kon nadenken. 'Wat had je verwacht?', fluisterde ik tegen mijzelf. 'Je bent veel te oud voor haar, en ze valt niet op vrouwen'. Ik moest lachen om mijzelf. Ik kon mijzelf nogal snel in dingen verliezen. Ik schonk een wijntje voor mijzelf in, en dommelde na een tijdje in.

Ik schrok een half uurtje later wakker van mijn telefoon. *ping ping*. Ik keek op het scherm. Onbekend nummer. Ik opende whatsapp, en mijn hart ging tekeer.

'Hey Jessica, ik vond het erg gezellig met je vandaag in het zwembad. Met Denise ook wel hoor haha'.

Ik dacht dat ik gek werd. Hoe kwam ze aan mijn nummer. Rustig antwoordde ik:

'Hey Fleur, dank je, vond het ook erg gezellig met jou, maarreee, hoe kom je aan mijn nummer?'

F: Denise liet haar mobiel onbeheerd achter, moet ze ook niet doen.

Ik: Oh haha, en dus ging jij meteen door haar mobiel :P'

F: haha jaa. Zeg misschien een rare vraag, maar heb jij morgen al plannen? Denise gaat met haar vriend op pad, en dacht, misschien wil jij wat doen morgen?'

ik: Je mag anders hier wel langskomen, kunnen we misschien nog wat zonnen'.

F: Jaa klinkt gezellig, zal ik morgen rond een uur of 2 bij je zijn?

Ik dacht dat ik gek werd. Ik zei dat het goed was, en dat ik er naar uit keek. Meteen ging ik naar binnen. Binnen no-time lag ik op de douchevloer, gillend en kreunend mijzelf te bevredigen. Die nacht sliep ik amper. Misschien vind ze mij gewoon leuk om als vriendin er bij te hebben, dacht ik bij mijzelf. Doe rustig Jessica, fluisterde ik mijzelf toe.

De volgende dag hoorde ik de schutting deur al open gaan. 'Hey, wat woon jij mooi zeg!', lachte Fleur. 'Eenvoudig rijtjeshuis, maar dank je', lachte ik. Fleur droeg een strak kort broekje, en een hemdje. We gaven elkaar een knuffel, en we ploften op de tuinstoelen. 'Dus Denise met de vriend op pad?', vroeg ik. Fleur knikte. 'Jaa, en ik zou mij dan toch vervelen, en we hadden het gisteren zo gezellig, dacht misschien wel gezellig'. We babbelden uren aan elkaar, en het verbaasde mij hoe rustig ik bleef. Het leek erop dat Fleur echt puur vriendschappelijke bedoelingen had. Totdat ik Fleur vroeg: Of wouden een paar mannen van gisteren in het zwembad niet wat doen? Ik zag je wel knipogen. Fleur begon wat verlegen te worden. 'Nou weet je Jessica...'. Mijn ogen werden groter. We keken elkaar kort aan. 'Ik ook', flapte ik er zomaar uit. Fleur keek raar naar mij. 'Meen je dat nou?'. Het bleef kort stil. 'Weten je ouders het?', vroeg ze aan mij. 'Ik knikte, en bij jou?'. Fleur schudde haar hoofd. Zelfs Denise weet het niet. 'Denise weet het ook niet van mij'. Er viel een ongemakkelijke stilte. 'ik moet even naar de wc, mag dat?', vroeg ze na een paar minuten. 'Eh ja, naar binnen, gang in, 2e deur links'. Fleur ging naar binnen, en ik bedacht mij geen moment. Zodra ik de deur van de wc dicht hoorde gaan, sloop ik naar binnen. Toen Fleur terug kwam, kwam ze mij tegen in de keuken. 'Fleur, ik moet je wat vertellen', zei ik met een brok in mijn keel. Fleur keek mij vragend aan. 'Je maakt mij gek Fleur'. Fleur begon te lachen, en keek nog gekker. 'Eeh hoe bedoel je?'. Ik keek Fleur in haar ogen. 'Dat weet je best', en ik duwde mijn lippen zacht op die van haar. Ze opende meteen haar mond, en onze tongen begonnen met elkaar te stoeien. Ik voelde haar handen over mijn rug langzaam naar beneden glijden, en mijn handen deden precies hetzelfde. Al zoenend liepen we naar de bank, waar ik onderop viel, en Fleur op mij. De tongzoen werd wilder en wilder. 'hmm Fleur, je bent zo mooi', fluisterde ik naar haar.

Fleur bloosde nog meer, en gleed voorzichtig met haar handen over mijn shirtje via mijn buik naar mijn borsten. Ik liet haar handen hun werk doen. Zachtjes kleedde ze mijn borsten. Ik pakte de onderkant van haar hemd vast, en trok haar hemd uit. Haar mooie borsten smeekten om uit de bh gehaald te worden, en ik maakte haar bandje los. Fleur beet zachtjes op haar lippen. 'Vind je ze niet te klein?', vroeg ze voorzichtig. Ik boog naar haar toe. 'Ze zijn perfect', en ik begon ze zachtjes te kneedden. Ook ik trok al mijn bovenkleding uit, en maakte haar korte broekje los. Ik pakte haar billen vast, en masseerde ze kort, voordat ik haar broekje met string en al naar beneden trok. Haar kale poesje glinsterde mij tegemoet. 'Oh Fleur', fluisterde ik zachtjes tegen haar. 'Lik me Jessica', glimlachte ze met een geile wulpse blik in haar ogen. Ik zette mijn mondje tegen haar lipjes aan, en begon haar zachtjes te likken. Ik dacht dat ik gek werd. Haar kutje was al drijfnat. Ik begon haar te likken, en zachtjes begon ze te kreunen. Ik stak af en toe een vinger in haar strakke kutje, en vingerde haar zachtjes. 'mmm mag ik jou ook verwennen?', kreunde ze zachtjes. Ik stopte, en ging voor haar staan, en liet mijn broekje zakken. 'Oh wauw', lachte Fleur met een glinstering in haar ogen. Ze duwde een vinger naar binnen, en begon mij zachtjes te vingeren. Ik sloot mijn ogen, en genoot van haar beetje vingerwerk. Ik keek haar aan. 'Hoeveel ervaring heb je?', Fleur werd knalrood. 'Eh je bent mijn 1e Jessica'. Mijn ogen werden groot. Ik trok haar naar mij toe, en gaf haar een lange zoen.

We gingen in 69 liggen, en we openden onze benen. Ik voelde haar vinger weer naar binnen gaan, en ik zette mijn tong tegen haar kutje. ik begon haar wat wilder te likken, iets wat al snel effect bleek te hebben. Fleur begon harder te kreunen. 'oh Jessica, wat doe je dat lekker zeg!'. Fleur stak een 2e vinger in mij, en begon mij ook harder te vingeren. Toch was het Fleur die als eerste begon te schudden. 'Oh Jessica ik ga komen! gilde ze hard. Ik stak snel nog een vinger in haar. 'Oohh niet doen stop!!' gilde ze, vlak voordat haar sappen zich over mijn tong lieten vloeien. 'oohhh Jessica!'. Haar vingers die nog in mij zaten schudden mee, en door de sappen van Fleur op mijn tong begon ook ik te schokken. 'oh Fleur, ik kom ook! kreunde ik hard, voordat ik luidkeels klaarkwam boven haar gezicht. Toen ik mij omdraaide lag Fleur breed glimlachend op de bank. We vielen samen op de grond. Onze lichamen glinsterden. Van zweet en sappen. We trokken elkaar naar ons toe, en zoenden wild verder. 'Oh Jessica dat was intens!'. Kreunde Fleur tussen de zoen door.

We lagen zeker 10 minuten na te genieten van elkaar, toen ik met mijn benen over de benen van Fleur ging zitten, en de kutjes tegenover elkaar. 'Wat ga je doen?', vroeg ze hijgend. 'Wat gaan we doen bedoel je, we gaan lekker scharen', en ik duwde mijn kutje tegen de hare aan. We begonnen te scharen. Al snel waren we weer op geluidssterkte, maar omdat we nu met onze hoofden bij elkaar waren, waren we meer aan het zoenen dan aan het kreunen. 'Mmm Fleur je maakt mij gek!'. Fleur kon al niet meer praten, alleen maar kreunen. De blik in haar ogen verraadde genoeg. Ze was zo wild als maar kon. Ze trok mij stevig naar mij toe, en zoende mij nog 1 keer vol op mijn mond, voordat haar ogen naar boven afdraaiden, en begon te schudden. Alleen het aanblik liet mij ook al schudden. 'Ik kom!', gilden we in koor. We voelde hoe onze kutjes langs elkaar heen sopten. Ik kreunde hard toen ik klaarkwam. 'oohhhh Jessica, ik hou van je!!', gilde Fleur voordat ze voor de 2e keer klaarkwam. We vielen beide achterover, en lagen nog te schudden op de grond. Zo lagen we zeker 5 minuten bij te komen, voordat we eindelijk de kracht hadden om overeind te komen. Fleur ging op de bank zitten. 'Ik ben geen maagd meer', lachte ze breeduit. Ik kwam naast haar zitten.'Je was geweldig Fleur, echt'. We zoenden nog een tijdje, totdat ik haar vroeg: je uitbarsting bij je 2e orgasme? meende je dat? Fleur keek mij aan. Ik geloof het wel, je bent echt leuk.

We stapten onder de douche, en fris en fruitig stapten we naar buiten. 'Ik ga maar eens naar huis', bloosde Fleur. We namen afscheid met een lange zoen, voordat ik haar de straat zag uit fietsen. De volgende morgen werd ik intens gelukkig wakker. Ik keek op mijn telefoon, en zag een berichtje. 'Hey Jessica, heb jij vanavond toevallig al plannen? Anders weet ik wel iets...

Zoek naar meer verhalen van Jessica...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6537x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net