Opwindend.Net
Datum: 03-06-2018
Stemmen: 54x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 9335x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Tasya - 5
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tasya - 4

Weken gingen voorbij. Nog elke zaterdag fietste ik samen met Tasya naar Sam. Tasya verkende samen met Sam de grenzen van haar seksualiteit in Sams kelder. En ik, ik keek elke week weer uit naar de aanwezigheid van Anouk. Op maandag, woensdag en vrijdag, tijdens de atletiektraining, moest ik me telkens weer bedwingen om niet in Anouks armen te springen en haar te zoenen. Voorlopig moest onze liefde nog geheim blijven. Maar op zaterdag was ze volledig van mij, en ik van haar. Ik genoot telkens weer van haar aanrakingen, van hoe ze me kippenvel bezorgde door met haar vingertoppen over mijn huid te strelen. Om nog maar te zwijgen van alle andere zaken die ze met me deed. En alles wat ik met haar deed.

Ik opende langzaam mijn ogen en keek slaapdronken naar mijn wekkerradio: 11.00. Ik realiseerde me dat het zondag was. Langzaam gleed mijn hand over mijn buik en venusheuvel naar de binnenkant van mijn dijen. Ik dacht aan hoe Anouk me gisteren verwend had. Mijn vingers van mijn rechterhand gleden over mijn kaalgeschoren kutje. Ik streelde over mijn lipjes en ik voelde dat ik weer kletsnat was. Zachtjes gleed een vinger naar binnen in mijn grotje. Ik dacht aan hoe ik Anouk gisteren verwend had. Ook mijn linkerhand ging op zoek naar mijn kutje en een extra vinger gleed naar binnen in mijn nat kelkje. Ik stak de vingers van mijn rechterhand in mijn mond en likte ze af. Zo wisselde ik een aantal maal tot ik op een punt kwam dat ik mezelf niet meer onder controle had en ik alleen nog maar wilde klaarkomen. Met mijn rechterhand sopte ik op en neer in mijn kutje, terwijl de vingers van mijn andere hand op zoek gingen naar mijn kontgaatje. Net op het moment dat ik een vinger naar binnen duwde, voelde ik hoe mijn sterretje samentrok en kwam ik luid kreunend klaar.

Terwijl ik nog lag na te hijgen, trilde mijn smartphone. Sam had een berichtje gestuurd. Of ik vandaag nog langs kon komen, vroeg ze, ze wou nog wat met mij bespreken. Een uurtje later zette ik mijn fiets tegen de gevel van Sams huis en belde aan. Sam opende de deur. Met haar jeans en T-shirt leek ze in niets meer op de Gothic-meid die we enkele weken geleden voor het eerst ontmoet hadden. Ze zoende me vluchtig op mijn mond en liet me binnen.

“Ik hou van Tasya”, viel ze met de deur in huis. “Ik probeer om tijdens onze sessies al haar verlangens bespreekbaar te maken en te kijken hoe we ze kunnen uitvoeren. Ik zorg ervoor dat ze geen blijvende littekens overhoudt van zwepen en andere toestanden. Ze heeft een prachtig lichaam en dat wil ik zo houden.” Ze stopte even en keek me aan. “Ik weet dat je veel om Tasya geeft”, vervolgde ze, “daarom ook dat ik je dit wil duidelijk maken.” “Het is oké”, zei ik, “ik vertrouw je.”

Sam nam me mee naar haar kelder en toonde me haar collectie en hun werking. Van zalfjes om de huid te verzorgen tot halsbanden, polsbanden, kettingen, zwepen en tepelklemmen. Ook dildo's en vibrators en voorbinddildo's in allerlei vormen en formaten. Maar ook latex maskers, gag-balls, blinddoeken enz.... Vreemd genoeg werd ik er deze keer opgewonden van. Blijkbaar had Sam dit ook gemerkt, want ze vroeg of ik iets wilde uitproberen. Ik knikte langzaam en wees naar een trileitje. Omdat ik een kort jurkje aanhad, hoefde ik enkel mijn slipje uit te doen om het eitje in mijn kutje te steken. Daarna stak ik mijn hand uit naar de afstandsbediening, maar aan de glans in Sams ogen zag ik dat ik hierop geen kans maakte. Sam vervolgde haar rondleiding terwijl het eitje zachtjes begon te trillen. Het gaf een aangenaam gevoel in mijn kutje. Plots trilde het eitje zeer hevig waardoor ik even steun moest zoeken bij Sam, maar op hetzelfde ogenblik vertraagde het weer. Zo wisselde Sam enkele malen van zachtjes naar hevig trillen, totdat ik smeekte om te mogen klaarkomen. Ik legde mijn hoofd op haar schouders en leunde met mijn volle gewicht op haar terwijl ik luid kreunend klaarkwam. Sam streelde door mijn haar en drukte haar lippen op mijn haar.

Toen ik bekomen was nam ze me mee naar een aanpalende ruimte, haar walk-in-dressing. Deze was gevuld met lederen en latex jurkjes, rokjes, sexy schoolmeisjesuniformen, politie-uniformen en allerhande cosplay-outfits. Al vlug had ik mijn jurkje uitgedaan en gleed van het ene sexy pakje in het andere. Net toen ik een bikinipakje van Xena, Warrior Prinses uitdeed, vroeg Sam of ik haar vertrouwde. Ik knikte. Ze deed een choker met een grote ijzeren ring rond mijn nek en bevestigde er een leiband aan. Ik kreeg een blinddoek om. Daarna nam ze me terug mee naar haar kelder waar ik op mijn knieën moest gaan zitten. Ik voelde hoe ze de leiband vastmaakte aan een ring op de grond. Hierdoor kwam ik op mijn ellebogen en knieën te zitten. Ik hoorde haar in haar kasten rommelen op zoek naar iets. Ik probeerde me voor te stellen wat er ging gebeuren. Zou ze me met een zweepje slaan? Of zou ze een voorbinddildo gebruiken om me te neuken? Mijn fantasie sloeg op hol, ik overliep verschillende scenario's en het ene wond me al meer op dan het andere. Ik voelde mijn kutje nat worden en met mijn hand voelde ik tussen mijn benen en streelde heel langzaam over mijn lipjes. Ik huiverde. Hoelang zat ik hier al, een kwartier, een half uur? Ik was alle besef van tijd verloren. Ik hoorde een deur slaan. Had Sam me hier alleen achtergelaten? Zou ze nog terugkomen en hoelang liet ze me hier zo nog zitten? Dit mocht niet te lang meer duren, want ik was zo toe aan een orgasme, ik wilde zo graag klaarkomen. Zou ik het aandurven om mezelf klaar te vingeren?

Plots voelde ik een hand over mijn kont strelen en een vinger verdween in mijn kletsnatte grotje. Ik beet op mijn lip, bang afwachtend wat er ging gebeuren. Ik zette mijn knieën verder uit elkaar, zodat Sams vingers gemakkelijker bij mijn kutje konden. Ik duwde mijn kont achteruit en bewoog mijn bekken op het ritme dat Sam met haar vinger aangaf. Ik voelde een tweede vinger in en uit mijn kutje bewegen en toen een derde vinger werd bijgestoken, kwam ik luid gillend klaar.

Ik werd recht geholpen en legde mijn hoofd op haar schouders en verborg mijn gezicht in haar haren. Toen realiseerde ik me dat dit Sam niet was, want zij had geen lange haren. Ik snoof het parfum op en fluisterde zachtjes “Tasya?” Mijn blinddoek werd afgedaan en ik keek in het lachende gezicht van Tasya. Ik trok haar dicht tegen me aan en drukte mijn lippen op de hare. Haar lippen weken langzaam van elkaar en mijn tong ging op zoek naar haar tong. Tasya streelde door mijn haren en haar handen zakten langzaam naar beneden, op zoek naar mijn tietjes. Plots voelde ik een extra paar handen op mijn kont. Ik keek achterom en zag hoe Sam zich tegen me aanduwde. Haar handen zochten zich een weg naar mijn kutje. Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar en Sams vingers gleden in mijn kutje. Tasya kneedde ondertussen stevig in mijn tietjes. Ze speelde met mijn tepels, likte eraan en trok ze plots heel hard naar haar toe. Om de pijn te verwerken richtte ik al mijn aandacht op Sams vingers die mijn kutje onder handen namen. Ik bewoog mijn bekken op haar ritme naar voor en naar achter. Tasya sabbelde ondertussen op mijn tepels en draaide daarna met haar tong rondjes over mijn tietjes. Terwijl ik luid kreunend klaarkwam, liet ik me uitgeput op mijn knieën zakken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tasya - 6

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2040x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8824x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7819x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8563x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19690x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7612x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net