Opwindend.Net
Datum: 11-06-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12156x
Lengte: Gemiddeld
Een Crush Op Een Docent - 8
Door Petit Tigre - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 7

Dieuwerke weet dat het niet helpt om tegen mij in te gaan en ze gaat weg. Ik voel me gebroken, ik hou echt van haar. Maar houd ze ook van mij? Waarom reageerde ze dan niet? Dit soort gedachtes blijven spoken in mijn hoofd. Ik val in slaap op de bank, om een uurtje of 10 word ik wakker het is Dieuwerke ik neem niet op. Ik besef me dat Liv zo word op gehaald, ik sprint naar boven en zie dat ze nog ligt te slapen. Ik moet haar wekken, we gaan ontbijten. Een klein uurtje later gaat de bel, dat moet mijn tante zijn. Opgewekt doe ik de deur open om te laten merken dat er niks is. Als we in aan de keukentafel zitten en Liv aan het spelen is zegt mijn tante ineens: 'liefdes verdriet?', nee hoezo?! 'lievie ik herken dat echt wel' Ja, je hebt gelijk maar daar wil ik het niet over hebben! "oke ik begrijp het". Vanbinnen brak ik maar ik liet niks merken. Liv en mijn tante vertrekken en mijn tante geeft me een knuffel.

Ik besluit om lekker te gaan netflixen met een bak ijs en veel chocolade. Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te vinden maar ik blij aan Dieuwerke denken. Ze stuurt me een aantal berichtjes en probeert me meerdere malen te bellen. Maar ik reageer niet en neem de telefoon ook niet op. Mijn moeder komt thuis, ze lijkt niks door te hebben. Ik raak lichtelijk in paniek wanneer ze mij er aan herinnerd dat ik maandag op kamp ga, ik had hier zin in maar naar gister totaal niet. Ik wist dat ik bij de begeleiding moest slapen vanwegen de rust die ik nodig heb. Dieuwerke is een van de begeleiders samen met Mevrouw van Dijk en Meneer Ritsma. Ik zie hier enorm tegen op niet om de begeleiding maar om Dieuwerke.

De volgende dag slaap ik lekker lang uit en ik blijf de halve dag op bed liggen. Ik sleep mezelf uit bed want die tas pakt zichzelf niet in. Ik Dieuwerke niet uit mijn hoofd krijgen en ook niet hoe raar het morgen gaat worden. Voor mijn doen neem ik sexy pyjama setje mee waardoor mijn benen goed te zien zijn. Ik wil Dieuwerke gek maken haar laten zien wat ze mist. De dag gaat snel om en de nacht duurt langzaam maar dan is het uiteindelijk zo ver. Om een uurtje of 8 stap ik samen met m'n moeder de auto in. Hoe dichterbij we bij school komen des te benauwder ik het krijg. Ik zie dat de bus er al staat en dat Liza er ook al is. Ik stap de auto uit, pak mijn tas en zeg gedag.

Ik loop naar Liza toe, we praten wat en onder tussen lopen we naar de bus. De spullen worden ingeladen en we mogen de bus in. Ik ga naast Liza zitten en we gaan verder met ons gesprek, ik word afgeleid wanneer ik Dieuwerke voorbij zie lopen. Ik moet mijn best doen om niet te kijken, maar het lukt. Ze heeft een prachtige jurk aan, haar rondingen zijn goed te zien, zou ze dat expres doen? Liza is in slaap gevallen, ik verveel me dood. Na een paar uur rijden zijn we bij de kampeer boerderij ergens in Groningen aangekomen. Zodra alle spullen zijn uitgeladen, is het een oorlog om wie welke kamer krijgt, er is een 4 persoons kamer en die krijgt de begeleiding dus ook ik. Er staan 4 lossen bedden, bij elke muur een. Ik lig vlak bij Dieuwerke en Mevrouw van Dijk.

Die middag doen we niet zo veel maar ik ben kapot en besluit om s'avonds niet mee te gaan. Mevrouw van Dijk en ik blijven achter, ze is een vrouw van rond de 50 en geeft Nederlands. We zitten samen op de bank en raken in gesprek, na een tijdje ga ik naar boven. Ik val snel in slaap als de deur open gaat ontwaak ik een beetje maar houd mijn ogen gesloten. Ik voel dat Mevrouw van Dijk naar me kijkt, maar houd mijn ogen dicht. Ze komt op de rand van mijn bed zitten en streelt mijn gezicht en haalt haar hand door mijn haren. Ik open mijn ogen ze kijkt me aan, ze bijt op haar lip. Dit geeft me een warm gevoel, ik weet niet precies wat ik moet doen.

Dat maakt niks uit want ze drukt haar lippen op de mijne, "mevrouw dit..." Ssst zeg maar Judith. "maar dit kan niet" Ohw zeker wel let jij maar een op. Ik probeer weg te komen maar ze drukt me ruig weer naar achteren. "niet zo snel jij!, ik ben nog lang niet klaar" zegt ze met grote geile ogen. "Judith stop! Ik heb al iemand!" op dat moment komt Dieuwerke de kamer in gelopen " zoow zijn we gezellig bezig?" Ja Dieuw antwoord Judith " Je hebt gelijk wat is ze geil zeg" Ssst Judith! Ik reageer een beetje verbaasd gemixt met boos " Wat is er mis met jullie?!, Dieuwerke?!". "Michelle rustig, je weet dat ik van je houd toch?" Ohw sinds wanneer? vrijdag durfde je niet eens te antwoorden! " eerlijk gezegd wist ik niet zeker of je betrouwbaar was. Maar daar denk ik nu wel anders over" ze loopt naar me toe en zoent me. Ze ritst mijn slaapzak open en zegt dat Judith me uit moet kleden.

Als ik alleen nog maar mijn boxer en hemdje aan heb zegt Judith " Hmm Jezus Dieuw moet je dat lichaam zien, wat geil zeg die kleine tietjes." Mine! mummelt Dieuwerke terwijl ze me zoent. Lacherig trekt Judith mijn boxer naar beneden "Bingo!" Wat? vraagt Dieuwerke "Ik denk dat ze dit wel leuk vind, hihihi" Ohw is dit geile tiener sletje nat? Ja antwoord ik hees. Judith begint mijn kutje te likken, ik vind het zo geil en begin hees zachtjes te kreunen. "Vind je het lekker hmm?" ze trekt aan mijn tepels " Ik heb altijd al een een jong kutje willen likken" Dieuwerke en Judith maken met een soort van gebarentaal iets aan elkaar duidelijk. Dieuwerke staat op en loopt weg, Judith likt me steeds harder en stopt haar vingers in me, ze stopt en kleed zich uit en gaat op haar bed zitten. Ze spreid haar benen en ik weet wat me te doen staat, ik lik haar kutje en een paar luide kreten verlaten haar mond. Ze duwt mijn hoofd tegen haar kutje aan, ik. Moet moeite doen om al het geil weg te krijgen.

Ik voel Dieuwerke haar handen op mijn heupen en voel in een stoot iets in mijn kutje gaan. Het doet pijn maar het is een lekkere pijn, ik kreun hard en mijn ogen draaien weg " zeg Dieuw volgens mij heeft je sletje nog nooit een lul in zich gehad hihihi" Judith bekijkt me en kijkt me geil aan, ze speelt met zichzelf. "hou jij haar even stil? Ze gaat zo schreeuwen denk ik" Dieuwerke stoot steeds harder en harder mijn kutje wordt kapot geneukt, alsof dit niet genoeg is stopt ze nog een keine dildo in mijn kontje. Ik geef inderdaad een schreeuw en het gekreun is nu zo luid dat zelfs Judith haar kutje niet genoeg dempt. Dieuwerke plaatst haar hand op mijn mond, stil zijn tijger! Judith vingert haar zelf nu klaar, ik kom niet klaar vanwege de pijn. Hoe harder en dieper ze gaat des te meer moeite moet ik doen om niet te huilen, ik breek bijna en ik merk mijn omgeving niet meer op. Judith merkt dat ik het niet meer aan kan.

Dieuwerke stop! Dit is wel genoeg! Zegt Judith, maar ze luistert niet, na nog een paar keer dit te herhalen stopt ze dan toch. Ik blijf op de grond liggen, trillend en hijgend. "kijk nou wat je gedaan hebt!" zegt Judith streng "Je hebt gelijk, ik ben te ver gegaan maar wat was dat geil" Ja dat zeker maar wat minder voor haar " ze is wel wat gewend haha". Judith neemt me mee naar de douche, we stappen samen in de douche. Ze houd me stevig vast en zeept me in. Ze raakt me teder aan en ik begin weer wat rustiger te worden "zo meisje je bent weer lekker schoon"...

word vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 9

Zoek naar meer verhalen van Petit Tigre...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 2301x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 4115x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.1
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 5894x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 5807x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6444x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8625x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 9803x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3589x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9240x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 12681x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17208x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10079x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8008x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12318x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16523x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 346