Opwindend.Net
Datum: 24-06-2018
Stemmen: 140x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 22279x
Lengte: Gemiddeld
In De Kleedkamer
Door Sexdreamer - Zoek naar meer...

Het was een rustige zondagmiddag. Omdat een wedstrijd in moesten halen was de club heel rustig. We konden hierdoor deels in de schaduw spelen maar desondanks voelde het alsof ik nog nooit zo bezweet was geweest aan het einde van de wedstrijd. De stemming zat er goed in. We hadden hadden 3 -1 gewonnen en dat was te merken.

We liepen de kleedkamer binnen. Voor de wedstrijd hadden Nicky, de aanvoedster en ik een weddenschap gesloten. Als zij meer doelpunten zou scoren dan ik mocht het team een opdracht verzinnen. Ik had dus verloren Mijn tenue was nat en kleverig. We kleden ons uit om te gaan douchen. Ik vond het altijd erg ongemakkelijk maar niemand anders leek er moeite mee te hebben. Sinds ik nieuw in het team was, was dit ook eigenlijk mijn eerste keer. Shirtjes en rokjes vielen op de grond. Er hing een gezellige sfeer iedereen lachte en praatte. We stonden dicht op elkaar. En ik zag een paar meiden met elkaar fluisteren en blikken naar mij werpen.

'Jij ging nog iets doen hŤ, Anna' riep Joan opeens over iedereen heen. Er klonk instemmend gemompel. Ze was lang en dun en ze had een redelijke bruine huid. Ze lachend maakte ze mijn beha los. Mijn teamgenoten joelden. Nu kwam Nicky ook naar voren. 'Ik geloof dat we een afspraak hadden' 'Ja..eh.. dat geloof ik ook.' stamelde ik. Er was geen spiegel maar ik wist gewoon dat ik knalrood was. Ik voelde mijn slipje natter worden. "neem haar, neem haar, neem haar' klonk het. Ze stroopte mijn slip naar beneden. `Op je knieŽn' beveelde ze. Mijn naakte lichaam werd door iedereen bekeken. Ik kon niks anders doen. Langzaam hurkte ik. Een gevoel van schaamte en mengels van afwachting en angst namen over mijn lijf. Pure adrenaline. Ik was supergeil en ik was blijkbaar niet de enige want het elftal stond om me heeft en de meerderheid masturbeerde zelfs, vingerde een ander, zoende of zat aan elkaar.

Sophie was eerst, ze betaste, likte en zoog mijn tieten. Ik protesteerde maar ik werd vastgehouden. Opgewonden speelde met haar kutje. Ik moest beffen en toen ze klaar kwam slikte ik alles door. Ik vond het stiekem best wel lekker. Toen was Marion. Ik werd vastgebonden. Daarna werd ik geslagen op mijn borsten en billen. Ik gilde het uit maar ik werd slechts uitgelachen. Ze zoende me en spuugde in mijn mond, mijn rug en mijn buik om het daarna schoon te likken. Terwijl Joan mijn poesje stimuleerde. Gillend en hijgend had ik een orgasme. Maar ik niet de kans bij te komen. Ilse was nu aan de beurt ze was erg klein maar had tot haar billen. Nadat ze me had gevingerd en gebeft en ik haar, maakte ze haar staart los en duwde die in mijn mond. Ze kneep hard in mijn tepels, trok me nog een keer aan het haar en sloot weer achteraan in de rij.

Fenna liet me haar vingeren om daarna helemaal over me heen te spuiten. Ze pakte mijn haren vast en begeleide mijn tong haar tieten terwijl ze luid kreunde. Ze duwde mijn gezicht in haar opening en zorgde dat ik geen adem meer kreeg. Zo ging het nog even door. Ik werd vernederd en uitgescholden voor slet en hoer. Er werd geplast en een meisje me zoende me met een ander terwijl ze ons beide gepassioneerd vingerde. Waarna we omwisselden en ik mijn handen met kutsap bedekte. Ik zoog aan borsten, nam er vier tegelijk en kwam eindeloos klaar.

Het erge was hoevaak ik mezelf ook vertelde dat ik tegen moest stribbelen, ik vond het gewoon te lekker.
Het was ook zeker geen straf om gebruikt te worden door een groep slanke gespierde meisjes. Het einde van de rij naderde. Het was Michelle's beurt. Ik had al een tijdje lang een crush op haar. Ze had enorme borsten en en deels geverfd haar. Ze was lang en atletisch geschapen. En ze had een onweerstaanbare lach. Ik heb altijd al op haar gegeild. We scissorde en haar grote kont rolde over mijn gezicht. De rest spoot over ons. En ik likte Michelle helemaal schoon en zij mij. Ze blinddoekte me en ging helemaal los.De rest kwam erbij en als laatste maakten Joan en Nicky het af door mij eerst billenkoek te geven dan me klaar te laten komen, mijn sappen op te drinken en dan vervolgens over me te spugen en te zoenen. Trilde schudde om daarna hun voeten te mogen masseren.
Dit wil ik wel vaker doen.

Zoek naar meer verhalen van Sexdreamer...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 4281x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 5753x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 6389x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 6150x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6757x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8938x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 10194x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3706x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9431x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 13030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17702x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10249x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8069x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12377x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16630x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 229