Opwindend.Net
Datum: 08-07-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 18075x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Het Dagboek Van Jolijn - 1
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Enige tijd geleden organiseerde mijn buurvrouw een garageverkoop. Zij ging verhuizen en had alles wat ze niet meer in haar nieuwe huis kon gebruiken aan de straatkant gezet met een prijslabeltje erbij. Uit nieuwsgierigheid liep ik even langs en praatte wat met haar, tot mijn oog plots op een mooi houten kastje viel. Het had verschillende deuren en lades en volgens mij paste het uitstekend in mijn schilderatelier. Samen met de buurvrouw sjouwde ik de kast naar haar nieuwe standplaats. Trots bekeek ik mijn koopje en opende alle deuren en lades. Eén lade was blijkbaar op slot, het duurde minstens een half uur voordat ik ze open kreeg zonder de kast te beschadigen. Binnenin trof ik 14 boekjes aan, dagboeken van Jolijn, de buurvrouws dochter. Vanaf haar achtste verjaardag had ze elk jaar een boekje volgeschreven. De eerste boekjes vertelden in een kinderlijke taal van een vrij onbezorgde jeugd, maar vanaf het jaar dat Jolijn 18 werd, las ik verder met rode oortjes. Ik heb de tekst hier en daar een beetje aangepast om van haar opsomming van de feiten een vloeiend verhaal te maken. Lezen jullie mee?

Maandag 1 juli 2013

Zo lang ik me kan herinneren gingen we elk jaar de ganse maand juli op vakantie naar Frankrijk, naar de Ardeche. Vroeger verbleven we er met het ganse gezin, na de scheiding enkel met mams en mijn twee jaar oudere broer Ruben. Mams huurde daar op een camping elk jaar dezelfde caravan. De laatste jaren sliepen Ruben en ik elk in ons eigen tentje naast de caravan.

We vertrokken vanochtend zeer vroeg en mams had uren achter elkaar doorgereden. Het laatste stuk had mijn broer voor zijn rekening genomen. In de late namiddag kwamen we aan op de camping, waarna we ons installeerden en de tentjes opstelden. Een beetje later arriveerden er 4 meiden die de caravan naast ons huurden. Al vrij vlug verdwenen ze in bikini richting de rivier, op korte afstand gevolgd door mijn broer. Omdat ik me een beetje verveelde, besloot ik ook naar de rivier te gaan. Aan onze camping was de Ardeche een tiental meter breed en bijna 2 meter diep, zodat je er lekker kon zwemmen.

Ruben had zich bij de meiden gezet en was met twee van hen – een blonde en een bruinharige – in gesprek. Ik liep naar hen toe en liet me naast hen neervallen op mijn strandlaken. Al vlug verlegde Ruben zijn aandacht volledig naar het blonde meisje. Niet veel later liepen ze samen naar de rivier en doken in het water.

“Komen jullie hier vaak?” vroeg het andere meisje. Ik draaide mij naar haar en antwoordde “Ik, …, euh, …, wij, euh”. Vogels krijsten, de wind speelde met mijn kapsel en ik zocht naar woorden, maar werd telkens weer afgeleid door haar verschijning. Haar prachtig gezichtje, haar lippen, haar kastanjebruine haren die over haar schouders golfden, haar kleine borstjes die in haar knalgele bikini opbolden, wat was ze mooi. “Komen jullie hier vaak?” vroeg ze opnieuw. Ik hapte heel even naar adem. “Ja”, zei ik, “zolang ik me kan herinneren komen wij hier elk jaar op vakantie.”

“Liese” zei ze. “Jolijn” antwoordde ik. “Je broer?” vroeg ze. Ik knikte. We praatten wat over van alles en nog wat. Zo ontdekte ik dat ze niet ver van mij vandaan woonde, in Leuven studeerde, dat ze voor de eerste maal met haar vriendinnen op reis was en dat ze vorige week 20 geworden was.

Liese voelde vertrouwd, het was alsof ik haar al langer kende.

Dinsdag 2 juli 2013

Het was uitzonderlijk warme vandaag. Ik bracht de dag door aan het rivier, samen met Liese. We praatten, we lachten en gingen ook even zwemmen.

Plots viel mijn oog op haar twee vriendinnen, die een beetje bij ons vandaan lagen. Ze lagen op hun zij met hun gezicht naar elkaar. Af en toe zoenden en streelden ze elkaar. Liese merkte het en zei “Dat zijn Nore en Lauren, mijn beste vriendinnen. Ze zijn al 2 jaar smoorverliefd op elkaar.” Liese keek me uitdagend aan. “Ja, ze zijn lesbisch”, zei ze, “heb je daar problemen mee?”. Ik voelde me rood worden en haalde mijn schouders op.

“Heb jij al iemand, een vriendje of een vriendin?” vroeg ik. Liese staarde voor zich uit. “Soms wel, meestal niet” en ze wees naar haar blonde vriendin, die zich uitstekend leek te vermaken met Ruben. “Als jouw broer haar morgen of volgende week dumpt, dan kan ik het oplapwerk doen en in ruil mag ik dan bij haar slapen”. “En jij vindt dat oké, dat ze jou telkens in de steek laat voor iemand anders?”, vroeg ik. Weer haalde Liese haar schouders op. “Tamara is zo lief, ik verlang naar haar, ik vind het niet erg om steeds op haar te wachten.” “Ze gebruikt je” fluisterde ik. Liese beet op haar lip. “Maar laten we het nu eens over jou en je vriendje hebben” zei Liese. “Ik zal eerlijk zijn” antwoordde ik. “Ik ben al éénmaal verliefd geweest, op Emma, een meisje uit mijn klas. Ik had al enkele weken ….”

+++ Flashback donderdag 3 maart 2011 +++

Al enkele weken krijg ik kriebels in mijn buik als ik Emma zie. Mijn knieën worden week als ik haar hoor lachen. Ik probeer om steeds in haar buurt te zijn, wat voor mij echt niet makkelijk is. Emma is namelijk het populairste meisje van de klas. En ik, ik ben dat meisje dat achteraan in een hoekje wegkruipt, in de hoop dat ze niet gepest wordt.

Ik raapte vandaag al mijn moed bijeen en stapte vanmiddag op Emma toe. “Kan ik je na school even spreken in de fietsenstalling?” vroeg ik. Emma fietste namelijk dezelfde richting uit als ik. Na de les ging ik met knikkende knieën naar de fietsenstalling, ik had zelfs extra lang gewacht in de hoop dat de meeste leerlingen al vertrokken zouden zijn. Ongeduldig stond Emma me op te wachten. “Ik moet je iets bekennen”, zei ik, “ik, euh, …, ik ben verliefd op jou.” Emma keek me verbaasd aan. Plots liet ze haar fiets vallen en liep naar me toe. Ze nam me in mijn armen en fluisterde zachtjes “Dit moet zo ontzettend moeilijk voor jou zijn. Arme schat, ik vind het heel lief van jou, maar ik heb al iemand.” Voorzichtig zoende ze me op mijn mond en streelde heel even door mijn haar. Zwijgend fietsten we samen naar huis, hand in hand.

Mijn tijd op school werd na dat voorval een beetje aangenamer. Emma bracht meer tijd door met mij, we deden onze groepswerken samen, studeerden soms ook samen. Emma's aandacht voor mij zorgde ervoor dat ik beter in de groep lag en het pesten stopte als vanzelf.

+++

“Wil je even mijn rug insmeren?” vroeg Liese. Ik deed wat zonnebrandcreme op haar rug en wreef het voorzichtig uit elkaar. Ook haar armen en benen wreef ik in. Ik voelde een vreemde kriebel in mijn buik, maar probeerde er geen aandacht aan te schenken. Liese smeerde op haar beurt mijn rug in. Ze legde mijn lange zwarte haren, die ik zoals steeds in een paardenstaart had, opzij zodat ze ook mijn schouders kon insmeren. Ik voelde haar zachte handen over mijn rug glijden. Met één vinger gleed ze heel even onder de rand van mijn bikinibroekje. De tinteling tussen mijn benen deed me mijn dijen tegen elkaar drukken, in een krampachtige poging mezelf onder controle te houden.

Woensdag 3 juli 2013

Toen ik vanmorgen naar de rivier liep, zat Liese reeds op me te wachten. Nore en Lauren waren in de caravan achtergebleven. Ruben en Tamara waren in geen velden te bespeuren. Mama was reeds vanochtend vroeg met vrienden op daguitstap vertrokken.

Ik vroeg Liese of ze zin had in een kajaktochtje op de Ardeche. Als we voor 10 uur vertrokken, zouden we voor 4 uur aan de stopplaats zijn en konden we met het busje van de camping terugkeren.

Na een korte uitleg over het besturen van de kajak, vertrokken we. Liese nam vooraan plaats en omdat ik de meeste ervaring had, ging ik achteraan zitten, zodat ik de kajak kon sturen. Het eerste uur moesten we flink peddelen om vooruit te komen, daarna lieten we de kajak meedrijven op de stroming. Op enkele plaatsen stonden er mannen van de lokale kajakclub om de juiste doorgangen tussen de rotsblokken aan te duiden. Terwijl het water rondom ons steeds sneller stroomde, overwonnen we watervalletjes van een halve tot zelfs 1 meter.

Nadat we de strook met wildwater achter ons lieten, besloot ik de kajak aan land te sturen, om even te bekomen van de inspanning. We trokken de kajak aan de kant en zetten ons op de oever, zodat we de voorbijvarende kajakkers konden bekijken. Ik legde mijn hoofd op Lieses schouders. Liese streelde door mijn haren. Zachtjes legde ze haar hand op de mijne en onze handen verstrengelden zich in elkaar. Ik gaf haar een zoentje op haar wang. Ze glimlachte. “Mag ik je zoenen?” vroeg ik met schorre stem. Liese antwoordde niet, maar plots voelde ik haar lippen op de mijne. Haar tong streelde over mijn lippen. Ik deed mijn lippen uit elkaar en zocht met mijn tong naar Lieses tong. Zachtjes draaiden onze tongen rond elkaar, steeds sneller en sneller. Liese duwde me achterover en boog zich over mij heen. Ik sloeg mijn armen rond haar en probeerde haar zo dicht mogelijk tegen me aan te trekken. We zoenden en we kusten, onze tongen likten over elkaars lippen, draaiden rondjes rond elkaar en deden een wedstrijdje worstelen. Met tegenzin rukte ik me los uit Lieses omhelzing en merkte dat het hoogtijd was om verder te varen.

We vervolgden onze tocht en net voor 4 uur bereikten we de aankomstplaats. We stapten in het busje en reden terug naar de camping. Liese was blijkbaar uitgeput, want ze viel als een blok in slaap. Ik sloeg mijn arm rond haar schouder en trok haar dicht tegen me aan. Ik genoot van haar nabijheid, ik genoot van haar geur. Op de camping aangekomen, maakte ik haar voorzichtig wakker en we wandelden hand in hand naar onze caravans.

Die avond in mijn slaapzak, kon ik alleen maar aan Liese denken. Langzaam gleed mijn hand over mijn buik en venusheuvel naar de binnenkant van mijn dijen. Mijn vingers van mijn rechterhand gleden over mijn kaalgeschoren kutje. Ik streelde over mijn lipjes en ik voelde dat ik kletsnat was. Zachtjes gleed een vinger naar binnen in mijn grotje. Ik beeldde me in hoe ik Liese morgen, of overmorgen, of … zou verwennen. Ook mijn linkerhand ging op zoek naar mijn spleetje en een extra vinger gleed naar binnen in mijn kutje. Met mijn rechterhand sopte ik op en neer in mijn kutje, ik pauzeerde even en daarna bewoog ik mijn linkerhand op en neer in mijn kutje. Zo wisselde ik een aantal maal tot ik op een punt kwam dat ik mezelf niet meer onder controle had en ik alleen nog maar wilde klaarkomen. Ik duwde mijn hoofd in mijn hoofdkussen om mijn gekreun te dempen terwijl ik klaarkwam. “Liese” kreunde ik.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Dagboek Van Jolijn - 2

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2110x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8856x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12999x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net