Opwindend.Net
Datum: 11-07-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 13032x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Het Dagboek Van Jolijn - 2
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Dagboek Van Jolijn - 1

Donderdag 4 juli

Vandaag was het een rustige dag. Samen met de anderen ging ik naar de rivier. We speelden er wat met de bal, net zoals vroeger, toen we klein waren. Zelfs Nore en Lauren deden volop mee. Ik had speciaal voor vandaag mijn zwarte bikini uitgekozen. Deze bikini had ik al enkele jaren niet meer gedragen, omdat hij ondertussen te klein was. Ik had zelf de koordjes op mijn heupen en van het topje vervangen zodat het terug paste. Liese kon haar ogen niet van mij afhouden. Ook bij Nore en Lauren oogstte ik bewonderende blikken. Zelfs Tamara keek meer naar mij dan naar mijn broer, haar liefje.

Ik liet me uitgeput op mijn strandlaken neervallen, naast Tamara. We praatten wat over van alles en nog wat. Ik vroeg haar naar haar plannen met mijn broer. Ze lachte even en zei: “Ik vind hem lief en hij ziet er best leuk uit. Ideaal voor een vakantieliefde, en wie weet …. Ach, we zien wel.” Ze keek me indringend aan en zei “Je bent verliefd op Liese, is het niet? En je wil graag weten wat mijn plannen met haar zijn?” Ik voelde me rood worden en knikte verlegen. “Ik zou niet twijfelen als ik jouw was,” zei ze, “misschien had ik ook beter de zus gekozen in plaats van de broer.” Glimlachend bracht zij haar hand naar mijn gezicht en streek een losgeraakt plukje haar achter mijn oor. Haar vingers gleden via mijn oorlel, langs mijn hals naar het kuiltje tussen mijn sleutelbeenderen. Ze stond op en liep weer naar het water, mij verward achterlatend.

In de late namiddag verdwenen de stelletjes naar rustiger oorden, zodat Liese en ik alleen achterbleven. Er hing een voelbare spanning tussen ons beide, onze gesprekken vlotten niet en ik voelde me bij elke blik van Liese knalrood worden.
\'s Avonds liepen we samen terug naar de caravans. Ik wist mezelf geen houding te geven en ook Liese voelde zich blijkbaar niet in haar sas. Plots zoende ze me op mijn mond. “Zie ik je morgen weer?” vroeg ze. “Graag” antwoordde ik. Een last viel van mijn schouders.

Vrijdag 5 juli

Ook vandaag had ik Liese voor mij alleen. Mams was reeds vertrokken met enkele vrienden voor een tweedaags bezoek aan Saintes-Maries-de-la-Mer en de anderen sliepen nog. We besloten mountainbikes te huren en ik zou Liese de streek leren kennen. We fietsten de hele tijd heuvel op en heuvel af. Sommige heuvels leken al echte bergen. \'s Middags stopten we bij een bakker en kochten een baguette. Op het terras van een plaatselijk cafe zochten we een plaatsje in de schaduw van enkele bomen. We bestelden een wit wijntje en aten samen het brood op. Liese kwam dicht tegen me aanleunen en fluisterde: “Dit is voor mij de hemel op aarde. Zon, een wijntje, een knappe meid aan mijn zijde, wat kan ik nog meer wensen?” Ze gaf me een zoentje op mijn mond. Ik voelde kriebels in mijn buik, zoals ik ze nog nooit gevoeld had.
Ik viste mijn Iphone uit mijn rugzak en gaf de oortjes aan Liese. “Ik wil je iets vragen”, fluisterde ik. Ik zocht even naar het juiste nummer en startte het.

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

Liese keek me aan en nam mijn handen vast. Ze knikte heftig ja en ik merkte enkele tranen die zich een weg over haar wangen zochten. “Je weet dat ik verliefd ben op Tamara?” vroeg ze. Hoewel ik dat reeds wist, voelde het alsof ze met haar vuist heel hard in mijn maag bokste. Heel even hapte ik naar adem, maar lachte naar haar. “Een vakantieliefje kan ook leuk zijn” antwoordde ik. Ze nam me in haar armen en fluisterde “Liefje toch, ik wou dat ik je meer kon geven.” “Het is oké zo” fluisterde ik. Ik had wat ik wilde, voorlopig toch.

\'s Avonds vroeg Liese of ik een leuk adresje kende om iets te eten, want ze was de spaghetti die Tamara elke dag klaarmaakte beu. We wandelden hand in hand naar het nabijgelegen dorpje. Daar wist ik een klein restaurantje waar ze heerlijke visgerechten hadden. Nadat we uitgebreid gegeten hadden, slenterden we naar het centrum van het dorp. Er had zich een menigte verzameld rond een straatartiest die allerlei kunstjes uithaalde. We wandelden verder tot we in een zijstraat een straatmuzikant zagen die op zijn eentje zonder publiek enkele liedjes speelde. Liese stapte naar hem toe en stopte wat geld in zijn pet die voor hem lag. Ze vroeg hem iets en de man knikte. Ze kwam achter me staan, sloeg haar armen rond mijn middel en legde haar hoofd op mijn schouder. Toen de man I wanna know what love is van Foreigner inzette, hield ik het niet meer. Tranen van geluk stroomden over mijn gezicht.
Zwijgend liepen we naar de camping, hand in hand. Nog nooit had ik zolang gedaan over de terugweg naar de camping. We stopten regelmatig om te zoenen of om te knuffelen. Ik genoot van Lieses aanwezigheid. Deze wandeling mocht van mij eindeloos duren. Nog nooit was ik zo verliefd geweest als nu op Liese.

Eenmaal op de camping aangekomen, nam Liese afscheid. Ik voelde haar hand door mijn hand glijden toen ze zich omdraaide en naar haar caravan wilde lopen. Ik kon nog net haar hand vastgrijpen. “Blijf je vannacht bij mij?” vroeg ik. “Als je er klaar voor bent, graag” zei ze. “Kom”, zei ik, “Mams komt pas morgenavond terug van haar uitstap, we hebben de caravan voor ons alleen.”
In de caravan plooide ik de slaapbank open tot een bed. Nog voor ik terug rechtstond, voelde ik Lieses handen onder mijn t-shirt. Handig trok ze mijn t-shirt over mijn hoofd uit, haakte mijn beha los en in een vloeiende beweging haakte ze haar duimen in mijn short en trok die samen met mijn boxer naar beneden. Langzaam trok ze haar zwart jurkje uit en stapte uit haar string. Ik realiseerde me nu pas dat ze geen beha aanhad. Ik duwde haar achterover op het bed en ging op mijn buik naast haar liggen, mijn hoofd rustend op mijn handen. Ik was helemaal klaar voor Liese. “Je bent zo mooi” fluisterde ik, “Ik zou uren naar je kunnen kijken. Maar nu heb ik andere plannen.” Liese keek mij aan en ik merkte iets in haar ogen wat ik nog nooit bij iemand had gezien, een mengeling van lust, begeerte en liefde. Ik voelde me gewild en werd er helemaal warm van. Ik ging op mijn knieën zitten en boog me over Liese. Ik zoende elk plekje van haar nek, vervolgde mijn weg naar haar schouders en trok met mijn tong een spoor naar haar tietjes. Ik likte over haar tepels en zoog ze één voor één in mijn mond. Liese streelde met haar hand door mijn haren. Ik voelde haar andere hand over mijn rug glijden.

Ik ging naast haar liggen en startte een verkenningsronde met mijn vingertoppen. Ik streelde haar tietjes en tekende kringetjes rond haar tepels. Lieses lippen vonden de mijne en haar tong drong in mijn mond. Ik beantwoordde haar tongzoen en genoot met volle teugen van de warmte die Liese uitstraalde. Met mijn handen greep ik haar beide tietjes vast en kneedde ze, streelde ze tot Liese zachtjes kreunde.

Haar hand verdween tussen mijn benen, streelde over de binnenkant van mijn dijen en ging op zoek naar mijn kutje. Lieses hand lag plat om mijn kutje en ze wreef ermee op en neer. Ik duwde mijn bekken tegen haar hand. Mijn hartslag versnelde, ik voelde hoe de haartjes op mijn onderrug overeind kwamen. Mijn ademhaling versnelde en ik kreunde zachtjes. Haar vingers streelden over mijn lipjes, dit voelde zoveel beter dan mijn eigen vingers. Ik ging helemaal mee in Lieses ritme. Plots trok ze haar hand terug en legde ze op mijn tietjes. Zachtjes kneedde ze met beide handen in mijn tieten. Ik streelde door haar haren. Ik genoot van haar ervaren handen die mijn lichaam bespeelden. Haar handen waren echt overal. Ze gingen van mijn tietjes naar mijn kutje en terug naar mijn tietjes, ze kneep in mijn kont en streelde over mijn kontgaatje. Ik kronkelde van genot, klauwde mijn handen in het laken en toen Liese een vinger in mijn kutje naar binnen duwde, kwam ik luid gillend klaar.

Ik startte een nieuwe verkenningsronde met mijn vingertoppen. Ik streelde haar tietjes en tekende kringetjes rond haar tepels. Mijn vingertoppen gleden naar Lieses navel en zo verder naar haar venusheuvel. Ik streelde over haar dijen en mijn vingers naderden tergend traag haar kaalgeschoren kutje. Ik duwde mijn hand onder haar kont en volgde met mijn vingers de lijn van haar bilspleet. Ik streelde over haar sterretje en vervolgde mijn weg rond haar kutje naar haar venusheuvel. Ik streelde over haar lipjes en duwde een vinger in haar kutje. Haar grotje was zo nat dat een tweede en zelfs een derde vinger probleemloos naar binnen gleden. Liese kermde en kreunde en kwam grommend klaar.
Liese kroop dicht tegen me aan en sloeg haar arm rond mijn middel. Ze duwde haar lippen op mijn wang en fluisterde “Was dit echt je eerste keer?” Ik knikte en zoende haar op haar mond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Dagboek Van Jolijn - 3

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 6136x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 8850x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8645x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6109x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6868x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
9.0
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 14872x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15772x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8334x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 16980x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9412x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10500x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
7.9
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10907x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14206x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 12740x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net