Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 4789x
Lengte: Kort
Een Crush Op Een Docent - 9
Door Petit Tigre - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 8

Die nacht kan ik niet slapen, ik word er steeds bewuster van wat er vanavond nou precies gebeurd is. Ik begin me steeds meer dingen af te vragen, of Dieuwerke en Judith al lang van plan waren, of Dieuwerke echt van me houd of dat ze alleen seks wil en of ik echt verliefd ben. Dieuwerke verlaat de kamer, ik besluit om achter haar aan te gaan ze gaat de badkamer binnen. Ik ga ook naar binnen ik zie dat ze naar de wc is, ik ga op de wastafel zitten ik trek mijn shirt omlaag en duw hem in mijn broekje zodat het shirtje strak om mijn lichaam zit.

Als Dieuwerke de deur opent schrikt ze een beetje maar al snel verschijnt er een lach op haar gezicht, ik merk dat haar ogen mijn lichaam afgaan. " Is er wat Michelle?" Ja, euhm er is iets wat ik wil vragen. "Ga je gang liefje" terwijl ze dit zegt haalt ze een hand door haar haren.
Euhm Judith...... 'Ja wat is er met haar'
Dit was niet spontaan vanavond.. Toch?
'Eigenlijk wel, Judith wist van ons ma.....' WAT?!! 'Rustig liefje, ik moest wel ze zag ons.... toen ze voorbij het lokaal liep' Wacht wat en ze vertelde niks aan de leidinggevenden? "Nee, ze.......

Op dat moment komt Judith binnen gelopen, 'ooh hier zijn de tortelduifjes!'
Ssst zeggen Dieuwerke en ik in koor, hierdoor moeten we lachen en geven elkaar een kus. 'Zo zie ik jullie graag' lacht Judith. Ik ga weer terug naar de slaapkamer Judith en Dieuwerke blijven achter, onderweg zie ik Liza tegen die een slaapkamer met jongens sluipt. Ik moet lachen, Liza sist dat ik mijn mond moet houden. Ik loop verder, doe zachtjes de deur open en ga weer in bed.

De volgende ochtend word ik wakker met een enorme hoofdpijn, Dieuwerke merkt gelijk op dat ik bleek ben en rode wangen heb. Haar bezorgde kant speelt op en ze zegt ' Ik denk dat jij maar in bed moet blijven vandaag' Ik ga hier tegen in want we zouden gaan mountainbiken vandaag en dat leek me zo vet. Maar er was niks tegen in te brengen en ik bleef dus achter. Er moest ook een begeleider achter blijven, wie dat werd was al snel beslist. Als iedereen weg is komt Dieuwerke bij mij in bed gekropen. Dit is absoluut het beste kamp ooit denk ik bij mezelf.

Ik val al snel weer in slaap, in de armen van Dieuwerke. Maar Dieuwerke heeft andere plannen.... Ze wurmt zich onder mij vandaag en gaat rechtstreeks naar mijn broek. Deze doet ze uit, ook mijn boxer volgt. Ze begint met mijn kutje te spelen, ze wrijft en cirkelt rond mijn clitje, ik slaap nog. Wanneer mijn kutje klets nat is begint ze te likken, al snel komen er een paar vingers bij. Ik word langzaam kreunend wakker, ik voel dat ik omzettend geil ben. Mijn hele lichaam kronkelt, haar vingers voel ik dieper en dieper, ze likt sneller en sneller. Mijn ademhaling versnelt en ook mijn gekreun word harder. Ik voel dat ik bijna kom, Dieuwerke heeft dit door en stopt.

Ze begint me te zoenen, het begint zacht en gepassioneerd maar al snel dringt haar tong mijn mond binnen. Als ik haar shirt omhoog wil trekken duwt ze mijn handen weg en trekt snel mijn shirt uit. Ze begint me weer te zoenen, ze vingert me en met haar andere hand speelt ze met mijn borsten. Mijn hele lichaam kronkelt weer mee, ik kreun harder een harden mijn ademhaling schiet omhoog. Als ze mijn kutje weer likt word ik gek en ik kom al hijgend klaar. Ze komt naast me liggen, ze knuffelt me. We strelen elkaar en zoenen hier en daar, ik wil meer... Ik sta op en Dieuwerke gaat op de rand van het bed zitten, precies waar ik haar wil hebben. Ze kijkt smachtend naar me, ze weet precies wat ik ga doen. Ik trek haar shirt uit en zuig aan haar tepels, onder tussen gaat mijn hand naar haar kutje, ik begin gelijk te vingeren. Haar kutje is erg nat een haar slipje is doorweekt. Ik trek haar slipje uit en begin haar te likken en te vingeren, Dieuwerke kreunt harder en harder als ik met de 4e vinger haar kutje in ga, komt ze gillend klaar. Ik kom naast haar liggen, we kijken elkaar verliefd aan.

Zoek naar meer verhalen van Petit Tigre...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Ruby, Twee Jaar LaterDoor: Yan
Gelezen: 1032x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.0
:: Een Crush Op Een Docent - 9Door: Petit Tigre
Gelezen: 4789x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Lesbisch, Tiener, Docent
12-07
8.7
:: Het Dagboek Van Jolijn - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 5255x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
9.2
:: Het Dagboek Van Jolijn - 1Door: Sam The Eagle
Gelezen: 9111x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.7
:: In De KleedkamerDoor: Sexdreamer
Gelezen: 15628x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbische, Groepsex, Extreem, Tiener
24-06
7.2
:: Een Crush Op Een Docent - 8Door: Petit Tigre
Gelezen: 9328x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.2
:: Dominicaanse Republiek 2Door: Leanne
Gelezen: 9447x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.3
:: Tasya - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6824x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-06
9.0
:: Dominicaanse Republiek - 1Door: Leanne
Gelezen: 14966x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-05
7.9
:: Mega Mendi - 4Door: ToiSletje
Gelezen: 5821x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.2
:: Zusje Van Mijn CollegaDoor: Jessica
Gelezen: 22494x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verliefdheid, Jonger
28-05
9.3
:: Het Feestje Na De HousewarmingDoor: Justhorny
Gelezen: 13966x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-05
8.9
:: De Nieuwe CollegaDoor: Justhorny
Gelezen: 13833x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
:: Tasya - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6027x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
8.9
:: OnverwachtDoor: Tom Hendriks
Gelezen: 13829x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 287