Opwindend.Net
Datum: 05-11-2016
Stemmen: 67x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 14547x
Lengte: Gemiddeld
Nieuwe Collega's - 3
Door Anna1988 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuwe Collega's - 2

Die avond denk ik weer aan Marije als ik mezelf klaar laat komen, en ik krijg zin om haar meteen weer te zien. Ik weet dat ze een man heeft, maar ik wil haar, ik wil dat ze me klaar laat komen, en ik wil haar laten komen. Ik val onrustig in slaap en ben de volgende dag alweer vroeg wakker. Vandaag heb ik weer een aantal sollicitatiegesprekken, maar Marije komt pas over een paar dagen weer. Ik ben weer mooi op tijd op kantoor, en mijn assistente heeft de koffie al klaar staan. We drinken wat samen, en kletsen over de gang van zaken. Ze vraagt me naar mijn gesprekken van gisteren, en ik word spontaan weer rood. Ik werk al langer samen mijn deze dame (Laura, 23 jaar, zwartharig), en ze kent mij inmiddels een beetje. Ze vraagt me of ik me soms misdragen heb, en als ik geen antwoord geef weet ze al genoeg. Ze begint te vissen naar de details, maar ik laat niets los. Als ze me bijna zover heeft dat ik begin te vertellen over de verkopen (Marije hou ik voorlopig voor mezelf), komt mijn eerste afspraak binnen en moet Laura weer aan het werk. De eerste paar afspraken zijn niet heel bijzonder, leuke gesprekken, maar niet meer dan dat. Tijdens het 3e gesprek komt Laura binnen met koffie en thee, en als ze dit voor me neerzet legt ze een notitieblaadje neer met de boodschap dat de verkopen van gisteren (Stan) weer heeft gebeld voor een vervolgafspraak. Normaal gesproken plan ik dit soort gesprekken zelf in, maar ik zie dat Laura het initiatief heeft genomen om hem vanmiddag weer langs te laten komen. Ze knipoogt en verlaat mijn kantoor weer. Met mijn gedachten weer bij gisteren, en mijn string die steeds natter wordt rond ik het gesprek af en neem ik afscheid van deze sollicitant. Ik heb nu even geen afspraken, en ik zit net weer als Laura binnenkomt. Ze sluit de deur achter zich en gaat tegenover me zitten. Ik zie haar rokje die wel erg omhoog kruipt en kijk haar vragend aan. Laura is nu wel heel benieuwd naar mijn dag van gisteren, zeker nadat Stan nog eens gebeld had. Ik vertel haar in geuren en kleuren wat ik met die beste man gedaan heb, en zie dat ze steeds roder wordt. We raken steeds intiemer aan de praat, en dan bekend Laura dat ze ook wel eens zoiets zou willen doen, gewoon hard neuken en verder geen gezeur. Ik zeg grappend dat ze de afspraak met Stan wel van me over mag nemen, maar Laura vraagt of dit echt mag. Ik denk er eens over na, en ondanks dat ik zelf ook wel weer heel geil ben en graag wil klaarkomen, gun ik het haar ook. Als ik zeg dat het echt mag wordt ze nog roder en begint ze van blijdschap bijna te springen. Ze vliegt me om de nek, en ik krijg een dikke zoen op mijn wang. Ik pak haar vast en geef haar een stevige knuffel. Ik voel dat haar tepels al hard zijn, en merk dat die van mij dat ook zijn. Laura kijkt me nog eens aan, en ik merk dat ze me wil gaan zoenen, helaas worden we gestoord door een korte klopt op de deur, en laten we elkaar snel los. Een collega heeft wat vragen, en Laura moet weer aan het werk.

De tijd gaat snel voorbij, en als ik een seintje krijgt dat Stan er is (ik ontvang hem wel zelf), mag hij meteen doorlopen. Laura brengt koffie en als ze weer weg wilt gaan vraag ik of ze er ook even bij komt zitten. Stan kijkt wat teleurgesteld, Laura zeker niet. Ik doe de deur van mijn kantoor dicht en begin het gesprek. Ik dank Stan dat hij zo snel kon komen, en bedank hem voor het fijne gesprek van gisteren. Ik zeg dat ik door mijn drukke schema zelf helaas geen tijd voor hem heb, maar dat Laura hem vandaag zal rondleiden om zijn producten in verschillende kamers te testen. Laura zit naast Stan, en als ze even iets anders gaat zitten zie ik volgens mij dat ze haar slipje al uit heeft gedaan. Als de koffie op is geef ik Laura wat nummers van kamers die ze kunnen gebruiken, en ik stuur haar op pad met Stan. Ik ga verder met mijn werk, maar mijn kutje blijft maar lekken. Dan besluit ik om stiekem op zoek te gaan naar Laura en Stan, en op afstand te genieten van wat ze doen. Als ik de kamer heb gevonden waar ze duidelijk hoorbaar bezig zijn lukt het me om ongezien de kamer in te sluipen. Laura ligt op haar rug op bed, en Stan is haar wild aan het beffen. Hij is helemaal naakt, zij heeft alleen haar rok omhoog geschoven. Helaas laat ik de deur iets te hard achter me dichtvallen waardoor ik al snel betrapt ben. Laura en Stan kijken naar mij, en ik gebaar dat ze door moeten gaan. Ik ga naast Laura liggen en begin haar zacht te zoenen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nieuwe Collega's - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net