Opwindend.Net
Datum: 15-11-2016
Stemmen: 118x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 22793x
Lengte: Lang
Het Leven Van Anna - 1
Door Emma - Zoek naar meer...

Intro: Dit is het eerste deel van een tot nader order onbekend aantal delen. In deze reeks zal je het verhaal kunnen lezen van Anna, een jonge spontane meid die per toeval ontdekt dat ze lesbisch is. Elk deel zal een nieuwe overwinning en ervaring van Anna beschrijven. Veel leesplezier. Eventuele verzoeken qua ervaringen mag je altijd in de reacties posten.

Deel 1 - Anna's eerste meisje

“Zijn die dossiers al klaar”, riep de bazin van Anna haar snedig toe. “Ja mevrouw, ik breng ze onmiddellijk”, was haar antwoord. Ze snelde naar het bureel van haar bazin en overhandigde haar de gevraagde dossiers. Zonder een woord van dank zond ze Anna weer naar buiten.

Anna had haar carričre iets anders voorgesteld. Toen ze op haar 23ste afgestudeerd was aan de meest prestigieuse zakenschool van het land werd ze onmiddellijk geheadhunt door het advokatenkantoor Janssens & Partners. Daar dat advokatenkantoor als één van de beste in het land gezien werd hapte ze onmiddellijk toe. Ze had echter niet verwacht dat ze hier het voetveegje van de bazin zou worden. Anna werkte er nu ongeveer een jaar en meer dan dossiers ordenen en koffie halen had ze nog nooit gedaan. Ze moest ook een onmenselijk aantal uren werken. Om 7u ’s morgens werd ze op kantoor verwacht en voor 22u was ze er nooit buiten. Dit had Anna zelfs haar relatie gekost want haar vriend was het beu dat ze nooit thuis was waardoor hij zijn valiezen had genomen. De enige die er nu nog is als Anna ’s avonds laat thuis komt in haar appartementje is haar kat Bas.

Die vrijdagavond was het weer zo ver. Anna moest nog langer werken. Er zou nog een koerier komen met een uiterst belangrijk document en Anna was de pineut om hierop te wachten. Iedereen was al naar huis en het werd 22u30 en Anna was de enige die er nog was. Ze zette voor zichzelf een stevige kop koffie want de vaak was aan het winnen. Maar zodra ze dit document had kon ze naar huis.

Rond 23u hoorde ze de zoemer van de voordeur. Ze liep er op haar hoge hakken naartoe en opende die. Anna schrok van het uitzicht van de persoon die er stond. Voor haar stond een meisje die zo uit een Cosplay scene weggeplukt kon zijn. Het meisje, hoogstens 20 jaar jong, had felroze korte haren die met gel bewust verward omhoog stonden. Ze droeg een kort geruit rokje met aan haar licht mollige benen roze kousen die net tot boven haar knie kwamen. Ze droeg een t-shirt met het logo van een superheld en een grijs jasje met korte mouwen. Rond haar handen en polsen had ze van die handschoenen in netkousen stof waar je vingers vrij in waren. Maar het meest opvallende was haar make-up en piercings. Ze was zeer hevig opgemaakt in felle kleuren. Haar gezicht zat onder de piercings. Er was geen plaats waar er geen staafje, bolletje of ringetje in zat. Anna kon ook duidelijk de aanzet van diverse tattoo’s zien aan de rand van haar kledij.

“Effe tekenen”, zei de meid. “Euh sorry”, stotterde Anna want ze was zo onder de indruk van die verschijning dat ze niet gehoord had. “Tekenen, voor de envelop”, zei het meisje nonchalant terwijl ze met haar kauwgum speelde. Anna tekende op de tablet en kreeg de envelop met het uiterst belangrijke document. “Ciao’kes”, zei het meisje en ze sprong op een fiets en reed snel weer weg. In het schijnsel van een straatverlichting zag Anna nog net hoe door de snelheid waarmee ze aanzette, haar rokje eventjes omhoog wipte. Een knalgele hipster werd zichtbaar.

Zodra de bezorgster de hoek omgereden was sloot Anna het kantoor af en zette het alarm op. Ze nam de envelop mee en reed snel naar huis. Eindelijk had ze twee dagen tijd voor zichzelf. Zodra ze komende maandag om 7u op kantoor was met deze documenten zou alles in orde komen. Thuis aangekomen maakte ze een heerlijk heet bad voor zichzelf klaar. Ze deed er flink veel schuim in en plaatste enkele kaarsjes er omheen. Ook schonk ze een groot glas rode wijn voor zichzelf in en wat lounge muziek op de achtergrond maakte de setting compleet. Volledig tot rust komend, liet Anna zich in het hete water glijden. De bubbels streelden haar zachte jonge huid en de aroma’s maakten haar compleet zen. Maar toch kwam Anna niet volledig tot rust. Ze wist niet waarom maar ze bleef het meisje van daarnet in gedachten zien. Ze kon haar maar niet uit haar hoofd zetten. En het beeld dat ze het meeste herhaalde in haar gedachten was die van het rokje dat omhoog wipte. Plotseling merkte Anna dat de tepels van haar kleine maar stevige tietjes staalhard omhoog stonden. Ze was geil aan het worden. Instinctief gleed haar hand onder water en streelde er al snel haar licht behaarde gleufje. Haar clitje was reeds opgezwollen en de aanraking van haar vingers en het hete water deden wonderen. Al snel was ze zichzelf ruw en hard aan het vingeren met het beeld van de koerierster voor haar ogen. Met een luide schreeuw kwam ze binnen de twee minuten klaar. Enkele druppels geil gleden uit haar schede en vermengden zich met het schuim.

Anna was net voor het eerst in haar leven klaar gekomen door te fantaseren over een andere vrouw. Tot op heden had ze diverse relatie’s gehad met mannen en nooit had ze durven dromen dat dit zou gebeuren, maar het was toch gebeurd. Ze stapte snel uit bad en spoelde zich compleet af. Ze wou als het waren de herinnering aan hetgeen enkele minuten geleden gebeurde van zich af spuiten met het nodige water. Dit was eenmalig en zou nooit meer gebeuren. Met een grote handdoek wreef ze zich grondig droog en kroop zodra dit gedaan was in bed en viel als een blok in slaap.

De volgende ochtend sliep Anna lekker lang uit. Tijdens het ontbijt met een lekkere tas koffie neemt ze de envelop ter hand die ze gisteren gekregen heeft. Plotseling stopt ze met ademen en slaat haar hart een slag over. “Dit is niet de juiste”, roept ze luidop. Ze kijkt nogmaals en ziet tot haar grote paniek dat het adres op de envelop niet klopt. Het meisje van gisteren had haar de verkeerde documenten gegeven. Dit zou haar haar baan kosten. De rest van de voormiddag probeert Anna iemand van het koeriersbedrijf aan de lijn te krijgen, wat niet makkelijk was omdat ze in het weekend niet werken. Via een vriend die voor een ander kantoor werkt komt ze aan het privé nummer van de eigenaar van het koeriersbedrijf.

“Oh dat is Astrid die je zo kleurrijk beschrijft”, zei de eigenaar en hij gaf Anna het gsm nummer van het meisje. Anna tikte onmiddellijk de nummers in maar kreeg haar niet aan de lijn. Tegen ’s avonds had ze zeker honderd keer proberen te bellen toen plots haar eigen mobieltje begon te rinkelen. Het was die Astrid. “Hallo”, zei Anna opgelucht. Ze begon onmiddellijk uit te leggen wat er gebeurt was en of ze toevallig de juiste envelop nog had. Astrid zei dat ze die inderdaad nog in de tas had zitten en dat ze er gerust om mocht komen, en ze gaf Anna haar adres.

Anna sprong onmiddellijk in haar auto en reed naar het appartement van Astrid. Ze woonde in de iets armere buurt van de stad en Anna was dan ook redelijk op haar ongemak toen ze de 200 meter te voet moest overbruggen van haar wagen naar het appartementje. Ze viel enorm op in haar mantelpakje tussen al het schorem op straat. Snel ging ze het appartementsgebouw naar binnen en liep naar het derde verdiep waar ze op deur 3B klopte.

Met een luide geeuw deed Astrid de deur open en liet Anna binnen. “Duizendmaal dank”, zei Anna toen ze binnen was. “Geen probleem”, zei Astrid en ze liep naar de woonkamer. Astrid droeg enkel een gele hipster en een te kort t-shirt. Omdat ze geen jasje aanhad kon Anna nu duidelijk zien dat Astrid redelijke dikke borsten had. Het shirtje scheurde bijna open, zo hard spande het rond haar boezem. “Sorry voor de rommel maar er is een vriendin langs geweest en we hebben het wat overhoop geholpen”, zei Astrid met een ondeugende glimlach. “Ah daarom dat je niet bereikbaar was op je gsm”, zei Anna al lachend. “Jups, mijn mond had andere dingen te doen”, zei Astrid met een knipoog. Anna kreeg het moeilijk. Het meisje van ongeveer 20 liep daar in haar ondergoed en maakte nu overduidelijk dat ze op vrouwen viel. Anna dacht onmiddellijk weer aan de avond voordien en wat er gebeurd was in haar bad.

Astrid boog zich voorover en richtte haar kontje richting Astrid terwijl ze de correcte brief in de tas zocht. Terwijl ze aan het zoeken was schudde ze zachtjes met haar billen. Ze spreidde haar voetjes plots enkele centimeters waardoor Anna nu vol in het kruis van Astrid keek. Ze kon overduidelijk de aftekening van de schaamlippen zien tussen de stof van de gele hipster, en het was er absoluut niet droog. Schichten elektriciteit gierden door Anna’s lichaam. Wat was er hier aan het gebeuren met haar. “Ik heb hem”, riep Astrid vrolijk en ze draaide zich weer om. Anna had net geen tijd genoeg om haar verbazing te verbergen want Astrid had het gezien en begon geheimzinnig te lachen. Plotseling hield ze de juiste envelop achter haar rug en zei: “wat krijg ik nu omdat ik je op mijn vrije dag help”.

Anna was verbouwereerd. “Wat wil je”, vroeg ze en ze wou haar handtas openen. “Geen geld”, zei Astrid stout. “Wat dan”, vroeg Anna nogmaals. “Niets wat je zelf niet wil”, zei Astrid en ze stapte op Anna af. Ze smeet de envelop terug op tafel en greep Anna hard in de billen. Voor Anna iets kon zeggen had Astrid haar lippen op die van haar gelegd en ze begon haar wild te zoenen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, opende Anna haar mond en hun tongen vonden elkaar. Een heftig steekspel begon zich af te spelen in het rommelige appartementje van Astrid.

De twee dames kusten minutenlang. “Ik wist het wel”, zei Astrid toen ze eindelijk stopten met zoenen. “Wat wist je”, vroeg Anna. “Je bent zo deftig gekleed en doet je lekker stoer voor, maar eigenlijk ben je gewoon een lesbo zoals ik”, zei Astrid. “Ik ben niet lesbisch”, zei Anna luid. “Oh nee”, zei Astrid en ze greep Anna vol onder de rok. Ze scheurde met één ruk haar donkere nylon panty en met één vinger schoof ze de elastieken band van haar slipje opzij en stak een vinger diep in haar gleuf. Toen ze hem terug trok glom hij van het geil. “Wat is dit dan”, zei Astrid en ze stak de natte vinger in haar mond. “Je smaakt heerlijk”, zei Astrid geil. Anna wist zichzelf geen houding te geven. Ze was ook geil, bloedgeil en verlangde naar Astrid.

Astrid smeet Anna op haar bed en dook tussen haar dijen. Ze stroopte de grijze kokerrok omhoog en trok de nylons nu compleet stuk. Haar pumps trok ze uit en ook die vlogen door de kamer. “Ik zal je eens laten zien wat lesbo’s kunnen”, zei de roosharige meid. Ze haakte haar vingers achter de elastiek van Anna’s slipje en trok het uit. “Oooh haartjes, heerlijk”, zei Astrid toen ze het licht behaarde kutje van Anna zag. Anna wist nog steeds niet wat haar overkwam maar ze liet het allemaal toe. En toen voelde ze voor het eerst de tong van een andere vrouw over haar clitje flitsen. “Oooooh”, kreunde Anna luid. Astrid was hevig beginnen beffen maar ook haar vingers zaten niet stil. Met haar wijs- en middelvinger was ze Anna stevig aan het neukten. Met haar duim wreef ze cirkeltjes over Anna’s sterretje. Anna kneep met haar handen stevig in de lakens van het bed om zich vast te houden. Het genot dat door haar lichaam gierde deed haar alle controle verliezen. “Aaaaah ik ga komen”, kreunde Anna luid. “Nu al, da’s snel”, zei Astrid al lachend maar ze likte en vingerde de zakenvrouw voort. Met een luide kreet kwam Anna klaar. Dikke druppels geil persten zich een weg via haar schaamlippen naar buiten en Astrid likte ze allemaal op. Anna had de controle over haar lichaam nu compleet verloren. Ze schudde en beefde ongecontroleerd. Het duurde wel drie minuten eer ze weer ietwat controle had.

“Wat denk je”, vroeg Astrid terwijl ze naar Anna keek die nu enkel nog haar jasje en blouse aanhad. “Wil je meer of stoppen we hier”, vroeg Astrid nu en ze deed haar hipster uit en Anna keek nu ook vol tegen een behaarde kut aan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Leven Van Anna - 2

Zoek naar meer verhalen van Emma...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net