Opwindend.Net
Datum: 14-12-2016
Stemmen: 90x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 18442x
Lengte: Lang
Puck
Door LilyCub - Mijn Profiel Pagina

In de spiegel bekeek ik m地 nieuwe, zwart en wit, geblokte fifty痴 jurkje. Heerlijk retro. Alleen nog iets met m地 haar verzinnen, dacht ik hardop. Het lange, zwarte haar hing over m地 schouders. In een knot misschien? Het was de laatste week van de zomervakantie en na vijf weken kon ik mijn beste vriendinnetje Puck weer zien. Ze was met haar moeder op vakantie geweest in Frankrijk. Mijn ouders konden zo地 verre vakantie niet betalen en dus was het een weekje in een bungalow geworden, op een vakantiepark in het zuiden van het land. Ik had me stierlijk verveeld. Dat de school met een weekje weer begon was vervelend, al wist je wel weer waar je aan toe was. Iets wat je met zo地 week bingo en zwemparadijs ook wist, maar niet wilde weten. Misschien moest ik het komende jaar achter de kassa maar flink gaan sparen om mee te kunnen naar Frankrijk.

De week die ons nog restte waren we vastbesloten goed te gaan benutten samen. Te beginnen met vanavond. Ik zou bij haar logeren en we zouden tot diep in de nacht films kijken en bijkletsen. We hadden wel geappt en geprobeerd te skypen maar de verbinding was zo slecht geweest dat we bijna afkickverschijnselen kregen in onze vriendschap. Normaal gesproken appte we elkaar de hele dag door. Daarnaast nog bellen en skypen, zo was het gewoon. Dus geen contact voelde niet fijn. Helemaal nadat onze avondjes steeds intiemer waren geworden. Niet alleen omdat we alles konden bepraten maar ook omdat we echt alles samen deden. Soms hadden we stiekem geoefend hoe tongzoenen moest en de laatste avond voor ze weg ging hadden we tegen elkaar aan liggen schuren. Net zo lang tot we klaar kwamen. Mijn eerste orgasme. Niet dat ik nu pot was of zo want ik fantaseerde en keek nog steeds naar jongens. Maar met Puck was gewoon... Meiden onder elkaar. Ik drukte mijn bovenbenen tegen elkaar om het warme gevoel in mijn poesje te verminderen en ging zitten op het bed. Niet dat het werkte. Misschien dat ik daarom wel zo chagrijnig geweest was op vakantie en zelfs m地 zestiende verjaardag had daar weinig aan verandert. Maar nu ik het cadeau om mijn lijfje bekeek was ik toch wel heel erg blij met zulke lieve ouders.

Puck en ik hadden het niet echt meer, over die laatste keer gehad. Weinig kans ook. Misschien vanavond? Misschien zelfs wel meer dan er over praten? Puck had me laten weten dat er iets was, wat ze mij in persoon moest vertellen toen ik haar een paar dagen geleden aan de telefoon had. Ze had erg enthousiast geklonken. Ik deed mijn benen iets uit elkaar en trok mijn jurk op. Met mijn linker hand schoof ik de stof van mijn onderbroekje opzij en met mijn andere hand voelde ik aan mijn lipjes. Het was goed vochtig daar beneden. Het liefst bleef ik er even mee spelen maar ik moest weg. Wie weet...misschien werd er vanavond nog genoeg mee gespeeld.

Puck deed de deur open en we sprongen in elkaars armen. 滴e lieverd! Wat fijn dat je er bent. Ik heb je gemist man, niet normaal meer! 徹h ik jou ook, echt niet cool. Volgende keer ga ik mee op vakantie! Antwoordde ik terug. 天lug kom binnen. Zei Puck en trok me zowat verder. 溺地 moeder is even naar m地 tante dus we hebben het rijk alleen. We liepen meteen door naar Puck d池 kamer. Omdat het nog heerlijk zomers weer was had ik geen jas aan. M地 handtas zette ik op haar bureau. 展il je wat drinken meis? Vroeg Puck. 笛a lekker, cola of zo. Antwoordde ik terug. Ze liep de kamer uit om het drinken te pakken. Ik schopte mijn schoenen uit en ging op haar bed liggen. Ik was blij hier weer te zijn. Naast het bed op 奏 nachtkastje stond een nieuwe foto die ik nog niet kende. Hij was nog niet ingelijst en volgens mij moest hij van afgelopen vakantie zijn. Ze stond er samen met haar moeder Jana op. Allebei in bikini in de zon. Armen om elkaar heem geslagen. Ik bekeek Jana. Ik had haar altijd al een knappe vrouw gevonden maar nu ik haar in bikini zag vond ik dat nog meer. Grote borsten en een strakke buik. Mooie rondingen op haar heupen en lange benen. De zon had hen allebei een mooie tint gegeven. Zelfs Puck die doorgaans erg wit was met haar helblonde haren was mooi bruin. Ze was net als ik ongeveer een meter zestig en twee koppen kleiner dan haar moeder. We waren ook nog niet zo mooi tot vrouw gevormd als zij. Veel borst hadden we ook niet. Puck zag er heel goed uit bikini. Ik voelde het in mijn buik. Geil zag ze er uit. Hoe ze met haar blik in de camera keek. Jana, nu ik haar beter bekeek ook. Of zou ik me dat maar verbeelden?

Puck zette de cola neer en sprong naast me op bed. Ze had een brede glimlach en wachtte tot ik iets ging zeggen. Ik moest lachen want ze deed weer erg typisch. 展at!? Wat wil je me vertellen? 釘eloof je dat je het tegen niemand verteld? Nooit dus! 笛a natuurlijk. Ik vertel toch nooit dingen die door, die van ons zijn? 摘cht? Vroeg Puck nog een keer. 笛a jezus Puck, zeg nou wat je wil. Ze liet me lachen. 徹k...weet je nog voor ik weg ging dat we elkaar klaar lieten komen door tegen elkaar aan te rijden. Ik slikte. Puck was een stuk directer geworden wat me een kleur gaf. 笛a. Sprak ik terug. 泥acht je dat ik dat vergeten was? 哲ou ik heb dus een heleboel andere leuke dingetjes geleerd en gedaan op vakantie en...wil die eigenlijk heel erg graag met jou doen als je dat nog wil. 溺et wie heb je dat dan gedaan? Puck staarde me met een brede grijns aan. 纏weer dat je het tegen niemand zegt. 撤uck... Antwoorde ik terug. 哲atuurlijk niet. Duh. Ze keek naar de foto op het nachtkastje. 笛e moeder?! Reageerde ik verbaasd. 笛a... 溺aar dat mag toch niet? Vroeg ik. 哲ou ze deed het ook altijd met haar moeder. Als het lekker is en je wil het allebei, maakt het toch niet uit? 笛a...misschien wel. Zei ik twijfelend terug. 滴oe ging dat? Wilde ik weten. 哲ou we zaten op een keer 壮 avonds in het bubbelbad buiten. En toen vroeg ze of ik vriendjes had en toen kwam ik eigenlijk op jou uit. 徹p mij? 笛a want wij hadden samen die geile dingen gedaan. Ja en toen ging het eigenlijk vanzelf. We gingen dichterbij elkaar zitten en voor ik het wist zaten we te zoenen. Toen vertelde zij wat haar moeder, haar allemaal geleerd had. Ja en toen ze mij wat dingen had laten zien en voelen...wilde ik eigenlijk alleen nog maar meer. 展at dan? 哲ou we gingen naar binnen en toen deden we elkaars bikini uit en droogde we elkaar een beetje af. Ik voelde mijn kutje natter worden bij de gedachte aan haar, naakt met haar moeder. Op het punt staand hele geile dingen te doen. 的k ging op de bank zitten en toen kwam ze tussen mijn benen zitten. Ineens deed ze mijn benen uit elkaar en begon mijn kutje te likken. Lindsay, het was z geil en lekker. Ze ging met een vinger naar binnen en liet me mijn g-spot voelen. Ik wist niet wat me overkwam, zo hard dat ik klaar kwam. Niet te geloven. We hebben echt bijna de hele vakantie, elke dag wel met elkaars kutje gespeeld. Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn kutje was ondertussen klieder nat. 泥us jij hebt ook haar kutje gelikt? Vroeg ik. 徹h Lin het was zo lekker. 展as het niet raar om je moeder te... 典e beffen, nee! Heel spannend en mega geil juist. Je weet hoe close we altijd al waren. Nu is dat dus nog meer.

Mijn dijen drukte weer tegen elkaar. Puck had een heel kort spijkerbroekje aan en daarop een topje. Ze legde haar hand op mijn been en stond op. 適om Lins. Ze knoopte haar broekje los, wat op de grond viel en gooide het topje er bij. 哲u wil ik dat natte kutje van jou wel eens proeven. Naakt stond ze voor me want ondergoed droeg ze blijkbaar niet meer en trok me, voor ik wat kon zeggen, van het bed. Ik was ook gewoon veel te opgewonden om ook maar iets uit te brengen. Dit was ten slotte wat ik wilde. Dan liet ik het ook maar gewoon over mij heen komen. Ze hielp me uit m地 jurk en schoof, terwijl ze knielde op de grond voor me, mijn onderbroekje naar beneden, waarna ik er uit stapte. 徹h lekker, je hebt hem ook helemaal kaal. Ze gaf een kus op mijn buikje en duwde me voorzichtig terug op bed. Ze stond op en ik bekeek haar naakte lichaam van top tot teen. Ik vond mijzelf dan wel niet lesbisch maar toen ik haar kale kutje zag en voelde hoe graag ik mijn tong tussen haar lipjes wilde steken, wist ik dat ik op zijn minst bi was. Puck schoof mijn benen van elkaar en glimlachte naar me. 釘en je er klaar voor Lindsay? Ik kon geen woord meer uitbrengen en knikte. Ze deed mijn benen uit elkaar en kwam er tussen liggen met haar hoofd vlak bij m地 kutje. Haar tong voelde als fluweel over mijn schaamlippen. Haar armen lagen onder mijn benen door en met haar handen op de binnenkant van mijn dijen, hield ze hen opzij waardoor mijn spleetje lekker open kwam te staan. Ik voelde hoe ze haar tongetje er lekker tussendoor liet glijden. Haar tong was dan wel nat, maar mijn kutje nog veel meer. Ze duwde haar tong naar binnen en begon neuk bewegingen te maken. Dit was echt zo geil! Mijn beste vriendinnetje lag hier mijn even mijn kutje uit te likken alsof ze nooit anders gewild had. Jezus misschien was dat zelfs wel zo. Ik kon me alleen maar vast pakken aan de lakens en harder kreunen want mijn eerste orgasme diende zich keihard aan.

Puck kroop omhoog en ik voelde hoe haar warme huid over de mijne gleed. Ze voelde zo zacht dat ik er niet meer los van wilde komen. Ze schoof haar tong mijn mond in en we begonnen te zoenen. Likken en zuigen op elkaars lippen. Mijn handen vonden haar kontje en voorzichtig kneep ik er in terwijl ik haar op mij hield. Ze keek me geil aan en glimlachte. 展il je mijn kutje alsjeblieft n likken? Dat klonk niet alleen botergeil maar ik wilde ook gewoon niets liever. Ze kroop omhoog en kwam over mijn gezicht zitten. Beter zicht op haar heerlijke, geile, natte poesje kon ik niet hebben. Ik had nog nooit mijn tong tegen een kutje gehouden maar nu wilde ik niets liever. Even keken we elkaar aan en ze knikte lief met de bedoeling mij een laatste zetje te geven. Dat had ik niet nodig maar vond het erg geil. Er ging een schok door mijn buikje heen. Het leek wel slow motion hoe ik mijn tong tegen haar kutje zette en haar vocht proefde. Erg ging een golf van geilheid door mijn kutje. Ik hoorde Puck kreunen bij dat eerste contact. Ze bewoog boven mijn tong en begon voorzichtig te rijden. Met haar handen ging ze door mijn haar en hield mijn hoofd vast terwijl ze met haar klitje op mijn tong gleed. Sneller en sneller. Ik zoog en zag hoe haar natte, geile knopje vooruit stak en glom van het vocht dat er langs droop. Met volle overgave begon ik er in rap tempo aan te likken zonder te stoppen. 徹h jezus Lin je gaat me klaar likken! Ze liet zich over mij heen vallen en draaide op haar rug. 徹h ga door alsjeblieft! Kreunde ze. Vlug draaide ik mij tussen haar benen. Voorover gebogen zat ik nu met mijn kontje omhoog en mijn tong op haar klit. Mijn ogen waren inmiddels gesloten om zou veel mogelijk van dat heerlijke, natte, tienerkutje op mijn tong te voelen en te ervaren. Ik likte al haar vocht op en wilde meer.

Uit het niets voelde ik ineens iets tegen mijn sterretje en keek om. Achter me zat Jana. Die moest zijn thuisgekomen en ons gehoord hebben. Waarna ze besloten had mee te doen. Ik wist niet hoe te reageren. 哲ou Lin volgens mij kwam ze bijna hoor. Zei Jana. Puck kreunde en trok m地 hoofd weer naar haar gleufje toe. 鏑ik me! Het feit dat haar moeder mijn kontje en kutje aan het likken was kwam niet echt meer binnen want ik was alleen nog maar bloedgeil. 滴 ma. Kreunde Puck. 滴e lieverd, kan ze beetje likken zoals je gehoopt had? Puck kon alleen nog maar kreunen terwijl ik haar, op mijn tong, keihard klaar liet komen. Ineens voelde ik Jana痴 vinger in mijn kutje gaan, naar een plekje wat ik nog niet kende. Niet veel later kwam ik ook gillend, met knikkende knien klaar terwijl ik een tong over mijn sterretje voelde likken. Met mijn mond open lag ik te hijgen tegen het natte kutje van mijn eveneens zwaar ademende vriendinnetje.

笛a hallo...en ik dan? Zei Jana en lachte er bij. Ik keek om en zag Jana zittend op haar knien naar ons kijken. Ze vingerde zich en speelde met een van haar tepels. Ze had grote borsten, een slanke buik en een gebruind sexy figuur. Haar schaamhaar ook weggeschoren net als wij. 鏑ekkere tieten he Lin? Hoorde ik Puck wazig zeggen. Ik draaide op mijn rug terwijl Jana dichterbij kwam. Ze zoende me vol op mijn mond en ik voelde haar tong tegen de mijne komen. Haar borsten schuurden over de mijne en automatisch legde ik mijn handen op haar heupen. Jana stopte met zoenen en keek me met een brede glimlach aan. Puck boog zich voorover en zij en haar moeder gaven elkaar een lange en hartstochtelijke zoen. Hun tongen speelden intens met elkaar, vlak voor mijn ogen. Het maakte me zo geil dat ik weer wilde komen. Volgens mij...werd dit een heel intens weekje.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net