Opwindend.Net
Datum: 29-12-2016
Stemmen: 160x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 17090x
Lengte: Lang
Het Roer Om: Skilerares - 2
Door LizzieLena - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Roer Om: Skilerares - 1

In mijn slaap droom ik over afgelopen nacht en deze droom wordt vooral beheerst door Lena. Ik kan er nog steeds niet bij mijn gevoelens voor haar, maar weet wel dat ik Lena meteen zo snel mogelijk weer wil zien. Ik voel me een soort kip zonder kop en vind het niet eens erg. Wel ben ik bang voor hoe familie en vrienden hierop zouden reageren, maar dit neemt niet de overhand aangezien ik hen toch nog even niet zie. Wel bel ik mijn ouders even om te vertellen wat er gebeurd is (min het Lena-stukje) en probeer ik ze duidelijk te maken dat alles echt wel prima gaat. Na mijn belletje komt Zoe mijn kamer binnen om te praten. Ik moet lachen, Zoe studeert psychologie en vindt dat praten alles beter maakt. ‘Lau, je moet wel praten over zo’n traumatische gebeurtenis, dit is niet niets!’. Ik besef me dat het voor buitenstaanders misschien heel erg lijkt, maar de ‘horror’ van vannacht wordt voor mij overschaduwd door gedachten over de prachtige vrouw waarmee ik dit meegemaakt heb. Alles gebeurt voor een reden, en ik hoop dat dat waar is. Wel denk ik dat mijn gevoelens versterkt worden door de gebeurtenis, en vraag me af of er in een normale situatie nog steeds iets tussen ons is. Een stemmetje in mijn hoofd zegt echter dat dit vanaf mijn kant sowieso wel zo zou zijn. Ik besluit Zoe de beknopte versie hiervan uit te leggen om haar gerust te stellen, maar ik vertel niets over mijn gevoelens of onze kus. Dat wil ik nog even voor mezelf houden. Soms lijkt het alsof Zoe mijn gedachten kan lezen, want ze laat het onderwerp rusten en haalt een megagroot ontbijt voor mij op. Het is eigenlijk niet echt een ontbijt te noemen, aangezien het al 3 uur ’s middags is. Ik besef me dat het bijna 24 uur is sinds ik voor het laatst heb gegeten en stort me dankbaar op het voedsel. Daarna geniet ik van ons ligbad en vraag me af wat ik nu eigenlijk zou gaan doen. De skischool heeft Lena en mij een week betaald verlof gegeven, omdat we moeten ‘uitrusten’, maar ook om hun dankbaarheid te tonen voor het feit dat we een van hun leerlingen gered hebben.

Ik loop de badkamer uit in een handdoekje en hoor Zoe praten. Ik loop snel langs de keuken aangezien ik niet zoveel zin heb om halfnaakt mee te doen in haar gesprek met, ik denk, Sven. Zoe roept mij echter terug en ik schrik wanneer ik Lena zie zitten. Ik had niet verwacht dat ik haar zo snel weer zou zien! Ik zie Lena kijken naar wat ik aanheb (of beter gezegd: naar wat ik niet aanheb). Haar ogen blijven even hangen op de split in de handdoek die een stukje van mijn heup laat zien. Ik voel me opeens heel ongemakkelijk en zeg snel dat ik me even om ga kleden. Lena loopt tegen mijn verwachting in ineens achter mij aan terwijl Zoe mij een knipoog geeft zoals ik altijd bij haar doe, zou ze iets doorhebben? Verward loop ik richting mijn kamer en voel Lena haar ogen in mijn rug branden. Gelukkig stopt Lena bij de deur zodat ik snel even wat kleding aan kan trekken. ‘Kleed je wel een beetje chique, we gaan eropuit’ zegt ze ineens. Verwonderd over wat we gaan doen en niet wetend wat ik aan moet trekken sta ik een beetje voor mijn kast te kijken. Opeens voel ik Lena haar handen op mijn schouders en ze komt dicht tegen me aan staan. Vanzelf laat ik de handdoek vallen en ik hoor Lena naar adem happen. ‘Kies voor de blauwe blouse met die rits en de zwarte broek’ fluistert ze in mijn oor. Ik merk dat ze zich heel erg moet beheersen en na een kusje op mijn schouder stapt ze naar achteren zodat ik me aan kan kleden. Tijdens het aankleden voel ik constant haar blik op mijn achterkant en merk dat ik opgewonden raak. Ik trek de zwarte broek aan en glimlach, dit is mijn lievelingsbroek waar mijn kont goed in uitkomt. Lena heeft zelf een donkergroen jurkje aan wat goed bij haar blonde haar past. Door de hakken die ze aanheeft is ze net iets langer dan mij en haar benen zien er geweldig uit. Na een halfuur aankleden, opmaken en blikken uitwisselen ben ik er klaar voor en loop met Lena naar buiten.

Wanneer we Lena haar auto instappen (een supermooie hoge Audi, ik ben meteen verliefd op deze auto) zegt ze dat Jonathan zijn been op drie plekken heeft gebroken, maar hij naar alle waarschijnlijkheid goed zal herstellen. We rijden en kletsen, en het voelt zo normaal. Lena neemt me mee naar een geweldig restaurant waar ik nog nooit van gehoord heb. Ook staat het niet in toeristenblaadjes, omdat het een geheim van de locals schijnt te zijn. Het restaurant is van buiten heel modern en bestaat bijna volledig uit glas. Toch is het binnen erg aangenaam en gezellig en we zitten uren te eten en te praten. Ook hebben we het over relaties, het onderwerp wat we tot nu toe gemeden hebben. ‘Ja Lauren’, oh ik hou van de manier waarop ze mijn naam zegt, ‘ik heb een keer een relatie met een vrouw gehad. Ze was alleen veel ouder dan dat ik was en het werkte simpelweg niet. Ik moet wel zeggen dat ik me nog nooit zo aangetrokken heb gevoeld tot een vrouw totdat ik jou ontmoette’. Mijn buik trok samen bij deze uitspraak, want dit was zonder dat ik het zelf toe wilde geven, wel waar ik op hoopte. Zachtjes zei ik ‘ik heb mij überhaupt nog nooit zo bij iemand gevoeld. Ik vond gisternacht het gevoel van jouw lichaam tegen die van mij geweldig en wilde je eigenlijk niet meer loslaten, maar ben blij dat ik dat trouwens wel gedaan heb, anders zaten we nog steeds te blauwbekken in die hut’. Op de een of andere manier maakte ik altijd grapjes wanneer ik zenuwachtig was, maar wist ook dat Lena hier waarschijnlijk zo doorheen prikte. We lachten en toen zei ik, wel serieus ‘ik hoop dat dit niet alleen in the moment was, en ik zou je graag nog beter willen leren kennen en kijken waar dit loopt. Als jij dat ook wilt natuurlijk’. Lena bleef even stil en daar schrok ik van, maar vervolgens zei ze met een hese stem dat ze dat ook heel graag wilde. Ik voelde wat terughoudendheid van haar kant, maar dit vergat ik al snel toen ze met haar been langs die van mij wreef. We hadden elkaar de hele avond al kort aangeraakt, en toen dit met meer regelmaat gebeurde wisten we dat het tijd was om naar huis te gaan. Terwijl we de deur uitlopen pakte Lena mijn hand, iets waar ik me in Nederland zorgen om had kunnen maken, maar nu ik hier toch niemand kende maakte het me eigenlijk ook niet zo heel veel uit.

Enigszins onzeker vroeg ze of ik meewilde naar haar huis. Lena had zelf een huis in Saas-Fee en sliep dus niet in het appartementencomplex van de skischool. Ik vond het allemaal heel spannend en wist niet zo goed wat ik er mee aanmoest, maar weet ook dat ik nog niet klaar was om uit haar gezelschap te zijn en besloot daarom in te stemmen. Ik duwde al mijn principes en gedachtes opzij en besloot te genieten van deze avond. Eenmaal bij Lena haar huis aangekomen nam gevoel en lust het over. Toen we binnen waren begonnen we te zoenen. Zo stonden we, naar mijn idee, wel 10 minuten. Haar lippen waren zo zacht! Bijna tegelijk openden we onze lippen en verkenden we elkaars mond. Dit was by far de beste zoen die ik ooit heb gehad. Uiteindelijk trokken we onze jas uit en volgde ik Lena naar boven. Ik kon nu niet meer terug, en dit wilde ik ook helemaal niet. Lena had een prachtig huis, maar dit ging langs mij heen omdat ik alleen maar naar haar kon kijken. In haar slaapkamer trok ze mij tegen haar aan en opnieuw genoot ik van het gevoel van haar lichaam tegen de mijne. Ik voelde haar borst rusten op mijn borsten en bijna instinctief leg ik mijn hand om deze mooie en goedgevormde ronding. Langzaam wrijf met mijn duim over de plek waar haar tepel zit. Meteen voel ik dat haar lichaam hierop reageert en hoor ik haar naar adem happen. Lena kust mij zachtjes in mijn hals en heeft meteen mijn zwakke plek gevonden, alleen door deze aanraking zak ik al bijna door mijn benen. Langzaam duwt ze mij tegen de muur en zoent me teder, maar passievol. Tegelijktijdig ritst ze mijn blouse vanachteren open en onze monden laten elkaar geen moment los totdat ik haar jurk over haar hoofd trek. Ik trek haar naar mij toe en sidder wanneer onze blote lichamen elkaar raken. Lena maakt zich los en rijkt achter haar rug om haar BH uit te doen. Langzaam valt deze naar beneden en ik bewonder haar borsten. Mijn lust en verlangen is groot, maar tegelijkertijd hou ik van deze tederheid en wil ik dat we zo lang mogelijk van elkaar kunnen genieten. Ook mijn BH gaat uit en het moment dat onze borsten elkaar raken is onbeschrijfelijk. Scheuten van passie schieten door mijn lichaam en ik weet niet waar ik het zoeken moet. Ik voel haar harde tepels tegen die van mij, trek Lena nog dichter tegen mij aan en geniet van het gevoel wat ze mij geeft. Onze monden hebben elkaar weer gevonden en Lena masseert mijn borsten zachtjes, maar met druk. Ze laat mijn tepels door haar duim en wijsvinger rollen waardoor ik diep zucht, ze weet precies wat ze aan het doen is en ik vind het geweldig. Langzaam duw ik haar van de muur richting het bed waardoor ik bovenop haar kom te liggen.

Zoenend, en geen plekje overslaand, kom ik aan bij haar borsten. Ik doe wat ik wilde doen vanaf het moment dat ik haar borsten zag: ik geef een kusje op haar tepels en begin deze te likken. Langzaam draai ik mijn tong rondom haar tepel terwijl ik met mijn handen haar borsten kneed. Zuchtjes van Lena bevestigen dat ik goed bezig ben. Terwijl ik haar borsten bewerk kijk ik omhoog en vind ik weer die ontzettend mooie ogen. We zeggen niets, maar er is geen spoortje ongemakkelijkheid. We blijven naar elkaar kijken en ik begin steeds sneller te likken totdat ze haar ogen sluit. Ik grinnik en voel me alsof ik een wedstrijdje gewonnen heb. Lena heeft dit door en draait mij zo totdat ze zelf bovenop zit. Ze legt haar been tussen mijn benen geeft een beetje druk, ik voel dat ik vreselijk nat ben en wil niets liever dan daar aangeraakt worden. Kort geeft ze mijn borsten dezelfde behandeling voordat ze afdaalt naar mijn buik. Ze geeft kusjes over mijn hele buik en maakt glimlachend de knoop van mijn broek open. Snel schiet het door mijn hoofd dat ik blij ben dat ik me vanmiddag overal geschoren heb, maar deze random gedachte verdwijnt al snel wanneer ik voel dat Lena uit het bed stapt. Ze kijkt me aan en ontdoet zich langzaam van haar panty en haar mooie slipje van kant. Ik hou van kant. Ik kijk naar haar en voel mijn buik weer samentrekken, ze is zo mooi en sensueel. Ze komt weer bovenop mij liggen met haar hoofd naast die van mij ‘je bent zo mooi’ fluister ik, dit wordt beantwoord met een passievolle zoen. Onze zoen wordt gretiger en ik verken haar billen met mijn handen. Haar huid is zo licht en zo zacht. Ik kus de sproetjes op haar sleutelbeen en neem opnieuw haar tepels in mijn mond. Op het moment dat mezelf verder naar beneden schuif houdt ze me tegen en zegt ‘jij eerst Lau’. Ik glimlach omdat ze mijn naam afkort en laat haar via mijn borsten en buik afdalen naar op dit moment de warmste plek van mijn lichaam. Ondertussen heb ik het gevoel dat mijn kutje in de fik staat en wil ik zo graag haar handen daar voelen. Snel doet ze mijn broek en string uit en streelt in dat proces plagerig langs mijn buitenste lippen. Alleen deze aanraking is mij al bijna teveel en ik weet dat dit niet lang gaat duren. Langzaam komt ze, terwijl ze mijn benen kust, weer omhoog en strijkt plotseling met haar vinger door mijn lippen. Ze verkent mijn kutje en duwt een vinger naar binnen. Ze kijkt me aan wanneer ze voor het eerst met een lange haal mijn kutje likt en ik hou het niet meer. Ik draai mijn ogen weg en geniet van dit moment. Wetend dat ik het door de opgebouwde spanning niet heel lang meer uithou beweegt ze haar tong zachtjes over mijn clitoris. Wanneer ik harder begin te zuchten en zachtjes aan het kreunen ben verhoogd ze haar tempo en binnen een paar minuten voel ik mijn binnenste samentrekken. Ik pak haar handen en knijp erin. Met een soort kriebels en scheuten in mijn buik en een harde ‘Ohh’ kom ik klaar. Ik ben nog nooit zo gevoelig, teder en geil tegelijk klaargekomen.

Ik tril helemaal en zoek meteen Lena haar mooie blauwe ogen. Langzaam en lachend komt ze omhoog en in haar zoen proef ik mijn eigen geil. Ik fluister ‘dat was geweldig’ en tegelijkertijd zak ik af naar beneden. Ze vraagt of ik zeker weet dat ik dit wil doen, maar mijn blik vol passie en vreugde zegt al genoeg. Ik heb nog nooit eerder een kutje gelikt, maar ik wil elk plekje van haar lichaam kussen en likken en vooral dit gedeelte. Ik geef een paar kusjes op haar zachte lipjes. Ze is net zoals ik helemaal kaal en er is geen haartje te bekennen. Met mijn vingers binnen in haar kutje zoek ik haar gevoelige plekje terwijl ik me op haar clitoris stort. Dit wissel ik af met lange likken over haar kutje en ik geniet van het moment. Het is bijna beter om te geven dan te ontvangen. Lena krult omhoog en holt haar rug. Steeds sneller lik ik over haar clit en ik merk dat ze dichterbij haar hoogtepunt komt. Ik plaag haar door even te stoppen met likken, waardoor Lena vervolgens met haar handen op mijn hoofd drukkend aangeeft dat ik toch echt door moet gaan. Ik glimlach en voer de druk van mijn vingers in haar extra op. Ik lik aan de rechterkant van haar clitoris, een punt wat bij mij zo gevoelig is en voel dat ook zij hierop reageert. Uiteindelijk lik ik zo snel als ik kan en pak tegelijkertijd haar borsten vast. Lena komt klaar terwijl ze mijn naam schreeuwt. Ze trekt aan mijn haar en duwt mijn hele gezicht in haar kutje. Ik voel hoe ze klaarkomt en geniet ervan. Vervolgens lik ik al haar geil op en werk ik mezelf met kusjes omhoog. Al snel komen we in een lange, passievolle tongzoen waarbij ik ons beide proef. Ik trek haar zo hard als ik kan tegen mij aan en wil haar helemaal plat knuffelen. Op een gegeven moment kunnen we beide niet meer zo goed ademhalen en laten we lachend los. Lena beweegt mijn been omhoog en zet haar kutje op die van mij. Wanneer ik over seks met een vrouw nadacht, leek mij dit altijd het meest intieme, en dat was het ook. In het begin bewegen we langzaam tegen elkaar aan, maar het ritme versneld en al gauw zijn we beide hard aan het zuchten en hijgen. Diep in elkaars ogen kijkend bereiden we elkaars kutje. Bij mannen vond ik het altijd heel ongemakkelijk om in zijn ogen te kijken, maar bij Lena wil ik niets liever. Lang bewegen we op deze manier totdat we ons hoogtepunt naderen. Onze bewegingen gaan nog sneller en worden ongecontroleerd. Lena fluistert lieve woordjes en op dat moment komen we bijna tegelijk klaar.

Lena laat zich op mij vallen en zo blijven we een tijdje liggen. Als we weer een beetje zijn bijgekomen rolt Lena opzij en snel zijn we weer verwikkeld in een diepe zoen. We beginnen daaropvolgend te praten over seks, maar ook over gisterennacht en andere dingen. Wanneer ik op de klok kijk zie ik dat het al 2 uur ’s nachts is en we al 4 uur bij Lena zijn. ‘Sorry voor deze cliché, maar ik vergeet echt de tijd als ik bij jou ben’, zeg ik lachend. Ze stapt uit bed en huivert, het is best koud hier. Ze pakt mijn hand en zegt met een hese stem ‘kom op, douchen’.

Zoek naar meer verhalen van LizzieLena...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Een Crush Op Een Docent - 8Door: Petit Tigre
Gelezen: 5624x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.3
:: Dominicaanse Republiek 2Door: Leanne
Gelezen: 7594x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.5
:: Tasya - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-06
9.0
:: Dominicaanse Republiek - 1Door: Leanne
Gelezen: 12212x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-05
7.9
:: Mega Mendi - 4Door: ToiSletje
Gelezen: 5120x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.2
:: Zusje Van Mijn CollegaDoor: Jessica
Gelezen: 16341x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verliefdheid, Jonger
28-05
9.3
:: Het Feestje Na De HousewarmingDoor: Justhorny
Gelezen: 12064x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-05
8.9
:: De Nieuwe CollegaDoor: Justhorny
Gelezen: 12451x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
:: Tasya - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 4997x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
9.0
:: OnverwachtDoor: Tom Hendriks
Gelezen: 12020x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.9
:: Een Lesbienne Met... - 18Door: Vuurlander
Gelezen: 4732x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Werk, Man/vrouw, Mind Control, Vernedering, Watersport
10-05
8.4
:: Een Lesbienne Met Schulden 17Door: Vuurlander
Gelezen: 4783x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fantasie, Blowjob, Werk, Man/vrouw, Oraal, Mind Control
08-05
8.2
:: Een Lesbienne Met... - 16Door: Vuurlander
Gelezen: 4222x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Blowjob, Lesbisch, Mind Control
08-05
8.5
:: Schoonzusje - 2Door: Marcha
Gelezen: 14081x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-05
8.5
:: Tasya - 3Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6463x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net