Opwindend.Net
Datum: 03-05-2013
Stemmen: 91x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 13329x
Lengte: Lang
Alleen In De Trein
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Ik reis dagelijks met de trein naar mijn werk. Het is net niet te druk dat ik met de auto zou willen reizen en ik kan me lekker ontspannen met een goed boek. Deze week moet ik overwerken vanwege de afsluiting van de boekhouding. Aangezien er niet veel mensen reizen op dit tijdstip, zit ik meestal alleen in de coupe. Maar niet vanavond. Bij de laatste stop is er een jonge vrouw in mijn coupe ingestapt. Ze ging tegenover me zitten in de vierzits. Ze heeft lang blond haar, een mooie gracieuze overjas aan met een paar zwarte laarsjes met hoge hak. Ze lachte beleefd en ging schuin tegenover mij zitten. Ik glimlachte beleefd maar wilde haar bijna complimenteren met haar schoonheid. Vanaf dat moment kon ik mijn ogen niet van haar afhouden.

In de trein is het behoorlijk warm, zeker in tegenstelling tot buiten. De jonge vrouw ontdoet zich dan ook van haar overjas. Ik kijk even op van mijn boek en zie een kort rokje, donkere maar wel doorzichtige panty's en een colbertje tevoorschijn komen. Zittend werkt ze zich uit haar jas waarbij ze me kort een blik op haar mooi gevormde bovenbenen geeft. Ik voel me licht in mijn hoofd. Ze legt de jas naast zich neer en doet een knoopje van haar colbert los. De panden van het jasje gaan uiteen en met een geinteresseerde blik trekt ze haar kleding recht. Ik zie hoe haar cup C strak tegen het witte bloesje drukt. Wat een gelukkige vriend moet zij hebben... Niet dat ik te klagen heb met mijn vrouw maar ik kan ook de schoonheid van andere vrouwen waarderen.

"Hier is het ten minste lekker warm he?" zeg ik om het ijs te breken. Ze lacht de mooiste lach die ik in een maand heb gezien en geeft toe dat dit een stuk beter is dan het gure weer buiten. Ik lach terug en merk dat ik zelfs een flirtend knipoogje geef. Wat bezielt mij nou? Ze lacht warm en gaat dan een boekje lezen. Als haar ogen op het tijdschrift zijn gericht, neem ik haar onopvallend van top tot teen op. Ze heeft haar benen over elkaar geslagen en wiebelt een beetje met haar bungelende been. Ik kijk naar haar blouseje en krijg het er warm van. Ik moet even verzitten om mijn inmiddels wakker geworden pik wat ruimte te geven. Mijn boxershort biedt voldoende ruimte voor wat groei en mijn nette broek laat helaas de bolling maar al te goed zien. Voor nog meer comfort maar ook om het een en ander uit zicht te halen, leg ik mijn been op mijn knie. Dat voelt een stuk beter.

"Toch wel jammer" zegt ze ineens. Ik voel me vreemd en vraag me af of ze het over mijn gezwollen pik heeft. "Oh?" antwoord ik neutraal. Dan kijkt ze me strak aan en zegt: "Ja, als mensen wat eerlijker zouden zijn dan zou de wereld een stuk makkelijker zijn." Oh ja, natuurlijk, ze reageert vast op een stuk dat ze net gelezen heeft. "Helemaal mee eens hoor" zeg ik luchtig. "Oh ja?" zegt ze nieuwsgierig, "Zeg dan eens eerlijk waar u net aan zat te denken". Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en zeg: "Ik zat net te bedenken hoe ik wat comfortabeler kon gaan zitten nu een zeker onderdeel van me een eigen leven gaat leiden". Het meisje glimlacht ondeugend en antwoord: "Ik geloof werkelijk dat u de waarheid spreekt". Ik knik en vraag dan "En waar zat jij dan aan te denken?". Ik was wel benieuwd naar haar antwoord. "Nou... " begint ze aarzelend, "omdat u zo eerlijk bent zal ik het zeggen. Ik zat net te bedenken wat ik straks met mijn vriend thuis zal gaan doen." Dit werd interessant. "En wat is dat dan wel?" vraag ik door. Ze leunt wat naar voren en zegt dan geheimzinnig: "Dat ik naakt op bed ga liggen en dat hij aan het werk moet." Ik voel hoe mijn pik een schok krijgt en nu naar volle omvang groeit. Daar heb ik niet van terug. Ik glimlach nog eens en zeg: "Dat is inderdaad heel eerlijk". We kijken elkaar nog even aan tot ze weer in haar boekje gaat lezen. Ik besluit hetzelfde te gaan doen.

Even later zet ze haar been naast de andere op de grond. "Pff, die laarzen knellen zeg" klaagt ze en ritst ze los. "Vind u het erg als ik mijn benen op het bankje leg?" vraagt ze. Natuurlijk vind ik dat niet erg en nu gaat ze languit zitten. Ze verdiept zich weer in haar boekje en schuift langzaam wat verder onderuit. Haar rokje schuift daarbij een beetje omhoog. Ik kan het niet laten om af en toe naar haar benen te kijken en naar het rokje dat verder omhoog schuift. Dan schuift ze een been wat omhoog om quasi nonchalant aan haar knie te krabbelen. Ik zie tot mijn verbazing dat ze geen panty's aan heeft maar kousen die met een elastische band aan haar bovenbeen blijven zitten. Ik word geil van het aanzicht en voel hoe het voorzaad nu mijn eikel glibberig maakt.

"Komt je vriend je straks van de trein halen?" vraag ik om maar wat te zeggen. Het meisje kijkt op van haar boekje en lacht. "Waarom denkt u dat?" vraagt ze. "Nou, omdat je het net over hem had". Nu schattert ze het uit. "Nee, ik heb helemaal geen vriend!" De verbazing moet van mijn gezicht te lezen zijn geweest. "Mijn vriend is een grote roze vibrator!" Ik moet erom lachen. Ik zie nu pas dat haar hand op haar been al enkele malen op en neer is gegleden. Alsof ze de stof van een broek glad strijkt. Ze legt nu de bovenkant van haar kous bloot en speelt wat met de elastische band. Het schouwspel neemt mijn volledig aandacht in beslag en ik ben me er dan ook helemaal niet bewust van dat ik ernaar staar.

"Waar denkt u nu aan?" vraagt ze zachtjes. Ik slik en voel me betrapt. "Eh, ik ehh... vroeg me af of je net zo opgewonden bent als ik". Ik voelde mijn hart bonzen. "Ummm..." antwoord ze en schuift haar hand nog iets meer omhoog. Een groter stuk van haar bovenbeen wordt bloot zichtbaar. Bijna kan ik de rand van haar onderbroekje zien. "Waarom bent u dan zo opgewonden?" vraagt ze plagend. "Omdat ik kan zien dat je kousen draagt en dat ziet er heel sexy uit." "Oh, vind u ze mooi?" zegt ze en trekt nu haar rokje verder omhoog zodat ik haar onderbroekje kan zien met haar ontblote bovenbenen en de kousen. "Ja, ze zijn echt prachtig! Maar je hebt ook een heel mooi onderbroekje aan." Het is waar, ze heeft een onderbroekje aan met kanten afzetting. De stof is zo dun dat het bijna doorzichtig is. Ze streelt even over haar venusheuvel en trekt dan het broekje wat omhoog. De stof glijdt wat tussen haar lipjes in waardoor een gleufje ontstaat.

"En waar denkt u nu aan?" blijft ze volhouden. "Ik vraag me af of de conducteur niet elk moment de coupe in kan stappen" zeg ik naar waarheid. Het meisje lacht en zegt dat er geen conducteur is op de trein. Ze heeft hem bij de vorige station uit de trein zien stappen en er was geen andere ingestapt. Terwijl we het daar over hebben streelt het meisje over haar onderbroekje. Ze spreidt haar benen een beetje en gaat dan met een vinger langs het onderbroekje. Op en neer, tergend langzaam. Het windt me vreselijk op. "En waar denk jij aan?" vraag ik ten slotte met een droge mond.

"Ik vraag me af of ik een stap verder zal gaan..." zegt het meisje, "Wat vindt u?" Wat ik vind? Ik wist het eigenlijk wel maar zou ik dat nou wel zeggen. "Ik vind dat je moet doen waar je zin in hebt" zeg ik ontwijkend met enige trots. Zo, daar mag ze weer een antwoord op verzinnen. "U zou er van kunnen schrikken" zegt ze maar ondertussen schuift ze haar vinger onder de rand van haar onderbroekje. Strelend gaat de vinger langzaam op en neer. Ik zie hoe zich een vochtig plekje in haar onderbroekje ontstaat. Even gaat er een schok door haar heen. Dan schuift ze met haar andere hand haar onderbroekje naast haar schaamlippen en wordt haar kale poesje zichtbaar. Afwachtend kijkt ze me aan.

"En wat denkt u nu?" vraagt ze zwaar ademend. "Ik vraag me af wat je wilt dat ik doe" zeg ik. "Ik zou willen dat u uw knellende probleem oplost. Waarom geeft u het niet wat ruimte?" Ik glimlach en twijfel. Ga ik dit echt doen? Maar dan neemt mijn geilheid de controle over. Ik leg mijn boek op het tafeltje en maak mijn riem los. Ik schuif mijn broek wat over mijn benen en streel over de strakke stof van mijn boxershort. Het meisje streelt nu openlijk met een middelvinger door haar vochtige spleetje. Gelukkig heeft mijn boxershort een knoopgulp zodat ik de knoopjes los kan maken. Ik doe het langzaam om het spel mee te spelen. Bij het laatste knoopje springt mijn lul tevoorschijn. Och dat voelt goed; hij staat strak omhoog. Het voelt wel vreemd om dit midden in een trein te doen. Maar ach, zij ligt er ook zo bij en de spanning om gesnapt te worden maakt het nog opwindender.

Het meisje kijkt gretig naar mijn leuter. "En wat denk je nu?" zeg ik met enige trilling in mijn stem. "Ik vraag me af of je een billen of een borstenman bent" zegt ze en schuift haar truitje omhoog. Daar zie ik twee mooie ronde borsten in een leuk behaatje dat een beetje doorschijnt. "Nou?" zegt ze en ik knik bewonderend. Vervolgens staat ze op en draait haar rug naar me toe. "En mijn billen?" vraagt ze, terwijl ze over haar schouder kijkt. Ik glij met mijn handen onder haar rokje en voel aan haar billen. "Ik weet het niet hoor" zeg ik nog. Ik masseer haar zachte rondingen en wrijf met mijn duimen langs de binnenkant van haar billen. Ze buigt voorover en leunt op de bank. "Weet je het al?" zegt ze nu zacht. Ik streel nog een keer haar billen maar laat nu mijn duimen over haar kutlipjes gaan. Een siddering gaat door haar lichaam. Ik trek met mijn vingers het broekje tergend langzaam naar beneden. Het meisje ademt zwaar maar laat me begaan. Ik schuif het tot onder de rand van haar billen. Dan wrijf ik met twee vingers of haar vochtige schaamlippen. Een zachte kreun klinkt van haar lippen als ze haar billen nog meer mijn kant op duwt. Dan breng ik voorzichtig twee vingers tussen haar lipjes en glijdt zonder enige moeite haar kut in. "Mjaaa..." kreunt ze. Ik laat mijn vingers traag naar binnen glijden. Drijfnat trek ik ze weer naar buiten om vervolgens weer naar binnen te gaan. Stevig kreunend staat ze te genieten van mijn indringende vingers. Mijn lul schreeuwt nu om aandacht.

Ik pak nu haar beide billen beet en trek haar naar me toe. Met wankele benen accepteert ze mijn plannen. Voorzichtig begeleid ik haar bovenop mijn ongeduldige leuter. Mijn hart bonkt als een bezetene. Mijn dikke eikel schuift een stukje bij haar naar binnen als ik haar zo goed als ik kan nog wat omhoog houdt. Oh man, dat voelt goed. Haar zachte natte kutlipjes omsluiten mijn eikel. Traag wipt ze op en neer op de eikel. Mijn lul is nog nooit zo hard geweest. En dan laat ze zich zakken. Mijn stamper verdwijnt in zijn geheel in de natte pruim. Een huivering gaat door het meisje. Nu hij helemaal in haar zit, heb ik mijn handen vrij. Ik glij onder haar truitje naar haar borsten en masseer het jonge vlees. Als ik met haar tepeltjes speel kreunt ze even stevig. "Oh ja, dat is zooo lekker" kreunt ze en haar geile stem wind me zo mogelijk nog verder op. En dan begint ze op en neer te bewegen. Ik geniet volop en voel al snel hoe ik mijn hoogtepunt nader. Ik bijt op mijn lip om het uit te stellen. Het lukt!

Maar nu wordt het beest in me wakker en wil ik actiever deelnemen. Ik til het meisje op en duw haar naar voren. Ze steunt op de bank als ze rechtop gaat staan. Ik ga achter haar staan en pak haar heupen beet. Met stevige stoten neuk ik haar diep in haar kutje. "Oh jaaa..." is haar antwoord als ik wild tekeer ga. Terwijl zij op de bank voor haar leunt, laat ik mijn vingers over haar klitje gaan. Een beetje lastig standje maar het heeft het gewenste effect. Het meisje wordt nog een stuk natter. Met wilde stoten pomp ik mijn dikke pik in dit geile meisje. Na enkele minuten wordt het me al teveel. Ik kan me niet langer inhouden en voel dat ik ga klaarkomen. Ik kreun en pak haar bij haar heupen om diep te kunnen stoten.

Net als ik de eindsprint in wil zetten, glijdt ze van me weg en gaat op de bank zitten. Ze pakt mijn lul en trekt hem af. Het voelt heerlijk! Met haar tong glijdt ze over de glibberige eikel. En dan kijkt ze me aan en schuift mijn pik diep in haar mond. Dat is teveel. Ik pomp nog een keer tot in haar keel en kom dan met golven klaar. Dapper houdt ze mijn pik in haar mond en schuift over de paal heen-en-weer. Als ik helemaal leeg ben, sabbelt ze voorzichtig op mijn eikel om het laatste beetje eruit te zuigen. Ik ben helemaal op en plof achterover op de bank. "Mmmmm, lekker..." zegt ze met een glimlach.

Ik besef dat zij nog niet klaar is gekomen en dat ik aan de slag moet. Maar voor ik het weet heeft ze haar spullen weer aan en staat ze op. Verbaast kijk ik haar aan. "Het was lekker, misschien treffen we elkaar nog wel eens. Als ik jou was zou ik maar opschieten, we zijn bijna op het station." Shit! Daar was ik helemaal niet mee bezig. Met tegenzin berg ik mijn halfharde leuter in mijn onderbroek op en doe mijn broek weer dicht. Als ik opkijk is ze al verdwenen. He? Zo kan dit toch niet aflopen? Ik pak mijn spullen en begin de trein door te lopen. Twee minuten later zijn we op het station en zie ik haar nog net op een fiets stappen en wegrijden. Jezus, wat een ervaring. Ik kan nog steeds niet geloven dat me dit overkomen is.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net