Opwindend.Net
Datum: 03-05-2013
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 17117x
Lengte: Gemiddeld
De Verbouwing
Door SandraX - Zoek naar meer...

Laatst las ik in de krant een artikel over vreemdgaan. Ongeveer een op de vier mannen of vrouwen gaan wel eens vreemd. Dat vond ik nogal een hoog aantal moet ik je zeggen. ‘Ik hou van jou en ik blijf je eeuwig trouw’, dat lijkt op die manier allang achterhaald. Nou ja, ik zou liegen als ik zei, dat ik nog tot over mijn oren verliefd op mijn man ben. Ik heb geen klagen in bed, maar de passie van toen we elkaar net kenden was er wel een beetje van af. Ik fantaseerde ook wel eens over een andere vent tussen mijn benen, maar nooit zo dat ik er echt werk van zou maken. Op de een of andere manier belazer je elkaar toch. Ik ben ook best wel conservatief, dus ik geloof ook niet zo in een open relatie.
Als de nood aan de man komt, wie heeft dat nu niet, dan heb ik altijd nog mijn speeltjes.
Zoals ik het nu opschrijf sprak en spreek ik er ook over met mijn vriendinnen. Ik ben nooit vreemd gegaan en best wel veroordelend als ik iemand in mijn kennissenkring betrap, wanneer die het wel doet.
Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik wat minder gauw klaar moet staan met mijn oordeel over anderen. Ik ben met een aannemer in bed gedoken die ons huis kwam verbouwen. En ik kan niet zeggen dat ik het uit de weg ben gegaan. Sterker nog, ik heb er gewoon op aan gestuurd. Het verlangen overviel me gewoon toen de man bij ons thuis aan de slag ging. Er was geen houden aan.
Mijn man weet van niks, maar tegenwoordig word ik heerlijk doorgesmeerd. Omdat het zo fout is, is het zo geweldig.

Luuk, zo heet mijn geheime minnaar, kwam op bezoek bij ons om te praten over de verbouwing die we wilden doen na een erfenis die ik had gekregen.
Hij is ongeveer mijn eigen leeftijd (veertig) en ik betrapte mezelf er op dat ik hem meteen erg leuk vond. Warmbloedig type, aantrekkelijk uiterlijk, gevoel voor humor en ter zake kundig. We hadden in een flits even bijzonder oogcontact en ik voelde dat hij net zo als ik van hem, onder de indruk was van mij. Mijn tepels werden lekker hard in mijn bloesje. Het verraste me volledig en ik probeerde het gevoel te negeren.
We maakten plannen en spraken een prijs af en na twee weken ging hij aan de slag.
Ik werk thuis, en dat kwam goed uit, zo kon ik namelijk meteen overleggen en toezicht houden als het nodig was. Het was een klus van ongeveer zes weken.

Luuk ging aan de slag. Het sloopwerk deed hij met een maat, de rest zou hij alleen doen.
Ik zorgde voor koffie en thee en af en toe maakte ik een praatje als hij aan het werk was.
Luuk is gewoon een leuke vent. Hij legt goed uit wat hij doet en is direct en eerlijk in de omgang. Ik betrapte mezelf er op dat ik ongedurig was na verloop van tijd als ik niet even naar beneden ging om te kijken en te praten. Maar het was minder de verbouwing die me boeide, maar meer zijn mooie lijf. Hij is atletisch en die zonnige dag dat hij zonder T-shirt in korte broek aan het timmeren was, is het moment geweest dat ik voor het eerst meer voelde dan alleen lichte opwinding. Mijn tepels schuurden hard en plagerig tegen mijn bh aan en mijn kut werd als vanzelf nat.
‘Shit! Ik geilde op de aannemer en dat was iets dat ik mezelf niet wilde toestaan. Hoofd erbij sprak ik mezelf toe, maar in mijn hoofd deed ik allerlei dingen met Luuk die ik nooit gedaan had met mijn man of heel lang geleden.
Toen hij weg ging die dag, ging ik even op bed liggen en vingerde mezelf snel kaar terwijl ik fantaseerde dat Luuk me neukte. Het was het heerlijkste orgasme sinds tijden dat ik had gehad. Mijn roes was nog niet over. Toen mijn man thuis kwam was ik nog opgewonden. Het was lang geleden, maar ik zat naast hem op de bank en ik versierde hem omdat de spanning gewoon uit mijn lijf moest. Hij gaf me een heerlijke beurt al had hij gelukkig niet door dat ik fantaseerde dat het Luuk was.

Ik probeerde hem uit mijn hoofd te bannen, maar dat bleek gewoon tevergeefs.
Ik moest hem hebben had ik tegen mijn eigen moraal in besloten. Ik zou er spijt van krijgen als het alleen maar fantasie zou blijven. Ik geef toe, heel inconsequent, maar mijn vlees was te zwak, en mijn verlangen was gewoon te groot.

Ik zat te broeden hoe ik het het beste aan kon pakken. Luuk was getrouwd, net als ik en ik wilde geen gelazer. Ik moest eerst peilen of ik hem wel zo ver zou krijgen. Ik besloot om het niet te ingewikkeld aan te pakken.
Het was die maand mooi weer. Ik trok de volgende dag een kort zomerjurkje aan met een laag uitgesneden boezem. Het wond me vreselijk op toen ik besloot geen bh aan te doen. Ik besloot mijn schatten lekker te laten bungelen en te schuren tegen de stof.
Ik voelde me weer achttien jaar oud met dat heerlijke gemoed toen ik lekker spannend mij grenzen verkende. Ik bekeek mezelf voor de spiegel en ik voelde me sinds tijden heerlijk sexy.
Mijn slipje was vrijwel meteen nat van de voorpret en spanning die in mijn lijf geslopen was.
Zonder woorden wilde ik duidelijk maken aan Luuk dat hij aan het verbouwen was bij een warmbloedige opgewonden vrouw die wel wat extra aandacht van hem kon gebruiken.
Die ochtend dronken we zoals gewoonlijk de koffie in de huiskamer. Ik voelde me heerlijk opgewonden.
Luuk kwam binnen en schrok van mijn aanblik. Maar het was schrik van geile bewondering. Hij slikte.
‘Het was zo warm vanmorgen’ zei ik, ik heb maar wat duns aangedaan.
Zijn ogen flitsten langs mijn tieten die nu keihard in mijn jurkje naar voren priemden terwijl ze heerlijk wiebelden.
‘Je hebt er toch geen problemen mee?’ zei ik geraffineerd.
Luuk herpakte zich en knikte nee, maar ik had meteen gezien dat het hem opwond.
‘Je ziet er goed uit’ zei hij. Dank je zei ik, jij ook, maar dat wist je vast al.’
Maakt je vrouw zich nooit zorgen over wat jij allemaal uitspookt. Ik zou me niet op mijn gemak voelen als ik wist dat jij bij andere vrouwen over de vloer kwam.’
Hij keek me onderzoekend en taxerend aan.
Ik had mijn benen over elkaar geslagen zodat mijn dijen goed uitkwamen. Hij was nu ook geil, ik wist het gewoon. ‘Jeetje wat ging me dit gemakkelijk af.’
‘Stuur je ergens op aan? Zei Luuk met een ietwat opgewonden stem.
Hij was niet gek natuurlijk.
‘Zou zo maar kunnen’ zei ik. ‘Ik heb wel zin in je, eerlijk gezegd. Ik kom veel tekort.’
Luuk keek me zwijgend aan en gedachten flitsten door zijn hoofd. Hij was aan het wikken en wegen.
‘Nog een kopje koffie?’ik liep terug naar de keuken, subtiel draaiend met mijn billen. Ik keek onverwacht om en ik zag hem met een geile bik naar mijn lichaam gluren. Ik lachte en knipoogde. Het was een kwestie van tijd.
Het duurde enkele seconden voordat hij me ingehaald had in de keuken.
Ik voelde twee handen die heerlijk hard in mijn tieten knepen. Ik voelde een harde pik tegen mijn billen aandrukken.
‘Dit is heel onverstandig’ zei Luuk hees.
‘Lekker onverstandig’ kreunde ik. Ik ben al sinds je hier aan het werk bent geil van je.
Ik draaide mijn hoofd naar achteren en vond zijn mond. We tongden heel gulzig. Bovenlangs mijn jurkje kneedde Luuk mijn tieten en ik duwde opgewonden mijn billen tegen zijn kruis. Hij was zo lekker mannelijk en rook naar zweet. Mijn lichaam sidderde. Heerlijk om zo overweldigd te worden.
‘Ons geheimpje, afgesproken?’ Zei Luuk.
‘Prima!’ hijgde ik.
Zijn hand gleed onderlang mijn jurkje en hij vond meteen mijn druipende kut. Hij beet in mijn oor en streelde met zijn wijsvinger mijn opgezwollen natte klit.
Ik kwam meteen heftig kreunend en zwaar hijgend klaar. ‘Ohh Jaa! Dit had ik zo nodig!’
Ik draaide me om en stak mijn hand in zijn broek. Ik voelde een keiharde natte pik. Dikker en groter dan die van mijn man!
‘Ik wist dat je goed gereedschap had, zei ik geil. ‘Laten we naar boven gaan!’
Struikelend en elkaar vasthoudend waar we dat konden van opwinding gingen we naar mijn slaapkamer. In een mum van tijd waren we uit de kleren. Luuk tilde me op en zette me met mijn kut op zijn lippen. Hij is zo sterk!
Ik ontfermde me over zijn heerlijke harde natte pik. Ik gaf hem een pijpbeurt zoals ik die nog nooit had gegeven. Het was pure lust en porno.
Veel heftiger dan met mijn man omdat het verboden was wat we deden.
Hij befte me ik pijpte hem tegelijk en we zeiden heerlijk geile dingen tegen elkaar. Wat had ik dit vreselijk nodig gehad, realiseerde ik me achteraf.
Luuk draaide me onder hem en vol verlangen spreidde ik mijn benen wachtend op wat komen ging. Hij stootte in een keer naar binnen. Ik schreeuwde het uit van genot. Mijn kut was helemaal gevuld. Ik sloeg mijn benen om hem heen. Hij leunde op zijn armen en keek me bronstig en vurig aan en begon heerlijk hard in me heen en weer te stoten en te pompen. Ik voelde hoe zijn ballen zo groot als eieren tegen mijn dijen klotsten
Ik krapte op zijn rug en schold hem uit en zei de meest geile dingen. Heerlijk ongeremd.
Ik kwam twee keer klaar voordat Luuk ook kwam. Mijn bed wiebelde en piepte als nooit tevoren en ik voelde me voor even alleen nog maar een kut. Met heftig gehijg en gekreun zag ik hoe hij zich aanspande en met een laatste diepe stoot kwam hij tot ontlading. Mijn kut trok samen toen ik weer klaarkwam.
Het was een van de heerlijkste nummertjes die ik tot dan toe gehad heb. Juist omdat het zo fout was en botste met mijn eigen normen.
‘Jij bent lekker’ zei Luuk me kussend terwijl we op bed een sigaretje lagen te roken.
‘Ik moest je gewoon hebben’ zei ik. ‘Anders had ik voor altijd spijt gehad.’
We douchten nog samen terwijl hij me weer neukte tegen de muur van de douchecabine. We gingen over tot de orde van de dag. Ik ruimde alle sporen op, verschoonde mijn bed en voelde me herboren
We zouden het bij die ene keer laten.

Nou niet dus.

De volgende dag lagen we als vanzelf weer te bonken en de dagen erna ook. Het is sterker dan onze wil.
Mijn man komt sinds mijn uitstapjes met Luuk niks te kort. Sterker nog ik ben geiler dan ooit, ook al draag ik een geheim bij me. Het is vast mijn schuldgevoel naar mijn man toe waardoor ik het compenseer. Mijn man heeft niets in de gaten en denkt dat het komt omdat ik vijftig tinten grijs heb gelezen, ten minste dat heb ik hem wijs gemaakt, hahaha.
Luuk is een geweldige minnaar en doet alles met me waarvan ik nooit dacht dat ik het zou durven. Ik heb zijn grote pik in mijn kont gehad, iets wat mijn man nooit wil. Het is geweldig.
De verbouwing is klaar.
‘Die Luuk is een echte vakman’ zei mijn man bewonderend.
‘In alle opzichten‘ zei ik.
Minstens een keer in de week vinden Luuk en ik wel een moment om het met elkaar te doen. Soms bij mij thuis. Soms in zijn loods, maar we hebben het ook al een paar keer in het bos en zijn bestelbus gedaan.
Dit duurt nu al vijf maanden lang en gelukkig heeft niemand het ontdekt.
Laatst vertelde mijn vriendin van een kennis die vreemdging. 'Ik heb het altijd een onbetrouwbare vent gevonden' zei ik. Ik kan nu natuurlijk niet gaan doen of ik overspel normaal vindt. 'Als ik zijn vrouw was dan zou ik zijn ballen er af draaien.' 'Wat ben je toch altijd extreem' zei mijn vriendin. 'Inderdaad', maar niet helemaal zoals zij denkt dacht ik zonder het uit te spreken.

Zoek naar meer verhalen van SandraX...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Nieuwe Buurvrouw Door: Mt1984
Gelezen: 5034x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan
24-06
8.6
:: Flexkracht - 2Door: Buitenman
Gelezen: 1274x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
9.0
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 13271x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.1
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 10432x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.1
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7723x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.7
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16479x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 25404x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10693x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10735x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6510x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15651x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 11070x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10353x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10303x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net