Opwindend.Net
Datum: 27-03-2015
Stemmen: 73x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 22068x
Lengte: Lang
Betaalde Seks
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat ik alleen voor de seks een man erbij wilde moest ik iets verzinnen. de beleving van mijn eerste seks avontuur vertel ik nadat jullie weten wie ik ben. De namen zijn veranderd omdat mijn man een bekende zakenman is. Mijn naam is Beau en ik ben 45 jaar oud. Mijn man is Dane en is net zo oud als ik. Wij wonen in Rotterdam. Het begon als volgt.

Omdat we kinderloos zijn hebben we overwogen te adopteren maar dat was moeilijk omdat Dane vaak voor langere periodes weg moest voor zijn werk en ik vaak mee reisde. Seks is nooit een probleem geweest en Dane en ik beleefden overal heftige seks. Het gebeurde dat we in Zuid-Afrika waren en in onze villa seks hadden en bekeken werden door een tuinman. Ik zei dit tegen Dane en gelijk voelde ik dat hij heftiger begon te neuken en langduriger klaar kwam. Ik zelf was ook super geil van deze gluurder en kwam vaker klaar dan normaal. Ik zei tegen Dane dat de tuinman stond te masturberen en dat maakte grote indruk op ons beide. Ik had nog nooit zon grote dikke echte zwarte penis gezien.

Dane zei dat hij geil werd van het idee dat er iemand keek naar ons als we seks hadden. We spraken af dat als we de tuinman weer op bezoek hadden we zouden gaan neuken. Even later riep ik de tuinman en vroeg of hij iets wilde drinken. Dat wilde hij wel en toen mijn man zei dat hij wel kon gaan zitten zag ik sperma op zijn schoen zitten. Ik zei even snel in het Duits Kijk op zijn schoen en Dane en ik wisten dat hij ook klaar gekomen was.

Drie weken erna was de tuinman Glenn er weer. Dane en ik gingen er vol voor. Ik had mijn bikini aan en Dane kwam uit zn werkkamer en wreef over zijn penis Eerst kwam Dane naar mij toe en begon me te strelen over mijn billen. Later bracht hij zijn handen naar mijn borsten en masseerde deze vol passie en deed mijn boven stukje af. Ik bracht mijn hand naar zn kruis en streelde zijn piemel over de volle lengte. Ik ging door mijn knien en opende zijn broek en trok zijn stijve penis uit de boxer. Ik trok er wat aan en gaf er een paar likjes aan vanaf zijn top tot zn zak en weer terug. Daarna nam ik hem in mijn mond en maakte geile geluiden.

We wisten dat het raam en de tuindeuren open stonden en dat Glenn ons waarschijnlijk ook kon horen. Dane begon ook luider te kreunen en zei Als je zo doorgaat spuit ik in je keeltje schat Ik wilde het wel en draaide iets zodat Glenn het zou zien en toen Dane spoot trok ik na twee stralen zijn pik uit mn mond en spoot zijn zaad over mijn gezicht en op mn tieten.

Ik ging op de eetkamer tafel liggen en Dane begon me heftig te beffen. Na enkele seconden kwam ik ook voor de eerste keer klaar. Dane stopte niet en bracht twee vingers in mijn liefdes grotje en likte met zijn tong over mn clit. Ik zei dat ik weer kwam en voelde mijn sappen tussen mijn billen lopen.. Dane zn staaf was weer op volle sterkte en zei dat ik op mn knien moest gaan zitten want hij wilde Doggy style wat ikzelf ook heerlijk vind. Ik draaide en gelijk voelde ik zijn eikel tegen mn kutlipjes drukken.

Langzaam voelde ik hoe ik opgevuld werd Dane zei Hij trekt en steeds stopt hij weer. Ik draaide mn hoofd iets en zag het door mn wimpers en zei Zie je hoe lang en dik zijn pik is Dane knikte en zei Ik denk dat zijn pik wel 25 cm is denk je dat jij die in je kutje kan krijgen Ik schrok een beetje van die vraag en zei Ik vind het bloed geil wat ik zie en doe maar hij mag mij niet neuken. Mag het van jou wel dan Dane knikte en zei We vinden het alle twee geil maar alleen als jij het wil zou ik hem mee laten doen. We zouden je dan samen neuken en onder spuiten

Gelijk voelde ik weer een orgasme opkomen en kneep mijn met mn kutje en kwam spuitend klaar. Dane kon niet meer wachten en spoot n keer in mijn kutje en trok zijn penis uit me en spoot trekkend over mijn rug en billen. Ik keek naar Glenn en zei Kijk Dane hij spuit ook en we zagen zijn zaad uit zn pik door de lucht schieten en op de terras tegels neer komen. We kleedde ons weer een beetje aan en gelijk liep ik naar buiten naar Glenn en vroeg of hij iets wilde drinken.

Ik zag zijn sperma op de tegels en zette er gelijk een tuinstoel overheen en vroeg Dane of hij iets te drinken had voor Glenn en mij en dat ik het buiten op wilde drinken. Glenn pakte een stoel voor Dane en zette het tafeltje tussen de stoelen neer en gelijk zei ik Pak ook een stoel voor jezelf Dane kwam buiten en zette de glazen op tafel en keek richting Glenn zn kruis. Ik had het ook gezien en knikte alleen maar. We knoopten een gesprek aan en het bleek dat Glenn een vrouw had en twee kinderen maar te weinig werk. Dane stelde voor om hem eens per twee weken in te huren dan kon hij de tuin goed bij houden en misschien wilde hij ook andere klusjes doen in en om het huis. Dat wilde hij wel en even later gingen we naar binnen en verliet Glenn ons huis. We spraken er nog wel over en waren verbaast over de hoeveelheid zaad die er op de tegels en op de grond lag.

De volgende dag gingen wij met een bevriend paar paard rijden maar binnen een half uur sloeg het noodlot toe. Het paard van onze kennis schrok en sprong opzij hierdoor moest het paard waar Dane op reed ook opzij en vielen toen in een greppel. Dane lag in die droge sloot maar had een trap van het paard gehad. Ik sprong van mijn paard en knielde bij Dane en zei dat hij stil moest blijven liggen.

De vrouw van de kennis belde een ambulance en korte tijd later werd Dane naar het ziekenhuis gebracht. Na vele onderzoeken bleek dat er een been gedeeltelijk verlamt was. Dane vertelde dat hij tijdens het wassen gemerkt had dat hij geen gevoel in zijn penis had. Hij voelde wel als hij moest plassen maar toen hij naar de tieten van het zustertje had gekeken voelde hij niets. Toen ze weg was had hij met zn penis gespeeld maar deze werd niet groter. De arts zei dat dit gevoel waarschijnlijk wel weer terug zou komen en dat hij over een aantal weken weer volop kon genieten. Na drie dagen mocht Dane naar huis en kon de revalidatie beginnen.

Langzaam maar zeker merkten we verbeteringen en werd zijn been krachtiger. Ik was helemaal happy en na een weekje kon Dane weer met krukken door het huis lopen. Toen hij ging douchen stapte ik ook onder de douche en speelde met zn penis. Na korte tijd zei Dane Beau ik voel er niets van Ik liet me zakken en likte en zoog aan zijn pik. Ik was geil maar de penis van Dane bleef klein en toen ik Dane aankeek zag ik tranen uit zn ogen komen en over zn gezicht lopen. Ik brak ,het geile gevoel trok weg en het spel was over.

We hebben hier veel over gesproken en Dane zei dat hij terug naar Nederland wilde.

We spraken af dat we eerst nog een aantal weken zouden blijven en daarna zouden beslissen wat we zouden doen. Een aantal dagen later kwam Glenn en Dane zag hem het eerst. Hij liep naar buiten en toen ik hem nakeek zag ik Glenn ook. Glenn was duidelijk onder de indruk van het verhaal dat Dane vertelde. Ik liep ook naar buiten en Dane zei Ik wil straks even met je praten als we koffie drinken maar dan roep ik wel

Binnen hebben we ontbeten waarna Dane vroeg Zou jij met Glenn willen neuken? Je weet dat ik het ook geil vind en misschien krijg ik wel een beetje gevoel in mijn piemel als ik kan kijken Ik schrok wel en eerst wilde ik het niet. Dane herinnerde mij er aan dat ik super geil was geworden van het zien van Glenn zn pik en begon te squirten toen hij ook spoot. Hij bracht zn hand tussen mijn benen en zei Schat je bent lekker nat. Laat je lekker neuken alsjeblieft. Ik weet zeker dat Glenn het ook zal willen alleen weet ik niet of hij het op prijs zal stellen dat ik wil kijken

Ik viel in zijn armen en wist niet goed wat ik moest doen. Ik heb vaak een geile bui gehad als je niet thuis was. Op die momenten heb ik altijd een vibrator gepakt en mezelf verwend. Nooit kwam er een andere man als jij in mijn gedachten als ik klaar kwam. Nu stel juist jij voor dat ik me laat neuken door de man die bij ons in de tuin heeft staan trekken. Is dat omdat ik extra geil werd of omdat jij er een dikkere lul van kreeg toen je langer en krachtiger in mn liefdes grotje spoot?? Dane keek me aan en zei alsjeblieft laat je lekker neuken door Glenn En weer zat hij aan mn kutje maar trok nu mijn slipje opzij en duwde een vinger naar binnen wat moeiteloos lukte omdat ik zo nat en geil was. Ik zag dat Glenn keek en Dane maakte een uitnodigend gebaar naar hem.

Glenn kwam naar de deur en kon niet zien dat Dane met mn kutje speelde. Toen Glenn binnen was zei Dane Kom Glenn en voel wat een heerlijke vrouw dit is. Ik zag zijn pik groeien in zijn bermuda en hij zei Maar dit is jouw vrouw Ik wilde dat Glenn mij neuken zou en pakte hem bij zn pik en zei Ik heb gezien dat je met je pik speelde toen ik met mn man neukte. Ik wil dat je mee loopt naar de douche en je wast. Mijn man kan geen stijve piemel krijgen na zijn ongeval en we willen dat jij mij neukt als je bij ons werkt. Glenn liep mee naar de douch en waste zich en kwam naar buiten en had zijn bermuda weer aan gedaan. Ik wenkte hem naar me toe en schoorvoetend kwam hij bij me staan.

Dane zat op de bank en ik pakte Glenn bij zn piemel en streelde deze. Toen ik zn broek uit deed zag ik dat hij besneden was. Dit had ik niet gezien toen hij in de tuin had gestaan. Ik likte mijn lippen af en bracht mijn gezicht dichterbij zijn stijf vooruit staande lul en likte er aan. Glenn sloot zijn ogen en ik keek gelijk naar Dane en die knikte naar me dat het goed was en ik sloot mn lippen om deze heerlijke lange en dikke geaderde penis. Al snel pakte hij mn tepels en speelde er mee. Ik merkte wel dat alles wat Glenn deed voor zijn plezier was en dat het gevoel voor een vrouw geen rol van betekenis speelde in zijn seks beleving. Ik speelde met mn clitoris en zei dat ik wilde dat hij me neukte. Hij keek naar Dane en die zei Doe wat mijn vrouw wil maar doe het beheerst en teder Hij trok zn staaf met een plopje tussen mijn lippen uit en plaatste hem gelijk voor mijn naar zaad smachtende kutje

.

Voorzichtig drukte hij deze vleesstaaf tussen mn schaamlippen en na drie voorzichtige stootjes zat de complete 25 cm in mijn kut en ik had me nog nooit zo opgevuld gevoeld. Bij iedere stoot voelde ik hem tegen mijn baarmoeder aan beuken. Ik kwam vele keren achter elkaar klaar omdat ik zelf heftig met mn clit speelde. Ik voelde dat Glenn ging spuiten omdat zn slurf nog harder en dikker werd en na twee stralen trok hij zich terug en spoot zeker nog 4 stralen over mijn buik. Ik was in een roes maar Glenn was klaar en trok zijn bermuda omhoog en wilde de tuin weer in lopen maar Dane zei gelijk Glenn je hebt mij en mijn vrouw een plezier gedaan en ik zal je hiervoor betalen. Ik denk dat jij het ook fijn vond en daarom wil ik dat je iedere week een keer bij ons komt werken. Als mn vrouw het wil neuken jullie. Iedere keer dat je geneukt hebt betaal ik een half salaris extra. Alleen als jullie seks hebben blijf ik er altijd bij Ik keek en zag dat Dane hem zn geld gaf voordat hij verder ging werken in de tuin.

Hierna kwam Dane naast me zitten en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik vertelde dat hij volgens mij niet wist waar mijn clitje voor was want hij had daar totaal geen aandacht voor getoond. Dat kon ook komen omdat Dane er bij gezeten had. Maar toen zei Dane Kijk eens schat en hij deed zn boxer naar beneden Ik krijg een stijve van deze voorstelling en wil proberen of ik nu ook weer kan neuken als jij het ook wilt Ik pakte voorzichtig de penis van Dane in mijn hand en begon hem vol overgave te pijpen en voelde dat hij stijver werd. Ook zag ik dat Glenn naar binnen gluurde en dat Dane naar buiten keek.

Toen zn penis hard was ging ik op tafel liggen en enkele seconden later werd ik weer door mijn man geneukt. Hij trok aan mn tepels en regelmatig haalde hij zijn erectie lans mn clit waardoor ik gillend klaar kwam en enkele seconden later trok Dane zijn penis uit mijn lekkende kut en spoot twee straaltjes zaad over mijn buikje.

Ik keek hem aan en zag dat zn ogen nat waren waarna er een traan over zijn wang liep.

Ik ging recht zitten en drukte zijn lichaam tegen me aan en kuste hem. We zijn hierna gaan douchen en daarna bespraken we onze belevenissen. Dane zei dat toen Glenn zn penis in mijn kutje schoof hij iets voelde gebeuren. Tijdens de seks partij met Glenn had hij lekker zitten trekken en voelde dat hij ook weer klaar kon komen en was toen gestopt. Nu zouden we Glenn telkens bij ons seks spel betrekken. Ik was dolgelukkig en Dane zei nog Nu heb jij je eigen gigolo. Hij word betaald om jou te neuken en is dus jou hoer.

Ik kuste hem en toen Glenn even later gedag zei vroeg Dane of hij volgende week weer wilde komen. Dat wilde hij wel en we hebben nog bijna 5 maanden in Zuid-Afrika gewoond voordat we naar Brazili verhuisden. Daar moesten we op zoek naar een nieuwe gigolo die ons zou assisteren bij onze seks spelletjes.

Bij voldoende interesse vertellen we onze Braziliaanse belevenissen

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 8377x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 16692x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8475x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 9211x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 5687x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15009x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10061x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9204x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9734x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 14800x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13286x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16571x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8697x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19455x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net