Opwindend.Net
Datum: 19-04-2015
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 15133x
Lengte: Lang
Beveiliging Camera's
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat we in gemeente Huizen wonen werden we geadviseerd om camera bewaking te laten installeren. We zijn regelmatig weg en de verzekeringsman zeurde ook dus ik moest er wel aan geloven. Mijn vrouw vond het niets maar ze zou er mee leren leven en zich niet druk maken zolang ze in de revalidatie was. We hebben een bedrijf ingeschakeld dat overal voor zou zorgen. Er kwamen auto’s zonder reclame er op en alles werd discreet geďnstalleerd. Er werden diverse camera’s rond het huis geplaatst waarmee we ook binnen op een beeldscherm konden zien wie er voor de oprijlaan stond en wie er belde. Als er een alarm melding was werd het bedrijf gealarmeerd waarna ik gebeld werd met de vraag of de politie ingeschakeld moest worden. Mijn naam is Abel en mijn vrouw heet Britt. Beide zijn we achter in de dertig en genieten van alles wat op ons pad komt. Tot zover de introductie.

Ik moest een paar dagen weg en ik was net een dagje weg toen ik gebeld werd dat er een alarm melding was. De mannen van het bewakingsbedrijf zouden gaan kijken en ik zou later terug gebeld worden. Het bleek dat het buurmeisje haar motor uit de garage gehaald had en geen erg in het alarm had gehad. Toen het bedrijf wat later terug belde vertelde de vrouw die dienst had dat door een verandering in de schakelingen het mogelijk was om vanaf de bewakingspost mee te kijken met wat de camera’s zagen. Dat was voor mij een stuk rustiger en ik besloot dat dit maar moest gebeuren.

Ik stuurde via mijn telefoon een bevestiging en ging verder met mijn werk in Portugal. Toen ik weer thuis was kwam er een monteur die even een handeling moest doen met oog op de verandering in het systeem. Ik liep mee naar de server ruimte en de monteur vertelde dat ik op het beeldscherm in mijn kantoor precies kon zien wat er de afgelopen 10 dagen was gebeurd als er een beweging was geregistreerd door een camera. Het waren duidelijke beelden en na wat uitleg zag ik dat het buurmeisje door de heg stapte en haar motor uit de garage haalde en naar de uitrit liep en weg reed. Zo waren er twaalf camera mogelijkheden om te bekijken wat er in huis gebeurde. Op de begane grond alle kamers en op de eerste verdieping het balkon met onze slaapkamer en de hele gang vanaf twee zijden. Na een half uurtje spelen was ik er wel uit en dronk nog een kop koffie met de monteur en ging verder met mijn dagelijkse bezigheden.

Een aantal weken later kwam Britt thuis en het werd een feest van de bovenste plank. Ze zou nog wel thuis hulp nodig hebben maar dat was in no time geregeld. Er kwam (Joke) een verpleegster/hulp die er acht uur per dag zou zijn. Ze zou mijn vrouw s ’morgens helpen met het douchen en aankleden en met de fysio die door de therapeut eens per week werd uitgelegd. Ik zag dat alles gestaag beter ging met Britt en voelde mij heel gelukkig. Ik moest weer een weekje weg voor m’n werk en Joke zou vijf dagen blijven slapen en mijn vrouw verzorgen en in het weekend zou Britt naar haar zusje gaan.

Toen ik weer thuis kwam en op m’n kantoor zat bedacht ik hoe ik de beelden van de laatste dagen kon bekijken. Omdat alle camera’s een nummer hebben volgens de index kon ik zien dat Joke elke dag om half acht aankwam en haar auto parkeerde en naar de zijdeur liep het alarm uitschakelde en dan pakte een camera in de gang het beeld op enz. enz. Ik vond dit leuk en volgde zo alle werkzaamheden van Joke. Ze liep naar de trap en ging naar onze slaapkamer waar ze mijn vrouw uit bed naar de badkamer hielp. Wat ik toen zag verbaasde mij wel want ze ontkleedde Britt en zette haar onder de douche. Daarna stapte terug en deed haar boven kleding uit en stapte in haar slip en bh de badkamer weer in. Ik draaide aan de volume knop en hoorde de vrouwen lachen en praten. Ik begreep dat Joke de haren van Britt waste en luisterde wat er allemaal gezegd werd. Ineens hoorde ik niets meer. Het beeld werd zwart en het bleek dat de tien minuten er op zaten.

Als de camera niets ziet bewegen gaat hij na de vooraf ingestelde tijd weer uit. Ik was teleur gesteld want ik wilde meer zien en horen want Britt ziet er goed uit maar Joke was iets langer en had mooie billen en ik wilde haar borsten graag zien want toen ze haar bloes uit deed had ik ze niet goed gezien. Gelijk kreeg ik weer beeld want Britt kwam weer naar buiten gevolgd door Joke die haar ondersteunde. Nu kon ik haar borsten wel goed zien. Ze was nat en lachte samen met Britt om hetgeen er gebeurd was in de douche. Ze droogde eerst de haren en de rug van Britt af en zakte toen naar haar billen.

Joke zette haar voet tussen de voeten van Britt en tikte er één aan en zei” Zet je benen even iets van elkaar dan kan ik je gleufje ook droog poetsen”. Britt deed wat er gevraagd werd en Joke zakte op haar knieën en droogde Britt en zei gelijk” Nu voorzichtig draaien zodat ik je borsten en je spleetje even kan droog wrijven”. Ze droogde Britt en ik vond dat haar borsten wel veel aandacht kregen toen Joke zei” Ze zijn behoorlijk groot en hangen nauwelijks. Ze tilde de borsten op en droogde de onderkant en zei” Dit is heel belangrijk want veel vrouwen denken dat ze onder de armen ruiken maar meestal is het onder de borsten want daar drogen ze zich meestal niet goed af. Nu even je spleetje en dan kan je op bed gaan zitten” Ik wist dat Britt last had van haar schouders en boven armen maar ze kon best zelf haar voorkant af drogen.

Al die tijd had ik naar de billen en borsten van Joke gekeken en hoe ze Britt droog wreef. Ik merkte dat mijn jeans strakker ging zitten in m’n kruis. Britt ging op bed zitten en droogde zich zelf af en zei “ Ik heb wel een slipje voor je maar ik denk niet dat ik jou maat bh heb. Wat een grote tieten heb jij zeg. Abel zou daar helemaal gek van worden”. Joke deed haar bh los en liet hem op de grond vallen en droogde haar borsten op dezelfde manier als ze bij Britt had gedaan en zonder iets te zeggen deed ze haar slipje uit.

Britt zei” Zo jij bent mooi geschoren dat zou ik ook wel weer eens willen” Joke stapte dichterbij en zei “ Voel maar hoe glad. Heb ik gisteravond nog geschoren na het douchen. Ik heb standaard een mesje in de badkamer liggen en na de wasbeurt altijd even een mesje er overheen”. Britt bracht haar hand naar voren en wilde voelen aan de venusheuvel van Joke maar kon er niet bij en probeerde haar arm nog iets verder te strekken en raakte met haar vingertoppen het lichaam van Joke. “Je kriebelt me je moet het iets harder doen want hier word ik geil van”. Brit zei” Dan maar geil want ik kan m’n arm niet verder strekken, maar jou heuveltje voelt aan als een baby huidje en dat is geil” Ze zeiden even niets en ik zat met een stijve pik voor het beeldscherm en besloot om mijn speeltje meer ruimte te geven en opende m’n jeans en liet mijn 18 cm van de ruimte genieten en begon zachtjes te spelen. Ik kon me niet herinneren dat ik dat tijdens mijn huwelijk ooit wel eens gedaan had.

Ik hoorde dat Joke weer begon te praten keek weer naar het beeldscherm. Joke zei “Oké dan moet je achterover op bed gaan liggen dan zal ik die mat eens voor de deur weg halen”. Joke legde een doek onder de billen van Britt en pakte een schaartje om het meeste haartjes weg te knippen en legde daarna de handdoek onder haar billen en blies wat haartjes weg. Britt kreunde en Joke vroeg” Gaat het wel” Maar Britt lag met gesloten ogen achterover en knikte slechts en zei” Sorry maar dat doet Abel ook wel eens dat blazen en dat kriebelt en dan is het niet bij een scheerbeurt maar tijdens een spelletje” Joke lachte en zei “ Ik zal je maar scheren want ik zit ook nog in m’n blote billen. Ik pak even een mesje en de scheercrčme” Ze spoot wat crčme op Britt d’r kutje en smeerde het uit en begon met het scheerwerk. Ik zat nog steeds met m’n harde pik te spelen en moest even stoppen om niet de boel onder te spuiten.

Joke was klaar en pakte een washandje en spoelde Britt schoon en zei” Even draaien om ook van achter de haartjes weg te halen”. Britt draaide zich en ging met haar knieën van elkaar zitten en zei “ Is het zo goed? “ Joke zei “ Er zitten geen haartjes tussen je billen dus je man kan zo aan de gang als hij wil”. Mag ik een slipje van jou aan vroeg Joke en Britt knikte en zei” Als ik er ook één krijg”. Joke liep naar de kast en vroeg “ Wat wil je aan om Abel te verwennen? Een string, een hipster, of gewoon helemaal niets”. Britt zei “ Ik heb nog nooit zonder slipje gelopen maar het klinkt wel heel geil”.

Joke keek ondeugend en deed haar wijsvinger in haar mond en zei” Dat is ook heel geil. Ik heb dit niet meer gedaan sinds mijn vriend weg ging. Hij had een collegaatje waar hij iets mee was begonnen en daar kan ik niet mee omgaan. Toen hij nog mijn vriend was deed ik dat ook wel eens en als we dan ergens waren in een disco vertelde ik het hem of tijdens een visite bij onze ouders ging ik tegenover hem zitten en deed m’n benen iets van elkaar als hij me aankeek. Hij was dan niet te stoppen en wilde altijd snel naar huis. Het gebeurde in de dancing dat hij me vingerde en even later probeerde hij me op de dansvloer in een hoekje te pakken. En ik moet zeggen dat ik dan ook bloedgeil werd”

Britt zei ” Ik ga zonder slip vandaag en wil Abel verwennen als hij vanavond klaar is met werken”. Joke zei toen “Ik doe ook niets aan en ga gewoon de hele dag net zoals jij geil lopen zijn denk ik. Ik hoop alleen dat je man niet ziet dat ik geen bh aan heb. Die slip ziet hij niet want de rok die ik draag is lang genoeg en ik beloof dat ik als hij in de kamer is m’n knieën tegen elkaar hou”.

Ik stopte met trekken toen ik zag dat dit de beelden van vanmorgen waren en bedacht dat ik vandaag iets anders zou doen dan werken. Ik sloot het scherm beveiliging af en liep naar de woonkamer waar Britt op een stoel zat en Joke haar haren droogde met de föhn. Ik stelde voor om op het terras een kopje koffie te drinken omdat de zon scheen en daar scoorde ik mee bij de dames en ik legde de kussens in de stoelen en liep de keuken in om voor de koffie te zorgen.

Toen ik naar het terras liep zat Joke tegenover Britt en was bezig de nagels van mijn geliefde te lakken. Ik complimenteerde Joke met haar inzet voor Britt en de werkzaamheden die ze verrichtte in het belang van Britt. Toen ze op keek zag ik haar tepels in haar bloes drukken. Britt zag wat ik zag en zei” Vanmorgen met douchen was haar bh nat geworden en omdat haar boobies groter zijn dan de mijne kon ik haar geen bh aanbieden en heeft ze die jongens nu los in d’r bloes zitten” Ik reageerde gelijk en zei” Het zal wel maar haar bloesje is droog dus ik begrijp het niet helemaal”.

Joke kleurde en nam toen het woord.” Omdat Uw vrouw graag haar haren wilde wassen heb ik mijn bloes en rokje uit gedaan om Britt te helpen. Omdat dit toch moeilijker is dan het lijkt werden mijn bh en slipje nat. Na de douche beurt hebben Britt en ik gekeken maar voor mij was er geen bh op voorraad dus heb ik alleen m’n bloes aan gedaan”. Britt keek naar Joke en toen naar mij en zei toen” Omdat we nu toch zo aan het vertellen zijn heb ik ook nog een mededeling want ik zie je denken. Ik stelde voor om een slipje van mij aan te doen maar na een kort gesprekje kwamen we tot de conclusie dat het zonder ook wel leuk was en heeft ze alleen haar rokje aan gedaan. Ik vond dat wel geil en heb besloten om ook geen slipje aan te doen. Ik weet dat je daar geil van wordt maar je moet wachten tot vanavond als Joke naar huis is”. Joke had een kleur en zei” Je hebt nu wel je verrassing voor vanavond prijs gegeven”.

Ik voelde dat ik ook iets moest zeggen en dacht snel na en zei toen” Hoe moet ik mijn gevoelens vijf uur onder drukken als er twee vrouwen in hun blote kutje door mijn huis lopen zonder dat ik ergens aan mag komen. Leg dat maar eens uit” Britt onderbrak me en zei” Ik wil zo mee naar de slaapkamer maar dat kan ik Joke niet aan doen want die heeft ook gevoelens en zit al een paar maanden zonder vriend. Ik bespreek veel met haar maar over het delen van m’n echtgenoot heb ik het nog niet gehad”. Ik keek de beide dames stuk voor stuk aan en zei toen “Ik begrijp dat jij het niet bezwaarlijk vindt. Het antwoord moet dus van Joke komen want zoals jullie kunnen zien heb ik een behoorlijke erectie wat er op duid dat ik er klaar voor ben” Joke keek me aan en zei” Ik weet twee dingen A: ik ben geil en B: ik sta al maanden droog. Ik weet goed hoe ik mezelf kan bevredigen maar een warme harde penis is the top off the bill” Britt stond op en zei” Joke ga je mee? Hij komt wel als ie zin heeft” Toen ze bij de deur stonden en zich draaiden knipoogden ze en maakte met de hand een uitnodigend gebaar.

Ik volgde naar de slaapkamer en Joke hielp Britt uit de kleren en ik deed ook alles uit. Britt was als eerste uit gekleed en ging op bed zitten en deed haar benen iets van elkaar. Ik zei gelijk” Ik zie dat je je ook lekker geschoren hebt voor me” Britt zei” Dat heeft Joke voor je gedaan” Ze kleurde wat maar Joke vertelde dat het nu ook voor zichzelf was” Ik ben benieuwd zei ik en toen Joke ook naakt het bed op stapte wist ik dat er een nieuwe episode in ons leven aan brak. Joke en Britt kusten elkaar heel teder en ik kon alleen maar kijken wat zich voor me afspeelde. Ze voelden aan elkaars borsten en ik pakte mijn harde piemel vast en trok mijn eikel vrij en zag dat er een druppel voorvocht uit kwam. Britt zag dit ook en zei” Joke kijk achter je een harde pik waar een druppeltje uit komt. Lik jij het weg of mag ik het doen”. ‘Als jij het weg likt zuig ik aan z’n ballen en we spelen gewoon lekker totdat hij het niet meer kan inhouden. Als hij komt moet ie terug trekken en over onze tieten spuiten. Dat is geil als ik het zo mag zeggen”

Ze wisselden elkaar af met pijpen en ik voelde en hoorde dat ze elkaar vingerden. Het was een natte boel bij de vrouwen en na korte tijd begon Britt te kreunen en kwam als eerste klaar. Britt zette er nog wat meer druk op bij Joke en gelijk daarna kwam zij ook luid kreunend en schokkend klaar. Ik trok me terug en zei” This is the moment” en Joke pakte mijn penis vast en begon het gelijk van mij over te nemen en toen spoot de eerste straal zaad uit m’n pik. Ze richtte op de tieten van Britt en spoot boven op een tepel en de volgende straal kwam op Britt haar gezicht terecht. Nu richtte ze op haar eigen tieten en ook daar kwam het zaad royaal op terecht. Joke trok tot er niets meer uit kwam en draaide naar Britt en zei” Even proeven “ en voegde de daad bij het woord en likte het gezicht van Britt af waarna ze haar tieten likte. “Nu jij Britt” zei ik. Joke draaide iets naar Britt en bood haar tieten aan welke Britt gulzig af likte en gelijk aan haar tepels zoog. Mijn pik was niet een moment verslapt en ik wilde nu neuken maar Britt vroeg of ik iets te drinken wilde halen. Ik liep met m’n stijve pik naar de keuken en haalde een paar sapjes uit de koeling en snelde terug naar de slaapkamer. Daar lagen Britt en Joke elkaar te likken en met de borsten van elkaar te spelen. “Surprise” zei Britt” Kijk maar welk kutje je gaat vullen met die lekkere stamper van je. Alleen als je mij vol spuit moet je Joke ook vullen en andersom ook”

Mijn brein draaide op top snelheid en ik besloot eerst Britt te neuken en Britt zat over Joke heen dus ik ging achter haar staan en duwde achterlangs mijn penis bij mijn vrouw naar binnen en voelde gelijk dat Joke aan m’n ballen begon te zuigen. Ik duwde zo diep mogelijk naar binnen en trok dan weer zover mogelijk terug. Dat is wat Britt altijd het lekkerste vond en dan heel langzaam om het zo lang mogelijk te laten duren. Daar genoot ze van wist ik en soms trok ik hem er helemaal uit en dan kreunde ze weer “ Neuk me met die lekkere dikke pik van je “ Onder tussen werd er ook druk met de dikke clit van Joke gespeeld en toen zij weer klaar kwam spoot ik voor de tweede keer vandaag. Dit keer was het in het kutje van Britt. Ik trok me terug en gelijk begon Joke het kutje van m’n vrouw leeg te likken. Ik voelde dat ik iets verslapte maar Britt zei dat ik moest draaien en gelijk begon ze me te pijpen en even later voelde ik dat hij weer stijf werd en toen zei Britt” Neuk Joke in die geile kut van d’r met die harde piemel van je” Ik zette m’n eikel tegen haar schaamlipjes en drukte zachtjes naar binnen zonder te stoppen tot hij er helemaal in zat. “Nu zoals bij mij moet je Joke ook neuken langzaam en helemaal er uit en daarna tot de wortel er weer in. Dan lik ik haar dikke klit en trek ik aan je zak totdat ze ook en volle sperma kut krijgt. De volgende keer krijgt Joke de eerste beurt”.

Ik trok steeds harder aan Joke d’r tepels en ook nu haalde ik mijn pik er steeds weer even uit zoals ik dat bij Britt had gedaan. Britt speelde met haar vinger in Joke d’r anus en ik voelde dat Joke weer klaar kwam. Ze kreunde en ik voelde hoe ze haar kut spieren aan spande om m’n penis. Ik verzette mijn gedachten om een orgasme uit te stellen. Toen had ik alleen nog de mogelijkheid om hem er even uit te trekken. Britt wist dit en speelde met de clit van Joke en lachte naar mij.

Nu moest ik klaar komen en duwde m’n pik weer in de seks grot van Joke en voerde gelijk het tempo op en voelde hoe m’n ballen borrelden. Ik zei “Joke ik kooommmmmm ik spuit in je heerlijke kutje” Joke keek om en zei” Doe het Abel doe het en Britt steek er een vinger bij in m’n sterretje” Ik keek en zag dat Britt er nog een vinger in drukte en toen spoot ik brullend het strakke kutje van Joke vol. Ik voelde mijn penis krimpen waarna ik hem uit het heerlijke lichaam van Joke trok. Gelijk begon Britt mijn zaad uit Joke d’r kutje te likken en kuste haar toen op d’r mond en daarna kuste ze mij en ik proefde hoe ze mij m’n eigen zaad terug gaf. Het was tijd voor een douche en een drankje.

Tijdens het douchen konden we niet van elkaar af blijven. Joke ging op d’r knieën zitten en likte Britt die gelijk weer aan m’n piemel likte terwijl ik Britt die voorover stond aan haar tepels trok. Britt kwam als eerste klaar waarna ik Joke likte totdat ook zij gillend en spuitend klaar kwam. Toen we in de woonkamer gingen zitten zag ik twee stralende gezichten. Joke zei dat ze het heerlijk had gevonden en Britt wilde dit vaker mee maken.

Toen ik vroeg wanneer dit gestart was zei Britt” vanmorgen heeft Joke mij geschoren en ik zag een kleine glinstering tussen haar lipjes en ik voelde dat ik ook behoorlijk nat was. Ik wist toen dat ik ook met een vrouw seks zou kunnen hebben. Jij had al eens gezegd dat seks met twee vrouwen je het einde leek. Het enige wat ik nog wil weten is twee dingen. Ten eerste Lieve Joke vond jij dit ook fijn en ten tweede wil je bij ons blijven wonen. Wat zijn jou antwoorden” Joke lachte en zei toen” Ik ben vandaag voor het eerst squirtend klaar gekomen dat zegt genoeg of dat ik het lekker vond. Het tweede antwoord is voor mij gemakkelijk. Als ik ook van jou Britt en Abel mag genieten en jou verder mag verzorgen stel ik me daar onderdanig voor open en hoop dat onze relatie zich zonder jaloezie kan versterken tot een drie eenheid. We kusten elkaar en Abel vond het tijd om een fles bubbels open te trekken.

We waren er helemaal uit en een dag later verhuisde Joke naar ons huis en binnen een week werd er een bed afgeleverd waar we gemakkelijk met z’n drieën in konden slapen en spelen.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 8445x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 16714x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8484x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 9217x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 5694x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15018x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10064x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9204x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9739x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 14810x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13290x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16574x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8699x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19456x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10810x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net