Opwindend.Net
Datum: 03-05-2015
Stemmen: 45x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 12444x
Lengte: Gemiddeld
Als De Kat Van Huis Is
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Als ik geil ben dan kan ik altijd rekenen op een lekkere beurt van Maarten. Hij wil vaker sex dan ik en hij weet precies wat ik lekker vind. Hij is gek op mijn volle, ietwat hangende cup C en mijn vrouwelijke rondingen. Als ik klaag dat ik nodig moet afvallen dan zegt hij altijd: "Fiona, je bent niet dik. Je bent een prachtige vrouw met een lekker lichaam. Hoe vaak moet ik dat nou nog zeggen?". Het doet me altijd goed dat te horen.

Maar laat hij nou net een paar dagen in een hotel overnachten voor zijn werk. Dagenlang heeft hij het voorbereid en nu moet hij een cursus geven aan een stel ambtenaren. Niet iets waar hij zin in had, maar het hoort nou eenmaal bij zijn werk. En net nu hij weg is, ben ik zo geil als boter. Sterker nog, ik heb me sinds tijden niet zo geil gevoeld.

Het moet het weer zijn geweest. Het was heerlijk warm vandaag en ik had dan ook besloten een kort rokje aan te doen met hakjes. Een strak maar degelijk blouseje maakte het af en ik genoot de hele dag van de aandacht van mannen. Enkele vrouwelijke collega's complimenteerden me met mijn uiterlijk. Ik leefde helemaal op. Carla, mijn collega en beste vriendin zei dat ik helemaal straalde. Het zal de geilheid zijn geweest want ik voelde de hele dag al een heerlijk tintelend gevoel in mijn onderlichaam.

Op weg naar huis werd ik door verschillende mannen verlekkerd aangekeken. Toen ik een spiegelende winkelruit passeerde, snapte ik hun blikken wel. Ik vond mezelf er heel sexy uitzien. Thuis gekomen had ik alles uitgedaan en was bloot in de tuin gaan zonnen. Ik wist dat ik niet geheel uit zicht lag maar de enige buurman die me kon bekijken, die kwam altijd pas rond 19 uur thuis. Ik lag dan ook heerlijk loom op een strandbedje te genieten van de zon op mijn naakte lichaam. Ik dommelde weg en toen ik wakker werd, voelde mijn huid een beetje prikkelig van de zon. Ik keek naar de plek waar mijn buurman me kon zien en zag nog net zijn hoofd uit zicht verdwijnen. Shit!

Snel ging ik naar binnen en zag dat het 19:05 was. Ik had een uur liggen slapen. Rozig schonk ik mezelf een rode wijn in en ging op de bank liggen. De zon had me heerlijk opgewarmd en ik voelde me nog steeds geil. Volledig uit zicht streelde ik mijn borsten en genoot van de aanraking. Mijn hand ging naar mijn kale poesje. Die had ik vanmorgen nog geschoren en die voelde lekker aan. Ik was verbaasd hoe vochtig mijn poesje was. Blijkbaar was ik geiler dan ik dacht. Ik besloot mezelf even lekker naar een hoogtepunt te vingeren. Al snel had ik twee vingers in mijn kutje en sopte er lekker op los. Met het geil gleed ik over mijn klitje en kreunend genoot ik van mijn geilheid. Ik wilde niet te snel komen en doseerde mijn genot.

Mijn vingers waren niet voldoende. Ik dacht aan de grote kunstpik die ik in mijn slaapkamer bewaarde. Maarten had 'm een keer gekocht en vond het geil om mij ermee te neuken terwijl ik hem pijpte. Zelf had ik 'm nooit gebruikt maar vandaag had ik er behoefte aan. Ik liep naar de slaapkamer en toverde het apparaat tevoorschijn. Ik ging wijdbeens op bed liggen en duwde de grote kop tegen mijn gezwollen kutlipjes. Hij was veel te groot maar de omvang wond me juist wel op. Ik gleed ermee tussen mijn schaamlippen en liet hem over mijn klitje glijden. Het was heerlijk!

Met enige moeite duwde ik het geval een stukje tussen mijn lippen. Zachtjes pompend liet ik de kunstpik steeds meer bezit van me nemen. De eikel, die realistisch mooi was, gleed al in me. Niet veel later lag ik hijgend de pik in me te duwen. Ik kreeg 'm zo'n 10cm naar binnen en voelde me enorm gevuld door het geval. Net toen ik dacht dat ik mezelf naar en climax zou brengen, ging de telefoon. Ik schrok me rot en was in ťťn klap ontnuchterd. Met kloppend hart dacht ik na. Zou ik opnemen of niet? Misschien was het Maarten wel. Dan kon hij me geil toespreken en kwam ik klaar. Het idee sprak me enorm aan. Dus ik nam op.

"Hoi, met Carla". Ik baalde als een stekker. Shit!

"Oh hoi!" antwoordde ik zo gewoon mogelijk.

"Alles goed?" vroeg Carla. "Je klinkt een beetje raar."

"Eh ja hoor, beetje last van de hormonen..." antwoordde ik. "Ik was een beetje opgewonden van alle aandacht vandaag" gaf ik toe. Met Carla kan ik veel bespreken. Ik hoorde Carla lachen.

"Zullen we vanavond wat gaan drinken? Ik heb geen zin om thuis te zitten en Dirk is stappen met vrienden" zei Carla. Dirk is haar vriend die nog niet helemaal weet of hij zijn vrienden nou op moest geven voor Carla of niet. Carla kon veeleisend zijn.

"Is goed" antwoordde ik. We spraken in het centrum af en ik besefte geÔrriteerd dat er geen tijd meer voor spelen was als ik het afgesproken tijdstip wilde halen. Nou ja, dan ging ik later wel verder. Dan was ik lekker opgewonden in het centrum. Het idee van een uitgesteld orgasme stond me wel aan.

Ik had een rood jurkje aangetrokken waar mijn borsten goed in uitkwamen. Het was nog heerlijk zwoel en ik had een string aangetrokken die half door mijn spleetje ging. Het schuurde altijd lekker.

"Zo, ben je wat van plan?" vroeg Carla die er zelf niet minder gewaagd uitzag.

"Zeg jij!" antwoordde ik. Lachend gingen we wat drinken halen. We kletsten wat bij en na een paar wijntjes begon ik me licht in mijn hoofd te voelen. We hadden al heel wat mannen genegeerd. Ik keek af en toe het cafe rond om te zien en opeens viel mijn oog op een gespierde donkere man. Direct voelde ik een tinteling door mijn poesje gaan. Hij had niet gezien dat ik naar hem keek maar sinds ik hem ontdekt had, spiekte ik af en toe naar hem.

Op een gegeven moment moest ik naar de wc en stond op. Carla wilde meelopen maar toen kwam er net een vriendin van haar bij ons tafeltje staan. Ik stond op en liep naar de wc. Het was druk in het cafe en ik moest me langs diverse mensen wurmen. Ook langs die fantastische kanjer.

"Sorry..." zei ik toen ik langs hem schoof. Ik kon het niet nalaten mijn billen tegen hem aan te schuren. Ik voelde een enorme bobbel! Ik keek hem aan en glimlachte schaapachtig. Hij lachte een stralende glimlach terug en ik liep verder naar de wc. Nadat ik geplast had, haalde ik even mijn vinger door mijn spleetje. Dat was niet alleen vochtig van het plassen! Ik spoelde door en wilde de wc uitlopen. Net op dat moment kwam die kanjer de wc in. In plaats van naar de heren te gaan, kwam hij op mij af. Ik schrok maar voelde me ook gevleid.

Hij duwde me terug de dameswc in en ik stribbelde niet tegen. Ik voelde mijn knieŽn slap worden. Hij keek me aan met zijn mooie donkere ogen en voor ik het wist, zoende hij me. Enigszins overrompeld wilde ik hem van me afduwen. Maar ik wilde het te graag! In plaats van hem weg te duwen, opende ik mijn mond en liet zijn tong binnen. Het was brutaal, ongehoord maar bovenal geil! Alle alarmbellen rinkelden in mijn hoofd. Ik was Maarten nog nooit ontrouw geweest. Maar mijn poesje smeekte om gevuld te worden en ik was me er dan ook van bewust dat ik mijn onderlichaam tegen het zijne duwde.

Zijn hand gleed onder mijn jurkje en omvatte nu een van mijn billen. Hijgerig duwde ik mijn onderlichaam tegen de bobbel die ik in zijn broek voelde. Ik schuurde er tegenaan en hunkerde met heel mijn lichaam naar wat zich verborgen hield. Ik voelde hoe hij mijn jurkje omhoog schoof en zijn vingers langs mijn string bewoog. Ik was zeiknat!

Ik friemelde aan zijn riem en met zijn hulp was zijn broek zo los. Hij had mijn string kapot getrokken! Ik geneerde me dood maar was te geil om iets te ondernemen. Hij tilde me op en zette me met mijn kont op de wastafel van het toilet. Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn kutlipjes zette en in een stevige stoot in mij binnendrong. Ik sidderde van opwinding. Hij was groot! Groter dan Maarten. De gedachten aan mijn man deden me even huiveren van schaamte. Maar niet voor lang. Want ik zo verdomd geil. Ik had behoefte om wild genomen te worden en mijn wens kwam uit!

Mijn donkere vriend stootte diep in me. Ik voelde hoe hij de bandjes van mijn jurkje over mijn schouder liet glijden. Mijn borsten kwamen tevoorschijn en grommend voelde ik hoe hij zijn handen erover liet gaan. Ik werd wild en hijgde tevreden van de vulling die ik kreeg. Mijn benen klemden achter zijn rug. Opeens voelde ik hoe hij me optilde en ik volledig op zijn pik hing terwijl hij me onder mijn billen vasthield. Hij liet me op een neer schuiven en ramde zijn pik diep in me. Het geil stroomde mijn kut uit en bij iedere stoot kwam ik dichter bij mijn climax.

"Oh... neuk me diep... ohhhhh... ga door..." kreunde ik, wat hem enorm aanmoedigde. Ik bewoog me wild op zijn pik. Hij vulde me zo goed dat het niet lang duurde voor ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Hij stootte flink toen ik gillend klaarkwam. Dat ik me zo kon laten gaan was heerlijk! De muziek stond zo hard in het cafe dat ze me onmogelijk konden horen. Mijn hoogtepunt wond mijn minnaar dermate op dat hij me terug op de wasbak zette en met slechts een paar diepe stoten ook klaar kwam. Heftig grommend spoot hij zijn zaad in me terwijl hij mijn borsten vast had. Ik steunde met mijn handen achter me. Het was zoveel dat ik het over mijn anus uit mijn kut voelde stromen. Allejezus, hoeveel was dat wel niet?

Voor ik het wist, zoende hij me op mijn mond, trok zijn pik terug in zijn broek en was net zo snel verdwenen als dat hij binnenkwam. Beschaamd gleed ik van de wasbak en sloot me op in de wc. Ik moest huilen van schaamte. Ik heb me daarna gefatsoeneerd, mijn string in de prullenbak gegooid en mijn make-up in orde gebracht.

"Hee, wat ben jij lang weggeweest!" zei Carla toen ik terugkwam. Ik vertelde haar dat ik een bekende was tegengekomen. Na nog een frisdrank zei ik haar naar huis te gaan. Ik voelde me een slechte echtgenote en zonder dat Carla er wat achter zocht, nam ik afscheid van haar.

Het heeft maanden geduurd voor ik Maarten bekend had wat er was gebeurd...

Maarten

nudisten@gmail.com

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Nieuwe Buurvrouw Door: Mt1984
Gelezen: 4911x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan
24-06
8.6
:: Flexkracht - 2Door: Buitenman
Gelezen: 1250x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
9.1
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 13255x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.1
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 10420x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.1
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7719x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7503x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.7
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16477x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 25391x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10691x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10733x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6507x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15651x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 11070x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10353x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10302x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net