Opwindend.Net
Datum: 12-01-2016
Stemmen: 103x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 24500x
Lengte: Zeer Lang
Oud En Nieuw 2015/2016
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Het is nog maar net 2016 of het eerste avontuur is alweer achter de rug. Een Oud en Nieuw om nooit te vergeten.

Het was halverwege december dat Fiona en ik ons afvroegen wat we met Oud en Nieuw zouden gaan doen toen we uit onverwachte hoek werden uitgenodigd door een stel vakantievrienden. We hebben afgelopen zomer een leuke tijd met ze gehad in Spanje en het leek daarom hartstikke leuk om Oud en Nieuw met elkaar te vieren. Het was snel geregeld en we gingen dan ook opgetogen naar hen toe. Het was een half uurtje rijden. We zouden blijven slapen dus konden we gezellig een drankje nemen.

Fiona had een spijkerbroek met een leuke blouse aan gedaan. Haar lekkere C-cup ging op en neer als ze liep maar ze zei dat ik er af moest blijven. Balen, want ik was best een beetje geil. Met al die feestdagen vrat je je vol en kwam er van sex niet zoveel. Het was dan ook enige dagen geleden dat we het gedaan hadden.

Sharon en Joop stonden ons goed gemutst op te wachten. Zelf zijn we begin veertig maar Sharon en Joop zijn net de dertig gepasseerd. Het verschil maakte hen niets uit en ons natuurlijk ook niet. Sharon zag er lekker uit. Ze had een strak jurkje van stretchstof aan en droeg hakken. Het ontging me niet en het viel me ook op dat Fiona jaloers keek hoe ik Sharon bewonderde. Joop omhelsde me en klopte me op de rug. We hadden in de vakantie genoten van de vrouwelijke schoonheden in Spanje en wisten van elkaar wel wat we graag zagen.

Afijn, we kletsten gezellig bij en de drank vloeide goed. Na een paar glazen bier ging ik het wat langzamer aan doen maar Joop had blijkbaar een goed excuus gevonden in onze hereniging en was rond 22 uur al aardig aangeschoten. Fiona werd steeds stiller, wisselde blikken van verstandhouding met mij en zei dat ze zich niet lekker voelde. Ze luisterde stilletjes naar de gesprekken.

Sharon nipte van haar wijntje en was al redelijk vrolijk en giechelig. Joop is een meester in het vertellen van moppen en gretig hingen we aan zijn lippen. De tranen liepen over onze wangen zo grappig waren ze. Sharon hinnikte happend naar adem terwijl ik genoot van het op en neer wippen van haar borsten hierbij. Ik kreeg het idee dat ze geen beha aan had gedaan in het jurkje. Ik zag namelijk geen bandjes lopen en haar stevige borsten leken vrij spel te hebben.

Fiona zei ze dat ze zich niet lekker voelde en liever alvast naar bed ging. Ze hoefde niet om 12 uur gewekt te worden en we moesten vooral lekker feesten. De logeerkamer was voor ons klaar gemaakt en nadat ik mijn bezorgdheid had geuit, wimpelde ze mijn hulp af en ging naar de logeerkamer.

Nu Fiona naar bed was, kon ik ongegeneerd Sharon bewonderen. Joop was helemaal vol van zichzelf en Sharon leek het niet op te vallen. Nou ja, ze had mijn blik wel een keer opgevangen en geknipoogd maar dat rekende ik niet tot betrappen.

"Kom Sharon, dans met mij!" brulde Joop en hij zette de muziek wat harder. De opzwepende tonen van een of ander tropisch nummer galmde door de kamer en Joop trok Sharon tegen zich aan. Die giechelde en liet hem zijn gang gaan. Joop schuurde zijn onderlichaam tegen die van Sharon en na enkele momenten van acceptabele dansbewegingen, leek hij haar te droogneuken. Sharon was er niet vies van en hield zich stevig vast aan Joop.

"Mmmmm... wat ben je toch een lekker ding..." zei Joop oprecht. Fiona was net zo knap als Sharon maar de geilheid van Sharon miste ze absoluut. Het was me in de vakantie vaak genoeg opgevallen dat ze ondeugend de caravan uit kwamen op het midden van de dag met een glimlach die verried wat ze gedaan hadden. De gedachten aan Sharon in bikini bezorgden me een kriebel in mijn leuter.

Sharon draaide met haar heupen op de muziek van een nieuw nummer, een salsa. Ik probeerde de contouren van haar onderbroek of string te ontdekken maar zag deze niet. Net toen ik me afvroeg of ik het niet goed zag, pakte Joop haar bij haar billen en slaakte Sharon een gilletje.

"Mmmmm... je kontje mag er nog steeds zijn..." zei hij vrijpostig. Hij duwde haar tegen zijn onderlichaam en samen schuifelden ze tegen elkaar aan schurend door de woonkamer. Het begon een beetje raar te worden voor me want hen kennende, zouden ze na dit voorspel zo het bed induiken voor wat vuurwerk.

"He Maarten..." zei Joop, "moet je zien...". Terwijl Sharon met haar rug naar me toe danste, trok Joop haar jurkje omhoog en keek ik tegen de blote billen van Sharon.

"Nou Joop!" kirde Sharon en trok haar jurkje weer terug. Het kwaad was al geschied en mijn lul kwam in beweging. Haar volmaakte ronde billen stonden op mijn netvlies gebrand. Joop lachte hard.

"Ah toe, gun die arme Maarten ook wat. Hij is helemaal alleen vanavond!" Joop hield zijn handen op haar billen terwijl het jurkje kuis op haar bovenbenen hing. Maar terwijl ze dansten, trok hij met zijn handen het jurkje steeds verder omhoog. Ik werd er bloedgeil van en keek verlekkerd naar de steeds bloter wordende bovenbenen. Sharon had het niet in de gaten of liet hem zijn gang gaan. Joop keek me knipogend aan terwijl het onderste randje van haar billen zichtbaar werden. Toen hield Sharon hem tegen maar ik zag genoeg en het was heerlijk om te zien.

"Jij boft maar met Sharon, Joop!" complimenteerde ik haar. Sharon hing tegen Joop aan en het kon haar blijkbaar niet meer schelen dat ze bekeken werd. Of het wond haar op en ze vond het wel lekker, wie zal het zeggen? Joop leek te willen bewijzen hoe veel hij bij Sharon kon doen. Hij zoende haar op de mond. Sharon legde haar armen om zijn nek en zoende hem terug. Van onschuldige kusjes ging het over naar een tongzoen en terwijl Sharon genoot van de zoen, trok Joop haar jurkje weer omhoog tot boven haar billen. Sharon maakte geen aanstalten het terug te trekken. En terwijl Joop haar zoende keek hij mij triomfantelijk aan en knipoogde. Ik moest verzitten om mijn lul meer ruimte te geven.

Joop zijn handen omvatten de ronde billen terwijl hij Sharon tegen zich aan trok. Zijn been schoof hij daarbij tussen haar benen. Ik kon zien hoe ze zijn been licht begon te rijden. Ze moest bloedgeil zijn geweest want ze vrat hem bijna op in mijn bijzijn. Toen het nummertje afgelopen was, trok Sharon het jurkje naar beneden en maakte zich van Joop los.

"Lekker toch?" zei Joop breed grijnzend terwijl hij nog een biertje pakte uit de koelkast. Ik bedankt voor het aanbod maar Sharon liet zich nog een rode wijn inschenken. Glimlachend ging ze op de bank zitten.

"Pfff... goed dat ik zit" zei Joop met dubbele tong. Ik vroeg naar hun vakantieplannen voor volgend jaar en Joop vertelde van hun idee om naar KroatiŽ te gaan. Misschien wel naar een naaktcamping. Ik glimlachte, want daar had ik ervaring mee. Dat hadden we hen ook wel eens verteld en ze waren er heel nieuwsgierig naar. Sterker nog, ze vonden het wel een leuk idee om met ons daar naartoe te gaan.

"Ja, vertel nog eens van jullie ervaring" vroeg Sharon. Ik dacht even na en besloot het verhaal zo visueel mogelijk te maken. Wie weet wond het hen wel verder op en konden ze daar later vannacht plezier aan hebben.

"Nou, je loopt de hele dag in je blootje. 's Morgens rol je bloot je bed uit en loopt dan met je ochtendstijve naar het toilet. Natuurlijk niet eentje die recht omhoog staat maar wel een verdikte leuter. Het is altijd leuk om te zien dat het onweerstaanbaar is voor vrouwen om even naar je lul te kijken. Nou, en dan ga je lekker naar het zwembad of het strand en zwemt daar in je blote niksie. Je voelt je piemel lekker vrij bewegen in het water. En ondertussen kijk je een beetje rond om anderen te bewonderen. Mooie vrouwen met prachtige lichamen maar natuurlijk ook minder mooie."

Ze hingen aan mijn lippen. Sharon had een been een beetje opgetrokken zonder dat ze daar zelf erg in had. Ik zag een stuk van haar blote dij en genoot van het uitzicht. Het leek haar niet op te vallen.

"En de sex dan?" wilde Joop weten. Hij keek lodderig uit zijn ogen.

"Nou, dat verschilt per camping. De meeste zijn brave campings maar we zijn er ook wel op campings geweest waar net buiten de poort of in het zwembad heerlijk geneukt wordt." Sharon glunderde bij het gebruik van de expliciete taal. Ik zag haar tepeltjes een beetje door de stof priemen. "Of gewoon achter de afscheiding van de plaatsen" zei ik zachtjes erachter aan. Daar wilden ze alles van weten.

Toen Joop nog een biertje pakte, moest hij zich vasthouden aan de tafel. Het viel me op dat hij de verwarming hoger zette. Wat was hij van plan?

Ik werd zelf ook opgewonden van mijn herinneringen en vertelde er graag meer over. "Op een keer liep ik 's middags over het strand. Fiona lag te zonnen en ik verveelde me. Ik zag een groep mensen staan, verscholen achter wat struiken en dacht dat er een vechtpartij was of zo. Ik liep erheen en snapte er niets van. De groep stond gebiologeerd in een halve cirkel en er leek niets te gebeuren. Toen ik dichterbij kwam sloeg mijn hart een slag over. Op de grond lag op een grote handdoek een vrouw. Poedelnaakt en met haar benen wijd."

Ik gaf expres sappige details. "Het was een mooie vrouw van middelbare leeftijd met donker haar. Ze had een tatoeage rond haar kut die verder helemaal kaal was. Ze streelde zichzelf terwijl iedereen toekeek." Joop ging naast Sharon zitten en had zijn hand op haar knie gelegd. Sharon hing aan mijn lippen.

"Haar kut was helemaal nat van opwinding. Ze genoot enorm van alle aandacht en keek brutaal de een na de ander aan. Mijn lul was ondertussen stijf geworden. Ik was natuurlijk niet gewend zoiets te zien en was er niet op voorbereid. Ze keek er verlekkerd naar en zei me dichterbij te komen. Ik wilde graag maar dacht natuurlijk ook aan Fiona. Maar goed, ik had me voorgenomen me niet aan te laten aanraken en ging toch dichterbij. De vrouw stelde zichzelf voor als Helen. Ze was Duits en zei dat ze me nog niet eerder had gezien. Ik vertelde haar dat ik niet wist dat het zo interessant was in dit hoekje. Toen stelde ze voor dat ik voor haar ging zitten in kleermakerszit. We zouden geen fysiek contact hebben maar ik mocht naar haar kijken als ik dat wilde. En als ik me daarbij af wilde trekken dan zou ze geen bezwaar maken. Vanwege mijn harde lul ben ik toen sowieso maar even gaan zitten. En ik was niet de eerste man die zo in haar buurt zat."

Ik had dit verhaal nog nooit eerder aan hen of iemand anders dan Fiona verteld. Het verbaasde me zelf eigenlijk dat ik er zo ongeremd over sprak. Waarschijnlijk was ik ook beÔnvloed door een paar biertjes. Het was me opgevallen dat Joop zijn hand nu over de binnenkant van Sharon haar dij liet gaan en dat Sharon nu zelf dromerig uit haar ogen keek en achterover tegen de kussens van de bank hing. Ik voelde de temperatuur in de kamer toenemen maar dat kan ook van mijn eigen opwinding zijn geweest.

"Vertel verder man!" drong Joop aan. Ik zag dat hij zelf ook met een knoop in zijn broek zat. Hij had al een paar keer ongegeneerd in zijn pik geknepen.

"Nou, ik zat dus op de grond vlak voor die vrouw. Ze nam ruim de tijd en streelde haar zachte grote borsten. Ze omklemde ze en kneep er even in. Haar tepels werden helemaal hard van opwinding." Sharon ging verzitten en leek het moeilijk te krijgen.

"Ze maakte haar wijsvinger vochtig en ging er toen mee over haar tepeltje. Man dat was geil. Ze sabbelde op haar vinger en gleed dan weer over haar halfharde tepels. En iedereen keek toe. Ze werd steeds geiler. En ik zat er vlak voor met mijn harde lul." Ik keek expres Sharon diep in haar ogen die bij de woorden naar mijn kruis keek. Ik wist dat mijn harde lul goed zichtbaar moest zijn. Mijn boxershort kon mijn stijve niet verborgen houden.

"Afijn, nadat ze haar tepeltje heerlijk hard had gekregen ging haar vinger naar haar poesje. Eerst ging ze met haar hand door haar liezen en legde ze hem over haar kutje. Maar daarna gleed ze met haar vinger door haar spleetje. Ik zag vlak voor mijn neus hoe haar vinger nat werd. Met het geil van haar kut bevochtigde ze haar eigen lippen. Oh man, dat was nog lang niet alles." zei ik en nam een slok van mijn biertje. Joop gleed nu hoger met zijn hand over de dijen van zijn vrouw. Het rokje gleed mee naar boven en het zou niet lang meer duren of ik kon haar poesje zien. Sharon leek alleen maar weg te dromen van geilheid in mijn verhaal. En Joop leek instinctgedreven te handelen. Sharon trok een been wat meer op de bank.

Ik schoof samenzweerderig wat dichter bij het stel. "Kunnen jullie een geheim bewaren?" vroeg ik zachtjes. Ze keken me verbaasd aan. "Wat ik je nu ga vertellen heb ik Fiona nooit verteld. Het zou haar hart breken en ze hoeft zich juist totaal geen zorgen te maken". Gretig knikten Sharon en Joop dat ze een geheim konden bewaren. Ik zag dat Sharon droge lippen van opwinding had. Ongemerkt had ze ze al een paar keer met haar tong bevochtigd.

"De vrouw gleed met een vinger door haar lekkere natte spleetje. En op een gegeven moment schoof ze twee vingers naar binnen. Glinsterend van het vocht kwamen ze weer naar buiten. Ik werd er zo geil van dat ik aan mijn lul begon te trekken. Ik probeerde het een beetje af te schermen van alle mensen die stonden te kijken maar ze konden wel raden wat ik aan het doen was. Nog twee andere mannen die wat verder weg zaten, waren allang begonnen met zichzelf af te trekken. Ik vond het gÍnant maar ik was zo geil dat ik het toch deed. Ken je dat?" zei ik, hen aankijkend. Ze keken elkaar aan en grinnikten dat ze daar niet onbekend mee waren. Het werd ondertussen behoorlijk warm in de kamer. Ik was benieuwd wat Joop daarmee van plan was.

Ik kneep opzichtig in mijn broek. "Sorry hoor, maar als ik er nog aan terugdenk word ik weer zo geil als boter." Sharon scheen geen bezwaar te hebben en glimlachte alleen maar. "Toe maar hoor" zei ze zelfs aanmoedigend.

"Goed, die vrouw keek dus hoe ik me zat af te trekken en leek haar eigen show nu op mij te richten. Ze haalde twee zeiknatte vingers uit haar kut en, ik zweer het je, likte ze opzichtig af. Echt! En vervolgens schoof ze ze weer diep in haar kutje. Man, ik was geil. Nou ja en toen eh... hoe zal ik het zeggen..." hield ik mijn verhaal expres op.

"Kom op man, vertel!" zei Joop die ook geil was geworden van het idee.

"Nou ja, toen vingerde ze zich even kronkelend met haar ogen dicht. Haar vingers waren toen echt drijfnat toen ze weer tevoorschijn kwamen. En toen eh..." hield ik even in terwijl ik Sharon aankeek. "Toen keek ze me doordringend aan, glimlachte en stak haar vingers naar me toe. Ik wist niet wat ik moest doen. Mijn hart bonkte in mijn keel, mijn lul klopte snoeihard in mijn hand en mijn mond trok droog weg van de spanning. Wat moest ik doen?" Ik keek het stel vragend aan.

Joop schoof zijn hand tussen Sharon haar dijen. Sharon kon nog net met enig fatsoen haar jurkje over zijn hand trekken zodat ik niets kon zien. Ondertussen opende ze haar benen iets meer. Ik kon alleen maar fantaseren over Joop zijn acties.

"Ik was te geil om het te negeren. Vertel het niet tegen Fiona, ze zou het afkeuren en niet begrijpen. Ik boog naar voren en likte haar vingers af. Het was zo vreselijk geil dat ik bijna klaarkwam. Die vrouw keek me geil aan en herhaalde alles nog een keer. Nou ja, toen heb ik mezelf daar afgetrokken en mijn zaad in het zand gespoten. Die vrouw keek me dankbaar aan en knipoogde toen ik klaar was. Ik durfde de mensen daar niet aan te kijken en ben weggeslopen".

Ik zag een klein schokje door Sharon gaan. Joop had haar blijkbaar aangeraakt. Ik keek op de klok en zag dat het bijna 12 uur was. "Het is bijna zo ver" zei ik. Ik stond op, liet mijn harde goed door mijn broek priemen voor Sharon en liep toen naar het toilet.

Toen ik terugkwam zag ik dat Sharon een rode kop had en Joop triomfantelijk uit zijn ogen keek. Hij gebaarde me naar de keuken en zei me te helpen met de champagne. Hij vertrouwde zichzelf niet meer qua stabiliteit. Zodra we in de keuken waren stak hij zijn vingers onder mijn neus en zei: "ruik eens!". Dat hoefde hij niet twee keer te zeggen. Ik rook de weeÔge lucht van de sappen van een opgewonden vrouw. Dat kon maar een ding betekenen. Voor ik iets geks kon doen, stak hij zijn vingers in zijn mond en sabbelde er verlekkerd op. Daarna zetten we de glazen klaar en pakten er een koude champagnefles bij.

Terug in de huiskamer keek Sharon een beetje tipsy en schuldig. Over een minuut was het middernacht. Joop stond met de fles te klooien en draaide het ijzer eraf. De kurk ging bijna vanzelf. Vijf seconden voor middernacht schoot de kurk eraf en spoot de champagne uit de fles. Joop had veel te veel geschud en de bruisende stroom landde recht op Sharon. Joop vond dat blijkbaar wel geinig want hij richtte de fles op haar en een aanzienlijke hoeveelheid kwam op haar jurk terecht.

"Fffuck!" zei Sharon met dubbele tong maar lachte er ook bij. "Eikel!" zei ze tegen Joop die nu de glazen vol schonk.

"Gelukkig nieuwjaar!" zei hij, terwijl buiten het vuurwerk langzaam op gang kwam. We proosten en Joop gaf Sharon een zoen op haar mond. Ze beantwoordde zijn zoen terwijl ze zich tegen hem aandrukte. Ze knuffelden en zoenden. Een tongzoen hoorde daar blijkbaar ook bij. Vervolgens draaide Sharon zich naar mij. Ik wilde haar drie zoenen geven maar voor ik er erg in had gaf ze me een zoen op mijn mond. Joop leek geen bezwaar te hebben. Ik omhelsde haar en voelde haar natte borsten tegen mijn borst. Haar tepeltjes waren hard geworden en ik voelde hoe mijn lul tegen haar buik duwde. Geilheid overspoelde mijn stoutste gedachten. Ze deed een stap terug en Joop drukte mij een ferme hand met "de beste wensen".

"Kut man, mijn hele jurk is zeiknat" zei Sharon. "Ik moet even wat anders aantrekken".

"Je kan 'm toch ook gewoon uittrekken?" zei Joop met glimmende oogjes. "Net als op de camping komende zomer. Kunnen we vast wennen. Maarten is het wel gewend. Of heb jij bezwaar Maarten?" Ik schudde van nee natuurlijk.

"Ja, dag!" zei Sharon giechelig. Ik zag een voordeel in de situatie en besloot mijn steentje bij te dragen.

"Je heb mijn overhemd ook helemaal nat gemaakt bij het proosten Sharon. Ik zal het goede voorbeeld geven." En voor ze wat konden zeggen, knoopte ik mijn overhemd los en trok het uit. Zo bleef ik staan. Sharon keek naar mijn spieren die ik toevallig die middag nog getraind had. Hopelijk zou het mijn slechtere delen overtreffen.

"Je broek is ook nat" zei Sharon ondeugend. Het was niet waar maar waarom zou ik het spelletje niet meespelen? Ik trok mijn schoenen en broek uit en stond in mijn enkele boxershort met een enorme bult erin.

"Zo..." zei ik. "Makkelijk zat". Joop volgde mijn voorbeeld en stond ook in zijn boxershort.

"Voelt eigenlijk wel lekker zo. Het is warm genoeg in huis." Nu wij in onze boxershorts stonden, leek Sharon het idee te omarmen.

"Ehm... ja, een probleempje" zei ze. We keken haar vragend aan. Ze trok haar jurkje naar beneden waarop haar borsten vrij sprongen.

"Ik heb geen beha...". Ze trok het jurkje over haar heupen naar beneden. "... en geen onderbroek aan". En pardoes stond ze bloot op haar hoge hakken. Dat laatste was overigens wel een geil detail.

"Nou, ik vind het helemaal geen probleem hoor" zei ik. Mijn lul maakte een tent van mijn onderbroek. Joop schonk nog een tweede glas champagne in die hij in een keer achterover sloeg. Sharon had ook behoefte aan meer drank om wellicht moed in te drinken.

"Ik vind het niet eerlijk dat jullie nog een boxershort aan hebben" bracht Sharon naar voren. Ik bedacht me geen seconde en trok mijn short uit. Mijn lul sprong vrij naar voren.

"Hehe, dat voelt lekker. Excuses voor mijn harde lul maar ik ben een beetje geil geworden van mijn herinneringen". Mijn lul stond strak omhoog en leek voorlopig te weigeren om te dalen. Mijn 18 centimeter trots leek in de complete vrijheid zelfs nog wat voller te worden. Sharon hield haar ogen er niet vanaf.

"Zooo..." zei Sharon. "Ook gelukkig Nieuwjaar!". Giechelend bleef ze naar mijn harde lul kijken. Joop volgde mijn voorbeeld maar verloor zijn evenwicht en knalde gierend van het lachen op de bank. Toen hij zijn broek uit had, zag ik dat hij ook opgewonden was maar niet zo snoeiharde pik als ik had. Misschien dat de drank zijn werk al ging doen.

We stonden nu met z'n drieŽn aan hun bar/eettafel. Joop wilde meer weten van de camping en eiste nog een verhaal. Hij had een arm om Sharon heen geslagen en zij stond nu met haar borsten tegen hem aan.

"Ok, ik zal jullie nog een verhaal vertellen" zei ik. "Het gebeurde tijdens dezelfde vakantie. Iedere dag deden we boodschappen in de campingsuper. Dan liepen we een vaste route en langzamerhand begonnen mensen ons te leren kennen. De meesten zeiden vriendelijk gedag, sommigen hadden we geen contact mee maar er was ook een stel dat qua uiterlijk opviel. Hij leek wel een rockgitarist met tatoeages en een eikelpiercing en zij was een blonde rondborstige geile griet. Man, als ik er nog aan terugdenk, wat was die griet geil. Iedere keer als we langs liepen glimlachte ze op zo'n manier naar me alsof ik haar de avond ervoor de beste beurt had gegeven die ze ooit gehad had. Nou ja, de meeste mensen moesten niets van ze hebben maar wij laten ons niet zo gauw bang maken en het feit was dat ze super aardig waren." Joop had zijn arm om Sharon geslagen en had zo buiten mijn zicht haar billen vast.

"Fiona was niet bijzonder geÔnteresseerd in ze maar als ik alleen was dan maakte ik vaak een praatje met hem of met beiden. Zo kwam het dan ook dat ze ons voor een drankje uitnodigden in de middag en we een fantastische middag hadden. Ik vertelde mijn verhaal van het strand zonder de bijzondere details en ook zij wisten nog een leuk verhaal te vertellen. Het leek ook wel alsof ze aftastten wat wij acceptabel vonden. Zodra ze wat explicieter over sex werden, werd Fiona geslotener en hield ze mij tegen als ik wat wilde vertellen. We gingen toch vriendschappelijk uiteen en zouden het drankje een andere keer herhalen. Fiona was even naar het toilet toen Frank mij staande hield en zei: 'Als je een keer wat leuks wilt zien, dan moet je vanavond rond 23 uur maar terugkomen.' Hij gaf me een vette knipoog en zei me gedag. Ik kon niet wachten en was heel nieuwsgierig."

"Meestal ligt Fiona er rond 22.30 in en lees ik vaak nog wat voor de caravan. Ik checkte nog even of ze sliep en liep toen naar Frank en Mirjam. Je loopt rond die tijd niet meer naakt dus in mijn korte broek en t-shirt liep ik naar hen toe. Ik had mijn boxer short uitgelaten dus mijn leuter bungelde lekker in mijn korte broek. Het was een zwoele avond en ik had toch al een lange zak van de warmte." Sharon leek vergeten te zijn dat ze naakt was en hing aan mijn lippen om de rest te horen. Terwijl ik een slok van mijn biertje nam, viel het me op dat Sharon haar arm ligt in beweging was. Het zou me niet verbazen als ze Joop zijn pik lekker aan het friemelen was onder tafel. Dat kon ik niet zien maar het idee dat ze hem stond op te geilen, liet mij natuurlijk ook niet onberoerd. Haar tepeltjes waren licht verhard en dat kwam niet door kou of tocht.

"Goed, ik kwam dus rond 23 uur bij de caravan van Frank en Mirjam en trof hen in de voortent met kaarsjes aan. 'Hoi' zei ik niet wetende wat te zeggen. 'Kom binnen en neem lekker plaats man. Biertje?' Ik was een beetje gespannen en kon wel wat alcohol gebruiken. 'Je zal wel verbaasd zijn, niet?' grinnikte Frank. Ik knikte. 'Nou, wij zijn net als Helen van het strand ook gek op exhibitionisme maar durven nog niet achter de bosjes op te treden' ging hij verder. 'Maar aan jouw verhaal en gesprekken van vanmiddag te horen, vind jij het wel interessant en niet vies of vreemd'. Ik schraapte mijn keel en zei dat het klopte. 'Wij zijn bloedgeil bij het idee dat jij naar ons kijkt als we het met elkaar doen. Lijkt het je wat?'. Ik was nog geen vijf minuten binnen hŤ? Ik wenste toen dat ik alleen een boxershort aan had want mijn korte broek werd een tent omdat mijn stijve de ruimte had. Mirjam moest lachen en wees naar mijn probleem. Frank lachte mee en zei dat ik gerust mijn kleren uit mocht trekken. Sterker, Mirjam zou het zeker waarderen."

Ik zag Joop lodderig uit zijn ogen kijken terwijl Sharon lome trekbewegingen met haar arm maakte. Ze schuurde ongemerkt tegen Joop aan, haar natte kut ongetwijfeld stimulerend op zijn been. Ze draaide zich naar Joop en gaf hem een zoen op zijn mond. Haar tong was even zichtbaar toen ze hem gepassioneerd een zoen gaf. Als vanzelf gleed Joop zijn hand naar haar borst en kneep er even zachtjes in. Sharon verbrak de kus met een zucht en liet Joop nog even zijn gang gaan terwijl ze naar mij keek.

"Je maakt onze visite verlegen, Joop" zei Sharon. "Nou, volgens mij vindt Maarten het anders best geil om jouw tietjes te zien. Wat jij, Maarten?" Bij wijze van demonstratie kneep hij zachtjes in Sharon haar borst. Sharon keek mij uitdagend aan.

"Er moet nog wel wat meer gebeuren voor ik verlegen word." zei ik tactisch. "Maar ik word retegeil van dat gestreel, Joop." zei ik en bewees het door een stap naar achteren te doen en ze mijn snoeiharde leuter te laten zien. "Kijk maar!". Ik zwaaide er een beetje mee heen en weer om Sharon te prikkelen. Die bevochtigde haar droge lippen en ging nog wat dichter tegen Joop aan staan.

"Mmmmm... ik zie het jaaa..." zei Sharon half kreunend. Ik liep weer naar de staantafel en ging met mijn elleboog erop staan leunen. Joop had Sharon haar borst laten gaan. Beiden keken me smachtend aan.

"Toe, vertel verder Maarten" zei Sharon.

"Ik zei dat ik het opwindend vond om een ander stel bezig te zien dat het weer opwindend vond om bekeken te worden. Frank wees me een tuinstoel terwijl hij zelf met Mirjam op een tweepersoons bankje zat, comfortabel met kussens. Mirjam zat met haar benen over elkaar terwijl Frank loom languit in een hoek hing en een joint zat te roken. Frank zei dat Mirjam opgewonden werd als we naar haar keken terwijl ze zichzelf streelde. Ik zei dat het idee mij ook wel opwond. Hierop begon Mirjam onschuldig over haar knieŽn en bovenbenen te strelen."

"Frank zei dat ik Mirjam gerust geil mocht maken door met haar te praten of suggesties te doen. Ik wist niet precies wat hij bedoelde. Frank scheen dat aan te voelen want hij richtte zich tot Mirjam en zei: "Schat, zou jij opgewonden raken als Maarten je vertelde wat je moest doen? Of als hij vertelt wat hij allemaal voor moois ziet?" Mirjam knikte glimlachend en bleef afwachtend haar knieŽn en bovenbenen strelen. Alsof ze wachtte op verdere instructies."

"Klinkt leuk om te doen, Maarten" zei Sharon. Ik knikte en keek Joop aan. Die glimlachte en zei de fameuze woorden: "Wat als wij dat hier ook eens deden? Je hebt er ervaring mee." Sharon giechelde alleen maar en iets zei me dat het een interessante nacht zou worden.

"Jullie zouden me geen groter plezier doen" zei ik gretig en glimlachte van oor tot oor.

"Nou, laten we dan op de bank gaan zitten en verder naar jouw verhaal luisteren. Misschien kan je ons dan ook helpen" zei Joop. Hij trok Sharon mee naar de bank en samen gingen ze op de driezits zitten. Joop in de hoek en Sharon opgekruld tegen hem aan, haar knieŽn opgetrokken bij elkaar. Joop had een halfharde leuter die schuin omhoog stak. Ik ging relaxed languit in de tweezits zitten en legde mijn benen languit op tafel. Mijn lul stak nieuwsgierig boven mijn benen uit.

"Ok, daar gaat ie weer" zei ik.

"'Je hoeft me niet te helpen, Frank. Ik vind Mirjam een mooie vrouw en zal haar graag vertellen wat ze wil horen. Mirjam, vanaf het eerste moment dat ik je zag, vond ik je al een stuk. Je bent een knappe vrouw met een prachtig lichaam. Hoe kan ik het je duidelijk maken? Je hebt mooie lange benen, een heerlijke taille en wonderbaarlijk mooie borsten. Ik sta versteld hoe mooi rond ze zijn en je roze tepels vind ik enorm geil. Sorry dat ik het zo zeg. Zou je je borsten niet graag willen strelen? Gewoon met je vinger langs de bollingen om ze wat aandacht te geven?' En Mirjam deed wat ik vroeg. Ze streelde met lome bewegingen de ronding van haar borst en kreeg er harde tepels van.

'Mmmm... prachtige tepels hoor. Vind je het lekker als je ze zachtjes aanraakt met je wijsvinger?' vroeg ik. Ik werd zo geil als boter. Mijn pik kwam met schokjes omhoog. Frank was nog niet zo opgewonden maar zijn pik begon wel dikker te worden.

'Jij vindt ze toch ook mooi Frank? Ik denk dat Mirjam het heel fijn vindt als je ze even zachtjes streelt en er een beetje in knijpt' en Frank deed wat ik zei. Zijn pik groeide nu in zijn schoot.

'Mirjam, vindt je Frank zijn pik niet prachtig groter worden? Als ik Frank was dan zou ik heel graag willen dat je mijn pik zou strelen zonder af te trekken. Gewoon over de fluweelzachte huid gaan met je vingers.' Mirjam deed wat ik zei en nu werd Frank snoeihard.

'Geef Mirjam maar eens een lekkere tongzoen, Frank' zei ik terwijl mijn lul nu ook hard in mijn broekje stond. Ze gaven elkaar een hartstochelijke zoen terwijl ze bleven doen wat ik ze opgegeven had."

"Toch niet te geloven dat ik ze precies deden wat ik vroeg, nietwaar? Neem nou Sharon, ze heeft haar benen zo gesloten dat ik me afvraag of ze dit wel wil doen."

Sharon wilde protest maken maar ik was haar voor. "Misschien dat je een been languit kan leggen op de bank. Dan kan de warmte van je hete poesje ook beter weg." Sharon verlegde aarzelend haar been. "Joop zou toch echt wat meer aandacht aan je mooie borsten moeten geven Sharon. Ik zou ze maar wat graag in mijn handen houden." Frank verlegde zijn hand naar Sharon haar borsten en begon deze zachtjes te strelen.

Sharon kronkelde onder de aandacht en opende als vanzelf haar benen meer. Een klein plukje haar werd zichtbaar maar ook haar gezwollen schaamlippen. Sharon was duidelijk geil. Ze deed haar ogen dicht en genoot van de strelingen. Met iets meer zekerheid opende ze haar benen nog meer en trok nu haar knie op en legde haar hand erop.

"Sharon, je zou die mooie dijen van je moeten strelen zonder je poesje te raken." Gretig ging ze op de suggesties in. Joop keek verlekkerd naar zijn geile vrouw terwijl hij ondertussen aan zijn pik friemelde.

"'Mirjam, wil je me jouw poesje laten zien? Wil je je benen voor me openen en je zachtroze schaamlippen tonen? Ik hoop dat ze al een beetje vochtig zijn want dat windt me altijd op bij mijn vrouw.' Mirjam opende haar benen en het vocht glinsterde op haar lipjes en door haar spleetje. Frank, je kan het niet zien van waar jij zit maar Mirjam is heerlijk geil. Voel zelf maar Mirjam, met je vinger door je natte gleuf.' Mirjam haalde haar vinger door haar gleuf waarna ze een drijfnatte vinger opstak. 'Dat voelt lekker he?' zei ik. 'Laat maar eens aan Frank ruiken hoe lekker geil je bent'. Frank rook aan de vinger. 'Laat hem maar proeven van je lekkers. Lik haar vinger maar af, Frank'. Hij aarzelde geen moment. 'Steek je vinger maar lekker in je natte grotje en laat Frank nog maar wat meer van je vingers likken.' Ze deed wat ik zei en Frank zat ondertussen met een stijve leuter op Mirjam haar vingers te sabbelen. 'Trek maar zachtjes aan die grote lul van Frank, Mirjam' suggereerde ik. Door het voorvocht gleed zijn voorhuid makkelijk over zijn eikel. Een beetje vocht werd zichtbaar toen ze de voorhuid terug schoof. 'Wrijf met je vinger over dat topje en proef maar van Frank zijn geilheid' zei ik waarop Mirjam deed wat ik vroeg. Ze deden gewoon wat ik vroeg, zonder blikken of blozen!"

"Voel maar eens lekker rond je poesje hoe glad de huid is, Sharon. Het zou nog beter zijn als je helemaal kaal zou zijn. Dat likt ook heerlijk. Of likt Joop nooit je lekkere gaatje? Fiona laat me dat graag doen hoor. Zachtjes door haar spleetje om dan vervolgens op haar knobbeltje te zuigen. Heerlijk vindt ze dat. Sharon glunderde en Joop zijn lul kreeg een opleving. En weet je wat Joop vast lekker vindt? Als je met je warme hand zachtjes zijn ballen streelt en in je handen neemt." Sharon volgde mijn aanwijzingen en Joop kreunde onder de aanraking.

"Mijn broekje zat natuurlijk vreselijk strak en ik besloot op dat moment om het uit te doen. Mirjam keek verlekkerd naar mijn tevoorschijn springende lul. Hij was op oorlogssterkte. Ik deed ook mijn t-shirt uit omdat het toch behoorlijk warm was in de voortent.

'Zie je hoe geil ik ben geworden door naar jullie te kijken.' zei ik en trok langzaam aan mijn lange lul. Zelfs Frank was onder de indruk van mijn dikke pik. Ik stond anderhalve meter van hen af en voelde hoe het voorzaad mijn eikel glibberig maakte. Ik trok een paar keer mijn voorhuid over mijn eikel en kreunde erbij. 'God, jullie maken me vreselijk geil met jullie gelik en gefriemel. Mirjam, wat zou je er van denken als je lekker gaat staan. Geef Frank eens een lekkere zoen op zijn eikel. Als je dan met je fraaie billen naar mij toe gaat staan dan zie ik ook wat lekkers.' En terwijl ik dat zei, ging ik weer zitten op mijn stoel."

"Je had erbij moeten zijn, Joop. Mirjam was zo kaal als een biljartbal en toen ze voor me ging staan maakte ze er een klein showtje van. Ze ging wijdbeens staan met haar lekkere kontje naar achteren. Ik kon zo haar kale poes zien waar de druppeltjes geil uit glinsterden. Ze steunde met twee handen op de bovenbenen van Frank en gaf zijn eikel nu kleine kusjes."

"'Ja, lekker zo Mirjam' zei ik. 'Steek nu maar een vinger lekker in je neukholletje' moedigde ik hen aan. 'Ja, lekker, sop maar een beetje in en uit...'. Ik begon serieus zelf te kreunen van genot.

'Frank, je mag die lekkere borsten voor je neus niet zomaar laten bungelen hoor. Streel ze maar eens lekker. Knijp er maar zachtjes in.' En Frank begon met haar borsten te spelen."

"Snappen jullie nu hoe geil ik daar van werd? Sharon, als jij nou wat onderuit zakt tot je met je hoofd op Joop z'n been ligt. En als Joop dan wat naar links buigt. Ja, zo ja, dan kan jij met Sharon haar poesje spelen en kan Sharon jouw piemel van dichtbij bekijken." Ze schoven op de bank en Joop kon zijn arm strekken en zo Sharon haar poesje betasten. Die kirde en deed vanzelf haar benen wat van elkaar.

"Sharon als jij nou met het puntje van je tong Joop zijn eikel likt. Och ja, dat ziet er lekker uit. Ik krijg de kriebels in mijn eikel." Ik trok nu loom aan mijn lul en zag Sharon haar ogen erop gericht terwijl ze Joop zijn eikel likte. Joop probeerde zijn lul in haar mond te krijgen maar Sharon speelde het spelletje goed mee. Nou ja, ze werd geiler en geiler met het gefriemel tussen haar benen.

"Frank en Mirjam werden net als jullie steeds geiler. Ik zei dat Mirjam Frank zijn pik maar eens langzaam in haar mond moest laten verdwijnen. Nou had die gast een flinke leuter dus ik had niet verwacht dat hij helemaal in haar mond verdween. Nou, ik wist niet wat ik meemaakte. Die hele staaf van hem verdween in haar mond en keel. Ik hoorde haar door haar neus snuiven om adem te halen.

'Sabbel maar lekker aan zijn dikke pik, Mirjam' zei ik. 'Laat hem maar een paar keer in je mond verdwijnen. Maar pas op dat hij niet klaarkomt'. Nou ja, Mirjam zoog die paal een paar keer naar binnen en stopte toen.

'Ok, ga nu maar lekker op die paal zitten en druk je borsten maar tegen Frank aan' zei ik en ik zag hoe die grote leuter met gemak in haar natte gaatje verdween. Ze zuchtte terwijl hij erin ging."

"Wilde je niet heel graag meedoen?" vroeg Sharon terwijl ze Joop zijn lul bleef likken. Af en toe zag ik Joop schokken van genot. Ik keek Sharon aandachtig aan.

"Wat denk je? Oh, maar ik kreeg mijn portie wel hoor" eindigde ik geheimzinnig. "Trek maar lekker aan die pik van je mannetje, Sharon. En lik maar over die glibberige eikel van hem. Doe maar langzaam". Als ik haar zo haar gang liet gaan dan zou Joop, als hij net als mij is, snel komen. Ik had de stille hoop dat ze onbevredigd achter zou blijven. Wie weet hoe dit ging lopen.

"Smaakt het nog lekker Joop?" vroeg ik. Joop stak zijn zeiknatte vinger in zijn mond en glunderde. "Mmmmm!!" kreunde hij en schokte nog een keer onder het gelik van Sharon.

"Wat doe je dat geil, Sharon. Ik word er vreselijk geil van. Je vind het toch niet erg als ik me even aftrek bij dit uitzicht he?" Ik wist dat het mocht maar zo vestigde ik uitgebreid de aandacht erop. Ik zette mijn twee benen op de grond en zat nu languit op de bank. Ik trok me even snel af en zag Sharon's hunkerende ogen. Zij deed op haar beurt weer haar best zo geil mogelijk te likken. Even hoorde ik Joop hard kreunen.

"Afijn, Miranda zat lekker vast op die harde paal van Frank" ging ik verder nadat ik mijn lul weer met rust liet.

"Ik zei dat ze op en neer moest wippen en dat Frank haar tepels moest sabbelen. Hun tempo ging steeds sneller en Mirjam werd stevig genomen. Op een gegeven moment zei ik dat ze op moest staan en andersom op zijn pik moest zitten. Nu zat ze met haar gezicht naar mij toe en zag ik haar borsten heerlijk op en neer wippen.

'Heerlijk hoe je borsten op en neer deinen' zei ik haar. 'Maar wat een lekkere volle schaamlippen heb je' zei ik oprecht. Mirjam liep rood aan van opwinding en genot. Frank hoorde ik af en toe kreunen.

'Lekkere tieten, he Maarten?' zei Frank ineens. 'Je zit zo veraf. Kom toch wat dichterbij. Dan kan je ze veel beter zien.' Tja, wat moest ik nou? Ik stond op en liep naar hen toe. Vlak voor hen bleef ik staan kijken. De grote borsten van Mirjam bleven op en neer hobbelen.

'Pak haar borsten van achteren, Frank' zei ik. 'En toon ze maar aan mij'. Erotisch kneep hij van achteren in haar borsten. Mirjam boog naar voren waardoor ze vlak bij mijn pik kwam. Ik stond gehypnotiseerd naar haar borsten te kijken.

'Kus ze maar, Maarten. Ze zijn niet van porselein. Mijn hart sloeg een slag over. Ik wilde zo graag maar durfde niet. Frank bood ze me aan. Die grote zachte stevige borsten lagen vlak voor mijn neus voor het oprapen. Ik boog voorover en zoende boven de tepel op het zachte vlees. Mirjam kreunde zachtjes.'

Ik kon zien dat Joop er bijna was. "Pijp hem maar lekker, Sharon" zei ik. Zuig die harde lul maar in je lekkere pijpmondje. Laat die mooie volle lippen maar over zijn harde vlees glijden. Sharon liet het zich geen tweede keer zeggen en zakte met haar mond over Joop zijn pretstick. Die begon harder en harder te kreunen.

"En nu eruit en snel trekken!" zei ik. Joop kreunde hard en spoot zijn zaad de kamer in. Golf na golf kwam uit zijn pik en spoot op de vloer.

"En nu langzamer" zei ik. Joop schokte nog wat na en toen was het afgelopen. Sharon keek beteuterd naar de krimpende pik. Joop ging achteruit liggen en keek tevreden uit zijn ogen.

"Even bijkomen" zei hij. Maar ik wist dat hij niets meer zou presteren. Sharon daarentegen was nog zo geil als boter. Ze liet Joop liggen en ging zelf in de andere hoek van de bank liggen.

"En toen?" vroeg ze naar de rest van het verhaal.

"Ik zoende eerst voorzichtig boven de tepel maar Mirjam wilde dat ik haar tepels sabbelde want ze boog achterover waarop haar borsten mooi opbolden en haar tepels met mijn lippen in aanraking kwamen. Ik zoende eerst de zachte tepel en nam haar toen in mijn mond".

"Doe je benen maar wat uit elkaar en streel met je vinger maar door je spleetje. Als Joop zo bijgekomen is dan wil je wel klaar voor hem zijn. Dan kan hij zijn lekkere dikke pik in je natte gaatje steken." Sharon gleed wat onderuit en ging met haar vingers door haar spleetje.

"Zet je voeten maar op de bank en je knieŽn naar buiten. Dan kan ik zien of je wel nat genoeg bent voor Joop". Joop had echter steeds meer moeite met zijn ogen open te houden en knikkebolde steeds verder weg.

"Doe je lipjes maar uit elkaar. Ik ben benieuwd of je een mooi bobbeltje hebt" zei ik en Sharon trok haar schaamlippen uit elkaar. Haar klitje stak opgewonden naar buiten."

"Mmmm... ja, dat ziet er goed uit. Weet je, Mirjam had een extreem grote clitoris. Terwijl ik haar borsten zoende ging ze met haar middelvinger over die grote klit van haar. Ze bevochtigde die in haar mond en wreef dan over haar klitje." Ik keek naar Joop en zag dat deze nu volledig vertrokken was.

"Vind je het goed als ik wat dichterbij kom om te kijken of jij net zo'n grote klit hebt?" vroeg ik vriendelijk. Sharon zei hees ja en ik stond op en ging voor haar op de vloer zitten. Ik schoof voorzichtig wat dichterbij en was nu heel dichtbij.

"Ik geloof niet dat die van jou zo groot is, maar hij ziet er wel lekker uit van dichtbij. Kan je eens met je vinger over je bobbeltje gaan?" vroeg ik. Ze deed wat ik vroeg en schokte een beetje.

"Lekker geil is dat he? Ik word er heerlijk opgewonden van. Kijk, ik heb al een hele grote pik die gewoon pijn doet zo hard is hij." Ik stond op en toonde mijn pik. Ik stond tegen de bank, vlak naast haar.

"Vind je 'm niet mooi?" vroeg ik. Sharon knikte ja en keek naar mijn pik.

"Je mag hem wel even aanraken hoor. Voel maar het verschil met die van Joop". Sharon leek even te twijfelen maar toen nam de geilheid het over. Voorzichtig gleed ze met haar vinger over de stam. Haar lippen waren droog van opwinding. Ik streelde haar met mijn hand door haar haren.

"Je bent mooi, Sharon. Helemaal nu je zo opgewonden bent. Voel je de geile spanning in je lijf?" vroeg ik en mijn hand dwaalde af naar haar borst. Zachtjes streelde ik haar fluweelzachte borsten. Met duim en wijsvinger speelde ik met haar tepel. Ze kreunde en deed haar ogen dicht. Haar vingers grepen nu om mijn lul heen en trok er zacht aan. Mijn vingers volgden het spoor over haar buik naar haar schaamhaartjes. Met mijn vingertoppen krioelde ik er doorheen. Sharon bewoog haar onderlichaam nu ritmisch alsof ze mijn vingers wilde neuken. Ik boog me naar voren en met mijn hand gleed ik tussen haar benen over het vlees van haar dijen. Gewillig spreidde ze haar benen. Ik zoende haar teder op haar wang. Ze draaide haar gezicht en zoende me op mijn mond.

Mijn vingers gingen weer over haar buik naar haar borsten. Ik zette mijn been tussen die van haar in en boog verder naar voren. Sharon drong met haar tong mijn mond binnen en begon gepassioneerd te zoenen, zoog op mijn lippen en mijn tong. Zo heftig had ik niet verwacht. Langzaam zakte ik verder naar voren en ging op een knie op de bank zitten. Mijn andere been kon ik nu vrij naar voren duwen tegen haar natte kutje aan. Geschokt reageerde ze op het contact. Haar ogen vlogen open en even leek ze te schrikken. Met mijn hand gleed ik over haar zij naar haar billen om uiteindelijk haar bovenbeen vast te pakken en naar me toe te trekken.

Sharon had haar hand op mijn schouder en de andere op mijn zij. Ze streelde me met warme hand tot ik de kriebels in mijn zij voelde. Toen gleed haar hand naar mijn billen. Haar vingertoppen zochten een weg over mijn strakke billen tot ze mijn bilnaad hadden gevonden. Haar hand omvatte nu mijn hele bil. Zachtjes kneep ze erin terwijl ik me door haar dichterbij liet trekken. Ik zette mijn andere been nu tussen haar benen in.

Ik leunde nu op de achterkant van de bank en zakte door mijn knieŽn. Met mijn hoofd zakte ik naar beneden langs haar nek om haar borsten te zoenen. Ik pakte ze met twee handen vast en begon ze zachtjes te strelen. Mijn lul rustte op haar schaamhaartjes en ik kon haar ademhaling versnellen. Voorzichtig schoof ik met mijn pik over haar schaamlippen tot mijn eikel bij haar clitoris kwam. Ik begon bijna te trillen van opwinding. Sharon bewoog haar onderlichaam smachtend om mijn pik op de juiste plek te krijgen.

Eindelijk lag mijn ondertussen ontblote eikel tegen de warme natte schaamlippen van Sharon. Ik keek haar aan en met een geile blik zei ze zonder geluid te maken "ja". Ze streelde mijn rug en billen. Ik hield me tot het uiterste in toen ik mijn dikke pik in haar sappige kutje liet verdwijnen. Sharon haalde diep adem terwijl ik mijn ballen voelde samentrekken van genot. Ze was heerlijk nat. Ik schoof door tot ik niet verder kon. Sharon had haar handen op mijn billen en trok me met kracht tegen zich aan.

Met mijn handen gleed ik onder haar door en trok haar tegen me aan. Ze volgde mijn voorbeeld en terwijl ze zich tegen mij aanklampte, trok ik ons overeind. Sharon sloeg haar benen om me heen en haar armen om mijn nek. Haar borsten werden tegen mijn gespierde borst geplet. Mijn handen had ik om haar heen. Terwijl ik stond begon Sharon wild op een neer te bewegen. Mijn pik maakte kleine neukbeweginkjes in haar natte spleet. We moesten snel een betere positie vinden want het werd mij zwaar en ik kon haar niet vrij nemen.

Sharon gebaarde naar de grond. Het maakte mij niet uit, ik had het nog op een spijkerbed gedaan. Zodra ik haar op haar rug op de grond legde, trok ze me weer naar zich toe, sloeg haar benen om me heen en kreunde.

"Oh Maarten... toe dan!". Alsof ik iets anders van plan was. Ik bewoog loom in en uit haar. Eerst nog traag maar al snel ging ik vlugger. Sharon kronkelde als een bezetene en kwam mijn stoten tegemoet.

"Oh ja.. ohhhh..." kreunde ze. Haar tepels keken me verstijfd aan. Terwijl ik me op ťťn hand overeindhield, betastte ik een borst met de andere. Ik boog voorover en zoog haar tepel naar binnen. Als een geoliede machine neukte ik haar terwijl ik op haar tepeltje sabbelde.

"Uhhhmmmm..." kreunde Sharon. Ik voelde haar sappen over mijn ballen lopen, zo nat was ze. Als ik ver genoeg naar buiten kwam, hoorde ik haar kutje lekker smakken. Geil keek ik naar beneden hoe mijn lul tot aan de wortel in haar verdween. Haar gezwollen schaamlipjes omsloten mijn pik als een zuigende mond. Snel neukte ik haar weer diep. Bij iedere stoot kreunde ze een beetje.

Ik ging meer overeind en hield nu haar benen omhoog. Haar kutje lag helemaal klaar voor actie. Ik liet haar benen op mijn schouders rusten en begon haar weer te neuken. Ditmaal kwam ik nog dieper. Ik streelde haar benen en voelde haar opwippende billen. Wat een lekker ding was dit!

Op een gegeven moment voelde ik mijn climax naderen. Kut, nu al!? Dat wilde ik niet. Vlug liet ik mijn lul uit haar floepen en schoof meteen achteruit. Voor Sharon door had wat er gebeurde had ik mijn mond op haar kutje en likte ik haar gleufje met mijn tong.

"Ohhhhh..." kreunde Sharon. "Dat wil Joop nooit!". Wat een eikel! Met al mijn vaardigheden begon ik haar te likken en te zoenen. Met het puntje van mijn tong gleed ik voorzichtig over haar klitje. Sharon schokte bij de aanraking maar greep mijn hoofd en duwde me op haar natte spleet. Gewillig likte ik haar diep in haar gaatje om vervolgens weer haar schaamlipjes naar binnen te zuigen en haar kutvocht op te drinken.

Na een minutenlang haar zo verwend te hebben, besloot ik de klus af te ronden. Ik trok haar huid strak waardoor haar klitje nog meer naar buiten stak. Met mijn tong gleed ik er voorzichtig overheent. Sharon haalde diep adem.

"Oh god, wat lekker... uuhhhhhh..." kreunde ze. Ik likte haar door haar hele gleuf en sabbelde dan op haar klitje. Dit herhaalde ik een paar keer en werd beloond met een behoorlijk hoeveelheid kutvocht. Ik slobberde en likte. Met mijn handen gleed ik naar haar borsten terwijl ik me vastzoog op haar lekkers. Met masserend zuigende beweging bracht ik haar langzaam naar een hoogtepunt. Ik voelde hoe ze begon te verstijven wat ik beantwoordde door minder te bewegen maar heel zachtjes op haar klitje te zuigen.

"OOoohhhhhhhhhhhhh... mmmmmmmmmmmm... ". Sharon kwam klaar. Gelukkig was er buiten net veel vuurwerk aan het knallen en kon ze lekker kreunen wat ze wilde. Voorzichtig likte ik tot het haar teveel werd.

Ik stopte en draaide haar als een slappe pop op haar zij. Ik duwde een been omhoog en ging over haar onderste been naar haar gaatje. Mijn nog steeds snoeiharde pik gleed het slobberig natte gaatje in. Ik begon haar met lange halen te neuken en Sharon kon nu alleen nog maar kreunen. Ze was volgens mij aardig in de zevende hemel. Ik likte mijn zilte lippen nog eens af. Met mijn hand pakte ik haar lekkere zachte borst beet terwijl ik haar kletsnatte poes neukte.

Sharon kreunde alleen nog maar van genot. Ik duwde haar voorzichtig op haar buik. Haar lekkere billen kwamen in beeld terwijl ik mijn pik opnieuw in haar gaatje duwde. Ik steunde naast haar en zoende haar rug. Ze bewoog nu haar onderlichaam tegen mijn ritme in. Het begon me teveel te worden zo lekker was het.

Langzaam trok ze haar knieŽn op zodat haar kontje naar achteren stak. Wetende dat ik haar zo heel diep nam, schoof ik mijn lul tot in mijn ballen in haar. Ze genoot en hapte naar lucht. Ik werd bloedgeil en begon haar dieper en sneller te neuken. Sharon beantwoordde mijn stoten met kleine kreuntjes die me helemaal gek maakten.

Voordat ik klaarkwam ging ik uit haar om te pauzeren. Ik zat op mijn kont en had moeite mijn climax tegen te houden. Sharon draaide zich om en ging bovenop mij zitten. Ze duwde me achterover op de grond en begon mijn lul te berijden zoals ik nooit eerder gevoeld had. Ze kneep met haar schaamlippen en draaide met haar onderlichaam. Ondertussen boog ze af en toe voorover en liet me naar haar bungelende borsten happen. Ik voelde dat mijn hoogtepunt snel dichterbij kwam. Ze versnelde haar tempo en liet mijn pik in razendsnel tempo in en uit haar gaan.

"Oh ja ja jaaa... " kreunde ik bij iedere stoot. En net toen ik dacht dat het zover was, stopte ze en bleef alleen maar op me zitten.

"Kom, toe nou!" smeekte ik maar Sharon lachte duivels en ging pas weer verder toen ik weer wat bijgekomen was. Ze begon weer langzaam op en neer te gaan en ging weer steeds sneller. En weer was ik er bijna toen ze het afbrak. Om gek van te worden.

De opbouw begon weer langzaam maar nu bleef ze langer in dit langzame tempo. Mijn lul was nog steeds ongekend snoeihard. De manier waarop ze met haar heupen werkte was fenomenaal. Traag voelde ik mijn hoogtepunt dichterbij komen. Sharon pakte mijn handen en legde die op haar borsten. Loom bereed ze mijn lul als een paardrijdster in slow motion.

"Kom... kom dan, geile donder..." moedigde ze me aan. Met haar erotische bewegingen was ik er klaar voor. Volleerd liet ze mijn lul in en uit haar natte spleet glijden om hem dan weer diep in haar te begraven. Ik kon me niet meer inhouden. Met een in volume toenemende kreun kwam ik klaar. Sharon bleef me traag neuken en ik voelde golf na golf sperma in haar lekkere kutje verdwijnen. Ze was zo relaxed bezig dat ik geen einde voelde maar alleen maar genot. Mijn lul bleef stijf! Ongelooflijk, dat was me nog nooit gebeurd.

Sharon gleed van me af en nam mijn pik in haar mond. Met delicate voorzichtigheid pijpte ze mijn gevoelige pik. Ik werd licht in mijn hoofd en was minutenlang de weg kwijt. Uiteindelijk werd mijn pik slapper en bevrijdde ze hem uit haar mond.

Nu mijn hoogtepunt voorbij was, maakte ik me zorgen om Joop. Was hij wakker geworden? Ik keek maar zag dat hij buiten westen was. Sharon keek me lachend aan en zei:

"Hoe ging het nou verder met Mirjam en Frank?"

"Dat vertel ik je een andere keer wel" zei ik lachend. Het was ondertussen al aardig laat geworden en we besloten naar bed te gaan. Ons eigen bed wel te verstaan. Joop lieten we liggen met een dekentje over zijn naakte lichaam. We ruimden de troep op en namen de kleren mee. Boven wasten we ons om beurten en gingen uiteen.

"En?" zei ik zachtjes toen ik de deur achter me sloot. Fiona keek me glunderend aan bij het schemerige licht.

"Alles gezien!" zei ze. "Vieze gluurder!" zei ik plagend.

"En heb je je lol gehad?" vroeg ze.

"Heerlijk!" Het was een lang gekoesterde wens schat. Ik ben je eeuwig dankbaar."

"Wacht maar tot het mijn beurt is" zei ze.

"Heb je dan niet genoten terwijl je toekeek?" vroeg ik verbaasd.

"Wat dacht je, ik ben twee keer klaargekomen in de gang. Mijn roze vriend is helemaal in me verdwenen" zei ze. Ik haar kuste haar op haar mond.

"Je ruikt nog helemaal naar haar..." zei ze niet jaloers. We gingen naar bed en lagen liefdevol lepeltje lepeltje toen we bekaf in slaap vielen.

De volgende dag is een heel ander verhaal...

Maarten

nudisten@gmail.com

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 10681x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 8485x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7054x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7081x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16153x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 24169x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10462x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10568x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6426x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15574x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10202x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10226x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16642x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13847x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net