Opwindend.Net
Datum: 19-07-2016
Stemmen: 170x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 28577x
Lengte: Gemiddeld
Een Schippersvrouw - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Dit overkwam mij een klein jaartje geleden. Ik ben Hans en ben monteur. Ik doe revisie van container kranen en klauter wat af op een dag. Vorig jaar waren mijn collega's en ik een kraan aan het opbouwen op een inland terminal. Als je op zo'n terminal aan het werk bent kom je er achter dat de binnenvaart schepen die containers halen en brengen meestal de zelfde zijn. Toen de eerste zonnige dagen er aan kwamen zaten m'n collega's en ik buiten op een bankje buiten onze schaftkeet. We zaten lekker te lullen toen onze aandacht getrokken werd door een ruzie op het binnenvaart schip.

De schipper stond een matroos verrot te schelden. Niets bijzonders want ongenoegen uiten de meeste mensen op deze manier waren het niet dat er plotseling een vrouw zich ermee bemoeide. Onze gesprekken verstomden en wij luisterden naar wat er gezegd werd. Ik begreep dat de schipper de matroos een opdracht had gegeven om z'n auto aan de wal te zetten terwijl hij nog even iets voor de schippersvrouw aan het doen was. Toen zij dit uitlegde liep hij op haar af en kreeg ze een paar rake klappen en een schop onder haar kont. Wij applaudisseerden en zeiden dat hij in onze ogen een waardeloos mannetje was. Dit verergerde de situatie en de vrouw kreeg nog een paar klappen en een schop in haar buik dit keer.

Een collega van mij en ik sprongen aan dek en beloofden hem een pak slaag als hij de vrouw nog met een vinger zou aan raken. De vrouw vluchtte naar de woning en de schipper vertrok het stuurhuis in. Toen de auto op de wal stond zorgden wij er voor dat er veel materiaal op de kade lag zodat hij op ons moest wachten totdat wij het weg gehaald hadden. Op deze manier hielden wij hem bijna een half uur tegen voordat hij weg kon rijden.

Toen ik de schaftkeet opruimde zag ik omdat het water hoger kwam dat de schippersvrouw in de woning op het achter schip aan het werk was. Het was een mooi vrouwtje en ondanks dat ze in een joggingpak liep zag ze er goed uit. Na een poosje ging ik weer aan de kraan werken maar het beeld van dat jonge vrouwtje bleef op m'n netvlies staan. Het bleek dat dat dit schip driemaal per week in de ochtend daar aanlegde en pas in de avond weer naar Rotterdam vertrok. De andere drie dagen kwam er een ander schip. Ik sprak met de schipper van dat schip en toen bleek dat hij dit schip bestuurde en z'n zwager de andere. Ze waren alle twee van zijn vader maar die was op leeftijd en gestopt met varen en "de boys" zouden het verder doen.

Na een aantal weken op dinsdag lag het schip met het echtpaar weer voor de kant en bleek de galbak weer met de auto weg te gaan. Hij riep vanaf de kant naar z'n vrouw dat ze gelijk als ze geladen waren naar Rotterdam moest gaan en dat hij daar weer aan boord kwam. Hij was net weg en ik knoopte een praatje aan met het vrouwtje.

Ik stelde me voor en zij vertelde dat ze Els heette. Het gesprek stuurde ik naar de ruzie en ze bedankte mij dat we voor haar opgekomen waren. De matroos was bezig met schilder werk op het voorschip. Ze vertelde dat zij om een uur of zes naar Rotterdam zou varen. Ik bestudeerde haar lichaam en zei dat het een mooie vrouw was. Na een kwartiertje ging ik weer aan het werk. Toen de werktijd er op zat gingen m'n collega's weg en bleef ik nog wat hangen met succes.

Els kwam naar buiten en vroeg of ik iets wilde drinken. Ik klom aan boord en ze vertelde dat de matroos nu sliep omdat de brug dubbel bemand moest zijn. Ik kreeg een biertje en zelf nam ze een glas frisdrank. De hoge temperatuur zorgde er voor dat ze haar bovenstuk van haar joggingpak uit had gedaan en ik zag het figuur van Els aftekenen in haar doorschijnende blouse. Ze zag me kijken en ik zag haar tepels verstijven. Ik keek weg en Els zei" Sorry maar je maakte zoveel indruk op me door mij te verdedigen voor nog een pakslaag dat ik gevoelens voor je heb". Ik kleurde en stamelde" Ik kijk er naar uit dat jij hier voor de wal ligt en ik een blik van je kan op pakken. Ik denk dat ik verliefd ben". Zaterdag ben ik er weer vertelde Els dan kunnen we langer praten. De laatste container staat er op en ik moet de matroos wekken want over een klein uurtje moet ik vertrekken. Ze sloeg haar ogen neer en kuste me op beide wangen. Ik beloofde dat ik haar zaterdag zou zien en verliet het schip.

De hele week kon ik me niet echt concentreren want Els bleef maar in m'n hoofd zitten. Eindelijk was het zaterdag en ik was al om acht uur op de terminal en ging in de schaftkeet zitten. Het was hoog water en ik zag dat Els afmeerde. Mijn hart sloeg over van het gemak waarmee ze het schip manoeuvreerde en tegen de wal aan legde. Ik had op een sleepboot gevaren en was altijd een havenman geweest. Toen mijn werkgever er mee stopte ging ik op de wal werken. Els zette met de scheepskraan de brommer van de matroos aan de wal en nam afscheid en zei dat ie om een uur of vijf terug moest zijn. Toen hij weg reed was het mijn tijd om uit de schaftkeet te komen en aan boord te stappen.

Els zag er heerlijk uit en had een zomers jurkje aan. Ik zei dat ze er heerlijk uitzag en we kusten elkaar op de wang. Na een kop koffie zei Els" Dit is eigenlijk de tijd dat ik naar bed zou gaan. Ik heb een groot deel van de nacht gevaren en de rest heeft Bob de matroos gevaren en heb ik in de stoel zitten dutten". Na het tweede bakkie kwam ze bij me op de bank zitten en kusten we elkaar weer. Nu voelde ik haar lippen van elkaar gaan en haar tongetje op mijn tong. We kusten of dat we elkaar al weken niet gezien en gevoeld hadden. Dit was heerlijk en onze handen gingen onderzoekend over elkaars lichaam. Ik voelde de zijkant vaan haar borsten en Els drukte zich steviger tegen mij aan. Ze schoof haar handen onder mijn T-shirt en zuchtte. Ik maakte de eerste knoopjes van haar blouse los toen er op de deur geklopt werd. Els stond op en liep naar de deur en ik hoorde haar even praten. Toen ze terug kwam vertelde ze dat de lossing zou beginnen.

Ze kwam naar me toe en pakte mijn hand en als een schooljongen volgde ik haar. we liepen naar de slaapkamer en kussend zakten we op het bed. We zetten het spel voort waar we in de woonkamer gestopt waren. Els trok mijn T-shirt uit en maakte de knoop van mijn jeans los en trok de rits naar beneden. Nu was het mijn beurt en ik opende de knoopjes weer en zag haar heerlijke grote borsten in haar halve cub bh. Haar tepels kon ik net niet zien ,wel de tepelhoven. Ik voelde mijn penis een schokje maken. Nu was haar rokje aan de beurt en toen deze op de grond viel wist ik niet wat ik zag. Ik deed een stapje terug en bekeek haar van top tot teen. Els zag er uit als een foto model.

Heerlijke borsten en billen en mooie heupen. Ze had een string aan en hierdoor zag ik haar strakke billen. Ik zei dat ze mooi was en we zakten op het bed. Ik streelde haar lichaam en gaf kusjes op haar lippen en in haar hals. ik zakte wat en kusten haar borsten beurtelings. Ik keek haar aan en vroeg of ik verder mocht gaan en gelijk opende ze de voor sluiting van haar bh die opzij viel en toonde mij haar stevige borsten. Ik plaatste m'n lippen op de tepel en likte ze om en om. Els was nu bezig om mijn jeans uit te doen. Ik stopte even en zei dat ik geen slip droeg en Els zei" Dat is geil. Dit moet eigenlijk standaard zo zijn" Ik tilde mijn billen van het matras en enkele seconden later lag ik in m'n blootje naast Els die haarstring nog aan had. Ze pakte mijn piemel vast en zei" Wat een heerlijk geil exemplaar. Heerlijk stijf en geaderd. Ze kwam verder overeind en draaide zich en gelijk kuste ze m'n eikel waar al wat voorvocht op te zien was. Els wist wat ze wilde en opende haar mond en gelijk voelde ik hoe haar lippen mijn eikel omsloten en met haar tongetje draaide ze rondjes om mijn eikel terwijl ik haar bevrijdde van haar string.

Ik zag een heerlijk kaal kutje dat glinsterde en kuste haar schaamlipjes. Els verhoogde de druk op m'n lippen en wilde mijn tong dieper voelen. Ze draaide iets en ik lag op m'n rug en Els kwam op mij liggen en ik stak een vinger in haar kutje. Wat was die meid strak. Ik likte haar clitje niet maar likte verder en steeds iets meer naar haar anus. Els zei dat ze daar nog nooit gelikt was en dat het heerlijk was. Nu was het moment daar dat ik haar clitje likte en in no time kwam Els schokkend de eerste keer klaar. Gelijk nam ze mijn penis weer in haar mond en met haar hoofd maakte ze neuk bewegingen en kneep in mijn tepel en met haar andere hand masseerde ze mijn ballen. Ik zei dat ik haast ging spuiten en Els riep" Spuit maar in m'n mondje " en omsloot mijn stam weer met haar lippen en gelijk verliet de eerste straal zaad mijn penis gevolgd door nog een aantal. Ik was zo geil dat ik weer was gaan likken en Els kwam nu ook weer klaar. Ze slikte mijn sperma door en keek me geil aan en zei " Eerst deze jongen schoon likken anders wordt het een smeerboel".We bleven even zo liggen en Els zei" Eerst even een drankje"?

Ze kwam de slaapkamer in met een drankje en pakte een handdoek uit de kast en veegde haar kutje droog. We praatte wat en Els vertelde dat ze weinig seks had omdat haar de schipper dronk en zij als huishoudster voor hem werkte. Toen ik vertelde dat ik met haar broer had gesproken schrok Els. Haar broer was getrouwd met haar vriendin en hadden een geweldig leven. Els voer nadat haar moeder overleden was met haar pa. Na een tijdje werd het werk minder en pa werd ouder. Toen werd die man aangenomen en voer Els met hem. Eerst was hij een aardige kerel maar na een jaartje veranderde hij en moest zij het ontgelden. Als ze voeren keek hij porno en wilde dan seks als zij er geen zin in had of ze moest sturen als hij zogenaamd te veel gedronken had. Als ze dan naar hem keek masturbeerde hij en vaak spoot hij z'n zaad op haar lichaam. Deze vernederingen duurde al een aantal maanden. Ze waren niet getrouwd maar het leven was een hel als ze aan boord was. Dit had ze met haar broer besproken en die zou een oplossing voor haar probleem zoeken. Dat gedeelte volgt in het vervolg.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Schippersvrouw - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 4126x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.1
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 5481x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 5933x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.7
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 3671x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 14030x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9305x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8194x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9029x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 12799x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 12708x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16029x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8453x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19100x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10692x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
:: De BuurvrouwDoor: Meomine
Gelezen: 15363x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net