Opwindend.Net
Datum: 11-01-2017
Stemmen: 115x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 26467x
Lengte: Lang
Bedrijfsuitje
Door --Michael-- - Zoek naar meer...

Ik ben Michael een sportieve jongeman, ik heb blond haar ben 187 lang. Sportief gebouwd het onderstaand verhaal is waargebeurd, het is niet meteen sex ik heb het hele verhaal met opbouw opgeschreven.

Het is vrijdagmorgen 11 uur, tijd om te vertrekken naar Berlijn. Ons weekendje weg met het werk gaat nu eindelijk beginnen. Heb er al de hele week zin in. We gaan met een groep van 50 personen in een bus. De collega's maar ook de aanhang mag mee. Ik ben vrijgezel maar ga me zeker wel vermaken in zo'n mooie stad met een hoop uitgaansgelegenheden.

De reis er naar toe verloopt lekker vlot we hebben genoeg drank bij ons en vermaken ons goed. Om 18 uur komen we aan bij het hotel. Er wordt afgesproken dat we om 19 uur met de hele groep uit eten gaan. Even een uurtje voor jezelf. Is zeker niet verkeerd ik merk dat ik weinig gegeten heb en al best wat biertjes op heb. Spring snel onder douche op mijn kamer, trek na het douchen een jeans en strakke blouse aan spuit een lokluchtje op en ga naar beneden naar de bar. In de bar zijn al meer collega's gearriveerd. Als iedereen er is lopen we het centrum in, het is best nog even zoeken naar een restaurant die zo'n groep binnen wil hebben. Maar uit eindelijk lukt het ons toch.

Het is natuurlijk erg rumoerig met een grote groep maar wel erg gezellig, het eten smaakt heerlijk en de drankjes gaan er ook weer goed in.

Na het eten valt de groep uit elkaar en gaan we in verschillende groepjes op stap. Niet dat dat het minder leuk maakt, ik ga met 4 collega's een discotheek in. Ik heb zin om gek te doen op de dansvloer en begeef me in de drukte er staat een mooie blonde meid voor me. Ik trek de stoute schoenen aan en ik dans tegen haar aan. In plaats van dat ze weg loopt, duwt ze haar billen tegen mijn kruis en draait rytmisch met haar heupen. Ik word er erg geil van, helaas is het van korte duur ze kijkt achterom knipoogt en loopt weg. Ik ga terug naar mijn collega's die aan de bar staan. Het is 1 uur en hun willen terug naar het hotel. Ik wil eigenlijk nog wel stappen maar in je eentje is ook niets dus ga ik mee.

Bij het hotel zitten er nog collega's in de bar. Ik ben blij verrast en schuif pak er een kruk bij. Ik zit naast Katja zij is ons afdelingshoofd ze is 2 jaar ouder dan ik. Met haar 31 jaar ziet ze er goed uit in de bloei van haar leven. Ze heeft een strak figuur met mooie ronde billen van het sporten, een strak buikje gok ik en ik gok ook op een mooie volle cup B. Ze heeft lichtbruin haar tot op haar schouders en felle groene ogen. Ik vraag haar waar haar vriend is, die is ze kwijt geraakt is nog ergens in de stad met collega's. Verder schenken we er ook weinig aandacht aan. Het is gezellig en we drinken goed door Katja krijgt al blosjes op haar wangen van de drank. Heb je nog wat leuks ontmoet vanavond vraagt ze. Ik moet helaas nee zeggen weinig gescoord vanavond zeg ik lachend. Zonde zegt ze, als ik vrijgezel was dan wist ik het wel hoor. Ik vraag wat ze bedoeld. Ze giechels een beetje en zegt nee niets. Kom op vertel en ik blijf aandringen. Nou je ziet er goed uit, gespierd bovenlijf, gespierde tieten heerlijk is dat. Haha ja zeg ik ga niet voor niets 4 keer per week sporten. Ja mijn vriend zuipt en zuipt zegt ze geÔrriteerd.

Net op dat moment komen er collega's binnen en ook haar vriend Marco zit erbij. En ja hoor hij heeft een hoop drank op. Hij loopt op ons af gaat achter haar staan en slaat zijn armen om haar heen en zoent haar. Hou op roept ze boos ga naar bed je bent ladderzat en ze duwt hem weg. Hij zegt weinig en loopt naar een tafeltje waar collega's zitten waar hij mee de stad in was. De meeste collega's die ook aan de bar zaten gaan naar hun kamer. Katja en ik zitten er nog en iets verder op, op de andere hoek zit nog een collega met zijn vrouw.

Katja begint ineens te klagen over Marco altijd het zelfde liedje. Teveel gezopen, meteen in coma en ik heb weer niets. Niet zo klagen zal best mee vallen zeg ik lachend. Ze kijkt me schuin aan en zegt nou soms mag ik blij zijn met 1 keer in de week. Och arme meid zeg ik lachend en leg een arm op haar rug.

Ik doe mijn kruk aan de kant en ga staan. Meteen vraagt ze of ik weg ga. Nee ga niet weg die houten krukken doen pijn aan je kont na een tijd. En ik voel haar ineens in mijn kont knijpen en ze zegt lachend wel een lekker strak kontje zegt ze lachend. Gelukkig dat Marco verder weg zit zeg ik nog. Geeft niet hoor die heeft niets door en ik doe niets fout toch.

Maar vertel wat voor vrouw zoek jij eigenlijk. Ik hou van een natuurlijke vrouw niet teveel make up, mooi lijf. Wat moet er mooi zijn wil ze weten. Nou strakke ronde billen en dan mooie lingerie erbij. Ze lacht en vraagt dus een beetje zoals ik. Uit het niets leg ik mijn hand op haar bil ik knijp zachtjes en laat hem er op liggen strak zijn ze zeker en kijk haar diep in haar ogen.

Ze zegt nog steeds niets van mijn hand, ik wrijf over haar billen heen. We blijven elkaar strak aan kijken ik moet me inhouden om haar niet te zoenen. Ik zie de geilheid in haar ogen. Ik haal mijn hand weg zeg sorry en ga snel zitten op de kruk. We zeggen even niets drinken ons glas leeg. Ik verwacht dat ze nu gaat slapen maar ze besteld een nieuw rondje voor ons. Ze legt ineens een hand op mijn bovenbeen. We zitten aan het eind van de bar niemand kan het zien maar toch voelt het raar. Wat voor lingerie hou je van vraagt ze. Ik hou van kanten lingerie wel strings. Ze pakt mijn hand brengt hem onder haar jurkje tussen haar benen ik voel lekkere zachte stof van kant zoiets zegt ze. Terwijl ze over mijn lul wrijft. Ze duwt mijn hand weg en knoopt mijn knopen van mijn broek open. Niet doen zeg ik tegen haar. Doe niet alsof je het niet wil snauwt ze me toe en laat haar vingers mijn boxer in glijden. Hij groeit als een gek in no time naar oorlogs stand. Ik zie haar tepels door haar jurkje heen prikken. Ik wil je hijgt ze in mijn oor. Ik maak mijn broek dicht. Ik ga roken zeg ik snel en loop naar het rookhok achterin. Ze komt mee ze wil ook roken. Het rookhok is van glas alleen is het onderste gedeelte afgeplakt. Ze staat vlak bij me en grijpt me meteen in mijn kruis. Niet doen zeg ik opnieuw, hoezo niet vraagt ze Marco rookt niet. Misschien camera's hier zeg ik nog. Maar ze gooit haar sigaret in de asbak en gaat door gaar knieŽn ze trekt mijn broek open trekt hem met mijn boxer iets omlaag. Mijn lul springt eruit, haar ogen worden groot. Wat een apparaat heb jij hmmm en ze pakt hem beet haar tong draait om mijn natte eikel. Het ziet er heerlijk uit haar tong die me gek maakt ik duw mijn peuk uit en leun tegen de muur. Ik blijf opletten of niet toevallig er iemand aankomt. Katja denkt nergens aan ze trekt me rustig af en zuigt op mijn kale ballen. Dan likt ze omhoog naar mijn eikel en zuigt erop ze laat hem half haar keel in glijden. Meer kan ze nog niet aan ze kijkt me geil aan. Ik moedig haar aan toe maar ga door hij gaat passen ik hou haar hoofd vast en stoot door in haar keel. Beetje bij beetje zit die er helemaal in ze kneed mijn ballen en zuigt tot aan mijn stam en zuigt dan heel hard en trekt haar hoofd terug tot mijn lul eruit floept. Mijn lul klopt steeds harder ze voelt het ze begint harder en wilder te zuigen. Ik kreun steeds ongecontroleerde ik hijg haar toe dat ik ga komen. Ze zet haar nagels in mijn billen haar mond strak over mijn lul en zuigt op volle kracht als mijn stralen zaad diep in haar keel spuiten. Ze zuigt door tot de laatste druppel. Maakt mijn broek weer dicht pakt haar sigaret en steekt hem weer aan.

We lopen na onze sigaret terug naar de bar, ik bestel voor ons nog een drankje. Marco staat ineens achter ons hij zoent haar vol op de mond en zegt ik ga alvast slapen. Is goed zegt ze heel blij en neemt een slok. Ik kijk hem nog na en vraag of die wat geproefd zou hebben, ze lacht naar me en knijpt in mijn kruis. Ik had het ook niet moeten doen zegt ze met een schuldgevoelige stem. Ik zeg niks tegen niemand heb te veel genoten. Het blijft stil, we drinken onze glazen leeg en gaan met de lift naar onze kamers toe. We staan voor mijn kamerdeur ik doe het pasje er in en de deur open. Ze staat stil ze kijkt me aan, ik trek haar aan haar arm de kamer in. Gooi de deur dicht duw haar met haar rug hard tegen de deur aan. En we beginnen wild te zoenen onze tongen voeren een hevige strijd met elkaar ik trek haar jurkje omhoog en kneed haar billen. Mijn vingers glijden tussen haar billen door en ik voel het al weer gloeien tussen haar benen. Weet je zeker dat je niet meer wilt vraag ik plagend...

Aaah eikel ik ben zo nat en geil neuk me gewoon ik geil al tijden op je, geef me alles wat je hebt.

Ik trek haar jurkje uit en gooi haar in haar felrode lingerie op bed, ik duik boven op haar onze tongen kroelen om elkaar heen ze gaat met haar lange kunstnagels over mijn rug heen, ik zoen haar in haar hals en sabbel zachtjes aan haar oorlel ze kreunt wat harder en duwt me dan ineens van haar af. Ze krast met haar nagels over mijn boven lijf heen en zoent me overal, ze trekt mijn broek uit en mijn boxer neemt ze ook niet de tijd voor. Ze kijkt verlekkerde naar mijn lul die keihard overeind staat, ze draait met haar tong rondjes om mijn eikel heen en kneed en streelt zachtjes mijn ballen, ze likt dan via mijn eikel over mijn stam naar mijn kale ballen ze zuigt op mijn ballen terwijl ze mijn lul begint af te trekken ze kijkt af en toe geil omhoog naar mij. Haar tong komt weer omhoog en draait om mijn eikel, heerlijk de slierten tussen mijn lul en haar tong om zo te zien, dan neemt ze hem in haar mond. Hmm ze voert meteen de druk op en gaat heerlijk wild met haar hoofd op en neer en blijft steeds wilder in mijn ballen kneden.

Ik trek haar omhoog ze heeft genoeg met mijn lul al gespeeld ik wil haar proeven. Ik trek haar string en bh uit en laat mij zoenend via haar tepels afglijden naar haar kutje. Ik lik in haar lies laat mijn tong lekker door haar lies glijden, ze gaat met haar handen door mijn haar heen. Ik trek haar string uit, en lik plagend over haar lipjes heen niet er al tussen maar plagend er over heen, ik zie dat ze al lekker open gaan staan en ze wordt steeds natter. Ze gaat met haar hand naar haar clitje, ik duw haar hand weg en trek haar lipjes uit elkaar en lik over haar clitje eerst heel rustig maar dan sneller ze geeft zich nu over, ik zuig hem mijn mond in en bijt er heel speels in. Hmmmmm je maakt me gek kreunt ze, ik lik omlaag plagend weer over haar lipjes heen. Terwijl ik haar clitje tussen mijn duim en wijsvinger rol. Mijn tong glijd nog lager ik lik over haar sterretje, dit kent ze blijkbaar niet hmmmmmm Mike heerlijk is dit ik ben in tijden niet zo geil geweest. Ik wil haar voelen komen in mijn gezicht ik speel met mijn tong weer met haar clitje en laat 2 vingers in haar glijden het heerlijke soppende geluid maakt me zo wild. Ze kreunt steeds harder ik pak mijn andere hand erbij en laat die vingers in haar kutje glijden, de vingers die er al in zaten zet ik nu tegen haar sterretje en duw er 2 ineens in. aaaaaaaaah ga door ik ga komen, ze duwt mijn hoofd strak tegen haar kutje aan en ik voel haar sappen in mijn gezicht stromen heerlijk.

Ik lik met mijn tong via haar navel omhoog, bij haar tepels laat ik mijn tong er rondjes om heen draaien ze zijn lekker hard en bijt er speels op. Ze pakt mijn hoofd en trek me omhoog ze begint me te zoenen passievol en met haar nagels streelt ze over mijn rug heen. 1 hand glijd tussen ons in ze probeert mijn lul te pakken, heb je haast vraag ik plagend. Hmmm Mike neuk me gewoon zo'n lekkere dikke lul je gaat me helemaal vullen ik heb zo'n zin in je. Ik laat haar mijn lul pakken ze duwt mijn eikel tussen haar natte lipjes. Zonder dat ze het verwacht stoot ik ineens heel hard en diep in haar. Aaaaaahhh EIKEL rustig ik moet eerst wennen, ik kijk haar aan en lach en zoen haar. Ik hou mijn lul stil in haar draai alleen mijn heupen we zoenen onze tongen worden helemaal dol gedraaid om elkaar heen. Dan begin ik rustig te stoten ze kreunt lichtjes ze kan het aan. Ik stoot er helemaal in, en laat hem er langzaam uitglijden tot aan mijn eikel en stoot dan in 1 keer weer helemaal in haar. Ik trek me uit haar en zeg haar op haar knieŽn te gaan zitten. Ik kom achter haar pak haar heupen beet en stoot weer in haar, hmmmm ja pak me maar lekker hard en diep met die dikke paal van je hijgt ze mij toe. Ik heb nu echt zin om haar kutje vol te gaan spuiten, 1 hand brengt ze naar haar clitje en wrijft er heel snel over. Ik spank haar billen aaah jaa dit is geil Mike doe maar pak me maar hard zo hard als jij wilt. Ze moedigt me maar aan ik stoot als een wilde diep in haar terwijl zij haar clitje verwend. Ik sla nog een keer hard op haar billen ze kreunt nu wild. Aaaaaaah ga door ga door met die paal ik kooom zoo doe het maar, ik duw in eens mijn duim in haar kontje. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaahhhhh ik voel haar samentrekken om mijn lul heen en ze komt trillend klaar ze valt plat op bed, ik ben nog niet klaar ik stoot nog door ze kreunt hijgt en gromt en dan hou ik het ook niet meer en spuit mijn zak leeg in haar natte kutje. We liggen op elkaar uit te hijgen, als we bij onze positieven zijn roken we samen nog een sigaret. Ze trekt haar kleding aan geeft me een zoen en zegt ik heb nu al zin in morgen we hebben nog een nacht hier.

Heb jij al enig idee wat er gaat gebeuren, of wil je zelf de hoofdrol spelen in een verhaal. Of heb je iets mee gemaakt en moet het in een verhaal komen, mail me dan... ik_michael@live.nl

??

Zoek naar meer verhalen van --Michael--...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 10668x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 8478x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7052x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7077x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16151x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 24163x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10462x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10568x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6426x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15574x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10202x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10226x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16641x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13847x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net