Opwindend.Net
Datum: 17-02-2017
Stemmen: 220x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 35970x
Lengte: Gemiddeld
Geil Moedertje Van School
Door Jimslipper - Zoek naar meer...

Ik vind het nooit erg om mijn zoon naar school te brengen zeker niet als het een beetje aangenaam weer is want er zijn voldoende moedertjes die er dan heerlijk bijlopen. Ikzelf ben 38 jaar oud en heb gewoon een goed figuur dus de moedertjes praten graag met mij. Je merkt meteen welke moedertjes er wat tekort komen thuis want die hangen aan je lippen wat je ook zegt!

Laatst wilde mijn zoon een vriendje mee naar huis nemen om te spelen en dat mocht de moeder van het jongetje maar aangezien ik geen twee kinderzitjes had bood ze aan hem even te brengen dan kon ze meteen zien waar het was, zodat ze hem later weer op kon halen. Eenmaal thuis stormde de jongens meteen naar binnen en renden ze regelrecht naar de spelcomputer. Nienke, zo heette de moeder van het jongetje stond bij de voordeur en zei wij willen ok graag een soortgelijk huis kopen maar twijfelen of het wel wat voor ons is. Je mag wel even binnen kijken hoor we zijn net klaar met verbouwen. Nou dat wil ik wel eens zien zei ze met een knipoog en ze liep voor mij uit naar binnen toe.

Tijdens dit loopje had ik een mooi zicht op de billen en benen van nienke die er bijzonder lekker uit zagen. Ze had een leuk zomerjurkje aan met een spijkerjasje en haar kont bewoog daardoor bij iedere stap heerlijk heen en weer. Ze had er ook nog flinke hakken onder aan waardoor het echt een leuk plaatje was om te zien.

Wow zei ze weer wat is dit gaaf zeg dit zou ik ook zo graag willen, lekker modern en fris allemaal. Ze zei dat haar man hopeloos oubollig was en dat hun huis weinig smaakvol was.

Ik zei dat me dat verbaasde omdat ze er zelf altijd erg verzorgd uit zag, ze begon te blozen en zei "meen je dat nou" wat leuk om te horen zeg.

Ja dat meen ik zeker zei ik, wij mannen moeten ook wat te zien hebben zo af en toe voegde ik er nog aan toe!

weer begon ze te blozen en ik zag dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelde.

Wil je misschien wat drinken vroeg ik om de stemming een beetje te doorbreken en dat wilde ze wel. Ze deed haar spijkerjasje uit en daar kwam een heerlijk strak zwart topje onderuit, het was immers best lekker weer buiten. Ik zag dat je een stevig cup c had die mooi in een push-up bh verstop zat

De jongens zaten verzonken in de spelcomputer dus ik vroeg haar of ze boven ook nog even wilde kijken want dat is bij deze huizen verbazend ruim. Nou dat wil ik wel eens zien dan zei ze en ze riep naar de jongens dat we even boven gingen kijken maar ze reageerden niet ze zaten volledig in het spel op de tv.

Ik ging haar voor op de trap en liet haar de kamers boven zien. Jemig dat is echt heel ruim zei ze, dat verwacht je niet als je buiten zo kijkt. Klopt zei ik dat komt door de bouw en de breedte van het huis.

Waar slapen jullie vroeg ze ineens uit het niets, op zolder zei ik loop maar even mee. Onze slaapkamer is echt fantastisch ingericht en heeft buiten de nodige spiegels aan het plafond ook een schitterend uitzicht aan de achterzijde de polder in. Haar mond viel open van verbazing dit is echt fantastisch riep hier zie ik mezelf wel wonen zei ze lachend. Ze liep naar het raam en bekeek het uitzicht. Wow zei ze weer en ze maakte een pirouette waarbij haar zomerjurkje net genoeg omhoog kwam om een glimp van haar ondergoed op te vangen. ik zag dat het roze was en in ieder geval een string was maar verder ging het te snel. Ik staarde alleen net te lang naar haar onderkant en daarom zei ze ineens is er iets. Ik stotterde en nu begon ik te blozen uhh nee niets zei ik maar ze lachte en zei ik wil nog wel een rondje draaien voor je hoor. Wat nu dacht ik maar voordat ik het wist zei ik nou doe maar. Zo gezegd zo gedaan nienke maakte nog een rond maar dit keer wat sneller waardoor ik nu goed kon zien wat ze onder haar jurkje had. Het was een mooie kanten string met aan de achterkant in het midden een hartje eruit gesneden.

Nou en zei nienke wat vond je ervan, en ik zei nou je mag er wezen hoor. Kun je het erop zei ze, verbaasd door haar vraag stamelde ik he wat? Ja zo praten jullie toch altijd als mannen onder elkaar of je het erop zou kunnen snap je. Ah zo zei ik nou uhh jal zei ik toch wat ongemakkelijk ik denk het wel.

Nu veranderde haar blik en kwam ze naar me toe gelopen met een geile blik in haar ogen en pakte ze door mijn broek mijn lid vast en kneep erin en zei nou ik voel hier iets wat het zeker weet.

Ik wist even niet wat ik moest zeggen of wat ik moest doen. Ik ben niet het type dat vreemdgaat sterker nog ik had alles prima voor elkaar, goed seksleven mooi gezin alles maar nu was er nienke.

Ik herpakte mezelf en greep zonder pardon onder haar jurkje en zei eens even kijken of jij het op mij ook kan. Ze sloot haar ogen en je zag dat er een siddering door haar heen ging. Ik voelde meteen dat ze drijfnat was want haar string was ook al volledig vochtig. Ik bewoog mijn middelvinger op haar klitje en ze kreunde zachtjes.

nou dat lijkt me duidelijk zei ik en ik trok haar sting aan de kant en stak direct 2 vingers in haar drijfnatte kut. Oh mijn god riep ze uit en ik legde meteen mijn hand op haar mond pas op de kinderen zei ik. Ze schrok er een beetje van maar ik stak de vinger weer terug in haar natte doos en toen ontspande ze weer en genoot ze.

Ik ben van nature nogal dominant en de sex met mijn vrouw was dan ook altijd vrij ruw iets wat mijn vrouw enorm opwond. Nu was ik echter zelf enorm opgewonden en doorboor was ik ook extra ruw. Ik ramde mijn vingers in en uit haar kutje en ze had moeite om te blijven staan. ohhhh jaaaaa pak me zei ze zachtjes doe met me wat je wil. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik pakje haar bij haar haren sleurde haar op de grond. Ik deed mij broek open en haalde mijn keiharde paal tevoorschijn. Mond open zei ik en dat deed ze gewillig. Likken zei ik en ze begon mijn lul vanaf onder als een lolly te likken. Man wat was dat lekker zeg. Handen op je rug beval ik en weer gehoorzaamde ze braaf. Ik pakte haar haren beed en trok haar iets naar achteren. Mond open beval ik haar weer en toen ze dat deed ramde ik meteen mijn lid diep in haar keel. Ze schrok hiervan en kokhalsde ook meteen maar veel tijd had ze niet want ik ramde hem er meteen weer in. Haar makeup liep uit van de tranen in haar ogen maar toen ik haar aan haar haren terugtrok lachte ze zei ik ben zo geil neuk me alsjeblief.

Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik trok met een soepele beweging haar jurkje over haar hoofd heen en nu zag ik voor het eerst haar tietjes in de mooie roze bh. Uit dat ondergoed zei ik en dat deed ze, hakken aanhouden zei ik erachter aan, die vind ik geil.

Ze zakte weer door har knieŽn en begon nu zelf met een rap tempo te pijpen, dat deed ze vaker dat kon niet anders want het was verrukkelijk.

Ik voelde dat ik het niet lang vol ging houden dus ik trok haar weer aan haar haren omhoog en tilde haar op zodat ik lekker aan haar tieten kon likken. Ze kreunde heerlijk en ondanks dat ze niet superslank was woog ze niet veel en kon ik haar makkelijk houden. Ik liet haar af en toe iets zakken waardoor mijn lid net haar lipjes raakte. Iedere keer als dit gebeurde voelde ik een rilling door har lijf heen gaan en ze begon zich steeds verde naar beneden te duwen waardoor ik besloot haar ineens op mijn lid te trekken. Ik stootte meteen diep in haar en ze klampte zich aan mij vast en begon zich nu wild op en neer te bewegen. al na een paar minuten voelde in haar hoogtepunt naderen en begon ik ook wild mee te stoten. wild trillend en met harde kreten kwam ze voor de eerste keer klaar en ik hield mijn hand weer op haar mond om te zorgen dat het geluid niet beneden aankwam.

ze liet zich uit mijn armen zakken en ik legde haar op het bed neer.

Nu had ik een mooi uitzicht op haar kutje waar buiten een klein streepje geen haar op stond. Ik zakte door mijn knieŽn en begon haar te beffen. Ze kreunde het uit en al snel kwam ze tot haar tweede hoogtepunt. Mijn lid stond nog vol overeind en ik draaide haar op haar buiken zei billen in de lucht. Ik pakte een kussen en legde dat onder haar buik. hierdoor lagen haar billen mooi naar boven en spreidde haar lipjes al iets uit elkaar. Ik was zo geil dat ik geen tijd nam en mij pik meteen diep in haar kutje pompte. tegelijkertijd duwde ik haar hoofd in het matras zodat de gilletjes meteen gedempt werden. Ik pompte er flink op los en toen ik merkte dat er voor haar weer een hoogtepunt aan zet te komen duwde ik haar hoofd weer in de matras en zelfs toen nog was er een luide gil te horen.

Ik voelde nu ook het hoogtepunt naderen dus ik trek mijn pik terug en trok haar aan haar haren weer op de grond en op haar knieŽn. Ze begreep wat de bedoeling was en begon meteen weer volle bak te pijpen. Toch ging het mij niet snel genoeg en drukte mijn hand op de achterkant van haar hoofd. na een paar stoten voelde ik mijn ballen borrelen en pompte ik dikke klodders sperma in haar mond. Ik voelde dat ze tegenstribbelde maar ik was te geil en duwde haar met mijn hand op mijn pik. Toen de laatste klodder mijn pik had verlaten liet ik haar los en hapte ze naar adem. Ik sloeg mijn pik een aantal malen tegen haar wang aan terwijl ze luid ademhaalde. Ze keek omhoog en keek me een beetje boos aan. ik trok haar aan haar haren weer omhoog en gaf haar een supergeile tongzoen die ze meteen beantwoorde. Ik duwde haar nu achterover op het bed en zei zo jij bent een geile slet zeg!

Een beetje ontdaan van wat er zojuist gebeurd was antwoord ze weer een beetje blozend ik doe dit anders nooit hoor en je gaat toch niks tegen mijn man zeggen. Als je beloofd dat dit niet de laatste keer is en jij niks tegen mijn vrouw zegt dan komt alles goed. Dat is akkoord zegt ze met een geile lach. We kleden ons aan en fatsoeneren ons in de badkamer. Als we benedenlopen vraag ik aan de jongens of ze wat drinken willen maar ze antwoorden pas als ik het nogmaals vraag. Ze hebben dus niks doorgehad en dat is maar goed ook!

Nienke vertrekt en ik geef haar een tik op haar billen als we in de gang staan, tot straks zegt ik en ze knipoogt geil naar me!

Zoek naar meer verhalen van Jimslipper...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (50)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Keuze Van De NatuurDoor: Fralino
Gelezen: 12700x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Buurman, Jong, Oud, Zaad, Vruchtbaar, Gedekt
16-05
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net