Opwindend.Net
Datum: 22-02-2017
Stemmen: 97x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 24405x
Lengte: Gemiddeld
Moeder Van School - 2
Door Bram - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Moeder Van School - 1

Na mijn ervaring met Elisa waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Ik was vast beraden om de volgende keer seks met haar te hebben. Ze had me heerlijk afgetrokken en ik mocht haar mond volspuiten, maar ik was benieuwd naar meer van haar. Helaas was ze erg terughoudend. Onzeker over haar lichaam met name maar ook het gevoel dat het niet verantwoord was wat ze deed. Ik snapte haar, maar moest nu genoegen nemen met mijn wekelijkse massage 'met happy end'.

Tijdens onze afspraken kletsten we steeds meer. Zij was er inmiddels van overtuigd geraakt dat zij het masseren nog in de vingers had en had steeds vaker mensen op de tafel voor een ontspanningsmassage. Voornamelijk vrouwen. 'Raken die ook opgewonden van je aanrakingen?', plaagde ik haar. Ze ging er maar niet op in. 'Maar serieus', probeerde ik nog 'ik kan me niet voorstellen dat het ze niks doet. Iedereen wordt hier wel stiekem een beetje opgewonden van lijkt me.' 'Misschien heb je gelijk. Maar dat ik ga ik echt niet zomaar uitproberen. Daar heb ik het lef niet voor'.

Ik vertelde Elisa over mijn geheime masturbeermomentje vlak voordat de school uitging. Eerst vond ze het maar vreemd, maar wende snel aan het idee. Ook zij plaagde mij door naast mijn auto te komen staan en dan even te knipogen. Dan schrok ik me een ongeluk.

'En met welke moeder zou je je fantasie het liefste zien uitkomen?', vroeg ze op een keer. 'Oeh, lastig', zei ik. 'Maar ik denk dan toch met Marijke'. 'Logische keus. Zij komt hier ook wel eens. Mooie vrouw is het inderdaad'. Het idee dat Marijke hier ook bijna naakt op de tafel lag zorgde er deze keer voor dat ik alleen aan haar tengere lijf kon denken, terwijl ik door de stevige Elisa naar een hoogtepunt werd geholpen. De rest van de week bleef mijn fantasie levendig. Misschien...

De week erna daagde ik Elisa uit. 'Je weet dat ik graag meer met je zou willen, maar ik begrijp je bedenkingen. Maar als ik je nou het volgende voorstel doe: als ik jou kan aantonen dat ook vrouwen opgewonden kunnen worden door jou op deze massagetafel, mag ik met jou het bed delen'. Ze leek niet meteen enthousiast, maar blijkbaar wilde ze ook wel graag weten hoever ze vrouwen kon krijgen. 'Ok, deal', zei ze nadat ik haar mijn plan, dat over 2 dagen tot uitvoer moest komen, uit de doeken had gedaan.

Marijke kwam binnen en begroette Elisa zoals ze dat altijd deed. En ook zoals gebruikelijk liep ze achter Elisa aan naar boven. Ze had een strakke spijkerbroek aan en een wit shirtje en daarover een lang vest. Haar lange haar had ze los tot op haar billen. Eigenlijk kon je haar zo uittekenen. Elisa liet Marijke even alleen zodat ze zich rustig van haar kleren kon ontdoen. Vanachter het kamerscherm vandaan zag ik dat Marijke zich nietsvermoedend uitkleedde. Ze droeg een witte bh. Ik was er benieuwd naar de voorkant, maar ze bleef nog even van me afgedraaid staan. Ze trok ze ook haar broek uit. Vanuit mijn positie had ik zo heerlijk zicht op haar billen die niet verborgen bleven in haar witte string. Zo zonder kleren was pas goed te zien dat ze eigenlijk nog tengerder is dan ze normaal al lijkt. Maar wat een heerlijk lichaam. Uiteraard waren haar borsten ook niet zo heel groot, maar toch zeker een heerlijke B-cup leek me toen ze zich omdraaide. Ik moest me inhouden om me nu niet al te gaan aftrekken.

Toen Marijke op de tafel was gaan liggen kwam Elisa binnen. Tot mijn stomme verbazing zag ik dat ze aan de bovenkant alleen nog haar shirt aanhad. Haar Bh had ze maar achterwege gelaten! Haar grote borsten waren nu goed zichtbaar en ik zag aan haar tepels dat ze er blijkbaar veel zin in had.

Ze begon,zoals ze dat bij mij ook doet met de rug. 'Ik maak even je Bh-tje los hoor'. 'Ik doe hem wel gelijk helemaal uit, dan zit er niks in de weg', zei Marijke en voegde daad bij het woord. Zo ving ik een snelle glimp op van haar heerlijke boezem.

Na ongeveer 5 minuten was Elisa aangekomen bij de bovenbenen van Marijke. Ik moet zeggen, Elisa deed ook echt haar best. Ze wreef met haar handen goed aan de binnenkant van de benen van Marijke. Ik kon niet goed zien of Marijke nou zelf haar benen steeds een beetje wijder deed of dat Elisa dit forceerde. Wel was duidelijk te zien dan Marijke heerlijk ontspannen lag met haar ogen dicht. Ik besloot de gok te wagen en kwam dichterbij terwijl Elisa door bleef gaan. Zo zag ik nu duidelijk dat haar vingers echt hoog kwamen.

'Oh, sorry', zei Elisa toen ze heel ligt maar voor mij duidelijk zichtbaar het slipje van Marijke aanraakte. Elisa kreeg meteen een kleur, dus ik zag dat ze haar 'sorry' ook echt meende. 'Hmmm, niet erg', mompelde Marijke. Nu zag ik duidelijk dat ze het zelf was die haar benen steeds een beetje uit elkaar deed bij wijze van uitnodiging. Ik legde mijn hand op die van Elisa en bracht haar hand terug tussen de benen van Marijke. Ik duwde zacht maar overtuigend haar vingers op de plek waar Marijkes poesje zou moeten zitten. Op het moment dat ze de vingers tegen haar kutje voelde ademde Marijke diep in, kwam ze iets overeind en liet zich toen weer heerlijk zakken. Voor Elisa was het nu duidelijk: deze vrouw op haar massagetafel lag hier geil te worden door haar aanrakingen! Ze besloot er nu helemaal voor te gaan. Met haar ene hand deed ze het beetje stof van de string opzij en met haar andere hand wreef ze met haar wijsvinger over de schaamlippen. Dit sopte zo erg dat Marijke moeilijk van alleen de laatste minuut geil was geworden. Ik gaf Marijke de dildo aan zoals we hadden afgesproken. Daarmee streelde ze eerst langs de benen en toen over het poesje van Marijke. 'Hmmm, ja een lul erin', zuchtte Marijke en deed haar benen nog wat wijder. 'Of heb je liever een echte?', vroeg Elisa brutaal. 'Tuurlijk, maar hoe wil...', begon Marijke terwijl ze zich omdraaide. Ze stopte haar zin toen ze mij zag staan, ging zitten en leek ineens verlegen te zijn. Ze sloeg haar arm voor haar borsten. 'Maar wat doe jij hier?!?!'. Elisa liet zich niet van de wijs brengen en masseerde door. Ik ontdeed me van mijn boxer en blufte: 'Graag of niet...'. Langzaam liep ik naar haar toe. Mijn stijve penis raakte haar been. Ze keek me diep aan met haar felle blauwe ogen. 'Graag in dat geval...' en ze pakte vol overtuiging mijn lul vast. Elisa begon inmiddels het stringetje helemaal uit te trekken. 'Ik wil op bed geneukt worden' zei Marijke hijgend voordat ze me op mijn mond zoende. Ik tilde haar van de tafel, ze sloeg haar benen om mijn middel. Al zoenend liep ik naar de slaapkamer. Ondertussen had mijn knots al gevoeld hoe nat de gleuf was waar hij weldra in zou glijden. Marijke lag gewillig op haar rug met haar benen omhoog wachtend totdat zij diep genomen zou worden. Die uitnodiging sloeg ik niet af en penetreerde vol haar tengere lijfje. Helaas kwam ik snel klaar. Nadat ik Marijke helemaal had volgespoten en mijn nog steeds wel redelijk gezwollen penis zachtjes uit haar trok bedacht ik me pas weer dat Elisa ook nog ergens moest zijn. Ze was niet ver bleek. Ze stortte zich met volle overtuiging tussen de benen van Marijke en begon haar gulzig naar een hoogtepunt te likken.

Voldaan dacht ik aan mijn dubbele winst: én mijn fantasie met Marijke was werkelijkheid geworden én ik wist wat me de volgende afspraak met Elisa te wachten staat.

Zoek naar meer verhalen van Bram...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 7441x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 25232x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 12674x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 4688x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 14744x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13915x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9421x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13048x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 29260x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10330x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12291x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8401x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
:: Onvruchtbaar 2018 - 1Door: Esther-L
Gelezen: 17573x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
8.6
:: Pic Of PikDoor: Buitenman
Gelezen: 10602x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen Likken, Squirten,
29-06
8.6
:: Golden Tulip Gate - 9Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13654x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 588