Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 7x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 4147x
Lengte: Gemiddeld
Taking Risks
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

Soms ontmoet je iemand waarbij er direct een vonk overspringt. Dat had ik ook toen ik jou ontmoette voor de eerste keer, maar omdat ik daar slechts was voor een kort zakelijk bezoek had ik niet het idee dat ik er iets mee zou kunnen. Nadat mijn bespreking was afgerond, verliet ik het pand en stiekem keek ik rond of ik jou toevallig nog even zou zien. Zo heel makkelijk heb je die vonk niet, in mijn beleving. Tot mijn grote spijt zag ik je nergens en enigszins teleurgesteld liep ik naar mijn auto. Zo in beslag genomen door mijn eigen gedachten zag ik het briefje pas toen ik al in de auto zat.

Verwonderd stap ik uit en vis het papiertje onder mijn ruitenwissers vandaan. Er stond alleen een naam, de jouwe hoopte ik, op. Ik vis mijn telefoon op uit mijn tas en tik je naam in op facebook, gelijk een hit en ik open op messenger een gesprek. Hoi, tik ik. Hallo, stuur je terug en dan zie ik aan de foto dat jij het inderdaad bent. Dan tik ik in, ik rijd nu weg, maar ik neem straks weer contact met je op, goed? Je stuurt terug dat het goed is en dat ‘playing safe’ een goed idee is.

De rest van mijn werkdag spook je door mijn hoofd. Heerlijk dat je het lef had om je naam achter te laten en dat jij dus ook die vonk hebt gevoeld. Ik kom thuis, zet een schotel in de oven en kan me dan niet langer bedwingen. Ik moet je een berichtje sturen, ik krijg direct antwoord van je en we hebben even een uitdagend, maar tegelijk nog heel onschuldig gesprek. Elke opmerking komt dubbelzinnig over, maar als je van niets zou weten dan lijkt het een vrij normaal gesprek. Lekker om met iemand op dezelfde golflengte te zitten met zoiets, denk ik. Tot mijn spijt heb ik die avond afspraken staan en moet ik dus al snel weer gedag zeggen tegen je.

Ik slaap die nacht onrustig en begin dan ook totaal niet uitgerust aan mijn ochtendritueel. Ik neem mezelf voor om jou nu het initiatief te laten nemen voor contact. Nog halfslapend stap ik onder de douche vandaan, ik hoor iets, maar wat. Mijn benevelde brein lijkt nog niet aan te staan. Ik pak mijn telefoon om naar de tijd te kijken en zie dan dat jij me belt. Verdwaasd neem ik op en wens je een goedemorgen. We praten wat over koetjes en kalfjes, maar dan moet ik toch weten hoe je aan mijn nummer komt. Je schiet in de lach en zegt dan dat ie op mijn facebook staat. Hier moet ik ook om lachen en na nog even kort gesproken te hebben, hangen we op.
Een stuk vrolijker dan ik mijn bed uitkwam kleed ik me aan, ontbijt en spring in de auto voor een nieuwe werkdag. Rond de lunch krijg ik een berichtje van je, je wil graag wat afspreken voor koffie, maar er zijn ook dingen die gezegd moeten worden geef je aan. We spreken af rond 4 uur in Utrecht. Daarna lijkt de dag te kruipen, voor mijn gevoel wordt het nooit 4 uur. Ik voel me puberaal en moet eigenlijk vreselijk om mezelf lachen.

Eindelijk zitten we dan naast elkaar in een koffietentje en hoewel het heel vertrouwd voelt om zo naast je te
zitten is het ook onwennig, want eigenlijk weet ik niks meer van je dan je naam en waar je werkt. Ja wat losse informatie die ik op je facebook heb gelezen. Nadat we allebei besteld hebben, kijk ik eens goed naar je en weer voel ik iets kriebelen. Ik neem een slok van mijn koffie en laat dan mijn hand op tafel liggen, jij legt jouw hand erover heen en zegt dat je niet weet wat er nu tussen ons gebeurd qua gevoel, maar dat je wel moet bekennen dat je op dit moment wel een relatie hebt. Dit had ik al wel gezien op je facebook, maar toch overvalt het me even.

“Oh,” weet ik uit te brengen en sla mijn ogen neer. Je geeft een kneepje in mijn hand en ik kijk naar je op. Luister, zeg je, dat jij gister voor mijn neus stond heeft me aan het denken gezet. Mijn relatie is al langere tijd aardig uitgeblust. Natuurlijk zijn er gevoelens voor haar, maar jij kwam aardig binnen zeg maar. Even weet ik niet wat ik moet zeggen, maar stel dan de in mijn ogen belangrijkste vragen “Maakt ze jou gelukkig? En wil je met haar verder?” Dan ben jij even stil, ik zie de radertjes draaien als je het voor jezelf op een rijtje probeert te krijgen. Tja, zeg je dan. Maakt ze me gelukkig, ik ben niet direct ongelukkig met haar, maar ik mis wel een boel dingen. En of ik met haar verder wil weet ik al helemaal niet. Daar twijfelde ik al een tijdje over, maar nu jij zo op mijn pad bent gekomen…

Ik zie dat je het er moeilijk mee hebt en nu geef ik een kneepje in jouw hand. “Wat verwacht of wil je van mij” vraag ik je dan. Je kijkt me diep in mijn ogen en ik voel hoe we naar elkaar toe worden getrokken. “Mag ik?” vraag je. Ik knik en je kust me. Eerst teder en zacht, maar dan iets dwingender. Ik open mijn mond en jouw tong glipt naar binnen. Mijn hand vindt zich een weg naar jouw nek en ik kriebel je zacht. Jouw tong is speels, uitdagend en plagerig. Voorzichtig laten we elkaar los, om meteen elkaars hand weer vast te pakken.

Ik kijk naar onze verstrengelde handen en weet even niet zo goed wat ik nu moet zeggen. “Dit maakt het denk ik niet makkelijker voor je,” zeg ik dan. “Of juist wel,” zeg jij. Met je duim streel je mijn hand en ik blijf er als gehypnotiseerd naar kijken. “Zeg het maar,” zeg je. “Tja, weet je, ik weet niet zo goed wat ik hier nu mee wil of moet.” Antwoord ik. “In welk opzicht?” vraag je. “Nou ja het feit dat jij een vriendin hebt en euhmmmm het gevoel wat ik nu voor je heb. Om dan nog maar even niks te zeggen over het gevoel wat die zoen bij me losmaakt.” “Kijk me eens aan,” zeg je en zodra ik naar je kijk vervolg je, “je moet niks, wat je wilt daar kan alleen jij een beslissing in nemen, maar ik weet wel dat ik oprecht interesse in je heb. Je prikkelt me, ik wil je beter leren kennen en ik vind je een mooie vrouw.”

Gevleid kijk ik je aan en dan stel je voor om hier weg te gaan, een stukje lopen of met de auto rijden zeg je. “Prima idee,” zeg ik en je rekent af. Je loopt voor me uit naar de deur en houdt hem voor me open. Ik loop je voorbij naar buiten en steek mijn hand naar je uit. Je pakt hem vast en hand in hand lopen we naar mijn auto. Ik leun tegen het portier en je komt dichterbij me staan, slaat je armen om me heen en geeft me een kus op mijn haar. Je legt je hand om mijn kin en kust me dan weer op mijn mond. Zo teder als die kus net binnen was, zo vurig is deze. Je zet me in vuur en vlam. En ook bij jou stijgt de temperatuur. Je drukt je stevig tegen me aan en mijn handen strelen je rug en nek.

“Kom” zeg je dan en doet de deur van mijn auto voor me open. Ik geef je de sleutels en loop naar de andere kant. “Oh” zeg je en grijnst. Je rijdt ons naar een stil plekje en even blijven we daar stil zitten in de auto. Shit denk ik bij mezelf, ik vind hem echt leuk. Wat moet ik nu? “Niet piekeren mooi meisje” zeg je dan lief. En ik besluit om in dit bootje te stappen en maar af te wachten waar het schip strandt. Ik buig me naar je toe en kus je hongerig. Mijn handen glippen onder je shirt en genietend voel ik aan je blote huid.

Stukje bij beetje laat ik mijn hand zakken tot ik je stijve kan voelen door je broek heen. Je kust me nog vuriger en je handen spelen met mijn borst. Ik kreun in je mond en knoop je broek los. Even kijken we elkaar aan, beiden met een vragende blik en beantwoorden onze eigen vraag met de volgende zoen. Je kust mijn nek en bijt speels in mijn oorlel. Ik beantwoord jouw geplaag door mijn hand in je broek te laten verdwijnen en je stijve stevig vast te pakken. Je leunt met je hoofd tegen de hoofdsteun en ik buig me voorover en neem hem in mijn mond.

Ik lik, zuig, plaag en je kreunt hard. Ik kus het topje van je eikel voor ik hem helemaal in mijn mond laat glijden. Met 1 hand masseer ik je ballen en met mijn andere hand zoek ik de jouwe. Zodra ik die gevonden heb, knijp je er hard in. “Oh schatje” kreun je en ik geniet van jouw genot dat ik jou zo kan schenken. Heel even laat ik hem uit mijn mond glijden om je toe te fluisteren dat je best in mijn mond mag klaarkomen. Gauw geef ik je nog een plagerige kus om je daarna vol overgave te pijpen. Ik voel je verstrakken als je orgasme dichterbij komt en je knijpt nog harder in mijn hand. “Ohhhh,” hoor ik je kreunen op het moment dat je jouw warme zaad in mijn mond uitstort.

“Jezus” zeg je na een tijdje. “Schatje klinkt leuker hoor,” zeg ik en we lachen allebei. “Dit heb ik al heel lang niet gevoeld voor iemand,” zeg je dan. “Je maakt echt wat in me los“ “Jij ook bij mij en dat playing safe is volgens mij niet meer helemaal van toepassing,” antwoord ik. Nadat we nog even hebben geknuffeld en gewoon hebben genoten van het samen zijn start je de auto en rijdt terug naar het koffietentje. Daar aangekomen nemen we afscheid met een heerlijke zoen en een lieve knuffel, tot gauw beloof je me en dan rijden we beiden naar ons eigen huis.

To be continued………..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 10727x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 8539x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7066x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7088x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16164x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 24195x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10464x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10570x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6427x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15575x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10202x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10227x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16644x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13847x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net