Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 8306x
Lengte: Lang
De Zakenreis - 3
Door Meomine - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zakenreis - 2

Na mijn avontuur in de modewereld heeft het verhaal zakenreis voor mij een andere betekenis gekregen. Mijn relatie met Ad is nu veel meer open en intenser geworden.
We zijn vrijer in de relatie en vertellen elkaar al onze 'uitstapjes'.
Ik ben intussen in Dienst van Henk en heb daar een mooie baan aan. Nieuwe dingen ontdekken en uitproberen bevalt mij uitstekend.
Het is maandag, het begin van een nieuwe week en als ik in mijn mail kijk zie ik een mail van Henk.
"Anita, ik ga een nieuwe bron aanboren en wel in Zuid Africa. Er zijn al enkele contacten en ik zou het fijn vinden als jij deze contacten met onze producten warm maakt voor meer.
Ik had zo gedacht dat je samen met Kenneth die zelf afkomstig is uit Z Africa deze reis maakt. Kun jij daar volgende week tijd voor vrij kunnen maken? Laat het snel even weten."

"Deze mail overvalt mij en ik zal met Ad overleggen. Heb je meer gegevens zoals: voor hoelang? Wie gaan er allemaal mee? Hoe reizen we dan? Etc."
Dan gaat mijn telefoon en Henk legt mij uit hoe het reisplan eruit ziet. Wat ik kan verwachten en hoe we reizen.
Ik vertel hem dat hij morgen antwoord krijgt.
Na overleg met Ad besluit ik om de reis te maken en bevestig dit aan Henk.

Dan is het de dag van vertrek. We reizen met een privť jet en zijn met vier. Kenneth en ik, verder Mia en Karel.
Mia is een vlotte meid van 25, een goed gevormde dame en met haar D cup een geliefd kijkobject voor de mannen. Ze altijd redelijk sexy gekleed en heeft een goede babbel. Karel is een degelijke boekhouder hij gaat mee voor de administratieve beslommeringen.
Kenneth is een vertrouweling van Henk en hij is er voor onze beveiliging. We zullen heel nauw samenwerken. Kenneth is twee meter groot met een goed afgetraind lichaam. De afspraak is dat hij altijd bij ons in de buurt zal zijn. We zien dus wel hoe en wat er gaat gebeuren.
Tijdens de vlucht controleert Karel onze reserveringen in een hotel en onze afspraken. Hij regelt alles van ons eten tot ons slapen, waar en alles wat erbij hoort.
Als we in het hotel aankomen zijn onze kamers klaar. We hebben een aantal kamers naast elkaar. Karel heeft een computer, internet en alle mogelijke communicatie middelen tot zijn beschikking. Mijn kamer is naast die van Kenneth en omdat hij onze lijfwacht is die met een dubbele binnendeur met elkaar verbonden. We spreken af dat die niet afsluiten zodat we alle mogelijkheden hebben om bij elkaar te komen. Aan de andere kant van Kenneth zijn kamer is de kamer van Mia. Ook daar een tussendeur die open blijft.
De eerste dagen verlopen heel rustig en we hebben enkele afspraken met verschillende afnemers.
De eerste orders zijn al binnen en Henk reageert heel positief via de mail.

Mia, Kenneth en ik rijden in een taxi door de straten van Kaapstad en moeten voor een stoplicht stoppen. Aan beide kanten stopt een vrachtwagen. Niets aan de hand zou je zeggen. Dan gaat er bij de ene vrachtwagen de zijkant open en bij de andere komt een soort heftruck te voorschijn. Voor we het weten wordt de taxi opgetild en zijwaarts in de ander vrachtwagen geschoven. De chauffeur wordt uit de auto gehaald en wij worden gesommeerd om te blijven zitten. Kenneth wil reageren maar dan krijgt hij een pistool onder zijn neus en hij zakt terug in de stoel.
De vrachtwagen sluit en rijd weg. Dit alles speelt zich af in enkele minuten en wij zitten in een afgesloten vrachtwagen opgesloten. Na ongeveer een uur stopt de vrachtwagen en er stapt een man in onze taxi. Hij start de auto en rijd de truck uit. We zijn ergens buiten Kaapstad op een open plek. De auto rijd een stukje en stopt voor een gebouw.
Wij vragen ons af of dit bij de afspraak bij onze klant hoort. De chauffeur stapt uit en wij stappen uit. Het is heel warm en bij bijna 40 graden breekt het zweet je uit als je uit een airco auto komt. De poort gaat open en drie gemaskerde mannen komen naar buiten met geweren. Ze richten op ons.
"Meekomen"
We lopen voor hen uit naar binnen. We komen in een grote ruimte we worden in het midden gezet alle drie een meter uit elkaar.
"Strippen, we willen weten of jullie geen zendertje bij hebben."
We doen niets.
"Strippen" klinkt het nu nog gebiedender.
We kijken elkaar aan en Kenneth reageert als eerst en probeert een van de mannen te pakken. Langs achter krijgt hij ineens een klap op zijn hoofd en hij gaat tegen de grond.
"Dit is de laatste keer... strippen"
We beginnen ons uit te kleden en kijken rond. Buiten de drie in de ruimte die wij gezien hebben staan nog vijf mannen iets verder naar achter. Een van hen heeft Kenneth te grazen genomen.
Even later staan wij naakt voor acht kerels die hun ogen uitkijken op onze lichamen.
Kenneth komt bij en vanaf de grond kijkt hij omhoog naar twee naakte vrouwen.
Hij wordt op een stoel gezet en vastgebonden. De mannen komen dichterbij en sluiten ons in.
We worden vastgepakt en meegenomen naar de zijkant van de ruimte en hier worden we vastgebonden aan een groot houten kruis. Met gespreide armen en benen vast is geen pretje met acht kerels die toekijken. Het kruis wordt plat op een draaischijf gelegd. Dan wordt er aan het kruis gedraaid en wij draaien in het rond. De schijf draait langzaam uit en het voelt als een draaimolen maar dan plat op je rug. De mannen lachen hard om onze reacties want alles aan onze lijven schud.
Dan begint het wiel weer te draaien. Als het wiel weer stil staat laat ik mijn hoofd rusten maar er is geen steun. Mijn hoofd zakt achterover tussen de balken van het kruis.
Een man stapt naar voor en ploft in een keer zijn pik achter in mijn keel en begint te stoten. Als er gepiep klinkt trekt hij terug en stapt achteruit. Het wiel draait weer. Als het wiel weer stopt gebeurd hetzelfde. Weer een stijve pik in mijn mond. Maar deze keer voel ik er ook een in mijn kutje. Ze pompen als gekken en dan dat gepiep weer. Om de dertig seconden gaat het wiel weer draaien.
Draaien en neuken. Draaien en neuken. Het gaat zo maar door. Als het piepen onderbroken wordt en niet terug komt denk ik dat het afgelopen is maar dan gaan de mannen door totdat ze hun zaad verliezen. Als de eerste bij mij binnen spuit klinkt er een gejuich.
In gebrekkig Engels hoor ik hem zeggen dat hij heeft gewonnen en mij mag behouden. Op de achtergrond horen we Kenneth hijgen want er staat een soort melkmachine op zijn pik en hij wordt leeg gemolken.
Mia is ook toegewezen aan een persoon en we worden los gemaakt. We krijgen allebei een halsband om en gaan door een deur. Hier komen we in een ruimte met allemaal kooien. In elke kooi zit een grote zwarte neger en als ik zeg groot dan bedoel ik boven de twee meter. Ik denk dat ze nog ruim een kop boven Kenneth uitsteken.
De mannen zijn allemaal naakt en lopen met een hele grote penis koker voor. Het zijn Afrikaanse mannen en als we langs de kooien langslopen zien we ze naar het hek lopen en hun peniskoker door de tralies steken.
"De eerste zoek jij uit en dan zeg ik welke je moet gebruiken. Als je niet luistert stop ik je bij een van de mannen in de kooi en dan weet ik niet wat er gebeurd. Begrepen"
Helemaal nog suf van de draaimolen en het sperma wat nog tussen mijn benen zit knik ik.
Ik wijs een willekeurige man aan.
Er komen twee mannen met een grote plaat die wordt voor de kooi geplaatst. Er zit een gat in. De man krijgt drinken en dan komt zijn pik door het gat. De koker zit er omheen.
"Haal die koker eraf"
Ik doe wat mij opgedragen word. Ik pak de koker vast en trek eraan. Hij gaat niet los. Wat ik niet zie is dat de koker met een bandje vastzit. Ik trek eraan en de koker komt overeind. De pik wordt stijf en ik schrik van de grootte. Als de pik omhoog komt zie ik het bandje. Ik maak het bandje los en de koker schuift over de pik. De pik is zo groot als een paardenlul.
Ik pak de pik vast om te bekijken en de grote kloppende pik steigert. Ik kan met twee handen die kop van de pik niet omklemmen en ik weet niet goed wat er mee te doen.
Dan zie ik twee voetsteunen aan de plank. Ik ga op de steunen staan en de pik komt tussen mijn benen door en wordt aan de andere kant zie ik over de plank de man die tegen de plank staat. Ik laat mij zakken en schuif mijn natte kutje over de stijve pik heen en weer. Als een warm kussen tussen mijn benen word mijn klitje opgewarmd. De pik staat zo stijf dat ik veel tegendruk krijg als ik druk.
"Zou hij sterk genoeg zijn als ik ga zitten." Vraag ik mij af.
Ik pak de bovenkant van de plank vast en laat mij zakken. Dan haal ik mijn benen uit de voetsteunen en ik zit op de pik. De warme kloppende pik voelt als een warme elektrische deken die op 6 staat. Ik begin te schuiven en de stijve pik kan mij dragen. Ik begin te rijden en mijn klitje wordt flink gemasseerd. Dan word ik gesommeerd om een drankje te drinken.
Al rijdend drink ik dat op en na enkele minuten begin ik helemaal te gloeien. Ik krijg het warm, mijn tepels staan stijf en mijn kutje staat in brand. Ik word helemaal rozig warm.
Ik rij als een bezetenen en ik kom maar niet klaar. Het zweet breekt mij uit en dan schuift de pik onder mij weg en ik. Moet mij vasthouden om niet te vallen.
Ik sta te tollen op de grond en de man neemt mij mee.
Ook Mia staat te tollen op haar benen en wordt ook aan een halsbanden meegenomen..
"Succes, jullie kruipen nu hier doorheen en kijk maar wat er gebeurd."
Hij maakt de halsbanden los en we moeten door een koker kruipen. Als we eenmaal in de koker zijn spuit er een heel gladde vloeistof en we worden helemaal besprenkeld met vloeistof. Aan het einde van de koker gaan we staan. We krijgen een masker aangereikt en een duw. We vallen door een deur en staan in een ronde ruimte. Als we rondkijken zien we in het midden een groot verend bed staan en aan de kant staan twaalf stoelen.
Op elke stoel zit een naakte man met een band rond zijn buik. Bij het zien van ons beginnen ze met hun pik te spelen. We kijken verder en zien een tribune die helemaal vol zit met mannen en vrouwen die heel chic aangekleed zijn.
Dan gaat er een deur open en een van die grote mannen komt binnen. Gejuich klinkt en hij kijkt verbaast rond. Dan ziet hij ons en komt op ons af. We lopen weg en als hij ons pakt zegt de olie ervoor dat we steeds weer kunnen ontsnappen. We rennen de ruimte rond langs de mannen met hun stijve pikken die op de stoelen zitten.
"Kom hier op mijn pik zitten" hoor ik een man zeggen.
"als je op een van de pikken zit en hij zit in je kutje dan doet die reus niets."
Zij kennen de regels en ik schuif mijn natte kutje over een pik en zit. Alleen als ik beweeg doet de reus niets. Al rijdend zie ik dat hij achter Mia aanzit.
"Mia, rij een pik af dan doet hij niets" gil ik haar toe.
Ze zoekt er een uit en de reus staat stil. Als we even stil zitten op de pik komt de reus naar ons toe dus we rijden verder. Dan voel ik het eerste zaad binnen komen en ben ik aardig geil geworden. Dan zie ik dat ook Kenneth een van de mannen is.
De lul floept uit mijn kutje en de reus ziet dat. Een straaltje sperma loopt eruit en hij komt op mij af. Hij grijpt mij vast maar weer door de olie kan ik wegkomen en ren door de ruimte. Het publiek op de tribune is uitbundig de reus aan het aanmoedigen. Dan gaat de deur weer open en komt er een tweede binnen. Ik nestel mij op de tweede pik en elke keer als de reus eraan komt begin ik te rijden. De reus loopt briesend door de ruimte en op de tribune zijn er enkele dames die de reus ophitsen door hun rokken op te tillen.
De reus probeert op de tribune te komen maar die is te hoog. Dus hij is aangewezen op ons. De pik in mij klopt hevig. Ik zit even stil en het wordt weer rustig. De reus grijpt mijn arm en ik glij er weer vanaf en begin weer te wippen. Ook Mia zie ik aan de andere kant weer een lul bewerken. Maar aan dat gewip komt een eind en een tweede lading spoelt in mijn kutje.
Dit gaat door totdat alle mannen met een slappe pik aan de kant zitten en de reuzen achter ons aankomen. Het sperma loopt langs onze benen en de olie spoelt daar wat weg. Als ik weg loop van de ene loop ik tegen de andere reus aan. Die sluit mij in zijn grote armen en die sluiten om mijn middel. Ik ben gevangen. De andere reus komt naderbij en en drukt zich tegen mij aan. GedrieŽn lopen we naar het grote bed en de reus pakt mij bij mijn armen. Aan mijn polsen tilt hij mij op en ik glij niet weg omdat de greep heel sterk is. Hij zwiert mij door de lucht en ik val op mijn buik op het bed. De andere reus springt ook op het bed en laat zich op mij vallen. Zijn pik ligt tussen mijn benen en ik glij langzaam naar boven door de olie. De andere reus staat aan mijn hoofdeinde en drukt mij aan mijn schouders terug. Ik voel de pik tussen mijn knieŽn en die schuift nu langzaam omhoog tussen mijn benen. De olie maakt die pik helemaal glad en ik voel hem tegen mijn schaamlippen.
Het publiek is uitzinnig en als de pik langzaam mijn schaamlippen opent.
"AAAAAAAUUUUUUUWWWWWWW?" Gil ik. De pik schuift heel langzaam naar binnen geholpen door de druk op mijn schouders.
"NNNNNNEEEEEEEE HHHIIIJJJJ IISS TTTEEE GGGRRROOOTTTTTTT?" Gil ik.
En dan knapt er iets in mij. Ik weet niet wat maar de pik schuift ineens door naar binnen.
Ik voel heel diep in mij een grote bobbel en dan word ik helemaal duizelig en weet niets meer.
Als ik weer bij kom lig ik naast Mia op een bank. We zijn gewassen en als we naar beneden kijken zien we dat onze kutjes kaal zijn en dat er hechtingen in zitten.

"Zo doen wij het hier, wij hebben geen speeltjes van jullie nodig, wij hebben onze eigen speeltjes."

Als we weer bijgekomen zijn en onze kleren aan hebben worden we terug gebracht naar het hotel. Daar is Karel helemaal enthousiast.
"Wat hebben jullie gedaan, we hebben nog nooit zo een grote order binnen gehad."
Wij lopen moeilijk naar het bed en vallen erop.
We hebben geslapen tot de andere dag en heel langzaam na enkele dagen is de pijn helemaal weg en komt het gevoel weer terug.
We reizen de andere week weer naar huis en in die week doen we wat cultuur op. We bezoeken enkele steden en musea.
Thuis aangekomen is Henk helemaal lyrisch over onze reis.
Wij zijn wat minder enthousiast.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 7430x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 25230x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 12669x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 4684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 14741x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13914x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9421x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13047x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 29258x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10330x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12290x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8401x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
:: Onvruchtbaar 2018 - 1Door: Esther-L
Gelezen: 17572x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
8.6
:: Pic Of PikDoor: Buitenman
Gelezen: 10601x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen Likken, Squirten,
29-06
8.6
:: Golden Tulip Gate - 9Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13654x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 642