Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 64x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 20650x
Lengte: Lang
Het Feestje
Door MarkV - Mijn Profiel Pagina

Vanavond een feestje in mooi hotel in de duinen bij Bloemendaal. Een collega viert daar zijn 25-jarig huwelijk en die wilde, of eigenlijk zijn vrouw het groots, uitbundig en vooral chique vieren. Kortom de mannen moeten in smoking en de dames in chique avondjurken. Er is voor elk koppel een kamer geboekt, zodat ze de andere dag ook nog met zijn allen kunnen ontbijten.

Vrouwlief heeft weken lopen zoeken naar de goede jurk, wat hebben mannen het dan toch makkelijk met het huren van een smoking, maar nu belt op het laatste moment de oppas af. Helemaal niet gaan is geen optie, dus besluiten we maar dat ik alleen ga. Er zullen meer collegaís zijn dus het wordt vast een leuke avond.
Het is een aardig stukje rijden, maar ik ben er keurig op tijd, niet te vroeg en ook niet te laat. Ik parkeer mijn auto en loop naar de ingang van het hotel. Er staat een rij en schuif keurig aan om het bruidspaar te feliciteren.

Even later heb ik een biertje in mij hand en ga ik opzoek naar wat collegaís. Al snel ben ik in gesprek, uiteraard over werk, wat anders.
Zodra de glazen leeg zijn, bied ik aan om nog een rondje te halen. Ik loop naar de bar en met als ik bestel, hoor ik achter me: He, wat leuk. Ik draai me om een kijk in je verbaasde gezicht. Ik denk dit ik minstens zo verbaasd kijk, en even vallen we stil. Dan geven we elkaar een beschaafde zoen en raken aan de praat.
Ik vraag hoe jij het echtpaar kent en het blijkt dat de vrouw van mijn collega een oude vriendin van je is. We kletsen nog wat verder en je verteld dat je man weliswaar is meegekomen, maar op tijd weer weggaat, naar zijn nieuwe vlam. Ik vertel dat ik alleen ben, vanwege oppasproblemen.

Ondertussen bekijk ik je van top tot teen, je ziet er prachtig uit. Een lange zwarte avondjurk, strak en met glitters, je borsten stekken er prachtig in naar voren en omdat je schouders ontbloot zijn, kan ik zien dat ook de lingerie aandacht heeft gekregen. Een kleine zwarte handtas maakt het geheel af. Je knipoogt en draait een rondje. Leuk? Vraag je. Heel leuk zeg ik.

Maar ik moet de glazen naar mijn dorstige collegaís brengen. Ik spreek je zo nog wel. Fonkelende oogjes verraden dat er een plannetje ontstaat. Ik breng de biertjes naar mijn collegaís, maar hou je wel met een oog in de gaten. Je kletst met wat ik denk ook oude vriendinnen zijn.

Even later zie ik je naar het toilet gaan, even denk ik zal ik er achteraangaan. Maar ik beheers me en blijf staan.

Als je even later terugkomt loop je dicht langs me. Ik voel je hand en bedenk, nou die wil wel graag aan mijn billen zitten. Je loopt door en knipoogt. Je gaat weer verder met het gesprek met je vriendinnen. Alle tasjes netjes op een tafeltje ernaast, best een grappig gezicht.

Het gesprek gaat verder en ik meng me ook weer in het gesprek met de mannen. Dan steek ik een hand in mijn broekzak en voel iets wat daar eigenlijk niet hoort. Ik had geen zakdoek mee toch? Hmm, ik wil het er niet uittrekken, en mijn vingers onderzoeken het eerst. Zacht, kant en niet al te groot.
Aha, nu heb ik het door i.p.v. aan mijn billen te zitten heb je iets in mijn broekzak gestopt. Van een afstand zie ik je gluren, en met een knipoog geef ik aan dat ik ontdekt heb wat je hebt gedaan. Ik verontschuldig mij bij de mannen en vertrek richting het toilet.

Daar sluit ik mij op in een hokje om te bekijken wat er nu precies in mijn broekzak zit. Ik haal het eruit en het is een prachtig klein rood stringetje, afgewerkt met kant en bij het kruis licht doorschijnend. Ik krijg er spontaan een erectie van.

Hmm, denk ik geile juffrouw, ik moet actie ondernemen. Ik bereid een en ander voor en loop terug naar de zaal. Bij tassentafeltje blijf ik staan en ongezien weet ik iets, in wat ik hoop jouw tasje te stoppen. Dan loop ik door en knijp zachtjes in je bil. Tasje zeg ik zachtjes en loop verder. Je doet net alsof er niks gebeurt en kletst rustig verder.

Om 22:00 zie ik dat je Remco gedag zegt en met je tasje met hem meeloopt naar de deur. Het duurt lang voor je terug bent, maar ik zie aan je dat je gevonden hebt wat ik in je tasje heb gestopt.

Je loopt langs me en zegt alleen maar HMMM en tot zo.

Om iets voor halfelf verontschuldig ik me bij mijn collegaís en zeg dat ik op mijn kamer even naar huis moet bellen. Ze begrijpen het en gaan rustig verder met bier drinken en slap lullen.

Op mijn kamer aangekomen, zet ik de lichten zo aan dat we niet het idee hebben in de volle zon te staan, maar elkaar nog wel kunnen zien.

Ik ben nog niet klaar of ik hoor de deur klikken. Je hebt dus inderdaad de tweede kamersleutel die ik had gevonden en ik had hem gelukkig in het goede tasje gestopt. Langzaam gaat de deur open en je stapt binnen. Gelukkig de goede kamer zeg je. Ook jij vond het spannend.

Je hebt iets van mij zeg je. Klopt zeg ik en ik haal je string uit mijn broekzak. Ik loop naar je toe terwijl ik je string om de knop van het bad hang. Jij hebt ook iets van mij zeg ik. Je lacht en zegt klopt, maar niet waar jij denkt dat het is.
Veel verder komen we niet met praten want een stevige tongzoen volgt, je kreunt en gelijk voel ik dat je hand achter in mijn broek zakt om te checken of ik echt geen boxer meer aan heb. Hierna voel je even aan mijn keiharde pik en kreunt goedkeurend. Mijn handen glijden over je rug naar je billen, want ook ik moet checken of ik inderdaad jouw string in mijn broekzak had.
Maar dat voelt toch raar. Iets klopt hier niet.

Een kleine grijns verschijnt op je gezicht. Ik neem je mee de kamer in en laat je vooroverbukken op het bureautje wat er staat. Je drukt je billen naar achter en ik schuif je jurk omhoog. Langs je knieŽn, bovenbenen en heupen. Maar dan kom ik iets tegen wat ik niet had verwacht. Ik voel stof. Ik kijk en nu weet ik waar mijn boxershort is gebleven. He, zeg ik. Zit dat dat lekker. Nee, zeg je, maar ik was zo geil dat het geil al uit mijn kut langs mijn benen begon te lopen. En omdat te stoppen, heb ik toen Peter wegging maar even jouw short aangedaan. Ik duw je weer voorover en trek met twee handen mijn boxershort van je billen tot op je enkels. Terwijl jij je voeten eruit wurmt, glijdt een hand tussen je billen door naar je kut om te checken of je inderdaad zo nat en gezwollen bent. Mijn andere hand maakt ondertussen mijn eigen broek los en precies op het moment dat jij de short van je enkels laat glijden, springt mijn keiharde pik naar voren. Met mijn voet schuif ik je benen uit elkaar en ik voel dat je je billen naar achter duwt. Zonder nog langer te wachten, duw ik mijn pik in je natte kut, hard en diep. Je kreunt. Doe ik je pijn vraag ik. Nee, kreun je, neuk me hard en snel. Met diepe harde halen neuk ik je. Mijn pik is zo hard dat het pijn doet en binnen no-time, spuit ik je kut vol. Ahh wat zalig.

Langzaam haal ik mijn pik uit je kut terwijl mijn sperma zich met je kutvocht mengt en langs de binnenkant van je been loopt. Je verteld hoe lekker je dat vindt.
Ik pak je string en help je er weer in. Je kijkt me verbaast aan. Zijn we nu al klaar vraag je? Nee, zeg ik, maar nu wil ik genieten van de hele verpakking. En gaan we het rustig aan doen.

Dan moet jij ook je broek maar weer even ophijsen zeg je. Zogezegd zo gedaan. Even later staan we weer keurig gekleed naast elkaar, alleen twee rode koppies geven aan wat er gebeurd is. Laten we nog maar even beneden kijken, zeggen we. En even later dalen we de trap af. Het feestgedruis is nog in volle gang, maar we kunnen alle twee, niet meer in de stemming daarvoor komen.

Je komt naast me staan en zegt, mijn string is helemaal doorweekt nu. Ik grijns en zeg lekker toch. Je fluister dat je dat niet eens het ergste vindt. Ik vraag wat dat wel? Je zegt die hard-kloppende klit van me, die nodig aandacht vereist. Ik begrijp het en zeg dat je vast naar boven moet gaan en dat ik eraan kom.

5 minuten nadat jij naar boven bent gegaan volg ik. Ik gris een fles champagne en wat chocolaatjes mee en ga ook naar boven. Bij de kamer aangekomen zit je tegen de deur op de grond. Wat is er vraag ik. Sleutel vergeten zeg je. Snel open ik de deur en we glippen naar binnen.

Ik zet de chocolaatjes en champagne op het bureau en we zoenen. Eerst langzaam elkaars lippen afzoekend naar de lekkerste plekjes, dit is al genieten. Je handen woelen door mijn haar, daarna zoen je elk plekje op mijn hoofd en zuigt zachtjes hijgend aan mijn oorlel. Ondertussen zoeken je handen onder mijn jasje en het glijdt van mijn schouders. Je zoekt mijn mond weer en de kus wordt intenser. Onze tongen vinden elkaar. Je kust mijn hals en daarna knoop je langzaam mijn overhemd los, al zoenend volg je het knoop voor knoop. Je kriebelt door mijn borsthaar, en zoekt mijn tepels. Vind je dat lekker als ik daar mee speel vraag je. Ja, ik vind dat zalig en je drukt er een kus op, en je bijt er zachtjes in. Zal ik dat bij jou ook doen? Straks eerst ik zeg je. Mijn overhemd valt op de grond. En je zakt iets door je knieŽn om mijn buik te zoenen. Ik dacht dat jouw klit in brand stond? zeg ik moet die niet eerst? nee die klopt zo heerlijk dat ik dat nog even zo wil laten zeg je. En mijn string wordt alleen maar natter.

Je gaat verder met je mond over mijn buik, navel en nog verder. Mijn riem en broek maak je los en al snel voel ik dat je een bal in mond naar binnen zuigt. Ik kreun diep en mijn pik is alweer hard en enorm stijf. Je handen glijden over mijn billen en terwijl je om de beurt op elke bal zuigt masseer je heel zachtjes en voorzichtig mijn pik tussen twee vingers. Deze zachte massage is fantastisch. Het roept een enorm genot op. Ik kreun, zo heerlijk geil dit. Als je het gevoel hebt dat ik niet harder kan worden, glijdt je tong van mijn ballen omhoog naar mijn eikel. Je draait zachtjes rondje en probeert je tong in het gaatje te stoppen. Ik kreun en krijg knikkende knieŽn.

Dan verdwijnt mijn hele pik in je mond en pijp je me zoals je nog nooit gedaan hebt. Je ene hand glijdt tussen mijn billen en de andere masseert zachtjes mijn ballen. Je laat een vinger tussen mijn billen glijden en twijfelt of je die naar binnen zal duwen. Ik kreun en blijkbaar is dat het moment waarop je denkt het kan. En je doet hem er in een keer helemaal in. Ik kreun en mijn pik reageert acuut, zo lekker dit.

Ik leg mijn handen op je hoofd en samen vinden we het ritme. Niet slikken hoor, breng ik kreunend uit. Als ik gekomen ben wil ik tongzoenen met je. Ik voel dat je knikt en terwijl je vinger in mijn kont de boel verder masseert, knijp je iets harder nog in mijn ballen. Ik ga komen. Ik spuit met kracht alles wat ik volgens mij in mijn kloppende ballen heb, in je mond. Ik merk dat je moeite hebt om niet te slikken. Snel trek ik je omhoog en zoen je vol op je mond. Mijn tong wringt zich tussen je lippen en we samen genieten we van het sperma. Het loopt langs onze kinnen en ik lik het af bij jou en jij bij mij. We delen onze geilheid het ongevraagde genoegen, zooo lekker.

Ik ben bek af, maar nu is het jouw beurt. Ik ga op bed liggen en vraag je heel langzaam uit te kleden. Je gat staan en wriemelt even, maar een rits is altijd lastig in zoín jurk. Je draait je om en ik help je. Je gaat weer staan en heel langzaam laat je de jurk van je schouders glijden. Je borsten komen tevoorschijn in ene prachtige ook rode bh, waardoor je tepels hard naar voren priemen. Wat een heerlijk gezicht. Dan glijdt de jurk over je heupen en krijg ik je string te zien. Kletsnat en ze kunnen je gezwollen lippen ook niet meer verbergen. Je bent prachtig in deze lingerie.

Trek die natte string maar uit, laat je bh maar aan, die is zo mooi. Kom maar zitten op mijn borst, ik wil je kut voor mijn mond hebben zodat ik je lekker kan beffen. Je maneuvreert je op me en brengt je kut tot vlak voor mijn mond. Mijn tong zoekt je lippen en ik merk dat je vreselijk geil en opgewonden bent.

Je kreunt en zegt, ik ben zo geil dit kan niet lang duren. Ik grijp je billen en trek je kut nog dichter tegen mijn tong aan. Ik lik langs je lippen, en laat mijn tong er nu en dan tussen glijden. Ik zuig zachtjes op je klit en ik voel je sidderen. Je masseert zelf je borsten in die mooie bh, trekt aan je tepels en je gromt. Ik ga komen hoor. Ik boor mijn tong je kut in het zuig op volle kracht aan je klit. Schokkend kom je klaar. Maar ik stop niet, ik hou je vast en lik verder en niet snel daarna volgt een tweede orgasme. Een nog heftigere explosie dan daarnet. Je wiebelt van de inspanning en glijdt van me af op bed.

Zo liggen we even tegen elkaar aan. Ik sta op en verdwijn in de badkamer. Ik zet het bad aan en op de terugweg schenk ik twee glazen champagne in. Ik neem een paar chocolatjes mee en leg er ene op elke borst. Ik snoep ze ervan af. Daarna doe jij hetzelfde bij mij.

Kom zeg ik het bad zal wel vol zijn, en we gaan naar de badkamer. Je laat je bh achter en stapt in bad. Ik ga voor je zitten en leg mijn hoofd op je schouder. Je speelt met mijn borsthaar en tepels. Ik sluit mijn ogen en geniet van de aanraking. Je handen glijden over mijn buik en zoeken mijn pik. Nu slap maar je speelt er heerlijk mee. Je fluistert in mijn oor. Je moet me straks nog een keer langzaam en intens neuken hoor. Ik knik van ja en mijn pik reageert. Maar voorlopig zitten we goed.

Heerlijk ontspannen we samen in bad. Jij speelt zachtjes met mijn pik en ik lig heerlijk tegen je borsten. De champagne drinken we samen uit een glas. Soms zoenend en de champagne gaat van mond naar mond. Hetzelfde doen we met een chocolaatje.
Je masseert mijn rug en nek. Heerlijk en mijn pik wordt er alweer hard van. Ook mijn borst en buik krijgen een behandeling.

Dan draaien we om en zit jij voor mij. Ook ik masseer je rug en schouders, je kreunt zachtjes van genot. Mijn handen glijden naar voren en masseren je borsten terwijl je tepels weer hard worden. Je kreunt en we zoenen.
Alles ontspant aan je, dat is zalig.

Mijn handen glijden over je buik naar je onderbuik en ik voel de haartjes op je venusheuvel. Je handen zoeken achter je naar mijn pik. De haartjes intrigeren me, maar helemaal glad lijkt me ook heerlijk. Ik vraag of je wel eens geschoren bent door een man. Het antwoord weet ik niet, maar ik stel voor dat ik het nu even doe. Je stemt in en draait je om.
Je gaat liggen en doordat je billen nu op mijn benen liggen komt je kut net boven water, Mijn pik manoeuvreer ik, hard als die is, net tussen je knieŽn in.

Ik pak de bus scheerschuim en smeer je kutje in. Heel voorzichtig scheer ik je. Je venusheuvel eerst en daarna steeds lager. Het wind je op zie ik, want je lippen zwellen op. Dat maakt het scheren makkelijk en ik pak een lip vast een scheer alle haartjes weg. Je kreunt en geniet. Even later is je kut helemaal glad en is er geen haar meer te bekennen. Je gaat staan en toont het me. Ik geef er een kusje op en lik aan je klit. Je kreunt, even wachten nog zeg je. Ik wil die ballen van jou ook glad hebben.

We draaien om en ik ga voor je staan. Mijn pik is stijf dus scheren is makkelijk. Je pakt het voorzichtig aan. Maar even later ben ik ook spekglad en zacht. Ook jij kan het niet laten en kust mijn eikel. Hmm, zeg je eigenlijk wil ik zuigen, maar dat moet maar even wachten.

Ik zeg zullen we maar even afspoelen. Je pakt de kraan en spoelt me af, alle haartjes weh. Even dubbelchecken. Bij mijn pik richt je de straal net onder mijn eikel, ik reageer. O doet dat zeer vraag je. Ik zeg nee, dat ie enorm geil.

Dan is het mijn beurt om jou af te spoelen. Ook ik dubbelcheck alles en kan het dus niet laten om de straal op je klit te richten. Hmm, zeg je pas op, zo kom ik klaar.

We stappen uit bad en jij droogt mij af en ik jou. Je kut krijg ik niet droog. Het geil blijft stromen en ook mijn pik glinstert van het vocht.

We gaan op bed liggen en kruipen dicht tegen elkaar aan. We zoenen en spelen met elkaars borst(en).

Ik wil dat je me neukt, langzaam met diepe halen, zeg je. Ik kan niet wachten. Nog een voorkeur. Ja zeg je eerst maar achterlangs. Je gaat op je knieŽn zitten en ik breng mijn pik voor je kut. Heel, heel erg langzaam glijdt hij naar binnen. Ik voel dat je enorm nat bent en onwijs geil. Je gromt en kreunt. Het tempo is tergend langzaam, maar het is zo lekker.
Je handen knijpen in de kussens en je kreunen wordt intenser.

Dan zeg je, eigenlijk moet het nu sneller, maar dit is ook zo lekker. Het orgasme bouwt zo langzaam op, ik hou het bijna niet meer.
Ik wil dat je op je rug gaat liggen zodat ik je kan zien en in hetzelfde tempo neuken we verder terwijl je me aankijkt en ik jou. We zeggen niks en laten onze blikken voor zich spreken.

Hou het vast zeg ik alleen, stel het uit. Je kreunt, kan eigenlijk niks meer zeggen en dan ineens kom je met een enorme explosie klaar. Je siddert en grijpt me vast, je handen trekken me tegen je aan en er volgt een dubbel orgasme.

Ik voel je kut knijpen en mijn pik reageert acuut. Ik kom ook en spuit je kut voor de tweede keer deze dag vol.
Kutje en klitje geblust vraag ik. Nee eigenlijk niet zeg je. En binnen no-time verdwijnt mijn hoofd tussen je benen. Ik lik ons gezamenlijk vocht uit je kut. Je klit raak ik niet aan, vast veel te gevoelig nu, net als mijn eikel.

Je blijft grommen en geheel onverwacht volgt er nog een orgasme. Je druipt nu van het geil en er het is heerlijk.

Je trekt me op je borst en zegt, zuig aan mijn tepels, ik wil dit gevoel vasthouden. Ik doe wat je vraagt en tegelijk voel ik je handen mijn ballen zoeken. Je masseert ze, zachtjes maar erg lekker.

Ik vraag of je genoeg hebt gehad. Hmm ik ben kapot zeg je.
Ik ga nog een keer achter je zitten en speel met je borsten en tepels. Ik vind dat gladde kutje zo lekker dat mijn handen als vanzelf ernaartoe glijden.

Onverwacht spreid je je benen en zeg je: ik kan nog wel een keer, maar dan moet ik het wel zelf doen. Je vingers glijden naar je kut en klit en een geweldige masturbatieshow volgt. Je handen pakken mijn handen en leggen ze op je borsten en geven aan hoe hard ik moet masseren. Je komt nog een keer klaar, minder intens maar heerlijk als afsluiting.

Je ogen zakken vrijwel meteen dicht. Moet ik me nu zorgen maken. Ik weet het niet we hebben het er nooit over gehad. Je ademhaling is rustig dus ik denk dat het okay is.

Samenvallen we in slaap, geen wekker, gewoon lekker slapen tot morgenvroeg.

Langzaam komt er al licht door de gordijnen. Een zonnestraal kriebelt op je gezicht en dat maakt je wakker. Je kijkt naast je, en ik lig er nog. Slapend en met een glimlach op mijn gezicht, blij dat ik naast je lig.

Heel voorzichtig leg je je hoofd op mijn borst om te zorgen dat ik niet wakker word. Je luister naar mijn hart en ademhaling en je vingers glijden zachtjes onderzoekend over mijn borst. Aan mijn ademhaling merk je dat ik langzaam wakker word en je hoofd verplaatst zich naar mijn schouder, zodat je zachte kusjes in mijn nek kan geven. Ik fluister heel zachtjes goedemorgen lieverd. Wat je bevestigt met een iets stevigere zoen. Je pakt me iets steviger vast en komt nog dichter tegen me aanliggen. Mijn handen glijden over je rug en ik kus je haren. Je kijkt op en via mijn hals ga je al zoenend op weg naar mijn oor. Telkens een kusje gevend. Bij mijn oor aangekomen fluister je ....., en ik voel dat mijn wangen gaan gloeien. Dan gaat je kus spoor verder via mijn wang, ongeschoren dus ik prik een beetje en uiteindelijk vind jouw mond het hoekje van mijn lip. Deze keer onderzoek je zoenend elke millimeter. Ik probeer terug te zoenen maar dat laat je nog niet toe. Als je elk plekke hebt gehad druk je je mond vol op de mijne en begin je met je tong voorzichtig aan de rest van mijn lippen. Heel voorzichtig vinden onze tongen elkaar en de zoen wordt steeds intenser. Je hand glijdt over mijn buik en borst en speelt met mijn tepel.

Ik draai op mijn zij, waardoor jij op je rug komt te liggen en nu vindt het spel andersom plaats. Ik kus je in je hals en nek, geen plek je overslaand. Via je wang zoek ik je lippen en ook ik kus elke millimeter en zuig er zachtjes op. Mijn hand glijd over je buik en als onze tongen elkaar opnieuw vinden ligt mijn hand op je borst. Voorzichtig maar precies daar waar ik weet dat je het fijn vind. De zoenen worden langer en intensiever en je trekt me tegen je aan. Mijn been schuift over je heen en ik kruip op je. Je armen houden me stevig vast en glijden naar mijn billen. Dat vind ik heel lekker. Even ga ik rechtop zitten en je handen zoeken mijn borst. Ik kijk je aan en smelt van je blik. Je handen zoeken steeds verder over mijn borst en buik.

Ik ga iets achterover zitten met mijn handen op je bovenbenen, die ik gelijk masseer. Jouw handen onderzoeken verder Naar beneden en vinden mijn onderbuik, maar je slaat een stukje over en begint eerst met mijn bovenbenen. Langzaam verplaats je je handen en je begint voorzichtig met mijn ballen te spelen en daarna ga je met 1 vinger over mijn pik, ook nu elk plekje onderzoekend. Als je bovenaan komt kan ik een kreun niet onderdrukken en zachtjes draai je over mijn eikel. Ik sluit mijn ogen en jij kijkt hoe ik geniet.

Ik buig voor over en zoen je intens en je handen glijden over mijn rug. Mijn zoenen verplaatsen zich langs je kin en hals steeds verder naar beneden.
Voorzichtig over je borst elk plekje zoekend wat gevoelig is en fijn.

Daarna glijd mijn tong over je buik. Mijn handen gaan onder je rug en masseren deze zachtjes. Ze zoeken je billen en voorzichtig draai ik je om. Wat ik net op je borst en buik heb gedaan volgt nu op je rug. Zachtjes masserend een spoor van kusjes over je rug en dan je heerlijke billen. Elk plekje krijgt een kus. Ik ga verder omlaag langs je benen en ook het sla ik niks over. Zo tot aan je voeten. Even elk teen zoenend. Dan draai ik je weer om en ga via je enkels weer omhoog. Mijn handen lopen voor op mijn mond en masseren je bovenbenen en liezen.

Heel onverwacht laat ik een vinger in je kutje glijden. Je kreunt. Ik haal hem er weer uit en vervolg het traject al kussend omhoog. Terwijl mijn vingers over je venusheuvel gaan en spelen zoekt mijn mond zich een weg langs je liezen. Je pakt mijn andere hand en onze vingers strengelen zich in elkaar. Je hand legt mijn hand op je hart en speelt met mijn vingers. Je spreid je benen en ik ga ertussen zitten. Mijn tong bereikt je kut en likt zachtjes je lipjes en ik laat hem er nu en dan tussen glijden. Dat je het lekker vind voel ik omdat je in mijn hand knijpt als ik een gevoelig plekje raak. Uiteindelijk bereik ik je klit en kus deze voorzichtig. Hij is hard en gezwollen en je kreunt als ik erover ga met mijn tong. Mijn vrije hand glijd tussen je benen en masseert eerst nog rond je kutje voordat ik er 1 vinger in laat glijden. Je bent heerlijk nat en geil en je smaakt heerlijk. Met 1 vinger en al zuigend en likkend aan je klit, breng ik je naar je eerste hoogtepunt van vanmorgen.

Kom zeg je. En ik kruip naast je. Je houdt me stevig vast. Ik voel je gloeien en genieten van het moment. We zoenen en langzaam voel ik je handen op zoek gaan. Je speelt met mijn tepels en borsthaar en je zoent me in mijn nek. Je hoofd verplaatst zich naar mijn borst en je hand begint te zoeken tussen mijn benen en het duurt niet lang of ik voel een vinger onder mijn ballen masseren en vervolgens elk plekje voorzichtig onderzoeken. Ik stel me voor hoe je elk plekje bestudeerd en geÔnteresseerd afwacht wat het effect is als je me ergens aanraakt. Als het lekker is kreun ik zacht. Mijn pik is keihard en vochtig.

Dan ga je rechtop zitten en kruipt op mijn borst een been aan elke kant van mijn lijf. Ik heb een geweldig uitzicht op je billen zo en kan er dan ook niet afblijven. Met alle twee je handen masseer je mijn pik en ballen en ik geniet volop. Dan zak je voorover en je handen glijden over mijn benen naar mijn knieŽn. Je geeft zachtjes kusje op mijn pik en ballen terwijl je mijn benen masseert. Als je zo zit kan ik het niet laten om mijn handen tussen je billen door naar je kutje te laten glijden en heel voorzichtig een vinger naar binnen te laten gaan. Ik voel dat je het fijn vind en kreunt.

Je legt je borst op mijn buik en je handen glijden over mijn benen tot aan mijn voeten. Je schuifelt langzaam naar mijn voeten. Nu kan ik niet meer bij je kut maar je billen nog net. Ik voel hoe je natte kut over mijn pik glijd, maar je stopt niet. Je gaat verder tot aan mijn voeten. Dan draai je om en kijkt me aan. Je steekt in vinger in je kutje en vervolgens in je mond. Je zegt nu jij en ik doe hetzelfde bij mezelf. Je zakt voorover en begint langs mijn benen omhoog te zoenen.

Je tong glijdt over mijn liezen en voorzichtig lik je aan de ene bal en daarna de andere. Daarna neem je ze een voor een in je mond terwijl je heel voorzichtig mijn pik masseert. Je voelt dat het niet lang goed kan gaan, dus ben je heel voorzichtig. Je tong glijdt lang mijn pik omhoog en zachtjes kus je mijn eikel, waarna je mond erover zakt en je zachtjes zuigt. Ik steun en kreun en fluister dat je even moet stoppen. Ik wil nog niet klaarkomen het is veel te lekker zo. Je gaat rechtop zitten en masseert mijn buik. Een eigen hand glijd naar je kutje en zoekt je klitje. Je kijkt me aan en laat me genieten van hoe je met jezelf speelt.

Je buigt voorover en we zoenen intiem, zacht maar heel intens. Ik voel je knieŽn langs mijn benen omhoog glijden en je kut tegen mijn ballen en pik. Ik fluister: laat me in je en met een soepele beweging laat je je over mijn pik zakken. Samen zoeken we een ritme, terwijl we intens zoenen. Ik laat mijn handen over je rug en billen gaan.

Na eventjes draaien we om en lig jij onder. Mijn handen glijden onder je billen en tillen je iets op. Ik kijk naar je gezicht en samen genieten we van deze intimiteit. Je kruist je benen achter me en legt ze tegen mijn billen. Je hand zoekt je klitje om het genot nog verder te verhogen. We genieten intens van elkaars genieten. Het duurt niet lang meer en dan komen we (bijna) tegelijk klaar.

Ik kom weer naast je liggen en we zoenen nog een tijdje. Genietend van elkaars warmte en genot. Als we een tijdje zo hebben gelegen gaan we naar de douche. En wat er dan gebeurt dat is voor een andere keer........

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Jenny 10 Jaar LaterDoor: Buitenman
Gelezen: 7447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.3
:: Mijn Vriendin Op...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 21850x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Overspel, Vreemdgaan, Sloppyseconds, Bisex, Zaad
19-07
7.9
:: Mijn Derde Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 12015x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 8448x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 29191x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 13439x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 5083x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 15711x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 14255x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9662x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13259x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 30272x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10471x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12436x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8520x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 806