Opwindend.Net
Datum: 11-08-2017
Stemmen: 132x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 23698x
Lengte: Lang
Tegen Mijn Wil Een Cuckold - 1
Door Heraldo - Mijn Profiel Pagina

DEEL 1a

In paniek kwam ze thuis thuis en ondersteunde een grof gespierde licht getinte aantrekkelijke hinkende man die even later zijn bewustzijn verloor.

"Schat, Harold, ik heb deze man aangereden", riep ze helemaal overstuur en huilend. "Ooh god wat moeten we doen! Ik heb hem aangeboden hier te herstellen aangezien hij nergens heen kan. Is dat OK?"

Liz mijn vrouw, 32 jaar, is zo gevoelig, ze is een knappe, slanke, mooi gevormde blond harige vrouw met donker bruine ogen, kleine maar mooi gevormde borstjes met opvallende lange tepeltjes die altijd door haar kleren heen te zien zijn. Zo'n mooi knap gezicht, lief altijd behulpzaam.

Aanhankelijk is ze en deelt alles met me, altijd wil ze mijn mening weten en past zichzelf daarop aan. Een beetje timide is ze ook, en te preuts naar mijn gevoel. Maar Ik hou zo veel van deze vrouw en ze is zo ongelofelijk aantrekkelijk. Met haar wil ik oud worden en zij met mij.

"We moeten hem verzorgen hij kan amper bewegen",zei ze. "Ik bel het ziekenhuis wel even" zei ik en pakte mijn mobiel. "Nee, Nee, dat wil hij niet. Dat is de reden dat ik hem meebreng. Hij is bang, zo zielig."

We verzorgden hem en gaven hem te eten terwijl hij uitgeput op het logeerbed lag, al een week. We hielpen hem naar de WC, enz. "Hij moet gewassen worden, kun jij dat doen? Jij bent ook een man." "He," zeg ik, "pppfff nou daar heb ik niet zo veel zin in." "Ja maar hij stinkt. Dat vind ik niet erg fijn om hem zo eten te geven. Moet ik het doen dan? ik ben een vrouw?"

"Ja, dat zou je wel willen zeker?", zij ik jaloers voor "de grap". "Nou doe is normaal viezerik", zegt ze, "daar denk ik niet aan hoor. Ik hou van jou", zegt ze en geeft me een knipoog. "Maar hij moet gewoon gewassen worden." "Doe jij het maar dan", zei ik haar. Ik vertrouw haar volkomen, ik weet dat ze veel van mij houd en dat daar niets maar dan ook niets tussen komt.

Zonder een twijfel gaat ze naar de badkamer en pakt een bak met water en zeep met een washand. Ze loopt naar de logeerkamer en trekt de deken van Bo af die nog steeds buiten bewustzijn is. Ze vraagt me nog mee te helpen zijn vieze onderbroek uit te doen. Dat doe ik.

"Gooi die zo in de was", zegt ze. Hij ligt naakt in bed, Jeee, wat een grote piemel en dat in slappe toestand. Liz zit er naar te staren maar ze zegt niets, ze doet alsof het haar niets doet en misschien is dat ook zo, ze houd immers van mij en is gelukkig met mij. Toch voel ik jaloersheid opkomen. Ik stoot haar aan en zeg: "schiet je wel op dan."

"Ja, ga nu maar, Ik vind het niet fijn als je ziet dat ik hem was, dat vind ik genant".

Ik kan me voorstellen dat ze zich daar ongemakkelijk bij voelt. Ik zie haar het washandje nat maken en er zeep op doen, ze kijkt me aan en Ik ga naar onze slaapkamer, waar ik vast mijn pyjama aandoe.

Even later kwam ze bij me in bed. "best een beetje gênant, toen ik hem waste werd hij stijf, maar dat is natuurlijk heel normaal bij een man toch?"

Liz dacht aan het moment dat hij half stijf werd, dat was al groot, hoe groot zou die wel niet zijn als hij echt stijf is? Ze voelde een kriebel in haar onderbuik, maar dat vertelde ze natuurlijk niet.

Ik deed een poging om te kijken of ze wilde vrijen, maar Liz zei: "oh schat, sorry maar ik heb niet zo'n zin nu ." Ze draaide zich om en met een prettig gevoel in haar buik viel ze in slaap.

Bo herstelde na een week eindelijk snel. Hij hield van de bediening zo te merken en begon steeds meer te vragen en ons te bestellen.

Vandaag was het weer hetzelfde: "Liz kun je me wat te drinken brengen, liz ik heb mijn vieze ondergoed daar neergegooid."

Toen ik op die morgens de trap opliep om iets van het zolder te pakken zag ik dat Liz hem ontbijt op bed bracht omdat hij nog niet de helemaal oude was. Zij konden mij niet zien. Hij tilde de deken iets op en liet zogenaamd per ongeluk zijn geslachtsdeel aan haar zien.

Hij pakte haar bij de arm, "Je bent een mooie vrouw en lief voor me en streelde haar even over haar been." Liz voelde een lichte tinteling over haar lichaam, glimlachte lief naar hem, pakte de vuile was op en gooide het bij de vuile was. Maar nieuwsgierig als ze was moest ze even naar zijn onderbroek kijken en pakte het weer op.

Ze zag dat er sperma in zat en het was nog nat ook voelde ze. Ze voelde heel even de spieren in haar onderbuik samentrekken, snel gooide ze de onderbroek in de was. "Bah!" zei ze met een glimlach.

Bo werd steeds dwingender met zijn vragen en bestellingen. Ik kreeg een beetje genoeg van zijn toon. Maar Liz scheen hem nog steeds met veel plezier te bedienen tot mijn irritatie.

Ik wilde weten wie hij is, we wisten niets over hem en ik begon te zoeken tussen zijn spullen die Liz had opgeborgen. Dat waren zware reistassen en een grote rugzak.

Hij is 28 jaar en ik vond wapens in zijn tas en veel geld en ontdekte dat hij de leider was van een zware criminele bende, die hij opdrachten gaf.

Hij kwam erachter dat ik tussen zijn spullen had zitten snuffelen en pakte me bij mijn keel vast en bedreigde me met de dood en dat hij ook Liz wat zou aandoen als ik moeilijk zou doen of het haar zou vertellen. Hij wilde een tijdje bij ons blijven wonen tot hij volledig hersteld was en zou ruim voor de kosten betalen. "Als jij je fatsoenlijk gedraagt dan hoef je niets te vrezen. En zo niet.." Hij maakte een gebaar met zijn vinger langs zijn keel.

Eigenlijk was hij gewoon hersteld maar ik durfde niet te zeggen dat het tijd was om te gaan voor hem.

Ik scheet in mijn broek van angst van wat ik had gezien wat voor iemand hij was. En ik durfde het Liz ook echt niet te vertellen bang dat hij ons wat zou aandoen.

Hij deed als of hij thuis was, beter gezegd het leek steeds meer of het zijn huis was. Zoals hij zei betaalde hij inderdaad alle kosten en om een of andere reden wilde hij niet dat wij nog werkten buitens huis.

Tegen Liz deed hij heel aardig en lief en begrijpend, ten minste dat leek voor mij zo. Oh kon ik het haar maar vertellen. Als ik ook maar voorzichtig iets negatiefs over Bo zei verdedigde ze hem gelijk en vroeg ze hoe ik zo hard kon zijn.

Als ik een woorden wisseling had met mijn vrouw bemoeide hij zich ermee en moest "ik" mijn mond houden. Liz leek dat niet erg te vinden.

Hij sliep in de grote logeerkamer met een tweepersoonsbed.

Als hij zich douchte liep hij gewoon naakt en trok zich er niets van aan dat mijn vrouw of ik hem zo zag. Ik zag mijn vrouw er dan lang naar kijken en vond dat niet fijn. Ik zei hem er een keer wat van waar mijn vrouw bij was en toen werd hij boos: "nou en schreeuwde hij, weet je vrouw gelijk wat een echte piemel is sissy girl."

Mijn vrouw schoot in de lach om die opmerking en keek me geamuseerd aan, maar zo leuk vond ik het niet en schaamde me dood voor haar, de klootzak!

Toen ik later alleen met Liz was zei ik dat ik het niet fijn vond dat ze zo naar hem keek. Ze zei boos: "Jezus! Je zoekt ook overal iets achter, je bent toch niet jaloers? Hij woont hier al zo'n tijd dan zie je wel eens wat, is toch normaal, hij moet zich gewoon thuis kunnen voelen hoor!"

Maar zijn mannelijkheid, arrogantie en zijn grote penis lieten haar gedachten niet los.

Wouw, Shit!, zo'n felle reactie had ik van haar helemaal niet verwacht, zo preuts als ze altijd is, en we discussieerden nog een tijd verder.

Later op die dag Zei Bo waar Liz bij was: "Ik wil niet meer dat jij zo naar tegen Liz doet, ik verbied je op die manier te discussiëren met haar, meer respect graag." Liz keek me serieus aan en ik durfde niets te zeggen niet tegen Bo en niet tegen Liz. Ze had het hem gewoon verteld dus, onze discussie.

Op een avond was Bo niet thuis, mijn vrouw lag lekker languit op de bank tv te kijken en ik op de andere bank. Ik liep naar haar toe knielde bij haar en legde mijn hand op haar buik, ze had een kort zomers rokje aan, we hadden al een erg lange tijd geen sex meer gehad en de keren dat we intiem waren had ze me alleen maar even snel afgetrokken.

Ik wilde graag met haar vrijen. Ze duwde mijn hand voorzichtig weg, "Oh schatje sorry maar ik ben niet zo in de stemming, vanavond in bed help ik je wel even om van die spanning af te komen, ok, laat me nu ff lekker liggen", zegt ze en geeft me een kus.

Plotseling hoorden we Bo thuiskomen, hij leek geïrriteerd en nogal opvliegerig.

Hij schoof me aan de kant alsof ik een stuk rommel was, tilde de benen van Liz op, zo hoog dat haar dunne slipje te zien was, nam plaats op de middelste zit en legde de benen van Liz weer terug maar dan over zijn benen heen. "Zo", zei hij met een zucht, "eindelijk thuis." Hij knipte in zijn vingers en zei: "Haal je vrouw en mij ff wat te drinken, mij een lekker biertje en Liz een wijntje graag!" Liz keek hem verheugt aan en leefde ineens op leek het.

Ik liep naar de keuken en hoorde Liz, " nee niet doen joh!" PLOTS een harde klap en "aouwwhh!"

Ik kwam terug en zag dat hij zijn hand op haar buik had liggen ONDER haar rokje ter hoogte van haar navel ongeveer.

Ik durfde er niets van te zeggen, bang dat Bo agressief zou worden. Ik zette het drinken voor hun op tafel en deed net of ik het niet zag, ging weer zitten en keek richting tv.

In mijn ooghoeken zag ik dat hij met zijn hand zakte en dat ze hem weg duwde. Ineens een snelle beweging en ik hoorde een harde klap. Ik keek en zag dat Liz een rode wang had waar ze met haar hand op zat te wrijven. Ze keek zeer geschrokken en had tranen in haar ogen. Hij keek me zeer kwaad aan en zei: "heb ik godverdomme iets van je aan of zo?" Snel keek ik weer voor me maar in mijn ooghoeken volgde ik hem.

Weer ging hij met zijn hand naar beneden, nu duwde ze hem niet weg. Ik zag dat hij langzaam naar haar venusheuveltje ging en heel zachtjes begon te wrijven over haar slipje ter hoogte van haar klitje.

"Nee", hoorde ik haar heel zachtjes fluisteren, "nee ohh." Hij bleef gewoon zachtjes door wrijven. Ik keek hun richting uit, en plotseling zegt BO: "Kijk maar naar de tv hoor!" Snel keek ik voor me.

Ik hoorde Liz zwaar ademen en fluisterend zeggen: "ooh nee, nee dat wil ik niet oohh."

Bo fluisterde haar zachtjes iets in het oor en een paar seconden later zegt Liz met een trillerige stem: "schatje, zou je de was even kunnen ophangen die in de trommel zit boven." "He ! nu? we zitten even tv te kijken, dat doe ik morgenvroeg wel even", zei ik.

Een strenge harde toon van Bo: "Je kunt toch wel iets voor je vrouw doen of niet?" Hij had het haar gewoon ingefluisterd, de klootzak! Klootzak dat hij is.

Terwijl ik bezig was de was aan het ophangen vroeg ik me af wat ze deden, ik hoop maar dat het hierbij gebleven is. Het is toch duidelijk dat Liz dat niet wil.

Toen ik de was ophing boven hoorde ik ineens geluiden van Liz: "Aaah aaahhhh Oohh dat doet pijn aaah, niet doen!" KLETS, een harde mep, "AUUW ooh", hoorde ik Liz schreeuwen, weer een klets, "aauuw!"

Ik kwam weer beneden en zag Liz snikkend op zijn schoot zitten ze had tranen in haar ogen. Ze zat met de rug naar hem toe en haar benen langs die van hem op de bank naar achteren. Hij liet zijn grote handen op haar bovenbenen rusten.

"Gaat het goed hier", zei ik?

Haar rokje viel over haar schoot. Ik wist niet of ik er iets van moest denken? Maar ik zou zeker niet toelaten als hij iets bij haar probeerde! Wat dacht hij wel.

"Schat", zei ze snikkend tegen me... en ze wilde van zijn schoot af gaan maar hij hield haar tegen.

"OOoh Liz was wat emotioneel maar het gaat alweer een stuk beter he meisje", zei hij snel en drukte ongemerkt haar billen tegen zijn kruis en kneep haar stiekem heel hard. "Toch meisje?" zei hij weer.

Huuhhhoow... "Ja, zei ze snikkend het gaat wel weer, snik."

"Geef mij en Liz maar even ons drinken aan wat hier op de tafel staat, zei hij zonder me aan te kijken, dan doe je wat nuttigs." "Het staat voor je op tafel" zei ik. Arrogante kwast dacht ik.

"Schatje.. snik.. geef het maar even aan", zei Liz lief met haar behuilde gezicht.

"Je mag ook op mijn schoot zitten schat", probeerde ik, Liz negeerde mijn opmerking en Bo keek me heel min aan.

Terwijl we Tv keken zag ik in mijn ooghoek dat Bo haar stevig vast hield bij haar heupen en dat Liz hele langzame bijna niet merkbare bewegingen maakte op zijn schoot. Bo gooide plots zijn hoofd naar achteren en op dat moment zag ik Liz ineens zwijgend schokken met haar heupen en hield haar handen verkrampt in haar kruis. "Nee..." fluisterde ze bijna niet hoorbaar, "dat wil ik niet."

Na een tijdje zei Bo, ga maar even van me af anders krijg ik slaapbenen. Met dat ze van hem afging leek het of ik natte geluiden hoorde en maakte Liz een geluid tussen een Ohh en het schrapen van de keel in, alsof ze een kreun wilde verdoezelen.

Ik durfde niet te kijken en tussen mijn ooghoeken kon ik alleen haar rokje zien wat ervoor hing.

Hij zou haar toch niet... Nee! dat kan niet en al helemaal niet zonder ook maar een geluidje te maken. Ik zal het me wel allemaal verbeelden. Ik ben gewoon gefrustreerd omdat ik zo lang niet echt fijn intiem kon zijn met mijn lieve trouwe vrouw. Dat zal gelukkig snel anders zijn.

EINDE DEEL 1a

TEGEN MIJN WIL EEN CUCKOLD

DEEL 1b

Het was laat en we gingen naar bed. Bo ging naar de logeerkamer en gaf Liz een kus, ik keek snel naar beneden.

Ik ging me nog even snel douchen want ik verwachte na zo'n lange tijd lekker intiem te zijn met mijn vrouwtje heerlijk, ik verheugde me en had kriebels in mijn buik, ik hou echt van haar! Ik droogde me af, en ineens stond Bo met tandenborstel en tandpasta in de deur die ik niet op slot had gedaan, Shit! "HAhahahaha", lachte hij luid "hahaha en dat moet een vrouw bevredigen? hahahaha geen wonder dat Lizzy geen seks met je wil hahahaha.. maar een lekker kontje heb je wel hoor hahaha...Sissy!"

Ik kon wel door de grond zakken van schaamte, en ik hoopte dat Liz het niet had gehoord. Snel glipte ik langs hem heen.

Ik kroop lekker naakt tegen Liz aan in bed eindelijk heerlijk. Ze had alleen haar slipje aan zag ik, dezelfde nog die ik zag toen Bo haar benen op tilde.

Huhh apart, normaal doucht zij zich 's avonds voor het naar bed gaan! "Ik ben te moe om me nu nog te douchen", had ze gezegd.

Toen ik lekker knus tegen haar aanlag zei ik haar: "waarom geef je hem een kus?" "Och jongens is toch niks bij, hij woont toch bij ons, hij hoort een beetje bij ons gezin toch. Maak je niet druk schatje, en trouwens hij gaf mij een kus."

Ik legde een hand op haar buik en streelde haar, ze schrok ervan en deed mijn hand weg. "We zouden toch gaan vrijen?" "Oh schat ik heb niet veel zin nu hoor, sorry, ik ben gewoon niet zo opgewonden meer."

"Wat was dat tussen jullie? Ik hoorde zulke rare geluiden toen ik boven de was ophing. Hij had zijn hand op je buikje", zei ik voorzichtig omdat ik haar niet wilde kwetsen. "Ik weet niet wat je bedoeld, hij kietelde me gewoon. We waren elkaar gewoon wat aan het plagen verder niet en toen werd ik een beetje emotioneel en hij probeerde me te troosten."

"Maar schatje als er iets is kan ik je toch ook troosten." "Oh stop nou met al die vragen ik ben moe."

"Trouwens Bo vroeg me, of we een beetje respect voor hem konden hebben door geen seks met elkaar te hebben zolang hij hier is, hij vind het een gênante gedachte als wij seks zouden hebben terwijl er iemand in hetzelfde huis logeert."

We proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden had ze gezegd, "zoveel seks hebben we de laatste tijd toch niet meer hoor. Ik raak gewoon moeilijk opgewonden."

Ik ging er tegenin, "waarom zeg je dat tegen hem, dat je moeilijk opgewonden wordt, dat hoeft hij toch niet te weten en het is toch ons huis, wij zijn toch getrouwd! Anders flikkert hij maar op zei ik boos!"

"Schat doe eens rustig, hij is gewoon een emotionele man. En nu wil ik echt slapen hoor ik ben erg moe."

Ze gaf me een snelle kus, draaide zich om en viel doodmoe in slaap. Ik kon de slaap niet vatten, ik was zo opgewonden ik had echt verwacht dat we seks zouden hebben, zo lang geleden verdomme, ik kan gewoon niet meer.

Toen ze vast sliep deed ik de voorzichtig de deken iets van haar af. Ze lag met opgetrokken benen met de rug naar me toe, ze had nog steeds het dunne wit katoenen slipje aan en ik zag een behoorlijke natte plek tussen haar benen waardoor haar schaamlippen er doorheen te zien waren, Ik was geil, ik voelde eraan, het was plakkerig. En ze werd wakker.

Boos dat ze was ! "Nee is nee!"

Ik werd wakker en hoorde gestommel en lawaai beneden in de keuken, oh ze zijn al op zei ik tegen mezelf.

Bo schreeuwde: je maakt NU het ontbijt klaar! Ik hoorde harde meppen, klets.. klets... "aauuu nee, aaauuww alsjeblieeeft, alsjeblieft niet doen", klets...

"Beetje respect", zei hij,

"OK?" zegt hij nog eens. "ik..ik.. Ja.. ja Bo. hoor ik Liz snikkend zeggen..sorry.."

Aan de ontbijt tafel zat Bo zwijgend in een krant te lezen.

Liz had alleen kort T-shirtje aan en een krap passend slipje van dun glad stof. Ik kon zien dat haar billen knalrood geslagen waren en haar ogen waren ook rood, ze had gehuild.

"Waarom ben je zo gekleed, zei ik voorzichtig." "Hoe gekleed, zegt ze." "Nou met die slip aan alleen en dat belachelijke korte T-shirtje."

"Ja jeetje we wonen al zo lang bij elkaar een beetje vrijheid in ons huis kan toch wel?" en ze trok haar T-shirt naar beneden, net of dat hielp.

"Ik wil nog een kop thee zegt Bo op een rustige toon." En Liz vloog van de stoel af om de theepot te pakken. "ja schatje het komt eraan", zegt ze.

Jezus, wouww, Ze is aardig getemd door hem!

"Liz, Ik wil dat je een broek aantrekt nu gelijk", ging ik geïrriteerd verder terwijl ik haar mooie billen zat te bekijken, je zag zelfs de vorm van haar schaamlippen tussen haar benen aan de achterkant. God man, Ik wilde zo graag met haar vrijen, en ze stelt het al tijden uit, dan is er weer dit dan weer dat altijd was er een smoes. ik hou het gewoon niet meer.

De laatste keren dat we intiem waren kusten we elkaar en trok ze me alleen even snel af, dat gaf verlichting maar niet veel.

Ik kon het niet hebben dat Bo haar ook zo zag. Dat voelde niet fijn.

"Bo zei me de ochtendjas uit te doen want die stond me voor geen meter ", Zegt Liz.

"OH, en waarom houd je dan geen rekening met je eigen man, de man van dit huis in plaats van aan een loge. Dat is toch belachelijk, Ik ben je man, en sinds wanneer is hij een schatje?"

"Kappen ermee jullie", schreeuwde Bo en ging staan. "Wie is de man in huis zei je?" Ik schrok van zijn uitbarsting. "Ik zal je laten zien wie de man is in huis."

"Lizzy schatje, kom eens hier", weer vloog ze zowat.

"Kom voor me staan en kijk "de Man" van jou eens aan!" ze deed direct wat hij zei, keek mij aan en was blij dat ze wat goeds kon doen voor hem.

Bo deed zijn Linker arm om haar heen en legde die zachtjes voor op haar buik. "Kijk goed", zei hij tegen mij. Zijn rechter hand kwam ook om haar heen en gleed vanaf haar buikje zo haar slipje in..

"Bo wat doe je, Bo", zei ze angstig, maar durfde zich niet te verzetten. "Bo... nee."

Ik stond als aan de grond genageld door wat hij deed en kon geen woord uitbrengen.

Haar adem stokte, haar ogen gingen dicht en een schokkerige zucht ontsnapte. Ik zag zijn vingers in haar broekje heen en weer gaan, zijn vingers gleden in en uit haar en met zijn duim bewoog hij snel over haar klitje.

Ik hoorde hoe nat ze werd, hijgend en wild schokkend met haar onderlichaam kwam ze klaar. "nee.. nee" huilde ze zachtjes.

Nog nooit heb ik meegemaakt dat ze zo snel klaarkwam.

Bo trok zijn natte vingers uit haar slipje, gaf haar een mep op haar billen en ging weer zitten. Zwijgend pakte Liz de theepot weer op alsof er niets was gebeurd, tranen liepen over haar wang.

Het leek erop dat ze me niet aan durfde te kijken. En ik, ik wist ook niet waar ik kijken moest of wat ik moest zeggen. Ik voelde een lichte opwinding in mijn buik maar dat zetten ik van me af.

Een moment van stilte.

Toen drukte Bo zijn vingers onder mijn neus. "Wie is de man in dit huis? Wie verdomme? schreeuwde hij", met een brullende stem. "Jij" zei ik zacht en van schaamte voor Liz keek ik naar beneden.

Ik lunchte die middag gelukkig alleen met Liz, het was warm. Ze droeg een kort wijd rokje en had een dun wit katoenen topje aangedaan, duidelijk waren haar tepeltjes, zoals gewoonlijk, door het stof heen te zien.

Veel werd er niet gezegd aan tafel, waarschijnlijk door wat er die morgen gebeurd was. "Sorry", zei ze aan tafel. "Het was toch niet jou schuld, hij dwong je ertoe om mij te pakken." Ze legde haar hand op de mijne.

Na de lunch wilden we even eindelijk rustig met ons tweeën in de woonkamer zitten. En wie zit daar? "Oh wij dachten dat je weg was zei Liz." "Ooh nee hoor", zei hij opgewekt "kom er lekker bij zitten Liz." Ik ging dus maar op de tweezits zitten tegenover de driezitsbank waar zij op zaten. Bo had drank op tafel staan en schonk ons ook wat in, warempel een vriendelijk gebaar naar mij toe.

Hij schonk het naar mijn gevoel wat te gretig vaak in, wodka martini en dat net na lunch. Hij was grappig dit keer en vertelde sterke verhalen waar we hard om konden lachen.

Liz werd aardig aangeschoten, had rode wangetjes, werd giechelig, en kwam soms niet uit haar woorden. Ik voelde het ook wel maar was vrij nuchter. Liz legde soms heel even vriendelijk zachtjes haar hand op zijn bovenarm, iets wat me zeer stoorde, maar ik wist dat ze daar niets mee bedoelde en waarschijnlijk kwam doordat ze wat los was door de drank.

Aan zijn sportbroek te zien kreeg Bo een enorme stijve van haar. Hij legde steeds speels zijn hand op haar blote been en trok hem dan weer weg. Maar elke keer lag zijn hand dichter bij haar lies en schoof haar rokje verder omhoog. Liz zei er niets van waarschijnlijk om zijn stemming niet te bederven wat ik kon begrijpen.

Toen ineens van het ene moment naar het andere drukte hij zijn stijve piemel in zijn broek naar beneden en trok Liz bij hem op schoot, duwde haar benen over die van hem, spreidde zijn benen zodat ook die van Liz zich wijd spreiden.

Ik keek zo tegen haar dunne slipje aan die strak rond haar schaamlippen zaten. Ze ruste nu met haar kruis op zijn piemel.

Hij pakte haar tepeltjes door het dunne stof heen en friemelde het tussen duim en wijsvinger.

"Bo waar ben je mee bezig", zei ze, "niet doen dat wil ik niet Bo", en ze probeerde zijn handen weg te duwen maar veel kracht om weerstand te bieden had ze niet omdat ze daar te aangeschoten voor was. Logisch.

Ik stond boos op en zei: "Bo, stop ermee, je hoort toch dat ze dat niet wil, stop ermee, laat haar los of anders..."

"Hahaha, of anders.. Wat wil je nou doen dan hé? Wat wil je er aan doen dan? Nou? Wou je me tegen houden? Je weet wat ik je gezegd heb he als je me dwars zit. En ga nu zitten mafkees!", zei hij.

Lafaard dat ik ben, ik deed niets en mijn hart klopte in mijn keel want ik wist dat hij de macht had ons wat aan te doen.

Hij bleef doorgaan met zachtjes de tepeltjes tussen zijn duim en wijsvingers te draaien en te friemelen, Liz sloot haar ogen en begon zachtjes te hijgen en fluisterde "nee, nee..."

Ik zei: "Liz... Liz... stop ermee", maar ze zei niets terug en hijgde steeds luider.

Ze negeerde me gewoon alsof ze me niet hoorde en deed haar armen omhoog naar achteren en sloot ze om Bo's nek en begon met haar slipje nog aan met haar kutje over zijn piemel naar voren te schuiven en weer terug.

Ik wist niet wat ik moest voelen, was het boosheid of verdriet? Veel jaloersheid voelde ik, waarom gebeurde dit nooit tussen ons zulke geile momenten. Ongewild werd ik opgewonden en begon mijn piemel te groeien.

"Kijk haar tepeltjes lekker stijf worden", zegt hij met een glimlach tegen mij, en trok haar topje omhoog en pakte nu haar blote tepeltjes en ging verder.. "oooh hijgde ze.. ooh ja.."

Hoe sneller hij met zijn vingers haar tepels bewerkte hoe sneller zij over zijn kruis wreef met haar kutje. Ik zag dat haar slipje nat werd zo geil was ze. "Oohh, zei ze ooh", en steeds sneller wreef ze met haar kutje over zijn dikke piemel heen.

Hij voelde even aan haar kutje, en voelde dat haar slipje nat was geworden. "Ooh wat ben je toch lekker nat schatje" zei hij, "fijn he meisje, geniet maar, laat je maar gaan."

"Ja... ja ohh... ja oohh", ongecontroleerd begon ze te schokken met haar onderlichaam... "Ja oohh jaaah..", hijgde ze. Ze sloot haar ogen en liet zich naar achteren vallen tegen Bo's borst en Bo kuste haar.

Toen ze bijgekomen was zei Bo: "Maak een warm bad voor haar klaar, dat heeft ze wel verdient." Ik kon mijn janken amper inhouden van jaloezie. Ik hou zo veel van haar. ik wil zo graag met haar vrijen, intiem met haar zijn.

EINDE DEEL 1b

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tegen Mijn Wil Een Cuckold - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 7442x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 25234x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 12674x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 4688x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 14744x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13915x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9421x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13048x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 29260x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10330x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12291x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8401x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
:: Onvruchtbaar 2018 - 1Door: Esther-L
Gelezen: 17573x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
8.6
:: Pic Of PikDoor: Buitenman
Gelezen: 10602x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen Likken, Squirten,
29-06
8.6
:: Golden Tulip Gate - 9Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13654x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 593