Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 17x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 4557x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Client - 5
Door Jan - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Client - 4

Wat deed mijn kont zeer toen ik op de stoelzitting van de auto zat.

Was vroeg genoeg thuis en maskte gelijk eten klaar, en keek op de iPad, bij de inbox.

Karel had foto's gestuurdvan de pikken die in mij gezeten hadden en er waren 2 zwarte bij, o dat dacht ik al wat moest ik toen steeds kreunen, vond het jammer dat er geen gezichten bij waren.

Ik had nu al paar x genoten van een vrouw, en ik keek op de sites van lesbische en bi vrouwen.

Wat waren er mooie vrouwen bij van jong tot oud,en toen zag ik een bekende, was onze nieuwe buurvrouw sinds een half jaar, van 35 jaar .

Wat stond ze er sexy op ,normaal zag ik haar altijd in een broek en een trui of vest, ik had daar ook nog nooit een man gezien wel af en toe een vrouw waar ze dan ook mee winkelde .

En toen viel het mij op, dat veel vrouwen wat voor zichzelf zochten en dat hun man ook eventueel mee deed.

Op een stel van mijn leeftijd reageerde ik, de foto van haar en hem zag er lekker uit .

Zij slank met kleine borsten en hij 190 groot en verder goed gebouwd geen buikje zoals mijn man .

Toen Magaret de volgende dag belde toen ik vrij was, wou ik eerst de telefoon niet opnemen, maar was maar goed dat ik het deed. Henk was overleden vanmorgen ze hadden nog lekker geneukt en toen na het douchen zakte hij in elkaar.

Belde een Fam lid van hem,dat wist Magaret nirt natuurlijk en die regelden verder alles, ze was goed van streek en zei dan ook blijf maar bij ons slapen.

Wat keek mijn man vreemd op met een onbekende vrouw in huis, ik vertelde van hoe en wat en had er begrip voor, als ze zo van streek is en wat ook zichtbaar was, kan je beter bij haar slapen ga ik wel naar logeerkamer.

Op bed later bloot, streelden we elkaar wel maar deden verder niets.

De volgende ochtend vroeg ze mag ik mijn vriendin wel bellen dat ze mij op komt halen als je later weer thuis bent.

Had ook een stevige vrouw verwacht maar dat was niet zo ,ze was heel mager met vuurrood haar, en ook niet groot en wat ouder dan Margaret.

Zal haar de komende dagen wel goed verwennen hoor, dat ze wat afgeleid is van het verdriet wat ze heeft, eindelijk dacht ze een lieve man die haar ook wat kon geven en nu dit.

Magaret zei we hebben vannacht ook lekker bloot bij elkaar gelegen en gestreeld en getroost verder zijn we niet gegaan he, en ze keek mij aan.

Nou dan heb je het goed te pakken zeg ,zei haar vriendin Agnes als je bloot lijf ziet dan wil je er ook van genieten.

Dacht de rode kut van haar zou ik ook best eens willen likken, en op haar platte tieten likken.

We omhelsden elkaar toen ze weg gingen en ik werd steeds op mijn mond gekust, en Agnes drukte mij stevig tegen zich aan, nog bedankt wat je voor haar gedaan hebt deze dagen, kom ons maar eens opzoeken, maar we zien elkaar in ieder geval bij de begrafenis .

Anders was ik die ochtend aan het werk, was nu vrij en ging de ramen lappen eerst buiten, de buurvrouw kwam terug van boodschappen doen, en ik zei vriendelijk goeiedag, ze stopte gelijk en we maakten een praatje, ze vertelde dat ze net de vorige week ontslagen was, dat is niet zo mooi zei ik, maar ze was er niet bang voor dat ze geen werk weer kreeg.

Heb je zin in koffie vroeg ze mij, het is toch koffietijd nu, dit even afmaken dan kom ik er aan hoor.

Ze droeg nu zelfs een korte jurk waar paar stevige benen onderuit kwamen en ook haar borsten zijn vast niet mis dacht ik toen ik tegenover haar zat.

Ze was bij haar partner weg vertelde ze, haar ex dronk veel en was dan vreselijk agressief, en daar kon ze niet langer tegen.

Je hebt de woning mooi ingericht hoor toen ik de kamer rond keek, ja met hulp van een goede vriendin hoor mijn smaak is niet zo goed in combineren van kleuren bij elkaar .

Wil je de rest ook zien vroeg ze, ze sloeg toen haar benen over elkaar we hadden de koffie nog niet op, wat een dijen dacht ik.

In de douche had ze kleding te drogen en ik zag haar mooie gekleurde strings, wat lijken ze klein dacht ik, en de bh ,s waren groter dan die van mij.

Ze had een mooi groot bed, met veel kussens er op en veel kleuren, ja ben gek op kleuren zei, och zei ze we hebben ons nog niet voorgesteldik ben Sandra zei ze, en gaf mij een stevige hand en ik noemde mijn naam Maaike.

Ze had een schuifkast voor kleding veel broeken maar ook jurken en rokken en zag ook wat latex kleding hangen, draagt dat lekker vroeg ik, is dst nooit te warm aan, ze lachte nee hoor juist heel lekker, maar dat denken er meer hoor .

We liepen weer terug naar de kamer, en ze ging weer tegen over mij zitten, en ze schonk als kennismaking glas wijn in en vroeg hoe lang we al getrouwd waren en dat vertelde ik haar, zo al best lang dus, en alles nog pais en vree vroeg Sandra, och ja overal zijn strubbelingen toch, en hij voelt zich ouder dan ik als je begrijpt wat ik bedoel,dat begreep ze wel, en nu weer ouderwets bezig lachte ze en ze stak de vinger vinger omhoog met een lach, ja ik moet toch ook wat jij toch ook nu zei ik, en dat beaamde ze, maar mis het wel hoor bloot lijf tegen mij in bed, nou we liggen ook bloot maar alleen raakt hij mij nauwelijks aan,en als ik hem aanraak wil hij slapen, zo gaat dat na zo,n lang huwelijk .

Mag ik je wat persoonslijks vragen vroeg ik Sandra, zeker zei, sta je op de site en kk noemde de naam, en zonder aarzeling zei ze van ja dat klopt, of zit jij er ook op vroeg ze,ja zei ik.

Nou dan wilde ze wel eens zien waar ik stond en met de iPad op schoot kwam ze naast mij zitten en ze logde in en ik vertelde waar.

Zo dat vraag je dus, en het leek net dat ze teleurgesteld keek, ,maar hoe kwam je erbij om op de andere site te kijken vroeg ze.

Ik loog wat ,dat ik bij een man was, de vrouw was ook thuis en ze deed later ook mee, eerst met haar man maar ze begon mijn borsten ook te strelen en likte mijn kut wat ik toch wel lekker vond, en zodoende keek ik op de site.

Dan was de nood toch heel hoog bij je dat je naar een vreemde man ging, is het ook, wil iedere dag wel bij wijze van spreken ,en daarom keek ik ook op de site waar jij op staat.

Van mij hoef je niet langer te zoeken hoor zei, wil je ook best overal likken en jij mij vast ook wel.

Ze ging staan en trok haar jurk uit wat geil in haar string en bh, ging ook staan en we kusten elkaar en voelden elkaar gelijk overal .

We waren zo in de slaapkamer en uit de kleren, en wat likte ze mijn lijf borsten en vooral mijn kut wat kwam ik klaar op de tong van haar, en toen likte ik haar wat anders dan bij Magaret wat een lekkere kut had ze met mooie schaamlippen en haar geil smaakte ook goed.

We verwenden elkaar nog met de knie tegen de schaamlippen aan en we gilden het uit beide.

Ze kwam later nog met haar kont op mijn gezicht zitten en ik likte toen ook haar ster,kon er niet genoeg van krijgen zo lekker was die, en ik bleef haar sap oplikken.

Naast elkaar liggend vingerden we elkaar nog weer lekker klaar, en gingen toen douchen waar we elkaar ook nog weer verwenden.

Terug in de slaapkamer liet ze een voorraad speeltjes zien wat ze had ,van dildo,s tot vibrators in alle maten dubbelde dildo,om elkaar gelijk ge neuken en voorbindlul, zelfs een buttplug had ze.

Dacht altijd zei ik ,dat lesbische vrouwen alleen maar vingers en de tong in hun kregen he, wat moest ze lachen,geen man op ons lijf of er in,maar voor de rest genieten we ook van de hulpmiddelen die er zijn voor een getrouwde verwaarloosde vrouw.

De volgende x gaan we er wat van gebruiken zei Sandra.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Client - 6

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Mijn Vriendin Op...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 5305x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Overspel, Vreemdgaan, Sloppyseconds, Bisex, Zaad
19-07
8.3
:: Mijn Derde Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 3832x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 7687x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 26181x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 12829x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 4755x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 14927x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13974x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9459x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 29480x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10360x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12318x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8427x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
:: Onvruchtbaar 2018 - 1Door: Esther-L
Gelezen: 17663x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 534