Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10334x
Lengte: Zeer Lang
Esmeralda Go's Black - 2
Door Ama Douba - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Esmeralda Go's Black - 1

Voor diegene die net er bij komen, raad ik jullie aan eerst deel 1 te lezen.
Voor diegene die deel 1 al las, geniet van deel 2.

“Oh, hey Esmeralda, kom binnen” zegt Amadou als hij de deur open doet en ziet wie er aan de deur staat. “Wel, ik kom eigenlijk een stuk cake brengen om je te bedanken voor de 3 eieren die ik mocht lenen”. “Oh, maar dat moest toch niet, ik help graag waar ik kan, daarbij ik zal niet arm worden van die 3 eieren die ik aan jullie gaf. Maar kom toch even binnen” zegt Amadou en hij stapt naar binnen zodat Esmeralda wel moet volgen, want ze heeft het doosje nog vast dat ze kwam geven aan Amadou. In zichzelf denkt ze, shit, ik sta hier zonder bh en slip en eigenlijk kwam ik het gewoon even afgeven en dan ging ik weer terug naar huis en nu wil die dat ik bij hem binnen stap. Zou hij misschien iets doorhebben? Nog voor ze binnenstapt kijkt ze snel naar haar crop topje en merkt ze dat haar tepels niet hard zijn of dat je door haar topje kan zien. Ik zal het me wel ingebeeld hebben denkt ze en stapt binnen bij Amadou. “Ik ga niet te lang blijven, want ik kwam je eigenlijk dit maar afgeven” zegt ze, “daarbij, je zal wel andere dingen te doen hebben, dan gestoord te worden door mij”. “Oh, maar je stoort mij nooit” reageert Amadou al meteen. Daar heeft Amadou wel gelijk in, want hij vind het wel tof als hij bezoek over de vloer krijgt en al zeker als het zo een sexy bezoek is zoals Esmeralda.

“Waar kan ik het zetten?” vraagt Esmeralda. “Zet daar maar neer op tafel” krijgt ze als antwoord. Op het moment dat Esmeralda het doosje op tafel zet, hoort ze dat Amadou haar het volgende vraagt. “En heb je genoten daarstraks?” Esmeralda begint weer te blozen, want ze wist dat Amadou het kon horen en dat hij de vorige keer nog had geazegd dat ze zich niet moest inhouden voor hem. “Ja, ik heb genoten, maar dat heb je wel gehoord, of niet soms?” Hierop denkt ze dat ze Amadou stil krijgt, maar niets is minder waar. “Tuurlijk heb ik alles gehoord, je kreunde harder en steviger dan anders. Ik denk dat zelfs de mensen die verder wonen, alles konden horen van hoe jij genoot.” Weer begon Esmeralda te blozen. “Het beste van al, is dat ik er zelfs enorm van genoot en zelfs heerlijk ben klaargekomen. Alleen jammer dat ik niet mocht klaar komen in zo een lekker ding als jij Esmeralda”. Als ze dit hoort, beginnen haar tepels weer te reageren als ook haar kutje begint spontaan te jeuken en warm te worden. “Ik denk dat er trouwens iemand weer zin krijgt, of niet soms?” Esmeralda snapt niet goed wat Amadou bedoelt en kijkt daarom met een vragende blik. Hierop wijst Amadou naar Esmeralda haar crop top zodat ze ziet dat ze stijve tepels heeft gekregen en ze zijn zichtbaar door het crop topje. “Ik wist dat je een gezonde geile dame was, maar dat je ook nog eens ondeugend geil was, wist ik niet” zegt Amadou. Esmeralda probeert haar stijve tepels nog weg te steken door er haar armen er gekruist voor te houden. “Je hoeft ze voor mij niet weg te steken. Een lekker ding zoals jij hoeft je toch nergens voor te schamen”. “Ja, ik schaam me wel” zegt Esmeralda. “Ik kwam dit doosje eigenlijk maar snel afgeven en zou dan terug naar binnen gaan, zodat dit niet kon gebeuren”. “Wel, dan had je beter een bh aangetrokken zodat je tepels niet door je topje zouden prikken.” Zegt Amadou. “Maar het is een mooi beeld, dus van mij mag je vaker zonder bh rondlopen schat.” Terwijl hij dit zegt is hij naar Esmeralda gestapt tot ze binnen handbereik is. Hierop weet ze even niet goed wat ze moet zeggen. Ergens wil Esmeralda vertellen dat ze normaal altijd met een bh rond loopt, anderzijds wil ze vertellen dat ze graag zonder rond loopt en zelfs volledig naakt. Maar ze kan dat toch niet vertellen aan Amadou, aan haar vriend Kevin zou dat wel kunnen.

“Als je de cake op is, mag je het doosje gewoon terug brengen.” Zegt Esmeralda en dan draait ze zich om naar de deur om weer te vertrekken. “Is goed schat” zegt Amadou en maakt gebruik van het feit dat Esmaralda zich juist omdraait om weer naar buiten te stappen. Hij geeft snel nog een klets op het strakke kontje van Esmaralda, die verbaasd achetrom kijkt als ze een klets op haar billen voelde van Amadou zijn hand. “Ik wou dat al zo lang eens doen, je lekkere kontje eens aanraken.” Esmeralda stapt snel naar buiten en terwijl ze naar haar eigen deur loopt, merkt ze dat haar tepels weer super hard staan, zoals ze toen waran als ze onder de douche stond of zich stond af te drogen. Nog voelt ze dat haar kutje weer vochtig is en dat ze zelfs zo vochtig is dat haar bovenbenen mee vochtig worden. “Wat gebeurt er toch met mij?” Esmeralda haar gedachten beginnen rond te draaien in haar hoofd. Als ze terug bij haar thuis is, gaat ze even versuft in de zetel zitten. Om haar gedachten te kunnen verzetten, zet ze snel de tv op en niet veel later denkt ze niet meer aan het voorval van daarnet. Haar harde tepels en haar vochtig kutje zijn ook weer rustig en kan ze weer gewoon ontpannen tegen Kevin aan liggen als die naar beneden komt na zijn douche. Zo geniet ze nog van de rest van de dag en probeert ze alles te vergeten van wat ze daarnet met Amadou meemaakte.

Tijdens de nacht sliep Esmeralda heel vast omdat ze voelde dat Kevin tegen haar lag. Jammer genoeg komt er aan die zalige nacht ook een einde en moesten ze beide na het weekend weer gaan werken. Kevin trekt een kostuum aan omdat hij vandaag een belangrijke vergadering moet bijwonen. Esmeralda trekt iets simpelere kleding aan om straks aan de receptie te werken. Haar outfit voor vandaag bestaat uit een blauw lingeriesetje, een blauw rokje, een bloemenprint topje en hoge zwarte pump. Door de hoge pumps met een naaldhak en gespsluiting waarvan de hakhoogte van 8,5 cm Esmeralda nog groter maakte, maar ook nog sexy’er. Kevin moet zich inhouden als hij afscheid wil nemen van haar om door te gaan naar zijn werk. Het liefst van al had hij Esmeralda even snel geneukt zodat die stijve in zijn broek er niet voor zou zorgen dat zijn broek strak zou blijven staan. Esmeralda zou er geen probleem mee hebben, want ze zou er zelfs nog geiler van worden dan ze anders geneukt word. Esmeralda droomt er al van om vannavond thuis te komen en om dan hemels geneukt te worden door Kevin, want ze weet dat hij opgewonden word door pumps, rokjes en topjes. Dat is ook de reden dat ze dat zoveel mogelijk draagt, natuurlijk ook omdat ze zich daar goed in voelt. Terwijl Esmeralda achter de receptie werkt en zich toch ook een beetje verveelt, stuurt ze een sms naar Kevin. “Hoe gaat het met jou vergadering? Ik verveel me een beetje tijdens het werk”.

Na een tijdje krijgt ze plots een berichtje. Als ze op haar gsm kijkt, ziet ze dat het een berichtje is van Kevin. “Lieve schat, ik had wel gedacht dat jij je een beetje zou vervelen op je werk. Dit is namelijk niet de eerste keer dat je me dat stuurt, dus heb ik een verrassing in je handtas gestoken. Goed werken nog en tot vanavond”. Een beetje verbaasd leest Esmeralda het bericht nog eens. Ergens is ze toch benieuwd wat haar vriend in haar handtas heeft gestoken en als er even niemand aan de receptie komt, neemt ze haar handtas en begint ze onder haar desk er in te kijken. Onderaan in de handtas van Esmeralda ligt een klein doosje. Als ze het doosje uit haar handtas neemt en wil openen, komt er plots volk richting de receptie waar Esmeralda zit. Snel verbergt ze het doosje in een hoekje van haar bureau, met de hoop dat niemand het ziet staan. De mensen die richting de receptie liepen, lopen nu gewoon voorbij en zo kan Esmeralda snel kijken wat er juist in het doosje zit. Dit omdat ze toch nieuwsgierig is geworden door het berichtje van haar vriend. Als ze het doosje open doet, ziet ze dat er 2 verschillende trileitjes in zitten. Het eerste trileitje is in de vorm van een flamingo, de andere is meer een soort van mini vibrator. Esmeralda kijkt verbaasd in het doosje, want ze weet dat bij die dingen altijd een afstandsbediening moet zitten. Omdat ze dat niet vind, maakt ze een snapchat voor haar vriend met daarop de vraag. “waar zit de afstandsbediening van deze 2 trileitjes?”

Ze moet even op een reactie wachten, maar na een tijdje krijgt ze een berichtje binnen van haar vriend. “deze trileitjes zijn te bedienen via je gsm. Ik heb die app al geinstalleerd op je gsm, dus je kan die bedienen zonder dat het opvalt”. Esmeralda kijkt snel in haar gsm en ziet inderdaad een nieuwe app op haar gsm staan. Als ze op die app klikt, komt er een begin scherm waar 2 blokjes staan. Bij het ene blokje staat flamingo en bij de andere staat er mini. Omdat Esmeralda toch wel zin krijgt om er mee te spelen, wil ze eerst eens testen hoe hard het kan, hoe luid het trilt en zo verder.
Eerst zet ze de mini aan op de app terwijl het trileitje op haar schoot ligt. Ze zet het zachtjes op, uit zekerheid dat niemand het zou horen. Terwijl het mini trileitje zachtjes ligt te trillen op haar schoot, begint ze het toch hoger te zetten. Ze zet het mini trileitje steeds een standje hoger tot die uiteindelijk op de hoogste stand staat. Nu ligt de mini redelijk hard te trillen op haar schoot en het maakt amper geluid. Tijd om de mini af te zetten en om zo de flamingo eens te testen. Ook bij dit speeltje begint ze het op de laagste stand en daarna zet ze het geleidelijk hoger tot het de hoogste stand haalt. Ook de flamingo kan redelijk hard en het zoemt net als de mini heel zachtjes. Snel zet ze de flamingo weer af en doordat de beide speeltjes lekker lagen te trillen op haar schoot, krijgt Esmeralda stiekem zin om een speeltje te gebruiken terwijl ze nog op het werk is. Echter kan Esmeralda niet goed kiezen welk trileitje ze in haar kutje steekt, dus stuurt ze terug naar haar vriend. “Schat, welk trileitje zou ik volgens jou nu in mijn kutje steken terwijl ik nog werk?” Na een minuut komt er al een berichtje binnen van Kevin. “Beide trileitjes hebben verschillende standen. De mini heeft 3 trilstanden: rustig, normaal en snel. Daarnaast staan er nog 7 voorgeprogrameerde standen in voor als je geen wifi zou hebben. Ook deze kan je gebruiken als je wifi hebt. Het leuke aan de mini is, dat je er altijd van kan genieten. De flamingo daarentegen kan je gebruiken wanneer je wifi hebt en ook als je geen wifi hebt. Deze flamingo heeft verschillende vibraties, die je wel zal ontdekken. De flamingo reageert ook op aanraking, beweging, muziek en stemgeluid. Voor stemgeluid moet je nog eerst je stem activeren via de app op je gsm. De flamingo kan ook gebruikt worden voor erotische spelletjes via chat. Nu dacht ik om de flamingo in je kutje te steken en die daar te laten trillen en als je echt geil word, kan je de mini in je kontje steken zodat je in beide gaatjes word verwent”.

“Wat? In mijn kontje?” zegt Esmeralda. Ergens klinkt het wel geil, maar ze kan dat nu toch niet doen. “Misschien moet ik eerst beginnen met een speeltje in mijn kutje te steken en dat dan op te zetten. Ik kan het altijd stoppen als het me teveel word of als ik er te geil van word”. Ze denkt er aan om even snel naar het toilet te gaan en zo het eerste trileitje in haar kutje te steken dat ze daarna op trillen kan zetten en toch nog deftig kan werken. Maar ze kan de receptie niet onbemand achter laten, ook al is ze maar een minuut of twee naar het toilet. Even kijkt Esmeralda of er iemand in de buurt is en als ze ziet dat er niemand is, trekt ze haar blauwe rokje wat omhoog zodat ze aan haar blauwe slipje kan van haar lingeriesetje. Dat slipje doet ze een beetje opzij zodat ze een vrije toegang heeft tot haar dikkere schaamlippen. Snel graait ze de flamingo van haar bureau en plaatst ze die tegen haar schaamlippen om die daarna binnen te duwen tot aan haar G-spot. Esmeralda weet dat als ze zichzelf daar verwent, ze een lekker orgasme kan krijgen. Als de flamingo op de juiste plaats steekt, hangt ze haar slipje weer op de juiste plaats en doet haar rokje weer goed. “Nu wil ik wel eens weten hoe het voelt als ik die in mijn kutje op zet”. Ze opent de app weer en zet de flamingo op de eerste stand. Ze voelt meteen dat haar kutje zachtjes begint te trillen en het geeft haar een zalig gevoel. Nog voor ze de gsm weer vergrendeld, ziet ze stemgeluid staan in de app. Ze las daarstraks in het berichtje van haar vriend dat je de flamingo ook kan bedienen via stem. Stiekem wil ze wel eens zien hoe dat werkt en dus tikt ze op dat vakje. Om de stemactivering te kunnen gebruiken, moet u eerst enkele woorden inspreken zodat je nadien de flamingo met je stem kan bedienen. “Oh denkt Esmeralda, dat klinkt gemakkelijk”. “Flamingo” zegt de app plots. “Flamingo” zegt Esmeralda. “Bedankt voor uw stem” zegt de app. “Harder” zegt de app weer. “Harder” zegt Esmeralda met overtuiging. “U stem is aangenomen”. “Zachter” en ook dit zegt Esmeralda met overtuiging terug. “Stop” in zichzelf begint Esmeralda te giechelen, want ze denkt niet meteen aan stop te zeggen zodat de flamingo zou stoppen met trillen. “Stop” zegt Esemeralda. “Bedankt zegt de app, vanaf nu is de stemactivering klaar voor gebruik”. Even testen denk Esmeralda, “harder” zegt ze tegen de app en meteen voelt ze de flamingo harder trillen diep in haar kutje. “Mmmmmmm, heerlijk kreunt Esmeralda”. Helaas kan ze niet langer genieten van de rust aan de receptie, want er komen 2 personen naar haar gewandeld. Ze zet de gsm in de vergrendelmodus en legt die opzij. Als de 2 personen op 2 meter van de receptie zijn, ziet Esmeralda dat de mini nog op haar bureau ligt en snel probeert ze die weg te graaien en die even weg te leggen zodat niemand het zou vinden. Echter weet ze niet meteen een plaats om die mini te leggen en haar enige plaats dat ze kan bedenken is op de bureau stoel waar ze op zit. Het doosje duwt ze snel van de bureau en de mini legt ze onder haar kontje en ze hoopt maar dat de 2 personen niets hebben gemerkt.

“Hallo, we hadden een afspraak met Mijnheer Janssen” zeggen de 2 personen. Snel kijkt ze in de computer en zegt dat ze even plaats mogen nemen. Als de heren gaan zitten, neemt Esmeralda de telefoon en belt naar Mijnheer Janssen om te melden dat zijn afspraak aangekomen is. Nadat ze de telefoon weer neer legt, zegt ze tegen de mannen dat mijnheer Janssen er zo meteen aan komt. Ze heeft dit nog maar net gezegd of ze merkt dat ze een berichtje binnen krijgt. Het is weer een berichtje van haar vriend Kevin. “Ik merk dat je de flamingo hebt genomen en dat die op staat. Je moet weten dat jij die trileitjes kan bedienen, maar ook ik kan die bedienen en ik kan zelfs beslissen of jij je trileitjes kan bedienen”. Ze heeft net het bericht gelezen en dan voelt ze plots haar flamingo harder trillen en ze moet zich nu toch sterk houden om niet op te springen of om te kreunen. Snel typt ze een berichtje voor haar vriend. “Dus als ik het goed voor heb, kan jij beslissen hoe hard mijn trileitjes trillen en of ik wel of geen controle heb over die speeltjes”. Meteen krijgt ze een berichtje terug van haar vriend. “Klopt, je vond het toch geil als je de controle aan mij moest overgeven, wel vanaf nu beslis ik of jij de controle krijgt of net niet”. Esmeralda krijgt een geile kriebel over haar hele lichaam, want ze word geiler bij het gedacht dat ze de controle aan haar vriend moet geven. Wat Esmeralda niet weet is dat Kevin ook nog wat extra op haar gsm heeft gezet. Zo kan hij altijd zien waar ze juist is. Als ze op haar werk is, thuis is, onderweg is, hij kan dat allemaal zien. Niet omdat hij haar niet vertrouwt, maar gewoon omdat hij haar trileitjes harder kan zetten als ze thuis is, zachter kan zetten als ze moet werken of als ze onderweg is met de auto naar het werk of weer naar huis.

Kevin weet ook wanneer Esmeralda pauze heeft, wanneer ze gedaan heeft met werk en zo verder. Dat komt omdat ze dit door hebben gegeven aan elkaar, zodat ze elkaar kunnen sturen als ze pauze hebben (vooral als ze het mega druk hebben doorheen de dag). Esmeralda kan nog rustig verder werken terwijl de flamingo trilt in haar kutje en langzaam begint ze te voelen dat haar slipje toch vochtiger word. Ze had niet gedacht dat ze zo ging genieten van die flamingo in haar kutje. Mijnheer Janssen komt aangelopen en geeft de twee mannen een hand en neemt ze mee, waardoor Esmeralda terug alleen achter blijft bij de receptie. Nu kan ze de mini weer in het doosje weg steken zonder dat het op zou vallen dat ze iets ondeugend doet. Ze gaat recht staan van de bureau stoel en ze merkt dat haar dijen toch vochtig zijn. Omdat niemand er is, kan ze eens rustig kijken en ze tilt haar blauwe rokje op en dan ziet ze dat haar blauwe slipje toch al een donkere plek heeft achtergelaten. Hier verschiet Esmeralda toch wat van, want ze had niet gedacht dat haar slipje zo vochtig was. Ze verschiet even als ze hoort dat ze een berichtje heeft. Als ze dat opent leest ze het volgende. “En is je kutje al goed nat of moet de flamingo hoger gezet worden?” Ergens wil ze sturen dat de flamingo hoger mag, maar dan zal ze niet lang meer moeten wachten op haar eerste orgasme met het trileitje in haar kutje. Maar aan de andere kant wil ze de flamingo ook niet hoger laten zetten, want dan weet ze niet of ze nog normaal kan doen, zodat het niet opvalt dat ze iets doet wat ze eigenlijk niet mag doen tijdens de werkuren. “als je de flamingo hoger zet, sta ik niet in voor de gevolgen. Ten eerste kom ik hier klaar tijdens de werkuren op het speeltje en ten tweede weet ik niet hoe wild ik zal zijn als ik je vanavond terug zie thuis”. Dit berichtje verstuurt ze naar haar vriend die na een tijdje stuurt. “Jij verveelde je, nu dus duidelijk niet meer”. En dan voelt ze ook meteen haar flamingo harder trillen diep in haar. Al een geluk heeft ze nog een hand op haar bureau staan, want anders had ze nu op de grond gevallen omdat haar benen even niet genoeg kracht hebben om ze te dragen. Als ze terug de volledige controle heeft over haar benen voelt ze dat haar slipje nog natter word. Nog even en haar slipje is doorweekt en dan moet ze daar nog een paar uurtjes mee rondlopen, deels op het werk en dan om nog terug naar huis te geraken. Even denkt ze terug aan een paar maand geleden, toen liep ze op een dag ook eens even zonder slipje rond op haar werk, omdat ze toen op haar stoel ging zitten, waar ze per ongeluk water op had gemorst. Door dat ze toen op die bureau stoel ging zitten, haar rokje wat optilde, was enkel haar slipje nat. Dat had ze dan maar uit getrokken zodat het kon drogen voor ze weer naar huis moest. Nu zou ze dat zo ook doen, er is toch niemand die zou doorhebben dat ze zonder slipje zou zitten achter haar bureau van de receptie. Als ze weer naar huis ging, zou ze haar slipje terug aantrekken, zodat ze weer deftig over straat zou kunnen. Ze trekt haar slipje uit en aan heet dikkere schaamlippen blijft het wat kleven, wat haar ook weer een geil gevoel geeft. Ze legt haar slipje in een lege lade zodat die kan drogen, zo kan ze die straks weer aantrekken en niemand die er iets van zou merken. Om zeker te zijn dat niemand zou zien dat ze er zonder slipje zou werken, blijft ze recht staan. Waar ze niet aan dacht, was dat ze zo meer druk op haar G-spot zou zetten, waardoor ze nog meer geniet van de flamingo. Doordat ze zo geniet van de trilling in haar kutje, beginnen haar tepels in haar bh hard te worden en niet veel later schuren ze in haar bh tegen het stof. Het liefst van al had ze geen stijve tepels gekregen, want hierdoor begint haar kutje ook nog meer te jeuken van genot, wat dan ook weer zorgt dat ze een natter kutje krijgt. De flamingo in haar kutje, recht op haar G-spot zorgt er ook nog eens voor dat ze natter word. Ze stuurt in een geile bui naar haar vriend dat haar kutje reikelijk lekt op haar benen en dat haar tepels mega hard schuren tegen de stof van haar bh. Eseralda wacht op een antwoord van haar vriend, maar die laat niets van zich horen. Een beetje telleur gesteld gaat ze maar terug aan het werk, want dat moet ook nog gebeuren.

Na een kwartier krijgt Esmeralda een berichtje. “Wel schat, dan staat je flamingo nog net iets te laag, ik zal hem dan maar wat harder zetten. Daarnaast is het toch zalig dat je stijve tepels hebt. Over anderhalf uur heb je gedaan met werken, dus ik wil dat je nu je bh uit doet en je slipje ook. Dit laat je vanaf nu uit tot straks als ik je thuis zie, zodat ik je meteen kan neuken tegen de muur in de gang als we thuis zijn”. Als ze dit leest krijgt ze blozende wangen, want ze wil ontzettend graag geneukt worden als ze thuis komt, maar ze kan toch niet haar bh ook nog uit doen en zo verder werken. Ze heeft haar slipje al uitgedaan en dat vind ze ergens al opwindend, maar ook vreemd, want ze denkt dat men het zou zien. Ze stuurt terug naar Kevin. “Schat, mijn slipje is al uit omdat dit doorweekt was van mijn geil door de flamingo. Ik kan niet ook nog mijn bh uit doen, want dan zien ze misschien mijn stijve tepels door mijn topje prikken. Ik wil dat wel uit trekken als ik hier ga vertrekken naar huis”. Enkele minuten nadat het bericht verzonden is, komt er een nieuw berichtje binnen. “Schat, doe je bh uit en je laat die uit tot morgen om terug naar het werk te gaan. Je krijgt 5 minuten om die bh uit te doen en te tonen dat je hem uit hebt, anders gaat de flamingo dubbel zo hard trillen in je kutje en dan stopt die niet meer tot ik daar zin in heb. Je zei dat je al veel geil produceerd, dus smeer wat van dat geil op en in je kontgaatje en steek daarna de mini in je kontje. Beide gaatjes moeten goed voorbereid worden, want ik wil je straks goed neuken en dan moet je al vochtg zijn zodat ik je wat ruwer kan nemen. Je tijd gaat nu in”. Snel kijkt Esmeralda op de klok, ze heeft net geen 4 minuten meer om te doen wat haar vriend haar oplegt. Als ze nu naar het toilet loopt, is ze zeker te laat om te doen wat ze werd opgelegt, dan maar snel hier doen achter mijn bureau denkt ze in zichzelf. Dit vind ze zeker geil, maar ergens wil ze dat haar vriend dit wat vaker zou doen. Ze neemt snel het doosje om de mini er uit te halen die ze op haar bureau legt, die gaat zo meteen in haar kontje. Het doosje steekt ze terug in haar handtas en ondertussen is ze met haar rechterhand wat geil van rond haar schaamlippen aan het opnemen wat ze daarna uit smeert rond haar kontgaatje en ook smeert ze wat in haar kontgaatje. Als ze vindt dat ze goed gesmeert is aan haar kontje, steekt ze de mini in haar kontje en gaat dan snel even zitten op haar bureau stoel om te testen of ze zonder problemen kan zitten. “voila, dat is klaar” zegt ze terwijl ze op de klok kijkt. “Ik heb nog 1 a 2 minuten”. Dit omdat ze niet zeker weet wanneer de minuut is ingegaan die ze nu op de klok ziet staan. Snel steekt Esmeralda een hand achter haar rug om onder haar topje te gaan. Aan de bh aangekomen maakt ze de sluiting los met haar hand en dan kan ze gemakkelijker haar bh uit doen. Nog eens even snel kijken dat niemand haar bezig ziet, maar als ze merkt dat niemand haar kan zien, gaat ze met haar linkerhand naar haar rechterschouder om daar het bh bandje over haar arm te trekken. Als dit gedaan is, kijkt ze nog eens snel om zeker te zijn dat niemand richting haar kijkt. Als ook nu dit niet het geval is, neemt ze met haar rechter haar bh vast aan haar linkerschouder en trekt ze in 1 vloeiende beweging haar bh uit. De laatste minuut gaat net in. Ze neemt haar gsm terwijl ze op haar bureau stoel gaat zitten. Ze doet haar rokje een beetje omhoog zodat je kan zien dat ze geen slipje meer draagt. Haar bh houdt ze in haar linkerhand naast haar lichaam en ze merkt dat haar tepels toch door haar topje zichtbaar zijn. Ze opent haar fototoestel op haar gsm om een selfie te maken zodat haar vriend kan zien dat ze doet wat hij haar oplegt. Als ze de foto heeft gemaakt, verstuurd ze hem met nog een extra berichtje er bij te plaatsen. “Voila schat, net zoals je had opgegeven, ik kan haast niet wachten tot ik straks thuis ben. Ik heb er enorm veel zin in”. Als ze het bericht en de foto heeft verzonden, gooit ze haar bh in de lade van haar bureau waar ook al haar slipje in ligt ligt te drogen en dan sluit ze die lade zodat niemand het zou zien. Ze denkt er nog aan om straks toch even haar bh weer aan te trekken als iedereen naar huis gaat, want de meeste komen dan voorbij de receptie waar ze zit en ze wil niet dat iemand ziet dat ze stijve tepels heeft die door haar topje steken zodat men kan zien dat ze geen bh draagt. Nadien zou ze de bh weer kunnen uit doen, zodat ze thuis komt zoals haar vriend dat had opgegeven. Haar slipje zal ze straks ook weer even aan trekken en net voor ze thuis zou komen, zou ze die net als haar bh weer uit trekken en niemand die weet dat ze even haar bh en slipje weer aan deed. “Komaan Esmeralda, we gaan nog even werken, want anders moet ik straks langer blijven om dat werk in orde te brengen en dat wil ik liever niet”. Met deze peptalk zet ze zichzelf weer aan het werk en zo denkt ze minder aan het feit dat ze zonder bh en zonder slipje zit te werken. Plots schrik Esmeralda op, want uit het niets begint de mini in haar kontje te trillen en de flamingo in haar kutje lijkt ook harder te trillen. Als een geluk dat er net niemand voorbij haar liep, want ze kon even een kreuntje niet onderdrukken. Weer merkt ze dat haar tepels hierop reageren en nu steken haar tepels toch een ferm stuk door haar topje. Als ze goed kijkt, kan ze zelfs de contouren van haar borsten zien door haar topje. “Waar ben ik toch aan begonnen” zegt Esmeralda tegen zichzelf. Maar ze houdt zich flinkt om haar bh niet terug uit haar handtas te halen en die weer aan te trekken. Ze weet nu dat Kevin beide trileitjes heeft aangezet met zijn gsm en dat ze dit zal moeten volhouden tot ze thuis is, of tot hij het weer afzet.

Met wat tegenzin begint ze terug verder te werken omdat ze nog enkele mails moet beantwoorden, enkele papieren moet sorteren en in de juiste mapjes moet steken en dan in de juiste bakjes moet leggen voor morgen. Eerst doet ze de papieren en daarna zal ze dan de mails beantwoorden. Als ze alle papieren in de juiste mapjes heeft gestoken staat ze recht en draait ze zich om naar een kast waar verschillende bakjes zijn gemaakt waar het personeel allemaal een eigen bakje hebben zodat ze daar spullen in kunnen leggen die in orde moeten gemaakt worden door Esmeralda of als er post is voor hen of documenten die klaar moeten zijn voor een vergadering of zo. Terwijl ze de mapjes in de juiste bakjes steekt, komen de 2 mannen van daarstraks terug aangelopen en zeggen tegen haar in het voorbij lopen “tot ziens”. Esmeralda kijkt om en zegt vrolijk “tot ziens” waarna ze verder gaat met haar werk en de mannen hun weg vervolgen naar de uitgang. Als de mannen weg zijn, bedenkt ze dat ze niets verkeerd zagen aan haar, terwijl ze daar staat zonder slipje en bh. Even voelt ze zich toch wat zekerder als die 2 niets zagen, zal de rest ook niets merken hoopt ze. Als ze alle mapjes heeft weggelegd gaat ze terug op haar bureau stoel zitten en gaat ze naar haar mails om die te beantwoorden. Als ze aan de eerste mail wil beginnen ziet ze dat ze nog iets meer dan een uur moet werken. “Pffff, de tijd vliegt toch als je het naar je zin hebt” zegt ze wat lachent tegen zichzelf. Even kijkt ze hoeveel mails ze juist heeft, zodat ze kan bekijken of ze die allemaal nog binnen het uur kan beantwoorden. Ze ziet toch dat er een groot aantal mails klaar staan die ze moet lezen en beantwoorden, ondertussen hoopt ze dat ze die kan beantwoorden binnen het uur, zodat ze niet langer moet werken om alles te beantwoorden. Snel begint ze dan maar met de eerste mail te lezen.

Na verloop van tijd heeft ze alle mails gelezen en beantwoord en als ze op de klok kijkt, ziet ze dat het iets voor 17 uur is. Net voor ze kan stoppen krijgt ze nog een telefoon, die ze met veel vriendelijkheid moet opnemen en de persoon aan de andere kant van de lijn moet helpen zo goed als ze kan. Terwijl ze die persoon helpt aan de lijn, ziet ze de eerste collega’s van op het werk voorbij haar bureau wandelen richting de uitgang. Het liefst van al had Esmeralda de telefoon nu opgehangen en haar spullen genomen om naar huis te gaan, maar dat gaat niet, die persoon moet ze eerst helpen voor ze kan vertrekken. Terwijl ze nog met de persoon aan de lijn hangt, probeert ze met haar voet haar handtas dichter te trekken zodat als ze de telefoon af legt, ze meteen haar handtas kan nemen en kan vertrekken. Na een lang gesprek is de persoon aan de andere kant toch goed geholpen en hij neemt met veel plezier afscheid van Esmeralda. Eindelijk denkt ze, nu kan ik naar huis en ze grijpt snel naar haar handtas. In een verhoogt tempo stapt ze naar haar auto om naar huis te kunnen rijden. Net voor ze aan de auto komt, krijgt ze een bericht. Het is een berichtje van Kevin. “Hey schat, ik wil je vragen of je nog even naar de winkel kan gaan, want we hebben nog wat te eten nodig. Zou jij enkele dingen kunnen gaan halen? En vergeet geen eieren mee te brengen”. Terwijl Esmeralda dit leest stapt ze in haar auto en start die om eerst naar de winkel te gaan en daarna meteen naar huis te rijden. Ze beseft niet dat haar slipje en bh nog op haar werk ligt, in de lade van haar bureau, dus niemand zou dit ontdekken, zelfs de kuisvrouw niet als die vanavond haar poetsronde zou doen.

Bij de winkel aangekomen stapt Esmeralda meteen naar de eieren en dan gaat ze kijken wat ze kan klaarmaken vanavond. Iets gemakkelijk, maar liefst geen fastfood. Na even te kijken in de koeling valt haar oog op wokgroenten. “Wel, vanavond eten we wok, met kip” zegt ze tegen zichzelf terwijl ze de spullen neemt en dan snel naar de kassa wil stappen. Doordat ze zich een beetje moet voorover buigen om de wokgroenten en de kip in de koeling te nemen, voelt ze een fris windje tegen haar lichaam komen en meteen reageren haar tepels hier ook op. Dit is het moment dat Esmeralda merkt dat ze nog steeds zonder bh en slipje rond loopt. Het liefst van al zou ze nu haar bh uit haar handtas willen nemen en die terug aantrekken. Maar als ze de handtas open doet, ziet ze dat haar bh en slipje nergens te vinden is. Ze heeft er nu zoveel spijt van dat ze haar bh en slipje in de lade van haar bureau had gestoken. Ze kan hier nu ook niet te lang meer blijven staan, want haar stijve tepels zullen hard blijven en dan merken de andere klanten in de winkel dat ze zonder bh rond loopt. Het enige dat ze kan bedenken is om haar handtas te gebruiken, ze steekt haar arm door de banden van haar handtas en ze trekt die zo hoog dat ze toch al voor een borst hangt, de andere kan ze eventueel nog verbergen door haar hand met het eten dat ze net in de winkel heeft genomen uit de rekken. Meteen gaat ze door naar de kassa en ze hoopt dat ze niet te lang moet aanschuiven want dan bestaat de kans dat iemand haar stijve tepels door haar topje ziet. Na enkele minuten staat Esmeralda buiten de winkel en niemand heeft iets gemerkt. Ze legt alle boodschappen in de koffer van haar wagen en dan stapt ze in om naar huis te rijden. Ze merkt dat haar trileitjes weer zachter staan als ze bijna aan het huis is, dus ze denkt dat haar vriend Kevin haar al staat op de wachten. Dit blijkt niet het geval als ze de voordeur open doet en met de boodschappen binnen stapt. Ze zet alle spullen even op de tafel zodat ze haar handtas kan weg zetten en ze daarna alles rustig kan wegbergen of klaar zetten voor straks het avondeten. Als ze de eieren weg wil zetten, denkt ze er net aan dat ze bij de buurman Amadou 3 eieren is gaan lenen en dat ze die nog moest terug geven. Zonder stil te staan van het feit dat ze geen bh en geen slipje draagt, neemt ze 3 eieren en stapt ze naar buiten richting de buurman.

Niet veel later nadat Esmeralda op de bel had gedrukt, word de deur open gedaan door Amadou. “Oh, buurvrouw, wat brengt jou hier”? “Wel, ik heb gisteren eieren komen lenen bij jou en die kom ik nu graag terug geven” zegt Esmeralda. “Oh, wel, in dat geval, kom toch even binnen”. Snel stapt ze binnen en de deur gaat dicht. “Leg ze maar op de tafel zegt Amadou, dan steek ik ze zo meteen weg in de eierdoos”. Esmaralda legt ze op de tafel en op dat moment is Kevin bezig met zijn gsm. Aangezien hij kan zien waar zijn vriendin is, ziet hij dat ze ongeveer thuis is, het bolletje staat niet echt centraal in het huis, maar hij denkt dat dit normaal is. Hij drukt op de app van de trileitjes en dan zet hij de flamingo en de mini enkele standjes hoger dan ze net stonden. Esmaralda voelt meteen de trileitjes verhogen en ze krijgt het even wat lastig in haar benen. Amadou ziet hoe ze een beetje door haar benen buigt en als ze zich herpakt, hoort hij haar zachtjes kreunen. Ook haar tepels laten van zich zien, ze beginnen weer hard te worden en ze prikken nu duidelijk door het topje. Amadou verschiet er van, van wat hij ziet, maar ergens vind hij dit ook zeer leuk. Hij komt dichter naar Esmeralda die het niet meteen door heeft. Als hij dicht genoeg staat, plaatst hij zijn hand op haar kontje en stiekem knijpt hij er zachtjes in. Hij knijpt zo op een manier dat hij merkt dat ze geen slipje draagt, wat hem nog meer plezier doet krijgen. Het liefst van al zou hij haar hier en nu tegen de muur duwen, haar topje omlaag trekken zodat haar borsten vrij komen en haar rokje optillen zodat hij haar blote kont kan zien. Hij zou haar duidelijk maken wat haar aantrekkelijke lichaam doet met hem en dat hij al lang haar eens wil laten voelen dat er ook nog genoeg pit in zit.

Dit was deel 2, hopelijk hebben jullie er van genoten.
Deel 3 komt binnenkort online.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Esmeralda Go's Black - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 10653x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 8461x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7046x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7075x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16149x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 24157x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10461x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10567x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6426x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15574x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10202x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10225x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16640x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13846x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net