Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 11213x
Lengte: Zeer Lang
Esmeralda Go's Black - 4
Door Ama Douba - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Esmeralda Go's Black - 3

Voor diegene die hier net beginnen te lezen, raad ik het hen aan om eerst de andere delen te lezen.
Diegene die dat deden, geniet maar van deel 4.

Ze weet dat ze altijd bij haar buurman mag langst komen, al is het maar om een keer te praten of gewoon iets te drinken.
Ze gaat met haar handen onder haar wikkelrokje tot ze bij haar slipje aankomt, zachtjes neemt ze de randen vast en trekt het nadien naar beneden zodat het slipje los komt van haar natte schaamlippen en zelfs wanneer het slipje al niet meer tegen haar schaamlippen hangt, blijft het nog even met elkaar verbonden door middel van haar geil. Nadat haar slipje uit is, twijfelt ze of ze haar bh aan moet laten of dat ze die ook best uit trekt. Ze twijfelt omdat ze haar buurman wil opgeilen, maar hij mag niet denken dat zij zichzelf aanbied aan hem, want zij wilde baas blijven over wat er gebeurt en hoe. Ze besluit om haar bh aan te houden en zo naar haar buurman te gaan. Voor ze de voordeur opent, voelt ze nog eens even met haar hand aan haar kutje. Ze merkt dat het nat is, maar niet zo nat dat haar geil van tussen haar schaamlippen op haar benen druipt.

Met een ondeugend gedacht in haar achterhoofd, begint Esmeralda snel haar kutje te strelen en te vingeren zodat ze goed vochtig is en er wat geil van tussen haar schaamlippen komt en dat via haar benen weg wil. Als ze lekker vochtig is, stopt ze met zichzelf op te geilen, trekt haar wikkelrokje weer recht en opent de voordeur. Met een geil kutje, een sneller kloppend hart en een groot vraagteken in haar hoofd over of ze dit wel kan doen, stapt ze naar de voordeur van haar buurman. Met een wat bevend hand gaat ze richting de deurbel en belt aan. Van zodra ze de bel los laat, gaat er in haar gedachte de vraag rond, zou ik niet beter mijn bh uit trekken en mijn tepels stijf maken zodat ze zichtbaar zijn in het topje? Esmeralda twijfelt en wanneer ze wil opmdraaien om snel naar huis te gaan, gaat de deur open en ziet ze haar buurman in de deuropening staan. Dag buurvrouw, kom gerust binnen zegt Amadou.
Esmeralda haar lichaam stapt bij de buurman binnen terwijl haar gedachte nog steeds draaien of dit wel een goed idee is want eens ze straks geniet van haar buurman is er geen weg meer terug en dan zou ze haar vriend Kevin bedriegen en dat zou hij haar waarschijnlijk zeer kwalijk nemen.

“Moet je iets drinken” vraagt Amadou en Esmeralda ontwaakt uit haar gedachte. “Eu, sorry, wat zei je” is Esmeralda haar reactie. “Of je iets moet drinken” vraagt Amadou opnieuw, “je bent er niet bij met je gedachte zo te zien”. Esmeralda begint lichtjes te blozen als ze beseft dat ze inderdaad met andere dingen bezig was. “Doe maar wat water aub”. “Ga ondertussen lekker zitten in de zetel” zegt Amadou terwijl hij richting de keuken gaat. Esmeralda gaat in de zetel zitten, eerst zoals een dame gaat zitten, haar rokje onder haar kontje voor ze in de zetel plaats neemt. Echter voelt ze dat de zetel lekker fris aanvoelt en omdat haar kutje toch goed warm is, trekt ze het wikkelrokje van onder haar strakke kontje vandaan zodat haar kutje meteen de lederen zetel raakt. Iets later komt Amadou terug uit de keuken met een glas water voor Esmeralda en voor zichzelf een fanta. “Wat brengt je hier buurvrouw” vraagt Amadou. “Begrijp me niet verkeerd” zegt hij, “het is zeer aangenaam om eens rustig te kunnen praten met mijn buurvrouw, maar doordat je zo afwezig leek, denk ik dat je misschien met iets zit en dat je daarom naar mij bent gekomen om er over te praten”.

“Oh, wel ik was even in gedachte verzonken omdat ik nog aan mijn werk zat te denken. Iets dat ik echt niet mag vergeten tegen maandag” vertelt ze als excuus omdat je moeilijk kan zeggen, wel ik was in gedachte verzonken omdat ik me wil laten neuken door jou. Amadou gelooft wat Esmeralda vertelt en gaat er dan niet meer verder op in. Nu ze hier is wil hij gewoon gezellig met haar praten en ondertussen genieten van haar schoonheid. Ze praten gezellig over van alles en nog wat, wat voor Esmeralda een goed gevoel geeft, zelfs zo goed dat haar kutje weer begint te jeuken, geil begint te produceren en zelfs haar tepels beginnen weer hard te worden, al zitten deze nog veilig verstopt in haar bh. Een half uurtje later vraagt Amadou of Esmeralda soms nog iets te drinken wil, aangezien beide hun glazen al leeg zijn. Dit vind Esmeralda een goed idee en vraagt in een wat stoutere beu wat hij allemaal in huis heeft. Amadou zegt dat hij water heeft, frisdrank, wijn, bier en zelfs sterkere drank voor als ze dat wil. “Wel verras me maar” zegt Esmeralda. Amadou vind dit zeer goed en vertrekt weer richting de keuken terwijl hij vraagt of ze cocktails drinkt. “Ja, dat drink ik wel en zeker op een dag als deze” zegt Esmeralda. "Op vrijdagavond kan een cocktail er altijd in” komt er nog achterna. Amadou is bezig met de cocktails te maken en ondertussen praten ze nog steeds verder.

Amadou heeft een ruime en open keuken waardoor hij vanuit de keuken nog altijd contact heeft met zijn gasten, in dit geval Esmeralda. Dit begint hoe langer hoe meer wer zin te krijgen in haar geile en vooral stoute gedachte. Haar kutje is nu zo nat dat ze een natte plek begint te maken op de zetel van Amadou. Al een geluk is het een leren zetel, waardoor het geil op de zetel blijft liggen en er niet begint in te trekken. Want wat had Esmeralda dan moeten vertellen om er onder uit te geraken als Amadou zou ontdekken dat zijn zetel een natte plek vertoont. In haar ooghoek ziet ze dat er een handdoekje in de buurt van haar ligt, dat ze zou kunnen gebruiken om het geil dat ze op de zetel achter laat, kan opkuisen. Het probleem is dat Amadou het zou zien als ze recht zou staan, dat handdoekje zou nemen en dan de zetel zou kuisen op de plaats waar ze dan net zat. Dan moet het maar stiekem denk ze in zichzelf. Amadou draait zich geregeld om in de keuken waardoor hij met zijn rug naar haar staat. Die momenten zijn er, maar niet vaak en ook niet al te lang. De eerste keer dat Amadou zich met haar rug naar haar draait van het moment dat ze het handdoekje had gezien, probeert ze het dichter naar zich toe te trekken. Dit herhaalt ze enkele keren tot het handdoekje vlak naast haar ligt en ze het even kan verstoppen onder haar wikkelrokje.

Nu moet ze het nog onder haar krijgen zodat het geil opgenomen kan worden door het handdoekje. Ze ziet Amadou naar de diepvries gaan en dit is het moment om dat handdoekje onder haar kutje te krijgen. Snel tilt ze zichzelf wat op, duwt het handdoekje onder haar en neemt ze snel weer plaats alsof ze niet is recht gestaan. Esmeralda zit echter nog niet zo lang terug met het handdoekje onder haar kutje, of ze ziet Amadou de glazen nemen en terug uit de keuken komen. Hij zet de cocktailglazen op het salontafeltje dat aan de zetel staat en neemt dan plaats in de zetel bij Esmeralda, natuurlijk met wat ruimte tussen want hij wil ze niet wegjagen. “Wat zit er allemaal in deze cocktail?” vraagt Esmeralda nieuwsgierig. “Dat mag je zelf raden door te proeven” zegt Amadou wat voor Esmeralda geen enkel probleem is. Ze proeft een beetje van de cocktail en probeert de verschillende smaken te vinden. Ze soms enkele dingen op waarvan Amadou vertelt dat ze er wel of niet in zitten. Echter kan Esmeralda ze niet allemaal opsommen, want voor Amadou zeer goed klinkt. “In elk geval, de cocktail is zeer lekker, misschien moet ik mijn vriend Kevin maar eens hierheen sturen om er wat van bij te leren” zegt ze glimlachend. “Hij is altijd welkom, net als jij” zegt Amadou. “Komt hij nog?” vraagt Amadou, niet dat Kevin moet komen, want dan kan hij niet zien of hij zijn mooi buurvrouw misschien zover krijgt dat hij van haar kan genieten. “Nee, hij moest dit weekend naar het buitenland voor zijn werk. Ik zie hem waarschijnlijk pas maandagavond als ik terug ben van mijn werk” zegt Esmeralda. Esmeralda schuift terwijl ze dat zegt een beetje op haar plaats en heel even komt haar strak kontje ook even los van de zetel om zich even te verzetten. Het is echter niet al te hoog geweest, maar Amadou dacht dat hij een andere kleur zag onder het strakke kontje van Esmeralda dan de kleur van zijn lederen zetel.

Even begint hij na te denken dat hier op de rand van de zetel nog een klein handdoekje lag, dat hij daar legt om eventueel iets op te kuisen als hij morst of zo, echter nu kan hij dat handdoekje nergens vinden. Amadou begint te twijfelen of het handdoekje niet per ongeluk onder Esmeralda ligt, maar hij gaat er niets van zeggen want misschien zou ze het verkeerd opnemen en daarbij als ze straks weg gaat, kan hij misschien haar kutgeil ruiken dat dan op het handdoekje zou hangen. Niet wetende dat Esmeralda met haar naakte en vooral kletsnatte kutje recht op dat handdoekje zit en al redelijk wat geil heeft afgegeven aan het kleine handdoekje, dat is ook de reden dat Esmeralda even wat ging verzitten omdat ze begon te voelen dat het plaatsje waar ze op zat toch al redelijk nat was en ze wou niet dat het te hard zou opvallen. Amadou voelt dat zijn pik langzaam toch wat stijver word en ergens wil hij enorm graag zijn sexy buurvrouw eens ferm verwennen en dan neuken zodat ze suf geneukt word. Esmeralda is zo geil geworden dat ze soms ook wel eens een stukje ondeugend is in het gesprek met haar buurman Amadou. Dit heeft hij door en zelf wil hij zien hoe ver hij kan gaan met haar, zonder dat ze zou kwaad worden of weg gaat en niet meer terug komt. Hij weet nog dat ze de vorige keer toen ze bij hem binnen stond geen bh droeg omdat hij de stijve tepels door haar topje kon zien en toen ze naar buiten ging, gaf hij ook nog een klapje op haar strakke kontje en toen dacht hij zelfs dat hij geen slipje kon voelen bij haar, maar tegenwoordig ben je nooit zeker. Amadou zou nu toch graag willen weten of ze ook deze keer zonder bh hier zit, maar dat moet hij dan tactisch aanpakken zodat ze het vertelt zonder dat ze het doorheeft.

Amadou neemt een slok van zijn cocktail en dan vliegen de woorden er uit zonder dat hij beseft wat hij net zei. “Je vriend heeft toch enorm veel geluk met jou”. Esmeralda verschiet een beetje als ze dit hoort van Amadou, niet dat het erg is vind ze, maar ze wil toch eens weten waarom hij dat zo zegt. “Hoe bedoel je?” vraagt Esmeralda. “Wel, begrijp me nu niet verkeerd” zegt Amadou, “maar wie wil er nu zo geen knappe, aantrekkelijk, sexy vriendin als jij hebben”. Hiervan begint Esmeralda toch wat te blozen en dit ziet Amadou waarop hij reageert en verder gaat. “Je hoeft toch niet te blozen, het is toch zo en dan moet je weten dat ze dan ook nog eens mega geil zal zijn tijdens de seks. Want dat hoor ik geregeld, jou gekreun als teken dat jij er van geniet”. Esmaralda weet dat ze nu moet opletten met wat ze zegt, als ze geen foute signalen wil geven. Maar aan de andere kant zou ze het nu niet meer erg vinden als haar buurman haar signalen verkeerd zou opvangen, zolang hij haar maar zou laten genieten, dan mag hij alles doen met haar. “Zo mooi ben ik toch niet. Er zijn veel andere jonge vrouwen die mooier zijn dan mij. Daarbij komt ook nog eens dat andere jonge vrouwen ook geiler zijn dan haar. Ze zegt dit met enkele redenen, ze wil horen van Amadou dat ze liegt en dat andere vrouwen geen vergelijking zijn met haar want dat zij mooier is en dat van het geilere wil ze uit zijn mond horen dat hij haar op dit moment ook wil.

Als dat zo is, mag hij haar zelfs hier in deze zetel neuken, zolang hij maar een condoom aan trekt want zo bedriegt ze haar vriend Kevin niet helemaal denkt ze. Het is al erg als ze tegen Kevin moet vertellen dat ze zich heeft laten neuken door haar buurman, maar dat het met condoom was, want als ze het zou moeten vertellen dat hij haar neukte en zelfs zonder condoom, dan zou het hek volledig van de dam zijn. “Wel ik vind je een hele knappe, mooie en vooral aantrekkelijke jonge dame. Al hoop ik dat ik mag zeggen dat je er vorige keer nog beter uit zag”. “Vorige keer?” vraagt Esmeralda. “Wat was er dan vorige keer nog beter aan?” Nu wil ze het echt weten, want ze kan zich die dag nog wel herinneren, maar ze heeft geen idee waar haar buurman het over heeft. “Een paar dagen terug kwam je hier enkele spullen halen omdat je te kort had thuis en de winkels dicht waren. Enkele dagen later kwam je die spullen terug brengen en je had zelfs datgene dat je had gebruikt ook terug gekocht. Maar waarover ik het heb, was dat je hier toen zonder bh rond liep”. “Oh, omdat ik hier toen zonder bh rond liep vond je me toen nog beter dan nu. Ga jij je aandacht dan nog kunnen vestigen op mij in plaats van op mijn borsten? Want de laatste keer leek het of je ogen zouden er elk moment uit kunnen vallen”. Nu was het de beurt aan Amadou om te blozen, alleen zie je dat niet goed aan zijn donkere huidskleur. “Ja, ik vond je nog mooier, nog sexy’er en nog aantrekkelijker toen je hier zonder bh rond liep. Ik zal mijn aandacht op jou kunnen vestigen in plaats van de hele tijd naar je mooie borsten te kijken als jij ook nu zonder bh hier zou zitten”.

Dit was voor Esmeralda het teken dat ze wat geiler mocht doen, want haar kutje schreeuwde ondertussen om heerlijk geneukt te worden en ze kon niet meer wachten tot haar vriend Kevin terug kwam. “Wel, als jij je ogen niet heel de tijd op mijn borsten houdt en je mij mooier vind zonder bh, wil ik dat gerust uit trekken voor jou”. Terwijl ze dit zegt, gaat haar rechterhand achter haar rug waar ze de sluiting van haar bh los maakt. Terwijl ze naar Amadou blijft kijken gaat ze met haar rechterhand naar haar linkerschouder en neemt daar haar bh bandje vast om dat over haar hele linkerarm te trekken terwijl ze met haar linkerarm beweegt. Daarna herhaalt ze de handeling met haar linkerhand bij haar rechterschouder tot ook dat bandje over haar arm is gehaald. Via de bovenkant van haar blauwe topje trekt Esmeralda de bh vandaan zodat haar borsten weer wat vrijheid krijgen. Amadou kijkt naar de handelingen van Esmeralda en ziet dat hij zelfs nog wat verder kan met Esmeralda, de vraag is alleen, hoever juist. Zodra de bh volledig is uitgetrokken vraagt Esmeralda of dit dan beter is. Haar tepels zijn hard geworden en prikken zachtjes tegen het redelijke losse topje dat ze nu draagt, dit is wat jammer voor Amadou want hij ziet amper tot zelfs niets. “Het is best enorm jammer dat ik niet veel zie nu je zonder bh zit”zegt Amadou, met de hoop dat hij meer krijgt dan wat hij nu heeft of ziet. Esmeralda nam net een slok als ze hoorde wat Amadou zei en als reactie zegt ze dan “Je wil me gewoon volledig uit de kleren hebben, is het niet?” Dit had Amadou niet echt verwacht, maar hij laat zien dat hij niet snel onder de indruk is. “Ja, zo een lekkere schoonheid als jij mag gerust zonder kleren rond lopen, daarnaast is het toch geen probleem om hier je kleren uit te doen, of wel?”

Dit was dan weer wat Esmeralda niet had verwacht. Een beetje door de drank, maar vooral omdat ze mega geil is, zegt Esmeralda “als je me uit de kleren wil, dan zeg je dat toch gewoon. Maar ik ga hier niet alleen naakt zitten ze”. Amadou gelooft zijn oren niet, hij had niet verwacht dat Esmeralda zo snel zich zou gewonnen geven. “Als jij uit de kleren gaat, zal ik dat ook doen” zegt Amadou. Terwijl hij dit zegt, staat hij recht en doet hij zijn t-shirt uit. Meteen gevolgt door, “kom hop, je ging toch je kleren uit trekken”. “Had ik dan gezegd dat ik die ging uittrekken?” Amadou denkt even na, want ze zei dat ze niet alleen naakt wilde zijn, maar ze had niet gezegd dat zij dat ging uitrekken. Dit wil zeggen dat hij de toestemming heeft gekregen om haar volledig uit de kleren te halen zoals hij dat wil. Dit is de moment dat Amadou Esmeralda haar hand neemt en ze recht trekt. Hierdoor ziet Amadou het kleine handdoekje tevoorschijn komen van onder Esmeralda, waar duidelijk natte plekken op te zien zijn. “Zat je al een hele tijd met je slipje op mijn handdoekje?” vraagt Amadou. “Kijk zelf maar” is het enige dat Esmeralda zegt. Amadou is toch benieuwd wat voor slipje Esmeralda op dit moment draagt, hoe nat ze juist is en hoe snel hij het van haat kontje kan aftrekken. Zodra Amadou het wikkelrokje van Esmeralda omhoog doet, merkt hij dat er enkel 2 naakte billen onder zitten maar nergens een slipje. “Zit je al de hele tijd met je naakte kutje op mijn leren zetel te lekken waardoor je er dat handdoekje onder moest leggen?” Nu begint Esmeralda weer te blozen en Amadou ziet dit als een ja aan.

Amadou wacht nog steeds op haar antwoord, maar ondertussen laat hij al enkele vingers over haar strak kontje gaan, richting haar aarsje maar daar stopt hij niet, hij gaat verder richting haar schaamlippen waar hij zachtjes over heen streelt en hoort hoe Esmeralda er langzaam van begint te genieten. Doordat hij achter Esmeralda staat kan hij toch wat in het topje kijken op de prachtige borsten die fier vooruit steken met op het puntje er van een stijve tepel zichtbaar staat. Amadou laat het kutje van Esmeralda even voor wat het is en aan haar blik te zien vind ze het jammer dat hij nu al stopt. Echter is Amadou niet van plan om te stoppen, maar hij wil juist verder gaan met dit lekkere ding. Amadou geeft een kusje in de hals van Esmeralda die van deze aanraking wil genieten en haar ogen sluit. Dit is de moment voor Amadou om zijn handen aan beide kanten van haar blauwe topje met gedraaide schouderbandjes te plaatsen en in één keer het hele topje over haar naakte bovenlichaam af trekt zodat hij haar naakte borsten meteen volledig kan zien zonder dat er iets van kleding nog tussen zit. Esmeralda wil dat hij haar wikkelrokje ook uit trekt, maar voor ze hem verder laat doen, zegt ze dat hij zo meteen verder mag en ze helemaal voor hem is, zolang hij een condoom gebruikt. Dit was wat Amadou al een tijdje wilde horen, van toen ze er kwamen wonen hoopte hij dat zijn knappe buurvrouw Esmeralda zich eens zou over geven aan hem zodat hij eens lekker gebruik kon maken van haar geile lichaam, dat hij een condoom moet gebruiken vind hij minder leuk, maar hij bedekt hiervoor nog wel een plannetje.

Amadou belooft dat hij haar met een condoom zal neuken, terwijl hij dit zegt, neemt hij uit de kast die niet ver van de zetel staat een pakje condooms uit. “Ik heb er in het hele huis op verschillende plaatsen liggen, voor het geval een lekkere jonge dame zoals jij wil dat ik hen neuk met een condoom”. Esmeralda weet dat ze nu veilig verder kan gaan zonder zich al te veel zorgen te maken over dat hij er een probleem van zou maken dat het met een condoom moest gebeuren. “Wel, waar wacht je dan nog op, ik draag ook nog een rokje en pumps die ook uit mogen”. Amadou stapt weer af op Esmeralda en zegt dan “je rokje gaat zo meteen nog uit, je pumps die blijven aan want ik vind het nog geiler als ik je zo mag neuken met je pumps aan”. Esmeralda wil zo graag nu geneukt worden dat het voor haar zelfs niet uit maakt of ze haar pumps nog draagt of niet, als het van haar af zou hangen, had hij haar zelfs nu al kunnen neuken terwijl ze nog kleding zou dragen. Als er zaad op zou komen, ging dat nadien toch in de wasmachine en nadien was er niets meer van te zien. Amadou staat weer voor Esmeralda en neemt het wikkelrokje vast wat hij niet veel later in één ruk van haar lichaam trekt zodat het op de grond valt en Esmeralda nog enkel de zwarte pumps draagt. Ze moet van Amadou even een rondje draaien zodat hij haar lichaam eerst volledig kan opnemen. Als ze haar rondje heeft gedraaid, word ze door Amadou op haar schouder naar beneden geduwd en Esmeralda weet al wat ze moet doen. Ze gaat gewillig op haar knieën op de grond zitten en haar handen gaan al automatisch naar de broek van Amadou. Ze kan haast wachten tot ze zijn pik in het echt kan zien en om dan meteen daarna in haar mondje te nemen zodat ze haar wangen hol kan zuigen tot haar kaken er pijn van doen. Dit is gewoon pure lust, geen liefde zegt ze in zichzelf, dus ik kan in feite mijn vriend Kevin niet bedriegen. Amadou denk er zelfs niet aan dat hij en Esmeralda haar vriend aan het bedriegen zijn, want ze wil dit zelf. Ze stond hier zelf al aan mijn deur zonder slipje, ze doet zonder problemen haar bh uit, ze geeft zelfs aan dat ik haar uit de kleren mocht halen en ik mag ze zelfs neuken en gebruiken voor mijn genot. Esmeralda doet de knop en de rits van Amadou’s broek open en trekt dan de kniebroek en boxershort van Amadou samen uit. Als dat op de grond ligt stapt Amadou er uit en zwiert de kleren ergens in de kamer, want die hebben ze voorlopig niet meer nodig. Esmeralda opent haar mond en sluit die meteen rond de eikel van Amadou’s pik, haar rechterhand gaan over de rest van de pik en de linkerhand gaat meteen naar de balzak waar ze merkt dat dit een ferme balzak is, waar zeker een goede lading zaad in klaar zit, dat straks voor Esmeralda is.

Waar dat zal terecht komen is nog een raadsel, maar ze zou het zelfs niet erg vinden als ze straks onder zijn negerzaad zit en dat ze dan zo weer naar huis gaat. Als ze dat doet, zal ze via zijn tuin naar haar tuin gaan om zo in haar woning te geraken, want via de voordeur is geen optie aangezien daar iedereen dan kan zien dat ze naakt is en vol zaad hangt als ze bij de buurman buiten stapt, terwijl haar vriend niet thuis is. Het gedacht alleen al dat ze straks warm negerzaad zal ontvangen, maakt haar nog geiler en hierdoor begint ze nog wat harder te pijpen en probeert ze iets meer van de pik in haar mondje te nemen. Amadou geniet er wel van, want nu heeft hij zijn buurvrouw aan zijn pik hangen, iets wat hij al zeer lang wou, maar ergens wil hij dat ze zijn pik volledig in haar mondje neemt.

Even deze blanke negerslet tonen hoe het moet denkt hij in zichzelf en plaats zijn handen op de achterkant van Esmeralda haar hoofd, die al weet wat er zo meteen zal gebeuren en ergens wil ze dat niet want dan heeft ze de touwtjes niet meer in handen. Nog voor Esmeralda kan zeggen dat ze dat niet wil, duwen de handen van Amadou al tegen Esmeralda haar hoofd waardoor ze verder over de pik van Amadou schuift tot haar neus tegen de buikje van Amadou stoot. Zijn balzak kletst tegen haar kin en ondanks dat ze het er moeilijk mee heeft, probeert ze om niet tegen te werken, want uit ervaring weet ze dat dit in haar nadeel kan zijn. Amadou is echter niet van plan om haar te slagen of haar te wurgen zodat ze geen lucht meer krijgt en dan smeekt om weer te kunnen ademen en dat ze dan alles zal doen. Elke keer als Esmeralda de pik weer uit haar mondje laat komen, worden deze gevolgd door kwijl die als slijmdraden uit haar mond, op haar kin druipen en zelfs op haar borsten neer komen en zo richting haar strak buikje gaan. Ergens vind ze dit mega geil en jammer genoeg krijgt ze dit amper tot zelfs niet van haar vriend Kevin. Die neukt haar wel geregeld in haar mondje, maar ze krijgt daar amper dit geile gevoel of dat ze begint te kwijlen terwijl haar vriend zijn pik nog diep in haar mondje zit. “Goed zo geile slet, laat je geile bekje maar eens goed uitneuken” zegt Amadou. Esmeralda vind het best geil hoe Amadou haar aanspreekt, daarbij heeft hij ergens wel gelijk, ze is een geil sletje want ze is samen met Kevin, maar nu zit ze hier geheel naakt op haar pumps na met de pik van de buurman in haar mondje. Even trekt Amadou zijn pik helemaal uit Esmeralda haar mond en geeft aan dat hij bijna klaar komt door haar geile bekje. “Nog niet klaar komen aub, ik wil zo meteen een hele hoop zaad ontvangen en ik wil straks nog geneukt worden. Als je klaar komt bestaat de kans dat je straks niet meer kan en dat zou ik jammer vinden” zegt Esmeralda. “Schat, ik kan meer dan één keer klaar komen en al zeker je meerdere keren lekker neuken” zegt Amadou. “In dat geval neuk je mijn mondje zo als net tot je klaar komt want ik wil maar al te graag je zaad ontvangen”. Amadou heeft genoeg gehoord, pakt zijn pik weer vast en plaats die vlak voor het geile pijpmondje van Esmeralda. “sletje, open je geile bekje zodat ik je kan gebruiken zoals het hoort” zegt Amadou, dit dominater gedrag van Amadou vind Esmeralda zeer geil, want ze doet niets liever dan te gehoorzamen, zoals ze haar vriend Kevin gehoorzaamt en nu wil ze haar buurman Amadou gehoorzamen.

Amadou is ondertussen Esmeralda haar bekje zo aan het neuken dat zijn pik volledig in haar mond zit en ze kwijldraden aanmaakt elke keer als die pik uit haar mondje schuift. “Oh slet, zo meteen spuit ik je gore bek vol met mijn zaad” zei Amadou omdat hij zo geil werd van Esmeralda in haar mondje te neuken, die het met plezier en vooral door geilheid over zich liet komen. Amadou trekt zijn pik uit de mond van Esmeralda die meteen haar mond opent en wacht op het verse zaad van haar buurman. Amadou is bezig met aan zijn pik te trekken en ondertussen kijkt hij naar dat geile lijf van Esmeralda dat hij zo meteen zal bedekken met zijn verse warme lading zaad. Amadou voelt zijn orgasme opkomen en richt zijn pik op het mondje van Esmeralda, maar net voor hij klaar komt, richt hij zijn pik iets hoger en een deel van de eerste straal zaad komt tegen linkeroog van Esmeralda en zo verder over haar voorhoofd tot de straal stopt in haar haar. De tweede straal komt iets lager, recht in haar mond.

Doordat Esmeralda een lading zaad in haar mond voelt spuiten, sluit ze dat even en op dat ogenblik spuit Amadou net zijn derde straal zaad dat op haar lippen, kin en een deel ook op haar borsten neerkomt. Dit vind Esmeralda grappig en daarom begint ze te lachen waardoor Amadou zijn zaadstralen nu richt op haar borsten en de vierde straal komt nu geheel over haar rechterborst terecht. Amadou voelt dat hij nog kan spuiten en deze wil hij op zijn schoonheid die voor hem zit laten eindigen. De stralen zaad die hij spuit richt hij op haar gezicht en zelfs enkele keren richting haar borsten. Zijn laatste straal richt hij op het gezicht van Esmeralda en spuit hij zijn zaadstraal op haar voorhoofd. Esmeralda geniet er van hoe ze ondergespoten werd en het zaad in haar mond slikt ze nu met veel plezier door. De rest van het zaad mag ze van Amadou niet weg halen of uit smeren maar zo laten zoals het nu is, want dit staat Esmeralda zeer geil geeft Amadou aan. Esmeralda staat recht en wil Amadou tonen hoe zijn zaad bezit neemt van haar geile lijf door over haar gezicht en borst te druipen. Amadou wil echter niet wachten en neemt Esmeralda vast en gooit ze in zijn zetel. Esmeralda is van deze actie verschoten, maar voor ze goed en wel iets kan zeggen, kruipt Amadou tussen haar benen. Daar begint hij haar kutje te kussen wat voor Esmeralda zalig aanvoelt. Dit gaat al snel over van kusjes geven, tot ze vingeren en wat later zelfs tot beffen van haar kutje. Esmeralda heeft dit nog niet zo vaak van haar vriend Kevin gekregen en nu ze voelt hoe goed het voelt, vind ze het zeer jammer dat hij haar nog nooit eerder zo heeft gevingerd of gebeft. Amadou moet dan ook niet lang met haar kutje bezig zijn of Esmeralda komt heerlijk klaar. Amadou heeft er echter nog niet genoeg van en blijft het kutje van Esmeralda vingeren en beffen terwijl haar eerste orgasme door haar lichaam giert, wat voor Esmeralda al snel een tweede orgasme geeft.

Amadou stopt met haar kutje te vingeren en te beffen, want hij wil niet dat ze niet meer kan, maar aan de andere kant wil hij nu ook gebruik maken van haar kutje. Amadou komt recht en ziet hoe Esmeralda nog ligt uit te hijgen in de zetel, wat voor Amadou nog geiler lijkt om zijn blanke negersletje nu te neuken. Zonder een condoom aan te trekken, schuift hij zijn pik tot tegen de schaamlippen van Esmeralda. Amadou schuift zijn pik er rustig in zodat Esmeralda kan genieten van het formaat dat er in komt zonder dat ze open zou scheuren of dergelijk. Tegen dat Amadou zijn pik er voor drievierde in heeft, begint Esmeralda te kreunen van genot, ook al is hij wat te groot voor haar. Esmeralda beseft niet dat ze zonder condoom genomen word en geniet hiervan. Amadou neemt Esmeralda haar heupen vast en trekt zich nog verder over zijn pik zodat die er volledig in zit, wat bij Esmeralda er voor zorgt dat haar mond volledig open valt maar er komt geen enkel geluid uit. Ze had nooit gedacht dat hij helemaal in haar zou passen, maar nu ze dit weet, geniet ze er enorm van en wil ze het liefst van al dat dit altijd zo kan blijven. Amadou zou maar al te graag zijn pik diep in haar geile lijf houden, waardoor ze zijn blanke negersletje zou worden die hij dag en nacht kan gebruiken als hij daar zin in heeft. Na een tien minuten heeft Amadou zin om Esmeralda in een andere positie te neuken. Hij haalt zijn pik uit haar kutje en eist dat ze doggystyle gaat staan. Esmeralda ziet tijdens het veranderen van positie dat er geen condoom hangt rond de pik van Amadou, van zodra ze in doggystyle staat, laat ze weten aan Amadou dat hij haar enkel mocht neuken als hij een condoom droeg, wat nu niet het geval was. Amadou zijn antwoord daarop is, dat hij haar volledig wil nemen en dat ze heerlijker zal genieten als hij haar neukt zonder condoom. Terwijl hij dit zegt, neemt zijn pik weer bezit van haar geile kutje en Esmeralda begint weer te genieten. Esmeralda zegt dat Amadou zijn pik uit haar moet halen nog voor hij klaar komt, waarop Amadou zegt dat hij dat dan zal doen, waardoor ze beide weer kunnen genieten van elkaar.

Esmeralda geniet want zoals ze nu geneukt word is ze nog nooit eerder geneukt, ergens wil ze Amadou de controle niet geven over haar lichaam, maar ze kan er niet aan doen, haar lichaam word weker en weker doordat Amadou haar zot maakt met zijn zwarte pik. Amadou is Esmeralda stevig aan het neuken en hij merkt dat ze in har kutje strakker word dan daarnet. “Oh, Amadou, wat doe je mij toch allemaal aan, ik kom weeral klaaaaaaaaaarrr!!!!!!!”. Amadou blijft Esmeralda doorneuken en na twintig minuten heeft Esmeralda nog drie orgasmes gehad. Amadou geeft aan dat hij nog even kan neuken en dat hij daarna zijn pik uit haar trekt voor hij klaar komt. “Kom dan maar lekker klaar op mijn rug” zegt Esmeralda, dit heeft ze echter nog maar net uitgesproken of ze begint weer te kreunen als teken dat ze weer klaar komt. Amadou kan het ook niet meer houden en geeft aan dat hij zo meteen gaat klaar komen, “of mag ik in jou kutje klaar komen” vraagt hij aan Esmeralda, die ondertussen in trance is door haar overweldigend orgasme antwoord “Ja, ja Amadou, spuit je zaad diep in mij, ik wil het in me!”. Terwijl Amadou klaar komt kreunt hij, “Oh Esmeralda, ik spuit je hele blanke kut vol met mijn zwarte zaad”.

Nadat Amadou is klaar gekomen blijft hij met zijn pik nog even in Esmeralda zitten tot zijn pik slapper word. Esmeralda is uit haar orgasme gekomen en voelt dat Amadou nog steeds in haar kutje zit en dat hij haar kutje niet meer neukt. Zou hij dan toch zijn klaargekomen in mij? “Misschien kunnen we zo meteen even pauze nemen, iets drinken en op adem komen, wat zeg je daarvan?”. “Ppfffff, ja misschien is dat geen slecht idee, want ik heb nog amper fut” zegt Esmeralda hijgend. Amadou gaat in de zetel zitten en Esmeralda wil stiekem niet scheiden van die negerpik van haar buurman, dus gaat ze mee op zijn schoot zitten en legt zich tegen Amadou. Terwijl ze hier nu zit, begint er toch iets te knagen aan haar, haar schuldgevoel over het feit dat ze haar vriend Kevin heeft bedrogen door zich te laten gebruiken door haar buurman komt nu op, maar na een paar minuten komt de pik van Amadou uit het kutje van Esmeralda en die voelt zich meteen leeg worden in haar kutje. Er komt wat zaad uit haar kutje dat op de pik en ballen van Amadou valt, dus ze weet nu zeker dat hij klaar kwam in haar en dan voelt ze dat schultgevoel weer, maar tevens voelde ze zich nog nooit zo aangetrokken tot iemand als nu met haar buurman Amadou. Esmeralda legt zich even in de zetel en valt niet veel later in slaap. Amadou heeft daarnet enorm genoten van hoe hij haar mondje en kutje mocht neuken, maar ergens wil hij haar nu volledig nemen. Haar kontje is nog de enige plaats waar zijn pik nog niet heeft ingezeten en dat zou hij nu wel willen openen. Omdat Esmeralda ligt te slapen in de zetel wacht hij nog even tot ze straks weer wakker is. Ondertussen neemt hij iets om te drinken en ondertussen blijft hij kijken en genieten van het geile lijf van zijn buurvrouw Esmeralda.

Na een half uur begint er weer wat leven in Esmeralda te komen. Ze draait zich op haar buik en ze spreidt haar benen wat maar ze blijft nog rustig liggen met haar ogen dicht. Amadou denkt dat ze zo meteen wel wakker word en hij begint zijn pik weer stijf te trekken. Amadou zijn pik is weer hard en klaar om zijn buurvrouw te neuken, eerst nog even een klodder speeksel dat hij op haar kontgaatje laat en dat wat uitsmeert over haar bilspier en ook een beetje in het kontgaatje van Esmeralda zodat hij het kontje straks goed kan neuken zonder problemen. Als Esmeralda wakker word vraagt ze zich af waar ze juist is en dan beseft ze dat ze bij Amadou op de zetel ligt en dat ze daarnet zich liet neuken door hem en dat ze daarbij enorm goed was klaar gekomen, wel 5 keer. Plots voelt ze iets prikken tegen haar kontgaatje en ze vraagt aan Amadou wat hij gaat doen. “Ik ga dit lekkere blanke kontje van jou neuken, Oh, het is zo strak, ik krijg er met moeite mijn eikel in” is wat Amadou zegt, maar daar schrikt Esmeralda van. “Wacht, in mijn kontje? Daar heeft Kevin zelfs nog nooit in gemogen”. “Ik ben Kevin niet, Je gaat hem in je kontje nemen als je deze pik nog in je geile kutje wil” zegt Amadou waardoor Esmeralda even nadenkt maar als snel zegt “Oh God, ik weet het niet, ben je wel voorzichtig?”. “Goed, ik zal voorzichtig zijn” zegt Amadou en schuift zachtjes zijn pik stukje voor stukje in het lekkere kontje van Esmeralda. Esmeralda voelt haar kontje steeds verder open rekken en stiekem voelt het best lekker aan, hierdoor begint Esmeralda zachtjes te kreunen en zelfs te smeken om haar strakke blanke kontje te neuken met zijn grote zwarte negerpik. Iets wat goed klinkt in de oren van Amadou. Steeds verder en verder duwt hij zijn pik in het kontje en Esmeralda kan alleen maar smeken en zeggen “meer, geef me meer van je lekkere zwarte pik”. Als Amadou zijn hele pik in het kontje van Esmeralda heeft, kreunt ze dat hij haar nu maar moet neuken, aangezien hij zijn pik er heeft in zitten. Amadou haalt zijn pik een stuk terug uit het kontje van Esmeralda en boort nadien meteen zijn hele pik weer in het kontje. Dit gaat even door tot Esmeralda smeekt om haar harder te neuken in haar kontje. Amadou wist niet dat Esmeralda zo geil was, maar al snel geeft hij haar wat zij hem vraagt. De balzak van Amadou kletst keer op keer tegen de schaamlippen van Esmeralda wat haar nog meer stimuleert en haar dus nog geiler maakt. Amadou zegt dat het kontje zo super strak is, maar hij blijft er verder in neuken. Esmeralda geeft aan dat ze naar een hoogtepunt word geneukt door Amadou die in haar kontje bezig is. “Ik ga komen van hoe jij mij in men kontje zit te boren en ik hou er van!”. Amadou kan de druk van het strakke kontje niet lang meer aan en zegt tegen Esmeralda dat hij zo meteen zijn zaad zal spuiten. Esmeralda haar mondje valt open van genot en ze kan niet zeggen dat hij in haar kontje mag klaar komen, noch dat ze kan zeggen dat hij niet in haar kontje mag klaar komen.

Amadou duwt nu zijn hele pik zo diep als het maar kan in het kontje van Esmeralda en loost dan zijn balzak met zijn zaad. Esmeralda voelt haar kontje voller worden en ergens krijgt ze het gevoel dat ze naar het toilet moet, maar in feite is het zaad van Amadou dat nu het gevoel geeft dat ze naar het toilet moet. Als Amadou klaar is met spuiten in het kontje van Esmeralda, trekt hij zijn pik uit haar kontje en smeert de laatste restjes zaad af op heet strakke billen. Er begint zaad uit haar kontje te lopen, maar ook uit haar kutje komt nog zaad van de neukpartij eerder deze avond met Amadou. Amadou zegt dat ze gerust hier mag blijven tot haar vriend Kevin terug naar huis komt, maar als ze dat niet wil, is dat geen enkel probleem. Ze mag zelfs douchen voor ze weer naar haar thuis gaat, maar Esmeralda zegt dat ze nog gaat zien wat ze zal doen. In elk geval wil Esmeralda haar goede buurman Amadou bedanken voor de neukbeurt, al zegt hij dat hij haar hiervoor moet bedanken. Als zij niet was gekomen, had hij haar nooit geneukt. “Wel, hoe pijnlijk dit ook zal klinken voor mijn vriend Kevin, ik kan niet zeggen dat ik niet genoten heb en ergens heb ik er ook geen spijt van”. Amadou dacht even dat het maar een éénmalige kans was, maar Esmeralda geeft nu zelf aan, dat de kans bestaat dat er een vervolg op komt. Met haar zaadbesmeurde lichaam stapt Esmeralda richting de voordeur van Amadou’s woning. Buiten is het ondertussen al avond geworden en het begint donkerder te worden. Dit is ideaal voor Esmeralda om haar kleren niet vuil te maken en dus zo naakt naar haar huis te gaan. “Ik hoop dat we dit nog eens kunnen overdoen, al zal dat enkel lukken als mijn vriend niet thuis is” zegt Esmeralda. Amadou beaamd dit en zegt dat ze altijd welkom is, zijn pik en zijn zaad zullen haar altijd met heel veel plezier ontvangen.
Esmeralda begint weer te glimlachen van wat Amadou allemaal zegt. Net voor ze buiten vertrekt richting haar voordeur, geeft ze nog snel een stevige kus aan Amadou. Daarna loopt ze naakt op enkel haar zwarte pumps naar huis, de rest van haar kleren heeft ze vast. Aan haar deur aangekomen opent ze die en dan geeft haar lichaam aan dat ze geen genoeg meer krijgen van de buurman zijn pik.
Nadat ze de deur van haar woning heeft gesloten, loopt ze richting de badkamer waar ze voor de spiegel gaat staan. Ze ziet nog steeds zaad van haar buurman op haar gezicht en lichaam hangen, uit haar kutje en kontje loopt nog altijd zaad uit en eigenlijk wil Esmeralda dat niet af haar lichaam kuisen. Ze besluit dan maar om naar haar slaapkamer te gaan en van zodra ze in het bed ligt, valt ze in slaap en droomt ze van hoe ze gebruikt word door haar buurman Amadou terwijl haar vriend Kevin van niets weet. Amadou gaat terug naar zijn zetel als Esmeralda buiten de deur stapt. Aan zijn zetel aangekomen ziet hij de restanten van de neukpartij op zijn lederen zetel. Dit kuist hij weg met een plantenspuiter en een handdoek, met het gedacht dat hij zijn geile buurvrouw nog vaker terug zal zien om ze te neuken. Amadou hoopt alleen dat dit niet te lang duurt voor hij ze terug kan neuken en vol spuiten met zijn zaad.

Want once you go black, you always want it back. Al is dit niet het juiste gezegde, maar ik vind dat dit beter past.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 10478x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 8343x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 7016x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7056x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16130x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 24068x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10456x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10563x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6423x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15573x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10940x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10200x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10222x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16627x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13843x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net