Opwindend.Net
Datum: 09-10-2017
Stemmen: 73x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 16589x
Lengte: Lang
Moeder Natuur
Door Kristiena - Zoek naar meer...

Mijn huwelijk was al jaren alleen nog maar in naam een huwelijk. Ik hield ik nog wel van mijn man, maar ik had geen seksuele gevoelens meer voor hem. Mijn collega Fred was ook getrouwd en hield van zijn vrouw, maar ook hij was een beetje uitgekeken op zijn relatie. Wij waren al lang goede collega's en Fred was mijn gezelschap in de loop der jaren gaan waarderen. Maar onze vriendschap veranderde toen ik Fred op een keer vertelde ik was niet langer aan de pil was.

Tijdens de middagpauze op mijn werk, zag ik altijd naast mijn collega Fred. En soms, als we naast elkaar zaten, pakte Fred onder de lunchtafel mijn hand vast en legde hem in zijn kruis, zodat ik zijn erectie kon voelen. Hoewel de pauzes waren niet erg lang waren en er verder niets gebeurde, doorbrak het toch de sleur en het maakte dat mijn saaie werkdag sneller omging. Hoewel ik getrouwd was, ging ik toch uitzien naar de avances van Fred.

Sinds ik had verteld dat ik niet meer aan de pil was, had Fred bijna elke keer dat we elkaar zagen, een duidelijke erectie. En als ik in mijn vruchtbare periode was, keek ik vaak belangstellend naar zijn kruis, als ik in zijn buurt was. Fred genoot duidelijk van mijn toegenomen aandacht en ik verlangde dan erg naar de lunchpauze, wanneer Fred mijn kutje zou strelen. En als we konden, probeerden we elkaar te ontmoeten in een rustig hoekje van het gebouw en dan omhelsden we elkaar en zoenden. Mijn kutje werd dan heel nat, een duidelijk signaal naar Fred toe, dat mijn lichaam best meer wilde. Ik voelde wel aan, dat Fred graag zijn stijve piemel eventjes in mijn natte kut wilde steken, maar we hadden nooit veel tijd op het werk, de pauzes waren niet lang genoeg en de donkere hoekjes waren verre van veilig.

Ik had misschien best een ritje maken op zijn piemel, maar ik was bezorgd dat ik zou eindigen met mijn buik vol met zijn baby, als ik niet heel voorzichtig was. Want ik wist hoe ongeremd ik kon zijn als ik echt lekker werd geneukt, en het laatste wat ik wilde was dat mijn minnaar zich voortijdig zou terugtrekken. Ik vond het altijd heerlijk als mijn kut vol was met zaad en ik hield ervan als het sperma uit mijn spleetje lekte.

Maar dit was iets anders, ik had weinig zin om Russische Roulette te spelen met Fred zijn geladen pistool. Ik moest voorzichtig zijn, want ik kende mezelf en wist dat ik niet in staat zou zijn om mezelf te beheersen, als Fred zijn piemel in mijn kutje zou weten te krijgen. Ik wist dat mijn lot bezegeld zou zijn, op hetzelfde moment dat zijn piemel tussen mijn schaamlippen doorgleed. De enige die dan nog controle over mij had, was Moeder Natuur zelf!

Fred vond dat kennelijk niet zo'n probleem, hoewel hij best wist dat een ongeplande zwangerschap ook een enorm probleem voor zijn eigen huwelijk zou betekenen, maar om wat voor reden dan ook, was hij niet zo bezorgd over de risico's als hij had moeten zijn. Ik wilde echt niet zwanger raken, maar zodra mijn kutje een stijve lul in zich zou voelen, zouden al mijn gedachten van voorzichtigheid snel vergeten zijn. Het was dan gewoon een kwestie van tijd, totdat mijn buikje enorm zou opbollen met zijn baby!

Fred en ik hadden vaak de kans om te praten en ik werd steeds meer opgewonden door Fred zijn bijna constante avances en zijn toespelingen op seks. Ik begon zelfs al te fantaseren over zwanger worden, en de gedachte aan Fred zijn blote lul in mijn natte kutje maakte mij elke keer geiler. Mijn kutje wist al heel goed wat het wilde. Alleen mijn hersenen waren nog niet overtuigd.

Ik besloot Fred te vertellen wanneer ik mijn periode had, in de hoop dat hij goed zou beseffen, wanneer het mijn vruchtbare periode was, en dan geen avances naar mij zou maken. Zelf voelde ik heel goed wanneer ik vruchtbaar was, zonder enige berekening nodig te hebben. Als ik ovuleerde voelde ik altijd een pijn in mijn buik, wanneer het eitje werd losgelaten uit mijn eierstok. Dan kreeg ik ook constant gedachten over seks, om het niet te hebben over het dunne slijm dat dan uit mijn vruchtbare kutje lekte. Dus wist ik dat ik morgen op het hoogtepunt van mijn vruchtbaarheid zou zijn, precies op de dag dat Fred zijn vrouw voor twee dagen de stad uit was.

De volgende dag werd ik wakker met de steek in mijn buik, en ik wist dat ik aan het ovuleren was. Mijn kutje lekte en ik was zo geil dat ik mijn clitje moest strelen met mijn vinger. Ik fantaseerde dat Fred zijn piemel langs mijn kutje liet glijden en mijn clitje tot een zeer sappige climax wreef. Zelfs na mijn climax kon ik Fred zijn piemel niet uit mijn gedachten krijgen, en ik hoopte maar dat ik vandaag een kansje zou krijgen om aan zijn stijve piemel te voelen.

Fred had inderdaad de dagen afgeteld, sinds ik hem twee weken geleden had verteld, dat ik mijn periode had gehad. Zijn piemel was al de hele dag stijf, in afwachting van dat hij mij zou zien. Maar dat wist ik niet. En ook niet dat Fred had besloten dat het vandaag de grote dag zou zijn. Dat hij besloten had om vandaag zijn piemel diep in mijn vruchtbare kutje te laten glijden.

Toen ik en Fred eindelijk de tijd vonden om elkaar te ontmoeten in een donker hoekje op de zaak, verspilden we geen tijd. Fred haalde meteen zijn lul uit zijn broek en duwde hem tussen mijn benen tegen mijn kutje aan. Het duurde niet lang voordat het kruisje van mijn broek een natte plek had, ter plaatse van mijn kutje. Natuurlijk was het niet alleen mijn lekkage, want zijn piemel lekte ook voorvocht op mijn broekje. Hij bleef mij kussen en ik werd heel opgewonden toen Fred aan mijn wenkbrauwen likte en toen in mijn nek, en daarna knabbelde hij met precies de juiste hoeveelheid druk aan mijn oorlelletje.

Fred deed mijn slipje naar beneden. Vlug duwde hij zijn lekkende piemel van achteren tussen mijn blote billen. Ik herinnerde hem eraan dat hij heel voorzichtig moest zijn, maat ik wiegde toch heen en weer op zijn heerlijke piemel, en mijn schaamlippen probeerden zijn piemel vast te grijpen, om hem in mij te krijgen.

Maar ik liet Fred niet naar binnen gaan. In plaats daarvan liet ik zijn piemel langs mijn spleetje heen glijden, en ik wreef mijn jeukende clitje tegen zijn lekkende eikel bij elke slag. Beiden wisten we dat hij zijn voorvocht helemaal over mijn kut heen smeerde, maar dat kon mij niet schelen, het enige waar ik aan kon denken was het spectaculaire gevoel, dat we elkaar gaven. Het voelde veel te goed om te stoppen, maar het moest toch, want de lunchpauze was voorbij en het was hoog tijd om weer aan het werk te gaan.

Nadat we ons van uit elkaar af hadden getrokken en ik de kans had gehad om mezelf te fatsoeneren, besefte ik dat ik we dingen wel een beetje uit de hand hadden laten lopen. Wat stom, dacht ik bij mezelf, ik wist toch dat het vandaag een zeer onveilige dag was, en toch had ik Fred zijn piemel over mijn schaamlippen laten glijden, waardoor er geen twijfel over kon bestaan dat zijn voorvocht in mijn kutje was gegaan. Ik voelde met mijn vingers aan mijn soppende natte kut om te zien of ik soms voorvocht kon voelen. Het was zo nat en glibberig dat ik het niet goed kon voelen. Ik hield mezelf voor dat ik echt voorzichtiger moest zijn de volgende keer, want ik zat zeker niet te wachten op een nieuwe baby, en ik wist dat mijn geile kutje alles zou doen, om dat toch voor elkaar te krijgen.

Na het verlaten van het werk hadden we afgesproken bij een café, voor een drankje. Toen we naast elkaar zaten, konden we onze handen niet van elkaar afhouden. We waren in een openbare plek, zodat we discreet moesten zijn, maar Fred had een enorme erectie staan en ik kon mijn kutsappen voelen sijpelen en mijn kruisje nat maken. Fred nodigde me uit om mee te gaan naar zijn huis om ons wat beter te kunnen ontspannen, en ik stemde toe, hoewel ik wist dat ik absoluut moest verhinderen dat de dingen dan te ver zouden gaan.

Eenmaal thuis bij Fred schonk hij mij een drankje in, en om ervoor te zorgen dat ik me goed kon ontspannen, kreeg ik een dubbel schot van wodka erin. Het duurde niet lang voordat Fred mijn blouse en broek uit had weten uit te krijgen. Mijn grote borsten met hun volledig rechtopstaande tepels eisten nu al zijn aandacht op. Verder naar beneden zag hij de lichte ronding van mijn onderbuik, en de littekens van mijn vorige zwangerschappen. Ik had al twee kinderen, dus Fred wist dat ik een vruchtbaar lichaam had. Zijn piemel kreeg allemaal samentrekkingen bij die gedachte aan mijn vruchtbare kut. Fred wist dat hij moest oppassen, zijn verstand vertelde hem dat een zwangerschap rampzalig zou zijn, maar zijn stijve piemel had heel andere plannen.

Moeder Natuur kon tevreden zijn, dit zeer vruchtbare koppel was aardig op weg naar het ouderschap, hoewel wij beiden ten onrechte nog geloofden, dat we nog onze oerinstincten onder controle hadden.

Fred deed snel zijn kleren uit en ging op het bed liggen, op zijn rug met zijn harde piemel recht omhoog. Slechts gekleed in mijn witte string begreep Fred, dat hij de tijd van zijn leven ging krijgen. Ik dacht, zolang ik mijn slipje maar aanhoud, kunnen de dingen niet te ver gaan. Ik was van plan om Fred lekker te gaan pijpen, want op die manier kon ik niet zwanger raken. Dat pijpen was het lekkerste wat Fred ooit had meegemaakt, maar uiteindelijk trok hij toch mijn hoofd van zijn gezwollen piemel af, net voordat hij klaarkwam.

Fred wilde nog even zijn piemel tegen mijn kut aan voelen en hij kon niet langer wachten. Dus klom ik op het lichaam van Fred 's, nog steeds met mijn slipje aan. Ik begon mijn door het slipje afgedekte kutje langs zijn piemel te wrijven in de hoop dat dit hem misschien zou laten klaarkomen.

Maar waar ik niet op gerekend had, was hoe geil ik zou worden als zijn harde piemel op en neer gleed langs mijn dunne slipje, en dat die soepele stof daadwerkelijk zou uitrekken en zijn lul een klein stukje naar binnen zou kunnen glijden in mijn sappige spleet, terwijl hij tegen mijn slipje duwde. Ik bleef steeds maar op en neer wippen, en toen gebeurde het, mijn orgasme overviel mij, geheel bij verrassing, en het was het beste orgasme dat ik ooit had gehad!

Toen ik eindelijk stopte met trillen, voelde ik hoe Fred mijn slipje naar de zijkant schoof en de natte eikel van zijn piemel in mijn vruchtbare spleet liet glijden. Zodra die eikel langs mijn lippen werd geduwd, voelde ik een enorme golf van opwinding. Het voelde zo heerlijk dat ik mijzelf wel moest laten gaan. Ik liet mijzelf neerzakken op zijn stijve piemel, totdat ik er volledig op zat vast gespietst. Het voelde ontzettend lekker om zo'n vol gevoel hebben, ik kon zijn eikel voelen tegen mijn baarmoeder aan. Ik fluisterde tegen Fred: "Wees wel voorzichtig Fred, want ik denk niet dat ik mezelf nu nog kan inhouden!"

Ja, ik had gelijk, ik kon mezelf niet meer inhouden maar Fred ook niet. Moeder Natuur was nu helemaal in controle en zij zou ervoor gaan zorgen dat Fred mij zou volspuiten. Fred wist ook wel dat hij het niet lang zou kunnen inhouden, maar hij was vast van plan om op het laatste moment terug te trekken. Terwijl ik Fred nauwlettend in de gaten hield op eventuele tekenen van een naderend orgasme, begon ik voorzichtig op en neer te rijden op zijn piemel. Elke keer als ik het dieptepunt bereikte, kwam zijn schaambeen tegen mijn clitje aan. En elke keer dat ik dat diepste punt bereikte, lekte Fred's piemel weer wat voorvocht, direct bij de opening van mijn baarmoeder. Er waren waarschijnlijk al voldoende zaadcellen in mijn kut om hun werk te kunnen doen, zelfs als hij erin slaagde om nog op tijd terug te trekken. Want Moeder Natuur heeft vele manieren om een baby te maken, zelfs wanneer het geile koppel denkt dat de kust nog steeds veilig is.

Terwijl ik zijn piemel ik bereed, voelde ik mijn orgasme naderen. Ik kon ook zien dat Fred er dichtbij was. Ik besefte dat als ik niet in staat zou zijn om op tijd van hem af te gaan, wanneer ik klaarkwam, maar ik kon het niet meer tegenhouden. En Fred vertelde mij dat hij klaar ging komen en dat ik eraf moest gaan, net toen mijn orgasme begon! Hulpeloos en zonder enige kracht probeerde ik om Fred's piemel uit mijn kutje te trekken, maar mijn kutje had andere plannen en klemde zich vast aan zijn piemel. Terwijl mijn orgasme piekte, zag ik de blik op het gezicht van Fred verstrakken en hoorde hem een hevige kreun slaken terwijl zijn potente zaad door zijn piemel omhoog stroomde. Ik wist dat ik nog maar één seconde had, om zijn piemel eruit te trekken, maar mijn kutje had al spierkrampen van mijn orgasme, en dat veroorzaakte net genoeg vertraging voor zijn piemel om nog vlug twee flinke stralen zaad te spuiten, diep in mijn kut! En toen ik hem eruit had, landde de derde grote straal nog precies op mijn kutje en smeerde mijn spleetje helemaal onder. Alleen de vierde en laatste spurt belandde veilig op Fred zijn buik.

Even hoopte ik nog, dat ik hem nog net op tijd eruit had getrokken, maar binnen luttele seconden besefte ik, dat het niet het geval was. Want terwijl ik boven Fred zijn snel verslappende piemel hurkte, zag ik een grote klodder melkwit sperma uit mijn vagina druipen. Ik ging op mijn rug liggen met mijn benen gespreid, maar mijn kutje had nog steeds spierkrampen, en nog meer sperma lekte eruit. Miljoenen zaadcellen van Fred waren aan het zwemmen in mijn baarmoeder op zoek naar mijn rijpe eicel.

Berustend in mijn lot, overdacht ik alles wat er was gebeurd. Fred zijn piemel had precies gekregen wat hij wilde, mijn kutje had ook precies gekregen wat het wilde, namelijk mijn hele kut mijn vol van Fred zijn viriele sperma. En Moeder Natuur zou ook precies krijgen wat zij wilde, namelijk een nieuwe baby, over negen maanden.

Zoek naar meer verhalen van Kristiena...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: C.h.a.tDoor: Saul
Gelezen: 19x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: SEX Thriller
24-06
n.v.t.
:: Verlegen AnjaDoor: JosBeton
Gelezen: 7253x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Overspel
24-06
8.1
:: Nieuwe Buurvrouw Door: Mt1984
Gelezen: 12332x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan
24-06
8.5
:: Flexkracht - 2Door: Buitenman
Gelezen: 3118x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 14382x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.1
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 11167x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.1
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8158x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7778x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.8
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16670x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 25994x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10850x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10834x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6585x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15718x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 11163x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net