Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 22982x
Lengte: Gemiddeld
Onverwachts Met Collega Ann - 1
Door Mr Lovah - Mijn Profiel Pagina

Al jaren waren we collega’s in hetzelfde bedrijf en sinds het begin al geïntrigeerd door elkaar. Ik verscheen er als jonge twintiger en bracht kennelijk een charme die nieuw was in Ann haar carrière. We werden closer en genoten van elkaars gezelschap tijdens vele breaks, strikt professioneel weliswaar… tot die éné avond.

We werden door het werk uitgenodigd voor een stijlvol galafeest met buitenlandse gasten. De ideale gelegenheid om te socializen en informeel te praten. Aldus was de onschuldige bedoeling. We leefden er beide erg naar toe en wanneer de avond eenmaal aangebroken was, beloofde het onvergetelijk te worden. Bij het binnenkomen had ze me onmiddellijk opgemerkt en kon haar enthousiasme blik niet verbergen. Ann had zich mooi gemaakt, in een stijlvolle, zwarte jurk met dito hoge hakken die haar lange benen prachtig accentueerden. Enkele glaasjes volgden en we zochten elkaar al snel op aan tafel. Tussen het voortreffelijke eten door, rustten onze blikken regelmatig in elkaars ogen. Hoewel we meer dan twintig jaar verschillen in leeftijd, ze getrouwd was en we verondersteld waren professioneel om te gaan met elkaar, leefde er bij allebei een onweerstaanbare aantrekking. Ann zag er adembenemend uit, de blonde haren opgestoken en een decolté die het moeilijk maakte om de aandacht op alleen haar groene ogen te houden. Ze heeft een perfect figuur waar menig vrouw van begin de vijftig jaloers op mag zijn.

Toen het feest op zijn einde liep, stelde ik voor haar naar de auto te begeleiden omdat het reeds lang donker was op straat. Ze klampte zich, deels door de alcohol, vast aan me. Er was een onmiskenbare spanning. Bij haar auto aangekomen, wou geen van ons al afscheid nemen. “Krijg ik nog een nachtzoentje?” vroeg ze poeslief. Lachend, naderde ik. Lichtjes provocerend drukte ik mijn lippen kort op de hare. Ze sloot haar ogen en genoot van het moment. Niet willend dat het ophoudt, slaat ze een arm om mijn schouder. Opnieuw kussen we. Ze opent haar lippen en intenser tongen we nu. Het voelt hemels. Ze leunt tegen de grijze auto, vooraan voelde ze mijn groeiende pik door haar jurk prikken. Het moment voelt magisch en even verliezen we onszelf… tot ze zich realiseert in een publieke parking te staan. “Kom” zegt ze, “Jij mag rijden” en overhandigt me de sleutels van haar sportwagen. Als ze plaatsneemt naast me, schuift haar zwarte jurk lichtjes omhoog over haar elegante benen. Ze stelt het adres in op het navigatiesysteem van een prachtig viersterrenhotel even buiten de stad. Ik heb de grootste moeite mijn aandacht op de weg te houden. “Even mijn man verwittigen” geeft ze aan al tokkelend op de telefoon. Door de alcohol lijkt het inderdaad verstandig ’s avonds laat niet meer te rijden en ergens te overnachten. “Zo dan”, nog geen 10 minuten later rijd ik haar auto naar de ingang van het hotel. Aan de balie regelt ze een luxe suite en neemt zedig haar overwinning in de hand naar de kamer. Als we alleen zijn, bevrijdt ze zich uit de sexy hakken. Ik vouw keurig mijn kostuum op. “Help je me even?” Met enkel nog een boxershort aan rits ik haar zwarte jurkje open. Een heerlijk parfum omringt me en dwingt me haar hals te kussen. Als ze daarna knielt om uit haar jurk te stappen, drukt haar sexy bips, gehuld in een fijne string, even tegen mijn kruis. We kussen opnieuw, onwennig haast en enigszins verrast hoe snel alles loopt. Tegelijk voelde alles zo vertrouwd aan. Ann voelde zich op en top vrouw in de armen van zo’n knappe toyboy en gaf zich helemaal aan me over.

Hartstochtelijk belanden we op het king-size bed, hevig in elkaar verstrengeld. Al strelend verkenden we elkaars lichaam. Mijn hand opende behendig de sluiting van haar beha en Ann’s ogen fonkelden van opwinding toen ik langzaam haar flinke E-cup bevrijdde. Het zwarte lingeriestuk vloog naast het bed. Net zo bruin als haar gave huid, verschenen twee prachtige borsten. Ik likte één voor één de stijve tepels die fier vooruit prijken. “Mmmmm” genoot ze instemmend. Ze zijn heel gevoelig en het mist zijn effect niet… Ze vouwde haar elegante benen om me. In enkel een miniscuul klein stofje wrikte zich haar bekken omhoog, recht tegen mijn stijve paal aan. De passie voor haar jongere minnaar was nu onbedwingbaar. Een hand ging gretig richting mijn kruis. Door de stof heen voelde ze hoe hard hij al was. Uiteindelijk bevrijdde ze hem uit de boxershort, strelend over de hele lengte van de schacht. Mijn penis was nu helemaal stijf en best groot geschapen realiseerde Ann zich. “Mmmm” reageerde ze instemmend. De pik is een heel stuk groter dan van haar eigen man. Het idee dat ze straks voor het eerst een andere pik mag hebben, maakte haar doosje al flink week. De zwarte string spande over haar bips en het liefst wilde ze hem nu helemaal kwijt. Al schurend tegen me aan kronkelde ze onder me terwijl we hevig kusten. De volle borsten van haar uitgestrekte lichaam rijkten tot tegen mijn borstkas. De heup wipte rusteloos op, als een tengere tangodanseres, cirkelend rond de harde pik. Nu moést ze hem gewoon voelen. Quasi sletterig schoof Ann zelf haar laatste lingeriestuk naar beneden. Met beide handen trok ik het frêle kantje verder naar beneden tot over de enkels. Kussend verkende ik daarna dezelfde weg omhoog, langs de slanke benen en zachte dijen tot een hemels poesje voor me verschijnt. Volledig kaal met enkel een klein streepje bovenaan, getuige van haar maturiteit. Het glinsterde van geilheid. De Labia Minor licht naar buiten gepuild en de ingang van de schede zichtbaar. Mijn tong gleed ertussen en driftig likte ik haar. Een hand greep naar haar borst en zelf woelde ze in mijn haar. De versnelde ademhaling verraadde hoe fel ze genoot van haar clitoris die verwend werd. Met een hoge frequentie befde ik tot ze almaar dichter tegen haar hoogtepunt kwam. “Niet stoppen nu alsjeblieft” Ik wist dat ze bijna ging komen, de spieren trokken ongecontrolleerd samen, het vocht vloeide rijkelijk. Ze had de ogen gesloten en was helemaal van de wereld geslagen...

Tijd voor het echte werk. Ik kwam rechtop en positioneerde me tussen haar benen. Mijn fallus stond nog steeds loeihard vooruit, in vol formaat en vlakbij haar nog steeds pulserende kutje. Ze hield de handen op mijn bekken en trok me dichter. Mijn eikel raakte haar zachte lipjes, plagend klopte ik er enkele keren tegen. Ze wist heel goed wat nu ging komen. Het kon haar relatie kosten als alles uitkwam, maar zelden was ze zo lekker verwend. Er was geen ontkomen meer aan. Ik gleed tussen de lipjes, het vocht uitstrijkend. Ann werd ongeduldig en wilde hem nu zo graag voelen in haar. Haar vruchtbare periode was over en ze kon hem gewoon onbeschermd ontvangen en laten klaarkomen, wat ze altijd het liefst deed. “Kom in me schat”, smeekte ze bijna. Omdat ze zo nat was, gleed mijn eikel moeiteloos een stukje naar binnen in haar gleufje. Voorzichtig drukte ik daarna geleidelijk aan dieper tot de volledige 21 centimeter haar opvulde. “Ooooghh” kreunde ze, met opengesperde mond. Ze was best nauw vanbinnen en dit eerste moment van penetratie was zo heerlijk. Ik zag in haar ogen dat ze het net zo intens ervoer. Ik trok me terug en langs de aders van mijn fel doorbloede lul droop haar liefdesvocht. In één keer drong ik toen opnieuw haar vagina binnen. De stoten volgden elkaar steeds sneller op en volleerd schakelde ze in op het ritme door haar bekken omhoog te drukken telkens ik diepst in haar kwam. Mijn goedgevulde ballen kletsten tegen haar kale poesje aan. In no time liggen we hard op elkaar in te beuken. Dan vouwt ze vanuit missionarishouding elegant één been over mijn schouder en spoorde aan om onverwijld verder te coïteren. “Neuk me hard, ja doe het”. De woorden werken als een rode vod op een stier en net zo dierlijk liet ik al mijn kracht op haar los. Ann moet zich vastgrijpen aan de lakens. “Aaarggh ja” De prachtig grote borsten deinden wild heen en weer. Het geile zicht om haar in volle glorie te zien genieten, motiveren me om nog harder haar lichaam in de matras te drukken. Wanneer we even los komen van elkaar, klimt ze bovenop me. Behendig schuift ze over mijn harde paal en laat hem vervolgens diep in haar kutje glijden. Haar handen steunen op mijn borstkas, zo haar eigen mooie boezem bij elkaar duwend. De nymfomane in haar komt los en ze geniet ervan om nu zelf het tempo te bepalen. Ann berijdt me heerlijk als een amazone. Ik grijp haar malse kontje en pin ze stevig vast op mijn stijve pik. Op het diepst stoot mijn volledige 21 centimeter tot tegen haar baarmoedermond. “Aaargghhh” Dit voelt zo intens.

Ondertussen stimuleert ze wrijvend haar gezwollen clitje. Zo wipt ze zich regelrecht naar een tweede orgasme. Ik voel hoe haar kutje begint te verkrampen en neem ze nog steviger vast. Krachtig boor ik mijn lul tot diep in haar lichaam. Ann wordt nu helemaal opgevuld door mijn op springen staande geslacht. Luid kreunend geeft ze zich over aan een tweede hoogtepunt. “Ooogghh oogghh oghhh jaaagh” Dit werd voor mijn ook teveel en krachtig ejaculeer ik salvo na salvo heet sperma in haar buikje. Terwijl alle zintuigen nog tintelen, ervaart ze plots ook hoe mijn lul op zijn grootst, hevig pulseert in haar vagina. Ze voelt hoe 5, 6 stralen zaad naar binnen gespoten worden. “Uuugghh ugghh” Hier had ze hevig naar verlangd, die viriliteit, een echt mannenlichaam met een flinke penis die haar zoveel genot kon geven… en nu was het gewoon de perfecte nacht op hotel. De emoties zijn zo overweldigend dat ze zich niet kan bedwingen. Trillend valt ze op me neer, armen rond mijn nek geslagen. Nog steeds intiem verbonden in elkaar, snikt ze in mijn oor. Ze vond het geweldig met haar meer dan 20 jaar jongere minnaar, zo fel zelfs dat ze nu al verslaafd is. En dan denkt ze aan haar man. De trouwring heeft ze nog om de vinger terwijl ze zich net heerlijk liet neuken door een collega. Ze snikte om het overspel en ik aaide haar liefdevol, de blonde haren uit haar gezicht. Minutenlang bleven we innig in elkaars armen, in stilte om wat zich net afspeelde, tot ze uiteindelijk van me af rolde. Een straaltje zaad sijpelt tussen haar kutlipjes en vormt een plasje tussen haar benen. Uitgeput vallen onze naakte lichamen lepeltje lepeltje in slaap naast elkaar...

Wat verloopt er later die nacht nog? Blijft ze afspreken met haar geheime minnaar of krijgt ze spijt van hun sekspartij en is er geen kans meer tot een tweede ontmoeting? Laat weten wat je ervan vindt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onverwachts Met Collega Ann - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: C.h.a.tDoor: Saul
Gelezen: 23x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: SEX Thriller
24-06
n.v.t.
:: Verlegen AnjaDoor: JosBeton
Gelezen: 7275x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Overspel
24-06
8.1
:: Nieuwe Buurvrouw Door: Mt1984
Gelezen: 12350x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan
24-06
8.5
:: Flexkracht - 2Door: Buitenman
Gelezen: 3123x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 14384x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.1
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 11171x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.1
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8158x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 7778x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.8
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16670x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 25996x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10850x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10834x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6585x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15719x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 11163x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net