Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 11118x
Lengte: Lang
Raam Aan De Achterkant - 2
Door Yourcaptain - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Raam Aan De Achterkant - 1

Ik voelde mijn haren recht komen in mijn nek. Ik verstijfde, maar nu van schrik! Dit was geen spel meer. Wat ging gebeuren was natuurlijk niet mijn fout, maar door mijn idioot geil gegluur was ik er nu wel deel van geworden. Al wist ik op deze seconde meer dan de drie hoofdrolspelers, ik kon niets veranderen aan de situatie! Ik hield mijn adem in. Van het zweet schoof de verrekijker bijna uit mijn handen. Mijn god, laat dit goed aflopen, laat mij niet getuige zijn van… Ik zag de kont van de vrouw een laatste keer diep over de pik van haar minnaar zakken… haar laatste moment van genot… en dan… stond de man binnen… ik kon de rug van de vrouw zien schreeuwen… ze schrok zo heftig dat ze van haar minnaar viel, die tijdens het recht springen met zijn benen in die van haar verstrengeld raakte en opnieuw op de grond viel… in hun paniek hinderden ze elkaar meer bij het opstaan dan dat ze elkaar hielpen… als ze al aan helpen dachten… als ze nog konden denken op dat ogenblik… de man in de deur keek verbijsterd naar het blote volle lichaam van zijn vrouw die moeite deed om haar waardigheid terug te vinden… ze sprak tegen hem maar durfde niet naar hem toe gaan… ze strekte haar armen uit alsof ze hem wilde omhelzen maar ze wilde hem tegelijkertijd ook tegenhouden… van het lichaam van zijn blote vrouw keek de man dan naar het even blote lichaam van haar jonge minnaar dat het wapen van de misdaad nog schaamteloos in de aanslag had… nu zou zijn uitbarsting komen… tien keer erger dan ik had gezien enkele dagen geleden toen hij boos werd op haar … ik betrapte mij erop dat ik in stilte zat te bidden dat haar niets zou overkomen, dat hij haar niet zou slaan… maar er gebeurde niets… totaal niets… de man bleef staan… bewegingsloos… hij reageerde niet… hij leek totaal verslagen en uitgeput … hij keek niet eens naar zijn vrouw… hij keek alleen maar naar de jonge kerel… ik zag dat ook zijn vrouw nu verbaasd naar hem keek … dan weer naar haar minnaar die evenmin wist hoe hij moest reageren en maar op de grond was blijven liggen… plots kwam de man in beweging… hij draaide zich om en verliet zonder een woord te zeggen de kamer…dit had ik niet verwacht… en zijn vrouw ook niet… laat staan haar minnaar… als we elkaar alle drie hadden kunnen aankijken, dan hadden we wellicht dezelfde verwarde gezichtsuitdrukking gehad…

Ik bewoog mijn verrekijker snel naar het atelier een verdieping lager. Ik zag de man met verslagen houding binnenkomen en aan zijn tekentafel gaan zitten met zijn hoofd in zijn handen. Hij begon te snikken. Ik zag het zo scherp dat ik het bijna kon horen. Ik had met hem te doen. Mijn empathie begon te verschuiven.. Ik had me de hele tijd over haar zorgen gemaakt en gevreesd voor fysiek geweld, maar natuurlijk was hij het slachtoffer. Kom zomaar eens je huis binnen! Krijg dat maar op je bord net voor het avondeten! Snel terug naar de overspeligen. Consternatie een verdieping hoger. De vrouw en de kerel keken elkaar zwijgend aan. Hij wilde zich gaan aankleden, maar vreemd genoeg hield zij hem plots tegen. De vrouw was ineens heel geagiteerd en begon opgewonden veel te vertellen tegen de jongeman. Ze wees dan weer eens naar hem, dan weer eens naar de deur waardoor haar man verdwenen was. Ik zou geld gegeven hebben als ik kon horen wat ze nu zei. Het effect van haar spreken was in elk geval dat de kerel zijn schouders ophaalde alsof hij na enige aarzeling toch met iets akkoord ging. Hij trok zijn slip terug uit en ging op de sofa zitten! Ik kon er geen touw aan vastknopen. Wat kon zij in godsnaam gezegd hebben waardoor de betrapte minnaar in huis bleef en zich daarenboven niet aankleedde? De vrouw, zelf ook nog helemaal naakt, ging naar hem toe en kuste hem snel dankbaar op de mond. Ik zag dat ze natte wangen had. Ik kon niks horen, maar over de kwaliteit van wat ik zag, had ik niet te klagen. Ik zat op de eerste rij! De vrouw liep naar de deur. Haar borsten en heupen wiebelden geil, alleen was de situatie te triest om met dat gevoel iets te doen...!

Ik liet de naakte minnaar, die niet goed wist wat hij moest doen in zijn eentje en een kussentje op zijn inmiddels slap geworden pik legde, even voor wat hij was en zwiepte de verrekijker naar het atelier een verdieping lager. De vrouw was al binnen en stond naast haar man. Hij sloeg zijn armen rond haar blote heupen en verborg zijn schokkend hoofd in haar buik. Zij streelde hem als een kind. Dikke tranen liepen over haar wangen. En ook mijne waren nat, moet ik eerlijkheidshalve toegeven. Ik leefde mee met de ellende van dit koppel. En met hun liefde. Want die was er blijkbaar ook nog voldoende. Al had ik daar in de voorbije tien dagen niet zoveel van gezien…! Ze ging voor hem op haar hurken zitten. Ik kon haar onderlichaam niet meer zien nu het achter de tafel verdween. Ik zag dat ze intens tot hem sprak, zijn wangen streelde, hem voortdurend op het voorhoofd kuste. Ik was ontroerd door de tederheid van de overspelige vrouw, maar één vraag bleef me bezighouden: waarom had ze haar minnaar niet weggestuurd? Wat was hier het plan? Ik zwaaide mijn verrekijker opnieuw naar de vijfde verdieping. Hij zat er nog steeds op de sofa met het kussentje op zijn schoot en keek wat verloren maar ook nieuwsgierig rond in het appartement. Waarom zat hij daar nog steeds én naakt én op haar verzoek? Wat was het verband tussen beide plaatjes: een overspelig koppel dat de brokstukken probeerde te lijmen en een naakte minnaar die een kamer verder rustig zat te wachten op wat zou komen?

Terug naar het atelier dan maar. De sleutel voor het raadsel lag bij haar. Het gesprek tussen man en vrouw ging verder, maar leek minder zwaar te worden. De bewegingen en de gezichten ontspanden zich. Van tranen was geen sprake meer. De man richtte zijn schouders weer op. Tot mijn totale verbazing begon de vrouw plots zijn hemd langzaam los te knopen. Ze zei nu en dan iets, maar ze keek vooral geil naar de man. Ik kon de glinstering van haar ogen onderscheiden. De man zat te veel van mij afgewend om zijn gezicht te kunnen zien. Maar het feit dat hij niet bewoog, maakte duidelijk dat hij dit prettig vond! Nadat ze het hemd losgeknoopt had, wreef ze over zijn harige borst, in zijn hals, over zijn gezicht. Ik zag dat hij haar handen kuste en tegen zijn wang hield. Dit was een rollercoaster van emoties aan het worden en ik kon steeds minder goed de tekens lezen. Wat kon er in godsnaam in tien minuten gezegd zijn om deze verschrikkelijke situatie zo te doen kantelen? Welke magische woorden had de vrouw gebruikt? Was dit nu maar geluid zonder beeld in plaats van beeld zonder geluid, dacht ik. De vrouw boog zich voorover en likte aan de tepels van de man. Dan trok ze het hemd over zijn schouders naar beneden. Hij stond recht. Hij had een goed verzorgd en sportief lichaam voor een midvijftiger. Zij bleef op haar hurken zitten en trok zijn broek tergend langzaam open. Dat gebeurde net boven de tafelrand. Ik kon dus alle details zien. Ze trok zijn stevige pik naar buiten en begon er onmiddellijk hevig aan te zuigen. Tegelijkertijd duwde zij zijn broek naar beneden, verdween even onder de tafel - om zijn schoenen los te maken en sokken uit te trekken? - en ging verder met pijpen. Zij sloeg haar armen rond zijn kont en gleed zover mogelijk met haar mond over zijn pik. Hij wierp zijn hoofd achterover van genot. Ik kon me voorstellen dat hij hard kreunde aan zijn open mond te zien. Na enige tijd trok de vrouw zich terug. Haar mond droop van het speeksel. Ze begon ijverig zijn pik van zijn eikel tot zijn ballen en terug te likken. Ze stond recht, omhelsde hem en begon hem te tongzoenen. Tegelijk zette ze haar linkervoet op tafel als uitnodiging aan hem om haar kutje te vingeren. Hij ging onmiddellijk op het aanbod in. Met zijn linker middelvinger begon hij haar ritmisch en steeds sneller te vingeren terwijl hij gulzig aan haar tieten likte. Zij duwde zijn hoofd tegen haar tieten aan en rukte aan zijn harde pik. Ik was inmiddels ook al lang niet meer fysiek onverschillig voor wat ik zag gebeuren. Ik snapte er niks van, maar geil was het natuurlijk wel. In mijn rechterhand hield ik de verrekijker en in mijn linker het statief dat ik voortdurend in en uit schoof!

Dan was het blijkbaar tijd voor de volgende akte. Lachend en grappend (vermoed ik) trok de vrouw haar man aan zijn harde lul de kamer uit… Ik ongelofelijk benieuwd naar wat er nu ging gebeuren… Zou het me nu duidelijk worden wat de vrouw gezegd had tegen haar minnaar en haar man? Het kon niet anders dan dat ze een plan had! Dit kon toch geen confrontatie meer worden….? Ik richtte mijn verrekijker snel op de woonkamer een verdieping hoger. De deur ging open en de vrouw kwam op dezelfde manier binnen als ze uit de andere kamer vertrokken was: ze trok lachend en grappend haar man aan zijn lul achter zich aan. De jonge kerel keek om en begon onmiddellijk te lachen met het vreemde spektakel dat hij te zien kreeg. De vrouw trok haar man naar de sofa, duwde hem erin en ging tussen beide heren zitten. Had zij haar man een triootje beloofd? Was dat zijn natste droom geweest? Waren dat de magische woorden die zij uitgesproken had? Daar leek het wel wat op. Sex was het probleem geweest, meer sex was de oplossing! Schitterende formule, vond ik van mezelf! Hoe had ze dit voor elkaar gekregen? Mijn bewondering voor deze vrouw groeide met de minuut. Mijn pik trouwens ook. Dit zou wel eens het geilste feestje kunnen worden wat ik ooit had gezien!

Heel even werd er onwennig gelachen door de twee mannen, maar de vrouw maakte daar onmiddellijk een eind aan door beide pikken stevig vast te grijpen. Ze zei wat, keek naar haar man, gaf hem een natte tongkus en deed dan hetzelfde met de jonge kerel. De pik van de man stond duidelijk nog hard van de stevige pijppartij in het atelier. De jonge kerel had wat dat betreft wat achterstand, maar dat wilde de vrouw blijkbaar snel goed maken. Ze vroeg hem recht te staan en begon hem te pijpen. Ik kon dat helaas niet in detail zien omdat de jongeman met zijn rug voor haar naar me toe stond. Ik zag alleen haar handen op zijn kont. De man keek geïnteresseerd naar zijn pijpende vrouw en… dit had ik niet zien aankomen… dit had ik helemaal, in de verste verte, niet zien aankomen… de man boog zich plots voorover en nam over van de vrouw… ik kon het niet zien, maar de man begon de jonge kerel te pijpen! Zijn handen verschenen achter diens kont en bewogen het lichaam ritmisch voor en achteruit!. De vrouw liet zich achterover vallen in de zetel, keek naar haar pijpende man en begon zichzelf te vingeren terwijl ze met haar andere hand in haar tepels kneep... ik...ik… wist het niet goed meer… of toch wel… het magische woord was dus niet zomaar een triootje, maar een bi-triootje geweest… Was het dat wat ze aan de jonge kerel had gevraagd: of hij bi was? En was het dat wat ze tegen haar man had gezegd: dat haar minnaar ook de zijne was? Ik zou het nooit precies weten natuurlijk. Maar de ‘bottomline’ - ik moest zelf even glimlachen met de geslaagde uitdrukking in deze context - was en bleef: meer sex is de oplossing! En meer sex zou ik inderdaad nog gaan zien, dacht ik.

De kerel, inmiddels met harde pik, liet zich opnieuw terugvallen in de sofa. De vrouw greep de twee pikken als hendels van een machine en ging stevig door met rukken. De twee mannen bogen zich naar haar toe en met zijn drieën voerden een geile natte tongkus uit! De mannen begonnen ieder aan een dikke tiet te zuigen en trokken respectievelijk met hun linker en hun rechterarm haar brede dijen open en begonnen haar samen te vingeren. Het hoofd van de vrouw viel achterover van genot. Ik zoomde in op haar gezicht… Het was alsof ze voor me stond. Ik zag aan haar open mond dat ze hard kreunde. Ze richtte haar hoofd op, opende haar ogen… en keek recht… in mijn ogen… ze schrok verschrikkelijk, sprong recht en begon wild te schreeuwen en te wijzen… ook de twee mannen sprongen op en keken nu in mijn richting… toen pas besefte ik dat ze niet zomaar in mijn richting keken…! Ze keken naar mij! Ze hadden me gezien! Om de vrouw te waarschuwen voor het komende onheil was ik verdomme te dicht bij het raam gerold en was dat volkomen, maar dan ook volkomen vergeten…. ik zat gewoon voor het raam met mijn verrekijker naar de overkant te gluren… het laatste wat ik zag waren drie schreeuwlelijke blote mensen die naar mij wezen, vuisten maakten, me verwensten en vervloekten en in een ruk het gordijn dicht trokken…

Wat een ellende… ik gooide mijn verrekijker woedend in een hoek van de kamer in duizend stukken… hoe had ik zo stom kunnen zijn… ik was zo meegesleurd geraakt in wat ik zag dat vergat dat ik een vieze voyeur was... nu wist ik het helaas weer…

Ook ik heb nadien mijn gordijnen dicht gedaan, dag en nacht, en ben opnieuw tv en internet gaan kijken. Sex genoeg en het voordeel is dat niemand van die blote mensen terugkijkt en boos wordt. Ik moet wel toegeven dat ik vooral haar lange tijd echt heb gemist. Het brak mijn hart dat ik haar zo woedend op mij had zien worden. Ik verwachtte elke dag een bezoek of een brief van de politie. Die kwam er ook na enkele weken. Of ik me wilde aanmelden op het bureau, er waren klachten over voyeurisme.

Wie een idee heeft over welk verhaal ik daar kan gaan vertellen om uit de cel te blijven, mag het mij altijd laten weten!

Zoek naar meer verhalen van Yourcaptain...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Jenny 10 Jaar LaterDoor: Buitenman
Gelezen: 7359x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.3
:: Mijn Vriendin Op...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 21787x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Overspel, Vreemdgaan, Sloppyseconds, Bisex, Zaad
19-07
7.9
:: Mijn Derde Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 11986x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 8446x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 29178x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 13434x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 5079x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 15704x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 14254x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9660x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13259x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 30271x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10470x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12436x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8519x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 686