Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10611x
Lengte: Zeer Lang
Primadonna Tine - 1
Door Tom89 - Mijn Profiel Pagina

Dit is het eerste deel van een overspel of overgavespel... Het gaat over Tom, zijn vriendin Kaat, Tine en haar vriend Ben.

Het was tien voor acht. Ik liep nog in mijn boxershort rond toen Kaat de badkamer binnenkwam. Ze was al mooi opgekleed. Het diep uitgesneden kleedje met zwarte bloemetjes op stond haar beeldig. Haar weelderig boezem, een volle C-cup, trok alle aandacht. Toen ze voor de spiegel haar make-up deed, ging ik achter haar staan en liet ik mijn handen onder haar korte kleedje glijden. ‘Tooooom, nu niet. Zie je niet dat ik me aan het opmaken ben.’ Ik voelde haar warme billen. Ze droeg een zwarte tanga. ‘Mijn setje aan?” fluisterde ik in haar oor. Ze zei niets. Toen ze ging staan, kuste ik haar voorzichtig op haar gestifte lippen. Mijn handen streelden haar zachte wangen. Ostentatief liet ik mijn hand over haar rechterborst glijden en kneep erin. Ze sloeg me lieflijk op de hand en schudde haar hoofd. ‘Haal het niet in je hoofd Tom, we hebben geen tijd meer. Binnen een klein kwartier staat Ben hier. En doe iets deftig aan.’ Heupwiegend spurtte ze de badkamer uit, terwijl ik met een half stijve penis, beteuterd achterbleef. Ik had moeite om mijn boxershort niet naar beneden te duwen en mezelf af te rukken.

Ben, wie was die Ben eigenlijk, schoot er door mijn hoofd. Ik had de man nog nooit gezien, laat staan ervan gehoord. Onlangs was Kaat hem in een koffiebar in de stad tegen het lijf gelopen. Hoewel tegen het lijf gelopen een groot woord was. Ben had bijna twee maand geleden zijn been gebroken door een stom ongeluk. Dus van veel lopen kwam niet veel in huis. Kaat was bijna gestruikeld over zijn gips. De rest van geschiedenis. En nu zou hij met zijn vriendin bij ons komen eten. Kaat en Ben kenden elkaar van toen ze nog samen in de middelbare klas zaten. Ze vertelde me dat hij in die tijd een crush op haar had, maar dat zij toen de boot had afgehouden. De fonkeling in haar ogen toen ze me deze week zei dat hij kwam eten, kon me niet van de indruk ontdoen dat Ben haar wel iets deed. Waarom had ze die gast in hemelsnaam uitgenodigd? Ik kende Ben niet, laat staan zijn vriendin. Misschien was het wel een gedrocht of een saai tante nonneke. ‘Tooooom, ben je klaar?’ hoorde ik Kaat roepen. Klaar, klaar… ik had graag klaar gekomen maar dat had er niet ingezeten. Ik trok een verse broek aan, nam een proper hemdje uit de kast en haastte me naar beneden.

Nog geen twee minuten later werd aangebeld. ‘Toooom, doe jij eens open? riep Kaat die in de keuken vol ijver bezig was. Met enige tegenzin trok ik de voordeur open. Groot was mijn verbazing toen ik daar een jonge, frivole vrouw zag staan. Ze droeg een wit, wollen, nauw aansluitend maar kort kleedje, met kraag. Van Wolford zou ik later die avond ontdekken. Haar bruinblonde lokken had ze op een staartje terwijl haar slanke benen bedekt waren met hoge grijze laarzen. Ze leken haast om haar lichaam gegoten, zo strak. De jonge vrouw had stralende, lichtblauwe ogen en hagelwitte tanden. ‘Euh hallo’ zei ik aarzelend en uit mijn lood geslagen en ik stak mijn hand uit. Het was een beetje een ongemakkelijk moment. “Hallo ik ben Tine” zei het jonge meisje, terwijl ze me enigszins verbaasd bij de hand greep en mij een zoen op mijn wang gaf. “Ben zit nog in de auto. Hij heeft zijn been gebroken. Kan je even helpen om hem te doen uitstappen.” Tine draaide zich om terwijl ik slaafs volgde, als had ze me aan de leiband. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam houden. Haar heupen wiegden lichtjes van links naar rechts. Ik kon geen slipje onder dat strakke kleed bespeuren. Het maakte de wolf in mij los. Mijn penis begon te zwellen… maar veel tijd om daar van te genieten was er niet.

Ik maakte kennis met Kaats Ben en zorgde dat hij veilig en wel in onze zetel plaats kon nemen. De donkere gedachten van een half uurtje geleden waren volledig verdwenen. Tine en Ben leken leuke en aangename mensen. Maar mijn aandacht ging vooral onbewust naar Tine. Stiekem zat ik vanuit de open keuken haar hele lichaam in mij op te nemen, toen ik een nieuwe fles wijn ging halen. Ze was zeker een 1,75m groot want met haar laarzen stak ze zelfs nog ietsje boven mij uit. Maar mijn ogen werden in het bijzonder naar haar borsten gezogen, een E-cup, zonder enige twijfel én echt. Het waren geen pornoborsten die strak en stijf stonden maar een romig paar. Alsof ze mijn gedachten had kunnen lezen, ging het gesprek die avond ook over haar modellenwerk voor Primadonna, waarmee ze naast haar beroep als verpleegster een centje bijverdiende. Kaat had verbaasd gekeken toen ik zei dat ik dat merk kende. We hadden er met z’n allen hartelijk om moeten lachen. En als ze lachte, wipten haar tietjes aardig op en neer.

De tijd vloog die avond als een sneltrein voorbij. Kaat had zichzelf in haar kookkunsten overtroffen. Ik zat naast haar en hield me vooral bezig met het bijschenken van de wijn. Tot daar mijn inbreng in de feestavond. Tine zat rechtover mij met Ben naast haar. Kaat had een poef klaargezet zodat hij wat meer beenruimte had en zijn been af en toe eens kon laten rusten.

Een derde fles rode wijn was quasi tot de bodem geledigd, toen ik een beetje begon af te ruimen. Ben stoefte over het feestmaal dat Kaat had bereid en er was geen woord van gelogen. Ik ruimde de borden af, liep naar de open keuken en liet het water in de gootsteen lopen. Toen ik me omdraaide, schrok ik mij een ongeluk. Tine stond met haar handen vol op minder dan een halve meter van mij. “Zal ik je even helpen?” knipoogde ze. Ze stond zo dicht dat ik haar lekker parfum kon opsnuiven. Het was een mix van zomerbloesems en honing. “Ze hebben elkaar nog veel te vertellen waar ik toch niets vanaf weet…” Ze stroopte haar mouwen een beetje op en begon de vuile glazen op het aanrecht te spoelen. “En dan ben jij hier niet zo alleen…” Vooral dat laatste deed mij de ogen fronsen, al werd de eerste vijf minuten niets meer gezegd. Ik was meer naar haar kontje aan het loeren dan aan het af te drogen. Het was een rare sfeer in de keuken. Toen Tine een glas brak, wilde ik haar helpen met het aan te nemen. Per ongeluk raakte ik met mijn arm haar borst aan. “Oh sorry” zei ik snel. Ik sloeg mijn ogen naar beneden. Tine begon te lachen. Ik bemerkte pas op dat moment dat ik met mijn kruis tegen haar kontje aan zat te schuren. Het kon niet anders dat ze mijn gevaarte moet gevoeld hebben. De seksuele spanning in de keuken leek te snijden als het gebroken glas. Samen met enkel grote stukken zette ik het weg in de hoek. Toen ik Tine terug aankeek, corrigeerde ze haar borsten in haar bh. “Effe alles weer op zijn plaats steken” glimlachte ze. Verbouwereerd wist ik mij geen houding te geven. Ze draaide zich om naar haar afwas en duwde ostentatief haar kontje in mijn richting. Ik durfde er voor wedden dat ze dat expres deed. Het kleedje zat strak om haar smalle billen gegoten. Ik durfde er voor wedden dat ze een string droeg want nergens waren er tekenen van een slipje te zien. Maar ik deed niets en dus ook niets verkeerds. Kaat en Ben zaten ondertussen nietsvermoedend te keuvelen over vroeger. Tine vroeg me uit over wat ik deed in het leven en vertelde hoe ze Ben in het ziekenhuis had leren kennen.

Toen de afwas helemaal was gedaan, schonk ik Tine en mezelf nog een laatste glas rode wijn uit. Ze kwam achter mij staan, wanneer ze het wijnglas van de tafel nam. Ik voelde haar stevige boezem in mijn rug priemen. Wanneer ik mij omdraaide, duwde ze me de tafel op. Ze liet haar ene hand over mijn broek glijden, terwijl ze haar wijn walste in het glas. “Lekker Tom.” Ik was uit mijn lood geslagen. Bedoelde ze nu mij of had ze het over de wijn. “Ja een frisse Bordeaux”. Ze lachte ingehouden. “Tom toch…” Ze keek meer dan drie seconden naar mijn kruis waar ik met moeite mijn stijve pik kon verbergen en nam dan een nipje. Ik wipte van de tafel met rode kaken, nog roder dan de Bordeaux. “Dessert, we moeten nog dessert”, riep ik Kaat toe. Kaat had taart gebakken en er was ook nog fruit en chocolade. Aan tafel genoot Tine zichtbaar. Onopgemerkt maakte ze vaak suggestieve maar obscene gebaren. De stukjes banaan die ze overgoot met chocolade leken in mijn gedachten wel wat anders. Was het mijn verbeelding die op hol was geslagen? Na het dessert namen de mannen nog een whisky, terwijl de vrouwen het bij een cola zero hielden.

Het was precies 1u30 toen ik samen met Kaat Tine en Ben uitzwaaide. Het hele gedoe met Tine had mij ongelofelijk opgewonden gemaakt. De aanblik van Kaat in haar ondergoed in de badkamer deed mijn hengst opnieuw steigeren. Ik knipte met één hand de kanten bh los die ik voor haar had gekocht. Haar kontje zat strak verpakt in een mooie tanga. “Tom, ik ben moe en je hebt teveel gedronken. Nu niet…” Ik liet me niet meteen afschepen en greep haar lekkere borsten vast. Ze trok zich weg uit mijn grijpgrage handen. “Nee Tom… nee” zei ze nijdig. Ik trok haar slipje naar beneden maar ze liep de badkamer uit, haar pyjama onder de arm. Toen ik bij haar in bed kroop, naakt, duwde ze mijn handen weg. Ze legde mijn rechterhand zelfs op mijn kruis. “Help jezelf maar even” fluisterde ze slaapdronken. Ik deed mijn ogen dicht en dacht aan Tine en haar ferme boezem. Het zachte flanellen laken streelde mijn paal tot ongekende hoogten. “Toe lieverd”, probeerde ik nog eens. Zonder een woord te zeggen kneep ze haar hand rond mijn pik en snokte eraan alsof het een lieve lust was. Romantisch was het niet maar het duurde geen vijf minuten eer ik het laken van me afgooide en ik met vier dikke stralen mijn navelputje volspoot.

Twee weken later waren Kaat en Tine gaan shoppen op zondagmiddag. Het was een koopzondag in de stad en ik had echt geen zin die drukte. In Tine had Kaat een gewillig slachtoffer gevonden om mee te gaan. Ze hadden er een hele namiddag en avond van gemaakt. Na het shoppen waren ze samen gaan eten. Ik was ondertussen naar de voetbal gaan kijken van de lokale club en nadien met mijn maten nog even doorgezakt. Half dronken was ik achter mijn pc gekropen en had wat porno gekeken. Een filmpje met twee rondborstige dames die lekker wild afgepaald werden door een macho pornoacteur had me lekker doen klaarkomen. Gelukkig had ik geen plekken op mijn broek gemaakt want geen tien minuten later stond Kaat gepakt en gezakt in de living. Ze showde haar nieuwe kleren, haar nieuwe schoenen en ze vertelde honderduit over de nieuwe lingerie die ze met Tine gaan kopen was. “Ik moet dinsdag nog even terug naar de winkel” zei ze met een dronken accent. “Ik heb nog een setje besteld.” Ze knipoogde naar me en begon zich, enigszins zwalpend, uit te kleden. Toen ze haar bh trachtte los te gespen, viel ze pardoes achterover in de zetel. Een man kan veel maar niet alles. Het feit dat ik amper vijftien minuten eerder klaar was gekomen, maakte het er niet makkelijker op. “Neuk me Tom!” Ze gooide haar benen open maar veel seks kwam er niet aan te pas. Ze trok mijn broek en boxershort naar beneden en begon mijn pik als een lolly te likken. Dat had wel effect want hij bengelde half zacht, half hard voor mij uit. Toen ze hem in haar mond nam en lichtjes begon te zuigen, bleef de kokhalsreactie niet lang uit. Weg sfeer, weg… “Sorry Tommie, ik heb teveel gedronken” stamelde ze toen ik ze steunend op mij naar haar bed begeleidde. “Ik wou je eens lekker verwennen lieverd. Je eens lekker in me doen spuiten.” Een dronken vrouw was niet meteen de godin in bed die je verwacht. Maar ik liet het gebeuren. Met haar slipje nog aan ging ze op mij zitten. Haar kruis schuurde over mijn paal. “Ik wil je in mij voelen lieverd” De lichte stof zorgde voor een erotische tinteling en deed mijn soldaatje groeien. Kaat kon het niet laten haar eigen cupcakes te betastten. Hoewel cupcakes een understatement was. Ze had mooie, volle borsten, afgewerkt met schattige tepeltjes. Ze stonden als vingerhoedjes zo stijf. Hoewel ze nog verre van nat was, schoof ze haar slipje opzij en duwde mijn krachtige pik bij haar naar binnen. Het deed een beetje pijn. Als een wildebras begon ze me te neuken. “Zal ik je eens… neukeu… Tommie…” Kaat had duidelijk teveel op. Dan werd ze een hoer in bed omdat ze wist dat ik van dirty talk hield. Haar heupen bewogen stevig op en neer terwijl ik haar in haar zij vasthield. Ze reed met een waanzinnige snelheid op mijn paal. Na een tijdje begon ze gelukkig zelf wat vochtig te worden. Mijn pik gleed nu als door een vlootje boter. Dat was voor mij het teken haar benen vast te grijpen en mijn stalen staaf diep in haar muisje te boren. Met minder dan tien harde stoten spoot ik een klein beetje zaad in haar kutje. Uitgeteld viel ze neer. Toen ik van het toilet terugkwam, lag ze al te slapen. Haar slipje vol zaad.

Die dinsdag belde Kaat me op. Dat gebeurde anders nooit. Ze was dringend voor het werk weggeroepen en ze vroeg me of ik niet met Tine om die lingerie kon gaan. Ze had met Tine afgesproken. Ik aarzelde omdat ik echt geen zin had om met Tine te gaan shoppen. Kaat drong aan, gezien Tine speciaal naar ’t stad was afgezakt. En ze had het eigenlijk al beloofd. Met enige tegenzin stond ik de bruinblonde lokken een kwartier later op te wachten, net tegenover de lingeriewinkel. Ik zag Tine van ver aankomen. Ze droeg een kort, grijs plooirokje, een diep uitgesneden topje met erover een zwart vestje. Ze had deze keer een retrobril aan. “Hoi Tom” zei ze toen ze me een dikke smakkerd op mijn rechterwang had gegeven. Ik hoefde duidelijk niet uit te leggen waarom ik en niet Kaat daar stond te wachten. Ze troonde me gelijk de winkel binnen. Het was er druk. In de hoek stonden twee oudere dames een slaapkleed te passen. Een groepje tienermeisjes waren bh’s aan het keuren en een jonge vrouw van rond de 30 was duidelijk op zoek naar een nieuwe bikini. Het duurde enkele minuten eer de winkeljuffrouw, een knappe blondine van om en bij de 25 jaar ons kwam helpen. Tine was blij dat haar donkerrode, kanten setje was toegekomen. “Ik kocht het zondag ook al in het zwart” knipoogde ze naar mij. “Wilt u het nog eens passen, mevrouw?” vroeg de blondine achter de toog. Op de voetbal zouden we oneerbiedig gezegd hebben dat het neukmateriaal was, al had ze wel een air van hier tot in Zimbabwe. Tine schudde het hoofd. “En het setje van uw vriendin?” vroeg ze aardig. De winkeljuffrouw excuseerde zich en wendde zich even een andere cliënte die al meer dan twee minuten rond ons stond te trippelen. De blondine kon de drukte duidelijk niet aan. In plaats van Tine het setje van Kaat te geven, liet ze ons aan de toonbank staan.

Tine werd na een paar minuten een beetje kregelig. “Het is een ander maatje dan dat mevrouw heeft gepast zondag” zei de winkeljuffrouw uiteindelijk zonder enige emotie, toen ze met het bewuste setje op de proppen kwam. “U kan het misschien eens passen?” Ik zag Tine kijken en denken, ik heb toch niet dezelfde maten als Kaat. Tine had grotere borsten en smallere heupen. “Ok dan…” gerispte ze het setje boos van de toonbank. Ze lipte meteen het laatste, lege, kleedhokje in. Ondertussen stond ik te genieten van de 30jarige brunette die net een witte bikini paste. Ze had ietwat brede heupen en niet al te grote borsten, maar de sproetjes op haar gezicht maakte van haar een fris en frivole jonge vrouw. Twee minuutjes later hoorde ik Tine de winkeljuffrouw roepen. Maar die was veel te druk bezig met twee oudere dames, die ruzieden over welk slaapkleed nu wel het warmste was. Toen Tine geen reactie kreeg riep ze: “Tom, roep jij die juffrouw eens”. Slaafs deed ik wat er van mij gevraagd werd maar de blondine wimpelde mij steeds af met een beleefd “een ogenblikje meneer”. Tine had me ondertussen nog twee keer geroepen, haar hoofd uit het kleedhokje gestoken, maar de winkeljuffrouw was haar nog steeds niet komen helpen. Immens geïrriteerd trok ze half het gordijn weg. “Tom, kom even hier wil je” Braaf liep ik naar Tine toe. “Ja Tine, ik weet het maar ze wil maar niet komen. Ze is eindelijk met die twee oudere dames aan het afrekenen.” Ondertussen zag ik dat de brunette haar kleren weer had aangetrokken. Ze maakten haar meteen een stuk minder sexy. Ze had uiteindelijk niet voor de witte, maar voor een bloemetjes bikini gekozen en stond geduldig achter de twee oudere dames te wachten. “Tom, binnen tien minuten moet ik terug op mijn werk zijn. Straks kom ik nog te laat.” Ze trok het gordijn van het kleedhokje verder open en liet zich in al haar glorie bewonderen. Ik begon te blozen en draaide mijn hoofd weg. “Toooom, kom je nu nog kijken of wat?” slingerde ze me naar het hoofd. Ik stapte het kleedhokje binnen en met een ruk ging het gordijn weer dicht. Ze keek me indringend aan alsof ze wou zeggen: “Ik wil niet dat andere mannen naar mij staren als ik hier sta te passen.” Ik voelde me wat ongemakkelijk. Voor mij stond een bloedmooie vrouw, in de lingerie die m’n eigen vriendin had uitgekozen. Geen wonder dat ik een stijve kreeg toen ze me vroeg om haar bh te sluiten. Ze keek over haar schouder heen en zag me staren naar haar kontje. Ze had super strakke billen. De tanga van Kaat was eigenlijk een maatje te groot voor haar, terwijl de bh dan weer ééntje te klein was. Ze glimlachte geheimzinnig, alsof ze het niet erg vond dat ze mij op het loeren had betrapt. Het was dan ook niet de eerste keer.

De tanga flodderde een beetje en met weinig moeite kon ik haar gladgeschoren muisje zien. Haar zware borsten puilden bijna uit de zwart met wit kanten bustehouder. Ze kon amper verbergen dat haar tepels stijf waren. Ik voelde de spanning in mijn boxershort stijgen. Mijn pik werd harder bij het zien van al dat naakte vlees. “Wel Tom, vind je het mooi?” “Eeuh ja” stamelde ik nog steeds verlegen. Ze duwde haar borsten op hun plaats door haar duimen achter de bandjes van de bh te haken. Haar ogen keken me strak aan. “Knap hé?” Ik knikte maar zei niets. “Ja je ziet er knap uit” floepte ik ongelukkig uit. “Tom toch” grapte ze. “Ik had het wel over de lingerie die Kaat heeft gekozen hé.” Ze liet haar ranke handen over haar kontje glijden. Veel stof kwam ze daar niet tegen. Ik begreep meteen waarom Primadonna haar als model had gekozen. Menig man zou een moord hebben begaan om daar in dat kleedhokje te staan. “Ja ze heeft een goede smaak”, ging ik verder. “Ja, dat heeft ze zeker” zei Tine geheimzinnig en ze knipoogde naar me. Begreep ik goed dat Tine me een compliment wou maken? Of verbeeldde ik met dat allen? Ik nam haar schouders beet, draaide haar om haar as en bekeek haar van kop tot teen. Zoveel schoonheid maakte me week vanbinnen maar hard in mijn broek. Ik bleef aan de grond genageld in het kleedhokje staan. Met een ruk draaide Tine zich om en zei: “Ik denk niet dat Kaat het leuk zou vinden mocht je ze weten dat je in mijn kleedhokje stond terwijl ik me aan het omkleden was.” “Oh ja, sorry”. Ik begreep wat ze bedoelde, stapte de jungle van de winkel weer in en liet de godin haar ding doen.

Geen drie minuten later stond Tine naast me, haar plooirokje opnieuw in de juiste plooi. Ik vroeg me af welke lingerie ze nu eigenlijk aanhad, maar dat durfde ik niet vragen. Ondertussen rekende ik af bij de winkeljuffrouw. Sexy lingerie kopen is hallucinant. Hoe minder stof, hoe duurder de prijs. De €170 die ik net had uitgegeven leken me welbesteed. Kaat en ik zouden er nog veel plezier aan beleven, althans dat hoopte ik. De laatste maanden was haar seksuele appetijt ferm afgebot, en ik wist niet waaraan dat gelegen was. Tine gaf me een lippenstiftkus op m’n wang en haastte zich naar haar werk. Verweesd bleef ik achter, alleen op het voetpad met een klein zakje in de hand. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik met een vrouw die ik amper kende net in een pashokje had gestaan, terwijl zij lingerie aan het passen was. Ik ging naar huis maar Kaat was uiteraard nog op haar werk. Even twijfelde ik nog of ik haar een pikant sms’je zou sturen. Maar het geluid van mijn smartphone deed me uit die roes ontwaken. Het was een onbekend nummer. “Hé Tommie, misschien moet je Kaat maar niet vertellen dat je bij mij in het pashokje stond toen ik aan het passen was. Ook al hebben we niets gedaan, ze zou het misschien niet begrijpen. Liefs, xxx, Tine.” De manier waarop ik het sms’je las, en nog eens las, en nog eens… deed me steeds hetzelfde concluderen. Was er een dubbele ondertoon? Had Tine iets gewild? Of verbeeldde ik me dat nu? Ik kon haar goddelijke lichaam, haar lekker kontje, haar voluptueuze boezem maar niet uit mijn gedachten krijgen. Met een stijve penis, spannend in mijn boxers, ging ik achter mijn pc zitten. Ik surfte naar Opwindend.net, zocht en vond een verhaaltje. Het ging over een jong meisje, Noor genaamd die samen met haar vriendinnen de spannendste avonturen beleefden. Ik liet mijn hand in mijn broek glijden. Geen tien minuten laten gleed de spanning als een lappendeken van me af.

Drie weken later, het was nog donker in de slaapkamer. Kaat lag nog vredig te slapen toen mijn smartphone opnieuw oplichtte met een sms’je van Kaat. Of ze met mij mee kon rijden? De batterij van haar auto had het begeven en we moesten toch haast dezelfde kant uit. Toen ik iets te lang zat te tokkelen vroeg Kaat half slapend wie ons op dit onmenselijke uur wakker maakte. Het was alsof ik mij betrapt voelde. Waarom vroeg ik Kaat anders om toestemming? Ze had geen argwaan, althans dat leek toch zo. Ik draaide me nog eens om en kroop dicht bij haar aan. Ik voelde de warmte van haar slanke lichaam. Mijn vingertoppen liet ik over haar naakte huid glijden. Over haar benen, billen, in haar zij, over de zijkant van haar rechterborst. Mijn hand streelde haar kontje. Geniepig schoot ik door tussen haar benen. Maar ze klemde die toe. “Toe lieverd” smeekte ik haar bijna. Maar Kaat gaf geen krimp. Ongetwijfeld voelde ze de stijve penis tussen mijn benen. Ik kuste haar nek, haar schouders, haar rug… Ze haalde mijn brandende vingertoppen van haar kruis. De zachte haartjes wezen als een pijltje naar beneden en wezen me de weg. Maar ze was niet te vermurwen. “Ik heb zo’n zin Kaatje” fluisterde ik zachtjes in haar oor. “Mmm Tommmm, ik wil nog wat uitslapen.” prevelde ze slaapdronken. Kaat had ‘de late’ gehad en lag dus nog maar enkele uurtjes in bed. In een wanhoopspoging zocht en vond ik haar rechter tepel, maar kordaat duwde ze mijn hand weg. Ik ging op mijn rug liggen, sloot mijn ogen en dacht aan Tine. Drie seconden later voelde ik Kaats hand op zoek gaan naar mijn lid. Ik liet haar begaan omdat ik wist wat er komen ging. Zo ging het vaak als ze geen zin had, of als ze haar regels had. Haar zachte hand ging op ontdekkingstocht. Over mijn bovenbenen, rond mijn penis naar mijn buik. Ze bleef cirkelen als een leeuwin rond haar prooi. Ik werd er opgewonden van. Het bloed stroomde naar mijn penis en maakte hem beenhard. Het beetje voorvocht dat uit mijn paal druppelde gebruikte ze al snel om mijn hele eikel vochtig te maken. Ze begon mij te masseren. Steeds sneller en harder. Hoe heviger ik ademde, hoe sneller ze tekeer ging. Met wat spuug bleef ze me nat maken. Haar duim liet ze stevig op en neer gaan over mijn toompje. Ik kreeg het moeilijk. Mijn hart klopte in mijn lid. Het signaal voor Kaat om me te doen klaarkomen. Ze duwde mijn penis tegen mijn buik en bleef erover wrijven. Het soppende geluid deed me naar haar kutje verlangen maar ik wist dat ik niets meer moest verwachten dan dit. Het duurde niet lang of ik spoot mijn lading over mijn buik. Ze perste alles uit mijn ballen tot het een beetje pijn deed. Daarna nam ze mijn stijve in haar hand, richtte hem op en melkte hem leeg tot de laatste druppel. “Nu blij liefste” fluisterde ze en ze nestelde zich met haar rug naar mij in het warme deken.

Leeg gespoten kroop ik het bed uit. Een dik halfuur later stapte Tine bij mij in de auto. Ze had een skinny jeans aan, met sneakers en een groene jas met bonten kap. “Dag Tommie… je bent mijn reddende engel.” Voor ik er goed en wel erg in had, kreeg ik een stevige zoen, half op mijn mond. Deed ze dit nu expres? Of was het een ongeluk? Met Tine was ik niet de zelfzekere man die ik anders schijnbaar leek te zijn. Ze hield me in haar greep, dat mysterieuze wezen dat Tine heette. Ze sloeg me uit m’n lood en ik haatte het. Op één of andere manier had ze me betoverd, had ze me in haar macht. En daar was ik niet gelukkig mee. Tijdens de rit werd over koetjes en kalfjes gepraat. Maar ze kon het niet laten af en toe haar hand op mijn been te leggen. Naarmate de weg vorderde, vond ze ook het pad hogerop naar mijn kruis. Haar hand kwam steeds hoger en hoger op m’n been te liggen. Ik denk dat ze zeker de spanning in mijn broek moet hebben gevoeld. Maar verder ging het niet. We lachten en gierden om haar flauwe moppen, we babbelden over Ben en zijn revalidatie. Geen woord over Kaat echter. Haar doodzwijgen leek als overspel, ook al was er niets gebeurd. Toen Tine uitstapte en koket de weg overstak, kon ik niets anders dan naar haar strakke kontje blijven kijken. Ben was een gelukzak, ook al mocht ik ook niet klagen. Kaat was een prachtvrouw. Alleen bleef ik meer en meer op mijn honger zitten. En daar maakte Tine schijnbaar gebruik van. Voelde ze hoe ik naar een nat en lekker poesje hunkerde. Hoe ik mijn paal graag een weg had doen graven in die warme grot van haar lichaam. Wist ze dat ik minder aan mijn trekken kwam thuis en dat ze me op die manier uitdaagde? Zou ze mijn blik hebben voelen priemen op haar borsten, waar ik met veel plezier mijn lid had tussen geplet, in de hoop dat ze me haar boezem zou laten neuken. Wist Tine dat ik haar het liefst in dat kleedhokje had genomen. Met haar kontje naar mij, mijn handen vastgeketend op het tieten. Alsof ze mijn gedachten hoorde, draaide zich om. Ze zwaaide, alsof ze me in haar web lokte. Ik wist dat ik verloren was. Ik moest en zou die vrouw hebben. Al kon het ook andersom zijn geweest. Neuken zou ik haar, het was alleen kwestie, wanneer…

Er gingen wat weken voorbij. Het werd lente en het was aangenaam weer om te gaan sporten. Minstens twee keer in de week trachtte ik onder de middag te gaan lopen in het park vlakbij het werk. Misschien had het er ook mee te maken dat ik Kaat vorige week had horen zeggen dat Tine daar ook ging sporten. Het was vandaag 17 graden en het zonnetje scheen voor het eerst stralend. Ik was halfweg mijn trainingsloopje toen ik haar tegenkwam. Ik zag haar al van ver aankomen, althans haar opwippende tweeling. Kaat droeg een strakke, zwarte loopbroek en een grijs topje met roze boordjes. Haar ferme boezem was verpakt in een sportbh, waarvan de contouren zich duidelijk in haar topje aftekenden. Ze had me eerst niet opgemerkt maar toen ik dan toch haar aandacht had getrokken, was ik even onoplettend. Het was zo gebeurd. Met mijn rechtervoet was ik van het pad afgeraakt. Ik sloeg mijn voet om en viel pardoes in de graskant. Luid lachend kwam Tine op me afgelopen. Ik deed niets anders dan vloeken. “Rechtblijven hé Tommie” lachte ze me uit. Ik ging in het gras zitten. Mijn trainingsbroek zat onder de modder maar dat kon me maar weinig schelen. Mijn enkel deed enorm veel pijn. Tine had nu door dat het menens was en bukte zich. “Laat me eens kijken” zei ze plots lief. Even was ik vergeten dat Tine verpleegster was in het ziekenhuis nabij. Ze deed mijn schoen los, mijn kous uit en nam mijn voet voorzichtig in haar handen. Ze duwde op één enkele plaats. Ik kermde van de pijn. Bijna had ik met mijn voet in haar gezicht getrapt. Zo’n reactie gaf het. Mijn enkel stond ondertussen rood en dik. “Zal ik je even meenemen naar spoed” vroeg Tine. “Daar kan ik je enkel beter verzorgen.” Ik knikte en hinkte achter haar aan.

Een kwartiertje later kwamen we in het ziekenhuis aan. Haar collega’s lachten toen ze me zagen binnenhuppelen. “Breng je nu ook al werk mee van op je training” proestte een mannelijke verpleger het uit. “Ze heeft hem zeker pootje gelapt” grapte een dikke vrouwelijke collega. Tine zei niets en negeerde hen volkomen. Ze troonde me mee naar een klein zaaltje en liet me op de rand van het bed zitten. Omdat het zo warm was in de kamer, had Tine haar bovenste truitje uitgetrokken. Ik moest weer denken aan die keer dat ik samen met haar in het pashokje had gestaan. Haar mooie ronde borsten zogen alle aandacht naar zich toe. Misschien had ze het wel gemerkt maar ze zei er niets van. Een reactie liet zich niet uit. Dat was ongemakkelijk. Met die strakke loopbroek aan, kon het niet anders of Tine had mijn half stijve penis al opgemerkt, temeer ze op haar knieën zat om mijn enkel te verzorgen. Eén keer opkijken en ze keek zo in mijn kruis. “Doe je broek eens uit.” Ik keek haar met grote ogen aan van: ‘wat zeg je nu?’ “Doe je broek uit Tom, anders kan ik je niet verzorgen hé.” Ik draaide me om en probeerde mijn loopbroek uit te trekken. Alleen lukte dat niet. “Zal ik helpen?” Met een rode kop keek ik haar aan, toen ze op haar knieën ging zitten om mij te assisteren. Ik zat in mijn boxershort op de verzorgingstafel, toen ze met veel liefde en tederheid mijn enkel verzorgde. Ik kreeg een pilletje en een steunverband wat hielp om de pijn te verzachten. “Blijf eens stilzitten Tom, zo kan ik je niet goed verzorgen” had ze streng gezegd. Kon ik het laten? Ik wou zo goed als ik kon mijn stijve voor haar verbergen. Maar het feit dat ze af en toe naar boven keek, kon het gewoon niet anders of ze had gezien dat ik in vuur en vlam voor haar stond.

“Neem je mijn broek eens” had ik haar vriendelijk gevraagd toen ze klaar was. “Wacht ik help wel even.” Maar in plaats van mijn loopbroek aan te steken, trok ze mijn boxershort naar beneden. Mijn penis sprong uit zijn schuilplaats en bengelde voor mij uit. Tine keek op en lachte. “Heb je hier ook problemen Tom? Hij ziet er ook rood uit.” Ik wist niet hoe mezelf te gedragen, had schrik dat iemand zou binnenkomen. In plaats van mijn handen voor mijn kruis te houden, zocht ik steun op de tafel. Hoezeer ik ervan had gedroomd om Tine te nemen, dit had mijn verwachtingen al ver overtroffen. “Euuh sorry Tine” prevelde ik zachtjes. “Sorry, sorry, daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen” lachte ze luid. “Ik beschouw het als een compliment… Maar ik kan je toch zo niet laten vertrekken” zei ze geheimzinnig. “Wat bedoel je…” hoorde ik mezelf zeggen terwijl ik mijn boxershort opnieuw aan probeerde te trekken. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan. Wat brabbelde ik toch allemaal. Tine had een vreemd effect op mij en ik kon het maar niet van me afzetten. Ze nam mijn hoofd in haar hand en kuste me op de mond. “Wacht nou even” glimlachte ze. “Wil je dat ik hem hard maak?”. Ik knikte alleen maar, starend naar haar ingepakte meloenen. Het was alsof ze de hint begreep, want ze haakte haar sportbh los en gooide hem op de grond. “Wil je m’n borsten zien?” vroeg ze. Ik keek haar strak aan. “Wil je ze zien Tom?” drong ze aan. Ik knikte. “Zeg het…” speelde ze met mijn voeten. “Zeg het! En je mag ze bewonderen.” “Ik wil je tieten zien”. Ze flashte haar romige melkfabriek door haar topje over haar boezem te trekken. Haar borsten waren mooier dan ik had gedacht. Geen grote tepelhoven en mega tepels, maar knusjes afgewerkte vruchten. Haar tepeltjes stonden stijf van opwinding. Terwijl zat ik zonder broek op de rand van het verzorgingsbed te schuifelen.

Het kwam onverwachts maar er werd op de deur geklopt. Tine liet weten dat deze ruimte bezet was en dat ze een patiënt aan het verzorgen was. Privacy was geboden. De verpleegster aan de andere kant van de deur vloekte en droop af. Het signaal voor Tine om een versnelling hoger te gaan. Zonder aarzeling ging ze opnieuw op de knieën en nam ze mijn penis in haar hand. “Zal ik je eens heel wat beter maken Tommie…” schaterde ze. “Zouden we dit wel doen” aarzelde ik stilletjes. Ze keek met grote ogen aan. Roodgloeiend van opwinding stond mijn pik zo stijf als wat. Tuurlijk moest ik van de spanning af, maar ik kon toch moeilijk zomaar ja zeggen. Tine ging gewoon door. Met haar wijsvinger trok ze een streep van onder mijn gladgeschoren ballen tot het topje van mijn eikel, waarrond ze cirkeltjes draaide. “Mooi gladgeschoren, precies een babyvelletje.” Mijn ballen masseerde ze zachtjes in haar hand toen ze haar lippen rond mijn gloeiende eikel zette. Ze nam hem in haar mond. Haar tong deed dingen die ik nog nooit had meegemaakt. Kaat haatte het om mij te pijpen, dus het gebeurde dan ook maar één keer in een jaar. Tine wist er anders wel raad mee. Ze had duidelijk ervaring. Ik sloot mijn ogen en genoot, denkend aan hoe ’n gelukzak Ben toch was. Ik hoorde haar slurpen. Ze zoog mijn stijve lid bij haar naar binnen. Ze liet haar lippen tot helemaal aan mijn ballen zakken. Ik voelde mijn eikel tegen de rand van haar keel duwen. Straks moet ze kotsen dacht ik bij mezelf maar ik bleef genieten. Tine hapte naar adem terwijl mijn penis als een wapenstok in de aanslag stond. In plaats van hem opnieuw in haar mond te nemen, greep ze hem vast en maakte ze met het vocht van mijn eikel haar tepels nat. Het kostte me moeite niet meteen klaar te komen. Een langgerekte “oooh en mmmm” ontsnapte uit mijn mond. Met wat spuug maakte ze mijn pik extra nat en duwde hem tussen haar ferme tieten. Hoe wist ze het. Ze liet me haar borsten neuken. Mijn ultieme Kaat-fantasie werd werkelijkheid. Ze duwde haar charmes bij elkaar en liet mijn penis ertussen op en neer gaan. Af en toe likte ze het topje met haar gulzige tong. Mijn soldaatje werd bloedrood en maar goed ook, want opnieuw kwam die verpleegster aankloppen met de vraag of die kamer nog lang in gebruik zou zijn. “We komen zo klaar” hoorde ik Tine zeggen. Een kleine verspreking waar de verpleegster geen aandacht aan besteedde. “Ik wil dat je voor me klaarkomt, Tom” fluisterde Tine toen ze me als een bezetene begon af te rukken. Met stevige greep, liet ze haar handen niet over mijn pik glijden, nee ze sleurde mijn vel op en neer dat het een lieve lust was. Ze maakte draaiende en pulserende bewegingen over mijn schacht. Met haar andere hand kneep ze plagend in mijn ballen. “Pijp me… pijp me…” was het enige dat ik kon uitbrengen. “Wat wil je Tom?” maakte ze me nog geiler. “Pijp me alsjeblief” smeekte ik haar. Ze schudde haar hoofd en fluisterde: “meen het!”. “Oh Tine, pijp mijn pik als een lolly. Zuig me leeg lieve schat. Ik wil spuiten in je bekje” vuilbekte ik. Als een wolvin dook ze op me af, duwde mijn pik in haar mond en zoog ze me af. Met een paar halen en wat bemoedigend ‘ballenwerk’ zorgde Tine ervoor dat ik haar mondje volspoot met mijn zaad. Wel vier vijf keer moest ze slikken om alles binnen te krijgen, waarna ze mijn penis schoon likte. Met een doekje maakte ze hem proper. De rest ging vliegensvlug. Tine gespte haar weelderige boezem in het gelid terwijl ik mijn boxershort en loopbroek weer aantrok. Er werd niets meer gezegd en ze duwde me haast letterlijk buiten. “Thx” was het enige dat ik kon uitbrengen. Ze gaf me een vluchtige kus op de wang en een bemoedigende tik op mijn kont. “Ga nu maar…”

Dagen later was ik er nog niet goed van. Kaat had het nog meer te verduren gekregen. Tine had het duiveltje in mij losgemaakt. De passie en het vuur was weer opgelaaid. Ik moest en zou een kutje neuken… maar Kaat hield alsnog de boot af. Af en toe sloeg ik de hand aan mezelf maar dat was natuurlijk niet hetzelfde. Ik wou neuken, en als het even kon, met Tine. Ongeveer twee weken later stuurde ik in een ietwat dronken bui een berichtje naar Tine. “Ik wil je… ;-)” maar ik kreeg geen reactie. Misschien had ze spijt van wat er was gebeurd of durfde ze niet verder gaan omwille van Kaat. Toen ik haar belde nam ze niet op en ook in het park kwam ik Tine niet meer tegen. Speelde ze nu met mij? Ik werd er gek van. Eerst geilde ze me op om me dan nadien te laten vallen als een baksteen. Ik moest iets doen, maar wat… Tot op een avond Kaat al was gaan slapen en ik haar gsm zag liggen op de salontafel. Ik aarzelde. Zou ik? Vijf seconden later was het sms’je naar Tine verstuurd. Of ze morgen rond 14u langs wou komen. Kaat moest die middag werken. Nog geen minuut erna kreeg ik bevestiging. Tine zou komen. Mijn plannetje had gewerkt en voor de zekerheid wiste ik zowel mijn als de sms naar Tine in Kaats toestel. Morgen ga ik Tine neuken dacht ik bij mezelf, toen ik moe in bed kroop. Morgen was de grote dag…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Primadonna Tine - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 5974x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 15932x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8266x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 9010x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 5535x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 14927x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10008x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9132x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9669x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 14625x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13235x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16498x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8670x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19421x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10797x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net