Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 7165x
Lengte: Lang
Leerschool - 5
Door Ronnie - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Leerschool - 4

De oudste van de broers, lummelde wat bij de boerderij rond, en kwam af en toe even kijken, ook niet meer dan dat, als er gepraat wordt, wordt er niet gewerkt zei hij.

Zag de jongste even voor 12 terug komen met paard en wagen, en klopte toen ook op de deur, dan doen we hier nooit hoor, gewoon doorlopen of vollek roepen zij de oudste broer Geert .

Kreeg toch paar beste plakken spek op mijn bord met aardappels en wat groente.

De huishoudster Greet zei bijna woord, ook niet tegen de broers, en kerk af en toe naar mij, het enigste wat ze mij vroeg of ik nog wat wilde,"smaakt lekker hoor vooral het spek lekker hard gebakken dat doet mijn ma nooit, nee hoor ik lus niet meer."

Ze kreeg warempel een glimlach op haar gezicht, en ruimde de tafel weer leeg, en ik ging weer naar buiten, en zag even later de jongste Jakob weer naar het land gaan.

Was net bezig toen ik merkte dat ik mijn shag op tafel had laten liggen, liep voor het keukenraam langs, en zag dat Geert zijn handen onder de jurk had van de huishoudster, durfde niet verder te lopen, en ging weer aan het werk.

Klokslag 3 uur kreeg ik een kop thee, en Greet riep mij nu, liep haar na, en toen viel het mij pas op dat ze veel haar op haar dunne benen had.

Geert kwam ook uit de schuur, en mopperde wat, de postbode maakte er weer een potje van, wat is hij weer laat vandaag, verder zei hij niet veel.

Om 5 uur fietste ik naar huis, en kwam bij de boerderij langs waar ik 6 week gewerkt had, en zag de boer het land op rijden met paard en wagen.

Draaide gelijk naar de boerderij toe, had wel zin om te neuken, nou en zij was ook blij dat ze mij zag, weet niet wat hij doet nu nog op land en hoe lang hij weg blijft, maar ik wil je zwarte staaf weer graag in mijn kut voelen.

Ze trok haar onderbroek uit waar een beste gele vlek inzat en trok haar jurk omhoog.

De jurk was we zo ruim dat ik gemakkelijk bij haar dikke tieten kon en daar hield ik mij aan vast onder het neuken.

Wat lekker je pik weer in mijn kut te voelen, en wat zal ik genieten als ik hem weer voel spuiten straks .

Meestal begin ik heel rustig te neuken, maar nu gelijk heel stevig met af en toe drukte ik een stoot goed door, je jammerde het uit zo lekker was het.

Het was maar goed dat er op dat moment niemand aan kwam, zo schreeuwde ik ook toen ik mij leeg spoot in haar kut.

Ze pijpte mijn pik schoon, en trok haar onderbroek weer aan, wat natuurlijk even later vol met sperma zou zitten.

En hoe beviel je eerste dag bij de vrijgezelle broers met huishoudster vroeg ze, veel schuren he 2 dagen zei mijn baas.

Greet de huishoudster woont hier 15 km vandaan haar ouders zijn ook boer, maar niet zo,n beste hoor wat we horen, en ze hebben nog 2 jongens, de oudste is wat, wat we hier zeggen kierewiet, niet alles op een rijtje, en daar hebben ze veel mee te stellen, hij moet de hele dag aan zijn pik lopen te trekken, en hij moet groter zijn dan van menige man hier, het verhaal gaat dan ook dat hij zijn zus wou neuken, en zijn ma er over toe kwam,en hem van haar afgetrokken had, en dat hij toen zijn ma neukte, wat nu vaker gebeurd, dat het waar is weet ik niet, wel dat hij een beste pik heeft, dat heeft mijn man al eens gezien toen hij daar was.

De jongste 25 jaar is wel normaal en werkt dan ook op de boerderij, en de kakmadam heeft persoonlijk de verkering van haar dochter uitgemaakt, ze ging met een arbeider en dat was haar te min,maar dat wicht mocht blij zijn dat er een man is die haar wil hebben, je hebt haar zelf gezien nu.

En nu probeert ze dat haar dochter iets met een van de broers krijgt en trouwt zal ook goed zijn voor hun

boerderij .

Eindelijk kon ik ook wat zeggen, ze zijn beide al oud toch, en als ze altijd alleen geweest zijn, weten ze niet anders, en misschien wel bang voor vrouwen.

Dat dacht je, zeker de oudste niet hoor, de jongste weet ik niet, maar de tijd zal het leren toch wat er daar gebeurd.

In een flits zag ik nu weer hoe Geert zijn handen onder haar jurk had, dan gebeurd er ook vast wel meer tussen hun beide.

Had inmiddels ook de gewoonte als ik moest plassen dat ik het bijna terplekke deed, wat de broers ook deden om de boerderij.

Greet was in de moestuin bezig, en ik ging wel zo staan te plassen als ze op keek mijn beste zwarte pik wel moest zien, wist niet dat ze het ook gezien had, en ging weer aan het schuren.

Kreeg om 10 uur snel 1 kop koffie van haar, wat nog een werk in de tuin zei Greet wat is dat ook verwaarloosd, toch jammer van de groente wat er in zit, ben de hele dag nog wel bezig.

Je hebt er in ieder geval lekker weer bij dat scheelt toch, sta ook in de zon te schuren,en dat is al zulk kutwerk, o sorry zei ik er gelijk achter aan, ze reageerde er verder niet op.

Voor de middag plaste ik nog weer op dezelfde plek,ik keek naar mijn pik en niet naar haar, en schudde hem toen langzaam uit.

Even later ging ze naar binnen om eten te maken, was hetzelfde als van de vorige dag.

Toen ik weer buiten was, keek ik later gelijk door een zijraam, en ja hoor Geert zat weer met zijn handen onder haar jurk, maar nu trok ze hem omhoog en stond ze in haar onderbroek, wat Geert gelijk naar beneden trok, ze droeg ook een hemd en toen ze die omhoog trok, schrok ik mij rot, zoveel schaamhaar had ik bij nog geen een van de vrouwen gezien, ging tot haar navel toe, en bijna tot haar knieŽn toe.

Geert voelde alleen maar, en stak er een vinger in meer deed hij niet,en na een poosje stopte hij en ze trok haar onderbroek weer aan, en ging weer aan het werk.

Verdorie zeg onvoorstelbaar toch zoiets te hebben, geen wonder dat Geert dat graag voelt.

Even later kwam Greet weer buiten met een rode kleur, ook als ze gebukt stond kon je nauwelijks een kont zien, wat een verschil met Ina met haar zadelkont.

Zag dat ze af en toe naar mij keek, en wat jammer dat ik nu een overall draag, anders was mijn wat stijve pik wel zichtbaar geweest in een andere broek.

Was nu bijna bij de achterkant aan het schuren, keek waar ze bezig was, en stelde mij weer tactisch op om te plassen, wat moeilijk ging met een halfstijve pik, maar het lukte wel met en beste straal.

Keek uit mijn ooghoeken naar haar, en ja hoor ze had het gezien ze was vuurrood nu, en ze bukte zich snel om verder te wieden.

Dat was ook net op tijd, mijn baas kwam er aan om mij te controleren hoe ver ik was, hij was tevreden ook over mijn werk.

Morgenvroeg breng ik de verf, en hopelijk blijft het droog, regent het later, stop maar en ga maar naar huis, heb verder geen werk voor je binnenhuis, en vrijdag moet je naar school he, "ja dat klopt en vind ik eigenlijk wel jammer "

Nog voor de thee ging hij weer weg, Geert is de hort op zei Greet ,drink je thee maar rustiger op nu, en je baas is geweest die komt dan ook niet meer.

Had het idee dat ze steeds naar mij keek, en ik zat opzij van de tafel en dat ze ook steeds naar mijn kruis keek.

Vertelde haar hoe het op school ging als kleurling, en dat het best meeviel voor mij, en dat ik blij was dat ik deze opleiding deed, schuren is kut, maar straks met de kwast heen en weer dat is het betere werk, en ik keek haar nu aan,haar gezicht vertrok niet.

Mijn baas zou verf brengen en ik zorgde dat ik er vroeg was, het was nog wat schemerig, en de gordijnen zaten slordig dicht, ik keek er door en zag dat Greet bij Jacob op schoot zat, en dat hij een hand onder haar jurk had en de ander bij een borst, ze giegelde het uit.

Zette mijn fiets in de schuur neer, en was met mijn gereedschap bezig toen Jacob ook binnen kwam," ha je bent er ook al zie ik, "

Denk dat je vandaag niet veel kan verven, want Pelleboer heeft regen voorspelt tegen de middag, en daarom gaan wij maar op stap mijn broer en ik, hier in de buurt is een boeldag daar gaan we dan maar heen, en natuurlijk de kroeg in he.

Werd mij later uitgelegd welke kleur waar moest, en niet ze zuinig zijn met verf, wordt per blik betaald en dat weet je ook ,dan dekt het beter.

Dacht dat de broers op tijd weg zouden gaan, maar dat was pas na de koffie, ze keken nog naar de lucht wat iedere boer altijd doet, we houden het niet droog vandaag.

Wat anders nooit gebeurde deed Greet nu wel een keer, ze legde een hand op mijn schouder toen ze de koffie voor mij neerzette, ze vroeg nog hoe laat ze er weer waren, dat weet je nooit na een boeldag zei Geert dan ook altijd wat bij kletsen met andere boeren in de kroeg, en misschien zien we je pa en broer ook nog wel.

Toen zij naar buiten gingen liep ik ook gelijk mee, en begon met het eerste raam te verven, was nog niet bij de 3 e raam toen het begon te spatten, en niet later keihard.

Kreeg alles niet zo snel naar binnen en was dan ook goed nat door de plotselinge hoosbui, vanuit de keuken wenkte Greet mij, ik stond in de schuur te schuilen, en ik rende naar binnen.

Toen noemde ze voor het eerst mijn naam, Ronnie je bent drijfnat geworden je had eerder moeten stoppen, " ja maar de hoosbui kwam ook zo plotseling "

Als ik naar de lucht kijk is hij bijna net zo zwart als ik ook, nou ja dan ben ik mooi voor de rest vandaag vrij.

Wil je die natte kleren aanhouden, de boeren zijn gewend om snel andere kleren aan te doen, bang voor verkoudheid of griep.

En ze liep weg en kwam er met een broek en overhemd aan, en dat zal je vast wel passen.

Ze ging weer op een stoel zitten wel zo dat ze mij kon zien, ik deed net of ik aarzelde, maar ik had haar schaamhaar gezien en wilde het ook wel proeven, wist zeker als ik jn mijn slip stond dat ik hem snel uit had.

Trok mijn overall uit en stond in mijn onderbroek, alleen de gedachte dat ze mij zo zag staan zorgde al dat hij lang niet slap was.

Wat had ze een vuurrood hooft toen ik daar zo stond en ik trok eerst de overhemd aan, zodat ze nog langer naar mijn kruis kon kijken.

Toen ik mijn broek aantrok zei ik tegen haar, wat heb je een kleur Greet nog nooit een man in onderbroek gezien jawel toch.

Dat wel maar niet met wat jij hebt, heb je een paar keer zien plassen, dacht het lijkt wel een paardenlul, "en dat is het ook van mij hoor" of wil je hem van dichtbij zien, ze werd nog roder en knikte van ja.

Ging vlak voor haar staan, en trok toen mijn onderbroek uit vlak voor haar ogen, nou die konden niet groter worden.

Maar ik zag ook eens wat moois bij jou wat ik nog nooit zo gezien heb, je hebt heel veel schaamhaar, hoe weet je dat stotterde ze, en ik vertelde het haar wat ik een keer op een middag gezien had, dat Geert je vingerde.

Ze sloeg een hand voor haar mond, dat hoor je niet te weten, en Jacob mag het ook niet weten, Geert kan niets meer bij een vrouw maar voelen vind hij lekker, ik last hem af en toe geworden, ook omdat hij Jacob ook een kluns is in bed.

Maar wat ik wil het ook graag voelen en van dichtbij bekijken, je hebt die van mij gezien en kijk hoe stijf dat hij nu js, is toch net een staaf he.

Als jij je ook uitrekt en ik het mag voelen mag je bij mij voelen, ze ging staan en draaide de deur op slot.

Niet hier stel je voor dat er toch iemand komt, en ze liep voor mij aan naar de slaapkamer, het was wel duidelijk voor mij dat ze bij Jacob sliep, en ze trok haar jurk uit, knoopte haar bh open, en ze keek steeds naar de grond toen haar kleine tietjes zichtbaar waren en echt een A cup, en trok toen haar onderbroek uit.

Ze keek nog steeds naar beneden en toen trok ik de overhemd ook weer uit en stonden we beide naakt, wat een mager lijf had ze,zat niets vrouwelijks aan vond ik,vergeleken met de andere vrouwen wat ik geneukt had, maar zij had iets wat de anderen niet hadden en daar deed ik het voor.

Wat een geil gezicht met zoveel haar ook op haar benen.

Kom raak mij maar aan hoor, en wat pakte ze hem vast met beide handen, hier laat ik je straks van genieten hoor Greet .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Leerschool - 6

Zoek naar meer verhalen van Ronnie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 1347x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.8
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 14785x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8002x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 8706x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 5355x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 14806x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9033x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9578x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 14354x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13161x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16411x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8638x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19372x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10778x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net