Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 4x
Cijfer: 6.2
Gelezen: 1596x
Lengte: Lang
Wil Ook Wat - 17
Door Francien - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wil Ook Wat - 16

Eindelijk waren we in de haven van Cambia, en tot mijn verrassing gingen er veel van de boot af, wat echtparen van onze leeftijd en paar jongere stellen,en veel vrouwen, Engels en Duits hoorden we in de bus, en ze hadden al de grootste lol.

Onderweg zwaaiden veel jonge mannen al naar ons,en we zwaaiden allen terug.

Met inchecken wat lang duurde, want de Duitsers wilden hun kamers naast elkaar, en wij werden verspreid over verschillende verdiepingen, ik lag weer met Ina op een kamer.

De bus reis had ons toch wel uitgeput, ook door de hitte, dat we gingen douchen en gelijk jn slaap vielen.

We hadden afgesproken om om 7 uur te gaan eten met zijn allen, bij het lopend buffet.

Wij waren de laatsten die de eetzaal binnenstapten, en we werden gelijk door de anderen geroepen.

We zagen de mensen lopen met borden vol eten en dachten hoe krijgen ze dat nu nog op.

Later gingen we met zijn allen naar een tent waar we konden dansen.

Veel van de vrouwen die we ook in de bus zagen waren al lekker aan het dansen, en ze dansten goed stevig tegen elkaar aan, en al de vrouwen glimlachten het uit met lover.

Zelfs een hele dikke Engelse behangen met sieraden en ook veel tattoos had een jonge partner gevonden, haar hand ging steeds over zijn kruis, en keek hem dan geil aan.

Karin was de eerste die gevraagd werd, de man van haar en Yvonne stonden een eind van ons af, zodat ze niet bij ons hoorden.

Een jongen achter jn de 20 vroeg mij te dans, en het duurde niet lang of ik voelde zijn hand overal al,en hij drukte zijn stijve tegen mijn buik aan, dacht als dit het begin is wordt het nog goed geil hier.

Maar we hadden afgesproken dat wij de eerste avond niets zouden doen, en dat we ons op het strand of waar dan ook wilden uitleven.

We hadden geen van allen een slip aan, en de jongens likten hun natte vingers vaak af, maar ze waren teleurgesteld dat geen van hun mee mocht, of we met hun meegingen.

Maar Ina en ik verwenden we elkaar later wel lekker in bed, wat likten we lang elkaars kut.

Toen we de volgende dag met zijn allen naar het strand liepen, de mannen een heel eind achter ons aan, lagen er al veel mensen.

Naast ons lagen 2 jonge stellen, en aan de andere kant 2 vrouwen alleen, en daar naast gingen onze mannen liggen.

De kleurlingen waren al aan het paraderen en probeerden iets te verkopen.

We keken onze ogen uit naar hun grote slingerende lullen, en we werden allen spontaan nat natuurlijk .

Er waren al 2 jongens bij de jongere stellen, en de vrouwen hadden hun beste pikken al in de hand, en hun mannen keken glimlachend toe, hoe ze daar aan trokken.

Van de 4 vrouwen had ik het meeste schaamhaar, en toen er een paar jonge jongens aankwamen lopen,liet ik ze hun mijn volle bos zien

En we hadden alle 4 beet en we waren tevreden met wat ze hadden, en we mochten hun lul vasthouden en er aan trekken.

Die van Yvonne spoot zich al heel snel leeg over haar borsten, hij pakte haar bij de hand en ze liepen de zee in om zich af te spoelen.

Maar in het water zagen we aan de bewegingen wel waar ze mee bezig waren, ze werd in het water geneukt, en toen ze het water uit kwamen was zijn pik nog stijf, en Yvonne hield hem vast.

Naast ons hadden de 2 andere oudere vrouwen ook bezoek gekregen van een, hij zat er tussen in en zoog om de beurt op de spierwitte tieten van de vrouwen, en zij pijpten hem om de beurt.

Zag de jongen die Yvonne geneukt had in het water al een paar x kijken naar mijn volle bos haar, en ik likte met mijn tong over mijn lippen en hij kwam toen bij mij, was al door heel wat tongen gelikt, maar wat hij er mee kon onvoorstelbaar ik gierde het dan ook uit, maakte mij niets uit wat de anderen dachten.

Maar ik hoorde nu ook alleen maar gekreun van de andere vrouwen, maakte hem duidelijk dat ik zijn pik in mijn kut wilde ,wat hij ook maar graag wou, Karin had inmiddels ook al een lading in haar kut gehad en Ina ook.

Legde mijn benen bij hem in de nek, en wat neukte hij mij lang en lekker er kwam geen eind aan, en ik bleef klaarkomen ook omdat Yvonne steeds mijn borsten likte, en ina ging met haar borsten over de rug van de jongen, wat genoot hij daar ook van.

We liepen met zijn allen het water in, en zijn pik bleef stijf, en we spoelden onze kutten schoon.

Terug bij de handdoeken, pakte hij zijn tas en liet foto's zien van zijn Fam, er stonden 2 mooie jonge meiden op, hij wees er naar en toen naar ons, en ook zijn pa en ma en zijn jongere broertje.

Hij wilde dat we meegingen maar dat kon nu niet we moesten naar hotel om wat te eten, wees op mijn horloge en maakte hem duidelijk dat we om 2 uur terug waren, en dat we dan mee liepen.

Yvonne vertelde het gelijk aan haar man, wat een mooie jonge meiden, die wilden we wel likken, en misschien wilden ze ook wel later met hem en met de man van Karin neuken.

Hij stond ons al bij de opgang van het strand op te wachten, en de mannen liepen voor de zekerheid een stuk achter ons aan.

We liepen heel wat krotten voorbij en we dachten nee toch he, maar de woning waar wij binnen stapten zag er toch redelijk uit.

Met een brede glimlach werden we door de hele Fam begroet, en de meisjes zagen er nog mooier en wat ouder uit dan op de foto.

Hij nam ons gelijk mee naar een andere kamer, en de meisjes liepen mee, die daar binnen gelijk hun jurk uittrokken, en ze droegen er niets onder, wat een mooi glanzend zwart huid hadden ze beide, met nog puntige borsten, met lekker kroeshaar bij de kut.

We droegen er ook niets onder, en wat bewonderden ze ook eerst onze stevige lichamen en schaamhaar wat ze gelijk voelden en lachten dat het zo zacht was.

Er lag een groot matras op de grond, en we gingen daar met zijn 4 en op liggen, en streelden elkaar eerst een poos overal, en we hadden onze vingers ook gelijk goed nat.

Yvonne en ik gingen toen de kut van hun likken, en wat een lekkere clit hadden ze beide, we likten hun beide heftig we konden er niet genoeg van krijgen, en we likten ook hun ass, en vingerden die ook.

Hun broer die likte mij s,morgens al de hemel in zo lekker was het maar die meiden konden het ook goed, we bleven gillen van de tong van hun.

We hadden niet gemerkt dat de jongen van de ochtend zijn kleren ook had uitgetrokken, kreeg plotseling zijn pik in mijn mond geduwd, en hij ging later met zijn pik naar Yvonne, wat zoog zij er ook op, en keek teleurgesteld dat hij weer naar mij ging .

Hij riep iets, en toen kwam zijn jongere broertje er aan, hij had zijn kleren al uit, hij was maar klein maar wat een pik had hij onvoorstelbaar, en er hingen een paar ballen onder wat zwaar.

Yvonne was de gelukkige die hem het eerst mocht pijpen, en ze voelde ook steeds zijn zware ballen, hij kreunde het uit van genot.

De meiden vingerden ons steeds feller, en ik had een hele hand in mijn kut, en mijn buik was nog nooit zo wild op en neer gegaan dan nu.

Onze kutten smeekten gewoon om een lul,die we ook kregen,de kut van Yvonne was snel volgespoten, maar hij bleef haar door neuken, ik kreeg ook weer vlot een lading sperma in mijn kut, en ook hij bleef doorgaan voor de volgende ronde.

Op het gekrijs van ons keken hun ouders nu ook toe, en genoten hoe hun jongens en meiden ons verwenden.

Ze konden zich ook niet inhouden en trokken hun kleren ook uit, ze ging voorover staan tegen de deurpost en zo neukte hij haar, in een glimp zag ik dat hij ook een beste pik had en dikker was dan van zijn zoons, in tegenstelling tot hun dochters was ze heel dik met grote hangtieten, met een paar hele grote tepelhoven en pasr grote spenen, daar wil ik ook op zuigen dacht ik, zei het ook tegen Yvonne wat ik gezien had, onze dag lachte ze, beter kan toch eigenlijk niet hier.

De vader van de jongens knielde naast Yvonne en likte haar borsten, en ze pakte gelijk zijn dikke pik beet en bracht hem naar haar mond, en de vrouw knielde naast mij en likte mijn borsten, en ondertussen werden we nog steeds geneukt en bleven gillen.

Maakte haar duidelijk dat ze dichterbij moest komen wilde op haar grote spenen zuigen en haar kut voelen, wat glimlachte ze toen ik er op zoog en met een paar vingers in haar kut zat te wroeten.

Net als het afgesproken was, onze kutten werden tegelijk volgespoten, en zijn schreeuwden het ook uit.

Het zweet liep in straaltjes van onze lichamen af, en het laken op bed was drijfnat van ons geil en van het sperma.

Nu kreeg ik de dikke pik van hun pa in mijn mond, en Yvonne kon zijn vrouw verwennen, wat niet lang duurde, ze kroop voor Yvonne en begon het sperma van hun zoon op te likken, en later likte ze die van mij leeg.

De 2 meiden zogen nu op de pikken van hun broers, en drukten hun mooie borsten steeds tegen hen aan.

De vader likte eerst mijn kut en toen die van Yvonne, en weer gilden we het uit, wat konden ze veel met hun tong.

Yvonne maakte hem duidelijk dat ze zijn pik ook in haar kut wilde, nou dat wilde hij ook maar al te graag, wat ramde hij zijn pik er ook in, en Yvonne bleef gillen en weer klaar komen.

Toen hij zich met een woeste kreet leeg gespoten had, likte zijn vrouw de kut van Yvonne gelijk weer leeg, met verbazing zag ik dat ook zijn pik stijf bleef, en net uit de kut van Yvonne wilde hij mij neuken.

Maar ik was op mijn knieŽn gaan liggen met mijn blanke dikke kont ver naar achteren, hij likte mij eerst weer goed

en trok ook mijn bilspleet open, toen hij zag wat voor een opening het was, hij likte mijn zweterige ass eerst een poos en drukte hem langzaam naar binnen.

Bij iedere stoot gilde ik het uit van geiligheid ik kon er niet genoeg van krijgen, zo lekker was het en vond het jammer dat hij na een hele poos zich leegspoot in mijn darm.

Uitgeput bleven op het matras liggen met de meiden nu weer naast ons, die ons weer overal zachtjes streelden.

Met gebaren maakten we duidelijk, of ze ook van oudere mannen hielden, 2 willen graag dan met hun neuken hier of op strand.

Ze overlegden met hun ouders en jongens en het was duidelijk hier, en we moesten ook mee komen, en ze wezen naar hun pikken en toen naar onze kutten.

We konden ons gelukkig douchen, en toen we hun geld gaven worden we door iedereen gekust en bedankt, en we werden weer naar het strand gebracht,waar wij gelijk naar het hotel gingen, liep met Yvonne mee en we gingen daar op bed liggen en sliepen snel in.

We werden door Fred later wakker gemaakt, wat zien jullie er afgepeigerd uit zeg lachte hij, en ze hadden ons wel horen gillen van genot, en dat kwam niet alleen uit het huis waar jullie waren hoor, ook bij de buren, daar gingen 2 Engelse vrouwen heen.

We vertelden hoe we de hele tijd verwend waren en door wie allemaal, en mannen jullie mogen de 2 jonge meisjes neuken en wat een figuurtje hebben beide met hele mooie stevige tietjes, en hun moeder toch een paar tieten had met grote spenen er op, en hun vader als laatste ons geneukt had,en mij in mijn ass, ik voel zijn dikke pik nog in mij.

We laten jullie vandaag maar met rust, ga ik lekker bij Karin slapen en hij bij ina wij willen onze zak nu ook wel eens leeg.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Wil Ook Wat - 18

Zoek naar meer verhalen van Francien...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net