Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13438x
Lengte: Gemiddeld
Jong Maar Toch Al Cuckold
Door Pieter1966 - Mijn Profiel Pagina

Chantal stapt energiek door de donkere straat, het getik van haar hakken klinkt tegen de gevels en iedereen die haar zou zien………….haar gezicht straalt van geluk terwijl haar lange bruine haren golven op de cadans van haar pas, er verschijnt een glimlach op haar gezicht als ze terugdenkt aan de afgelopen tijd, ze bedenkt dat ze maar van één ding spijt heeft maar dat maakt ze de volgende keer wel goed.

Met haar 19 jaar is ze nog jong, net zo jong als haar vriendje trouwens, Liam die met zijn 1 meter 80 ruim 20 cm langer is dan haar is haar eerste en tot vanavond haar enige minnaar.

Ze glimlachte toen ze terugdacht aan die avond half jaar geleden, Liam had thuis altijd wel een grote mond, heel anders dan buitenshuis maar eigenlijk was het verschil niet eens zo groot, als puntje bij paaltje kwam trok Liam aan het kortste eind en gaf hij toe, op het feestje had een oudere knul haar geprobeerd te versieren, ze had met hem geflirt maar uiteindelijk was ze naar Liam terug gegaan die alles van afstand had gezien en het verschrikkelijk opwindend had gevonden en haar later die avond in een dronken bui had toegeven dat hij haar zo graag eens met een ander bezig zou zien.

Twee weken geleden hadden ze de eerste stap gezet, die avond had ze Rick ontmoet in een café, eerst erg gespannen maar na een tijdje ontspannend zitten kletsen en toen ze afscheid namen een voorzichtige zoen. Liam had thuis op haar zitten wachten, verwachtingsvol wachtend op haar verhaal.

Vorige week had ze Rick weer ontmoet, ontspannen hadden ze zitten kletsen maar deze keer waren ze samen naar buiten gelopen en op de hoek van een straat hadden ze afscheid genomen, de zoen was intens geweest, zijn tong prikkelend toen die tussen haar lippen drong en ze had naar adem gehapt toen zijn hand onder haar jas haar bescheiden borst vond en naar Liam had ze toegeven dat ze gelijk vochtig……nee kletsnat was geworden en als Rick aangedrongen had………….

Vanavond hadden ze bij Rick afgesproken, ze had meerdere keren zenuwachtig voor de spiegel gestaan maar uiteindelijk was ze voor een spijkerbroek en een zwart T-shirt gegaan, de spijkerbroek liet haar mooie ronde billen uitkomen terwijl het haar slanke lichaam benadrukte, het zwarte T-shirt sloot strak om haar bovenlichaam en benadrukte haar kleine borsten. Met een trillende vinger drukte ze op de bel terwijl ze zachtjes op haar lip beet terwijl ze de kriebeling in haar buik voelde.

Na een drankje en wat praten stonden ze samen in de keuken, zijn lippen op de hare, zijn sterke handen omvatten haar billen terwijl hij goedkeurend gromde. Enkele minuten later lag haar T-shirt op de grond, zijn lippen om haar harde tepel, zuigend terwijl zijn sterke zwarte hand haar andere borst afdekte, kneedde voordat hij haar optilde en bijna automatisch sloeg ze haar benen om zijn middel en liep hij naar de slaapkamer en alsof het de normaalste zaak leek eindigden ze samen op het bed. Kussend volgde zijn lippen haar hals, haar borst en haar buik voordat zijn vingers haar spijkerbroek losmaakte, seconden later lag ze naakt op het bed terwijl zijn ogen over haar lichaam dwaalden voordat hij zijn T-shirt uittrok en zijn gespierde borst tevoorschijn kwam en zijn spijkerbroek volgde snel.

Zijn donkere armen die haar benen spreiden, zijn glimmende kop tussen haar benen, zijn warme adem, zijn krachtige tong op haar kaalgeschoren gleufje terwijl een vinger diep in haar dringt, haar lichaam kronkelt, smeekt, schreeuwt om genomen te worden als haar slanke vingers over zijn gladde kop glijden.

Even komt hij overeind en duwt zijn slip naar beneden, met grote ogen kijkt ze naar hem, onbewust knikt ze schijnbaar als hij een condoom ophooghoud. Drie jaar geleden heeft Liam haar ontmaagd, ze heeft altijd geweten dat hij niet groot geschapen is maar bij gebrek aan vergelijkingsmateriaal had ze niets te klagen gehad maar nu…………………………een zwarte gezwollen staaf wijst haar kant op, de eikel iets lichter maar bijna twee keer zo dik als die van Liam en minimaal de helft langer, tijd om na te denken heeft ze niet, zijn gespierde zwarte lichaam komt op het hare, ze beantwoord zijn zoen en eigenlijk instinctief spreid ze haar benen verder er trekt ze op als ze zijn eikel tegen haar gleufje voelt stoten.

Chantal krijgt het weer warm als ze eraan terugdenkt, hij had haar opgerekt, wat had ze zich strak gevoeld terwijl hij dieper in haar drong, de bodem vond terwijl hij keer op keer in haar stootte en niet zoals haar vriendje na tien stoten klaarkwam, nee voor het eerst was ze klaargekomen op een harde stotende lul die diep in haar gewillige geile lichaam drong.

Nu was ze op weg naar huis, tussen haar benen voelde het nog wat vreemd maar nog even en ze mocht Liam vertellen wat ze gedaan had, het enige, het enige waar ze spijt van had…………………het condoom was niet nodig geweest, met alle liefde had ze zaad lekkend naar huis gelopen en had ze Liam met het bewijs geconfronteerd en besloot ze, Liam………..misschien mocht hij nog wel eens maar dan enkel met condoom.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 9797x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 7778x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 6849x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 6936x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16028x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 23729x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10414x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10524x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6396x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15547x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10913x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10174x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10202x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16556x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13818x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net