Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 97x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 29276x
Lengte: Lang
Zeg Nooit Nooit
Door Iris - Zoek naar meer...

Even voorstellen, ik ben Iris en getrouwd met Ben.

Wij zijn al meer dan 40 jaar een paar en beiden enkele jaren de 60 gepasseerd.

Onze 3 kinderen zijn inmiddels al jaren de deur uit en we genieten, nu Ben gepensioneerd is en ik ook gestopt ben, volop van onze vrijetijd.

Ons seksleven is altijd goed geweest., met speeltjes en spelletjes zochten we telkens naar nieuwe spanning.

We hebben vroeger als 40 plussers ook een aantal maal een parenclub bezocht. Enerzijds vonden we het spannend om daar in lingerie tussen al die vreemde mensen te zijn, maar anderzijds voelde het toch ook vreemd aan om naar paren te kijken die we afzonderlijk zagen binnenkomen maar later op de avond wel gezamenlijk in een ruimte met elkaar seksueel bezig zagen.

De vrouwen die zich in het bijzijn van hun man lieten nemen door meerdere mannen tegelijk verbaasde mij nog het meest.

Kon me niet voorstellen dat vrouwen het fijn vonden om door vreemde mannen betast te worden en zelfs daadwerkelijk te worden geneukt en al helemaal niet door meerdere mannen achter elkaar.

Hoewel ik me niet voor kon stellen zoiets te doen bewonderde ik wel hun lef en instelling om gewoon te doen wat ze kennelijk lekker vonden, zonder zich te laten hinderen door morele bezwaren of wat hun omgeving er wel van zou zeggen.

Ben had met alles niet zo’n moeite en zou ook best met wat dames verder hebben willen gaan, liet hij meermaals blijken.

Maar de afspraak was dat als we iets deden we dat altijd als paar zouden doen en deze uitstapjes bleven dan ook telkens bij kijken en bekeken worden.

Na zo’n avond hadden we wel uitgebreide seks, opgewonden als we waren door al die erotische taferelen die we van heel dichtbij hadden gezien.

Na een drietal bezoeken was voor ons de spanning eraf en zijn niet meer gegaan.

Door wat ik daar te zien kreeg had mijn overtuiging dat ik nooit iets met een andere man zou willen, alleen maar versterkt.

Dat het toch heel anders kan lopen ondervond ik een aantal jaren daarna.

Inmiddels midden-vijftigers gebeurde het volgende met Karin en Cees, goede vrienden van ons.

We waren gelijktijdig in de nieuwbouwwijk komen wonen toen de kinderen nog klein waren. Onze jongste dochter en hun dochter hadden bij

elkaar in de klas gezeten. Op een ouderavond raakten we met hen in gesprek en ze bleken een straat achter ons te wonen.

Het klikte meteen, de mannen beoefenden dezelfde sport tennis en Karin en ik deelden dezelfde interesses in koken en mode.

Na verloop van tijd kwamen we regelmatig bij elkaar op bezoek om een kaartje te leggen of zomaar gezellig te borrelen.

De vriendschap werd zelfs zo hecht dat we elkaar in vertrouwen dingen konden vertellen en zorgen delen, we pasten op elkaars kinderen en gingen regelmatig een avondje uit of zelfs een paar daagjes weg.. We werden zo vertrouwd met elkaar dat onze omgang steeds vrijer en amicaler werd.

Als we elkaar begroetten kusten de mannen ons op de mond, gewoon een vluchtige kus op de gesloten lippen en we omhelsden elkaar even.

Onze gesprekken waren soms heel intiem maar ook vaak heel luchtig en nu en dan doorspekt met suggestieve erotisch getinte opmerkingen van veelal de mannen.

Kortom we konden het heel goed met elkaar vinden.

Op een dag was Cees met Ben een wedstrijd schema voor een tennis toernooi aan het maken. Ik besloot onder de douche te duiken die naast de kamer ligt waar de heren zaten. Op een gegeven moment hoor ik iemand de trap aflopen en de voordeur uitgaan. Er vanuit gaande dat Cees vetrokken is loop ik naakt mijn haren afdrogende, de overloop op. Hoor ik plotseling de stem van Cees zooooo dat ziet er heerlijk uit. Schrik me rot en draai me impulsief om naar de kamer waar de kerels zaten en zie Cees zittend op de bureaustoel de handen op zijn knieën mij breed lachend van top tot teen opnemend.

Omdat ik me nu naar hem toe heb gedraaid, mijn handen omhoog omdat ik mijn haar aan het afdrogen was, verschaf ik hem ongewild een nog beter zicht op mijn naakte lichaam. Aaah ja even zo blijven staan Iris, wow wat een heerlijk uitzicht.

Wat doe jij hier ik hoorde je toch weggaan? Hahaha nee dat was Ben die haalt even iets uit de auto. Blij dat hij het is gaan halen en niet ik, dan had ik dit moois gemist.

“Verdorie schrik me rot man” draai me snel om maar kan het niet nalaten even iets voorovergebogen mijn kont zijn richting op te schudden, terwijl ik onze slaapkamer inloop die schuin tegenover het kantoortje is. Voordat ik de deur sluit kijk ik hem nog even aan “zo poppetje gezien kastje dicht”. Achter de gesloten deur hoor ik hem lachend zeggen, “zo’n voorstelling wil ik wel vaker zien maar dan ook met het poppetje spelen” hahaha.

Ik leun tegen de deur om even tot rust te komen. Zooo wat een stunt, naakt voor Cees verschijnen, mijn hart gaat nog te keer en dat is niet alleen van de schrik. Heb hem altijd al een leuke maar ook heel aantrekkelijke man gevonden. In een flits schiet het door me heen ‘zou hem ook wel eens helemaal naakt willen zien’. Snel laat ik deze gedachte echter weer los

Even later hoor ik Ben weer boven komen en de heren met elkaar praten en lachen.

Als Cees even later echt weg is komt Ben de slapkamer ingelopen. Zo Cees een striptease showtje gegeven als ik even weg ben? Fraai is dat.

Ik krijg een kleur. Ja schaam me rot. Ach joh geeft toch niets, hij heeft er in ieder geval van genoten, zei hij net.

Heb hem wel gezegd dat de stand nu 1-0 is en dat ik Karin ook wel eens naakt zou willen zien. Ach gek, heb je dat echt gezegd ?

Ja waarom niet. Wat was zijn reactie.? Dat ik dat maar aan Karin moest vragen.

Toen we de week daarop bij hen een kaartavondje hadden kwam het voorval ter sprake, Ik had Karin die week nog niet gesproken en wist dus niet of zij wist wat er was gebeurd. Cees had het echter in geuren en kleuren aan Karin verteld die er smakelijk om had gelachen.

Ja ik sta met 1-0 achter, jouw man heeft mijn vrouw naakt gezien maar ik jou niet Karin, beklaagde Ben zich.

Met het antwoord dat ze daarop gaf had geen van de anderen gerekend. Wil me best even voor je uitkleden hoor, maar dat lost de ongelijke stand nog niet op, als ik me uitkleed voor jou dan hebben jullie kerels ons wel naakt gezien maar Iris Cees niet en ik jou niet. Even was het stil, regelen we toch verbrak Cees de stilte en begon zijn hemd los te knopen.

Ok als jij uit de kleren gaat doe ik het ook. Mijn man begon zich eveneens te ontkleden.

Ho wacht even, dus we gaan allemaal uit de kleren? Vragend keek Karin ons een voor een aan. Waardoor het kwam weet ik niet maar nadat zowel Ben als Cees ja knikten, gaf ook ik aan het eens te zijn. En jij ben jij het er ook mee eens Karin vroeg ik. Natuurlijk, anders stel ik het ook niet voor, ik wil die man van jou ook wel eens in zijn geboortekostuum zien.

Ok we zijn het allemaal over eens, maar laten we het dan wel een beetje spannend maken door strippoker te doen, stelde Ben voor.

Hoe gaat strippoker ? Weet ik eerlijk gezegd ook niet. Maar dan maken we toch gewoon een eigen versie.

Ieder neemt om en om een kaart van de stapel, als je een plaatje trekt moet je een kledingstuk uittrekken was zijn voorstel.

Alle drie vonden we het wel een leuk idee. Maar dan moeten we wel ieder evenveel kledingstukken aan hebben als we beginnen opperde ik.

Snel telden we ieders kleding en nadat Ben een trui en Karin haar schoenen had uitgedaan konden we beginnen.

Het lot was Cees die avond niet gunstig gezind want terwijl hij alleen nog zijn slip aanhad zaten wij drie nog grotendeels gekleed.

Tot overmaat van ramp voor hem was de volgende kaart die hij trok weer een plaatje.

Hij wilde zittend zijn slip uitdoen. “Nee strippen riep zijn vrouw met rode wangen van opwinding,”-“ je moet strippen”.

Cees stond op en ging midden in kamer staan en wat met zijn heupen draaiend, trok hij langzaam zijn slip uit en gooide het in mijn richting .

Voila …..daar ben ik dan riep hij. De armen gespreid en wijdbeens staat hij daar naakt in onze kamer. Alle vier schieten we in een lach die meer een uiting van spannende opwinding was dan veroorzaakt werd door de aanblik van de naakte Cees die zich nu van alle kanten liet bewonderen.

Natuurlijk had ik hem wel vaker minimaal gekleed gezien, heel recent zelfs nog toen we met vier een lang weekend op een Centerparc hadden

doorgebracht. Karin en ik hadden toen in het zwembad onze mannen vergeleken met andere die daar rondliepen en concludeerden dat wij de lekkerste kerels hadden. Natuurlijk wel in hun leeftijd categorie. Als begin vijftigers nog steeds redelijk strak en heel aangenaam om te zien.

Maar ja toen had hij wel zijn boxershort zwembroek aan en nu staat hij daar volkomen naakt en kan ik ook zien dat hij een mooi strak kontje heeft.

Maar wat echt mijn aandacht trok was toch zijn penis. Karin had me wel eens toevertrouwd dat hij door de natuur rijkelijk bedeeld was, waaruit ik opmaakte dat hij wel een flinke pik moest hebben. Ook Ben had wel eens terloops een opmerking gemaakt dat, toen ze samen onder de douche stonden na een wedstrijdje tennis, hij verrast was door de omvang van Cees zijn geslachtsorgaan.

Maar wat ik nu tussen zijn benen op en neer zie gaan had ik toch niet verwacht. Niet dat zijn penis zoveel langer is in vergelijking met mijn man, misschien zelfs korter, maar zeker wel dikker, vooral aan de basis van zijn scrotum.

“Hallo dat is een flinke”, laat ik mij in mijn verbazing ontvallen. O sorry verontschuldig ik me meteen en voel dat ik een hoofd als een boei krijg.

De anderen schoten in een lach. Ja en hij is niet eens op oorlogssterkte he Karin, vroeg Cees aan zijn vrouw, Die daar wijselijk geen antwoord op gaf.

Ben was de volgende die de kaart trok om al strippend zich van zijn laatste kledingstuk, uiteraard ook zijn slip, te ontdoen.

Nu was het Karin die door zachtjes te fluiten haar bewondering uitte, geheel tot genoegen van Ben die ook trots in zijn nakie stond te poseren.

Ik was de volgende. Wij dames hadden beide nog zowel BH als slipje aan en mijn keuze was uiteraard eerst mijn BH. Net voordat ik wilde beginnen zei Karin wacht even ik doe met je mee want je zult zien dat ik natuurlijk het volgende plaatje trek.

Ben zet eens een lekker zwoel plaatje op dan zullen wij dames wel eens laten zien hoe je moet strippen, toch Iris ? wij kunnen dat beter dan dat houterig gestuntel van jullie. Ben zette een heel oud cd’tje met heerlijke zwoele nummers op. Karin en ik begonnen heel verleidelijk met onze heupen te draaien onderwijl heel langzaam onze BH en slipjes uitrekkend. Ook hier weer het vreemde “toeval” dat ik mijn lingerie naar Cees gooi en Karin haar BH en slip naar mijn man. De mannen stonden met verlangende blikken naar ons te kijken en vingen ze behendig op. Cees hield mijn slip tegen zijn neus en duidelijk hoorbaar aan snuiven. Mmmm je ruikt lekker. Ben volgde direct zijn voorbeeld. Nou maar jij ook Karin, heerlijk.

Dat het hen beiden opwond was duidelijk te merken aan de zwellende penissen. Toen we beiden naakt waren dansten we verleidelijk om de mannen heen die inmiddels beiden een flinke erectie hadden.

Wie het initiatief nam weet ik niet maar op een gegeven moment danste Karin met Ben en had ik mijn armen losjes om de nek van haar man geslagen en deinde met hem op de maat van de muziek.

Hij trok me strakker tegen zich aan. Zijn harde pik voelde ik tegen mijn buik drukken. Een heerlijke warme staaf. “ik wil echt met je vrijen”, fluisterde hij in mijn oor, onderwijl ook mijn oorlelletje likkend. “Wil jij dat ook”?

De hele situatie had me erg opgewonden. Natuurlijk ik had ook zin om met hem te vrijen. Ik wilde die harde tegen mijn buik geklemde pik wel in me voelen. De gedachte om me door hem te laten nemen veroorzaakte een tintelende opwinding dat zich vanuit mijn lenden door heel mijn lichaam verspreide. Het maakte me nog geiler .

Toch was er ook die aarzeling en ondefinieerbare angst. Waar waren we mee bezig? Kon dit wel ?We hadden een innige vriendschap met hen.

Brachten we dit niet in gevaar door nu aan onze verlangens toe te geven?. Dachten we allemaal wel hetzelfde hierover ? Er zou toch veel kapot gemaakt worden als Karin helemaal niet wilde dat onze erotische uitspatting en weliswaar iets meer dan oppervlakkig strelen, zou ontaarden in echte seks met elkaars partners. Hoe Ben er over dacht daar maakte ik me geen echte zorgen over, die had me wel eens eerder, hij had toen wel een slokje te veel op, toevertrouwd dat hij het niet erg zou vinden als ik eens met een andere man zou willen neuken. Was in eerste instantie naast verbaasd ook boos en zelfs verdrietig. “Man hoe kun je dat zeggen, beteken ik zo weinig voor je dat je ook aan een andere man gunt”.

Hij heeft het me daarna echt uit proberen uit te leggen dat het helemaal niet ging om een andere man maar om mijn plezier. De gedachte dat ik zou worden verwend door een andere man en daar van genoot, vond hij opwindend. Het was niet dat hij een andere man mij gunde, nee hij gunde mij het plezier die een ander mij zou kunnen geven. Snapte er toen nog niet veel van en vond het nog steeds raar. Nou reken maar dat het nooit gebeurd.

Hadden er later nog wel eens over gehad en toen ik hem vroeg of hij dan ook wel eens een andere vrouw zou willen was zijn antwoord “Ja hoor bepaalde vrouwen, bepaalde types, daarmee zou ik best eens het bed in willen duiken. Zoals? Nou Karin bijvoorbeeld vind ik een heel aantrekkelijke vrouw.

En jij met wie zou jij wel eens? -Ach man hou op ik heb helemaal geen behoefte aan een andere vent, kan me niet voorstellen dat ik ooit met een andere man naar bed zou willen. Was mijn antwoord toen.

Hoe naďef en anders dacht ik toen. Hoe anders denk en verlang ik nu, nu ik hier door die aantrekkelijke Cees naakt in zijn armen wordt gehouden.

Mijn verstand zei dat het gevaar dat op de loer lag wel erg groot was, terwijl ik ook een enorm geil verlangen had om seks te hebben met Cees.

Ditmaal waren de emoties sterker dan de ratio.

Eveneens fluisterend antwoordde ik; “ik ook wel met jou, maar weet niet of jouw vrouw dat leuk zal vinden”. “Wil niet dat door wat wij nu willen onze vriendschap kapot gaat.”

Terwijl ik dat zei maakte ik me een beetje los uit zijn omhelzing om te zien wat de ander twee deden. Het antwoord op de vraag hoe zij erover dachten zag ik meteen. Ben had een hand tussen Karin’s dijen. De bewegingen toonden dat hij haar vingerde terwijl ze tongzoenden. Zij hield zich ook niet onbetuigd door de stijve pik van mijn man stevig vast te houden. Meer hoefden wij niet te zien.

Gulzig zochten onze monden elkaar en onze lippen zogen zich aan elkaar vast terwijl onze tongen elkaar vonden in een hartstochtelijk spel.

Minuten lang bleven we elkaar zoenen, ondertussen masseerde hij heerlijk mijn borsten. Al zoenend en elkaar strelend verplaatsten we ons naar de bank waarop we gingen liggen. Cees half over me heen met een knie die hij wat opgetrokken tussen mijn dijen drukte wreef hij over mijn schaamstreek. Het heerlijke gevoel beantwoorde ik door met mijn lenden tegendruk te geven wat de warme tinteling in mijn kutje nog verder verhoogde. Hij verplaatste zijn mond nu naar mijn borsten en zoog en beet zachtjes op mijn tepels die door mijn opwinding erg gevoelig waren. Ahh zalig. Van mijn borsten over mijn buik daalde hij af naar mijn dijen die hij zacht met zijn lippen en handen streelde. Mijn kutje ,nu al heel nat, liet hij nog ongemoeid. Wat me bijna gek maakte van verlangen om zijn tong en mond in en op mijn erogene zone te voelen. Ik pakte zijn hoofd en duwde hem tussen mijn dijen.

Hij begreep de hint meteen en begon me te likken. Kon merken dat hij Karin ook vaak befte, hij deed het met een routine en zo lekker dat het niet anders kon dan dat hij dit veel vaker had gedaan. Zoog zachtjes op mijn schaamlipjes en klit om dit af te wisselen met likjes met zijn tongpunt.

Wat een heerlijk gevoel, kan mijn onderlichaam niet stil houden. Als hij vervolgens me in lange halen, zoals je een ijsje likt begint te verwennen en daarbij ook zijn vingers gebruikt voel ik als een orkaan een orgasme opkomen. Weet niet hoeveel vingers hij in me heeft die hij al likkend in en uit beweegt alsof hij me met de vingers neukt.

Ik kreun heftig en beweeg mijn heupen nu in het ritme van zijn vingers mee. Dan hou ik het niet meer en in een heerlijk orgastische kramp kom ik klaar.

Ik schok ongecontroleerd en hevig en met zijn mond op mijn kut gedrukt heb ik zijn hoofd tussen mijn dijen geklemd. Als het onbeschrijflijk heerlijke gevoel langzaam wegebt en ik weer wat bij positieven kom open ik mijn dijen zodat hij zich weer vrij kan bewegen.

Al kussend komt hij weer omhoog en onze monden vinden elkaar weer. Ik proef de zilte smaak van mijn vocht dat rijkelijk vloeide toen ik klaar kwam.

Sorry het was niet mijn bedoeling je zo snel te laten komen, had je veel langer willen laten genieten, vindt je dat niet vervelend? Verontschuldigt en vraagt Cees me terwijl hij me schuldig aankijkt. We praten op fluisterende toon nog in de ban wat we beiden net doormaakten.

Ach joh schei uit vond het heerlijk en je kon het echt niet stoppen, vond het zo lekker dat als je was gestopt ik juist teleurgesteld zou zijn geweest.

Of ik nog een keer kan weet ik niet maar je mag het altijd proberen, als je het weer zo lekker doet graag zelfs glimlachte ik.

Ik heb ervaren dat soms nadat ik ben klaar gekomen mijn vagina en vooral mijn clitoris zo gevoelig is dat beffen en vingeren niet meer fijn zijn en zelfs pijn doen, terwijl de volgende keer mijn erogene zone juist lekker gevoelig blijft en ik makkelijker maar ook vaker achterelkaar een orgasme kan hebben.

Niet zo heftig als de eerste maal maar zeker niet minder lekker. Heb met Ben wel eens een avond gehad dat ik 4 maal ben klaar gekomen.

Maar ik heb nog niet goed kunnen bekijken en niets van jou geproefd, ga eens lekker liggen. Gehoorzaam rolt hij op zijn rug.

Zijn stijve lid vasthoudend duwt hij zijn onderlichaam omhoog alsof hij hem aan me aanbied, “hij is helemaal voor jou” zegt hij glimlachend.

Een aanbod dat ik graag aanneem. Ik buig me voorover. Zooo dat had ik dus goed gezien. Cees zijn geslachtsorgaan is inderdaad van een formaat waarvan ik een beetje schrik.

Niet dat hij lang is, zelfs nu hij op “volle” sterkte is ben ik van Ben wel iets groters gewend wat lengte betreft, maar de dikte is in mijn ogen enorm.

Als ik mijn hand er omheen leg kan ik mijn middelvinger en duim net tegen elkaar laten komen. Hij voelt wel heerlijk aan, hard maar toch ook een zachte huid. Door de stijfheid zijn de gezwollen aders duidelijk te zien als slingerende kabels over zijn pik. Als ik zijn voorhuid naar achter schuif verschijnt er een dikke paars rode eikel, glimmend van het voorvocht dat als een heldere druppel uit zijn pik tevoorschijn komt .

Weet niet of ik jouw lul wel kan hebben zeg, wat is hij dik Cees. Zachtjes ga ik met mijn tong over zijn mannelijkheid, langs de schacht omhoog en over zijn eikel en proef de zilt zoete smaak van zijn pik. Als ik hem vervolgens tussen mijn lippen laat verdwijnen, sist Cees, sssssoooh wat doe je dat lekker.

Om hem geheel in mijn mond te laten verdwijnen moet ik hem tot het uiterste openen om te zorgen dat ik alleen met mijn lippen en tong zijn eikel pijp en niet met mijn tanden zijn heerlijkheid raak.

Echt een beetje zuigen kan ik zo niet. Maar aan het kreunen van Cees te horen is dat ook niet echt nodig om hem een heerlijk gevoel te geven. Langzaam trek ik hem daarbij gelijktijdig af.

Ooooh meid wat is dit lekker mompelt hij terwijl hij zachtjes door mijn haren kroelt. Als hij plotseling als in een kramp zijn heupen omhoog stoot, schiet zijn pik zover mijn mond in dat hij mijn keel raakt. Ik kokhals en trek mijn hoofd snel terug. Ga je klaar komen ? vraag ik. Nee, nee maar dit is zo lekker dat ik even vergat dat hij in je mond zat en niet in je kutje. Sorry dat was niet mijn bedoeling. Nee is niet erg maar dieper als net kan ik hem echt niet hebben,

Dan moet ik kokhalzen. Plots pakt hij me vast en draait me op mijn rug en komt boven me. “maar ik weet wel een plekje waar je hem wel kunt hebben.

Begrijp meteen wat hij van plan is en spreid gewillig mijn benen mijn knieën opgetrokken. Nou daar zou ik hem heel graag wel eens willen voelen, maar

wel voorzichtig he hij is wel erg dik. -Wees maar niet bang zal heel voorzichtig zijn. Langzaam laat hij zich tussen mijn geopende dijen zakken.

Ik grijp tussen ons in zijn pik beet en geleid die tussen mijn schaamlippen. Zacht drukt hij zijn penis in me. Voel de dikke eikel mijn lippen passeren.

Waarschijnlijk omdat ik erg nat ben geworden door het heerlijke beffen en omdat ik zo verschrikkelijk geil ben, dringt zijn dikke pik tot mijn verbazing

heel strak maar toch makkelijk dieper en dieper bij mij binnen. Ooooh zalig wat een heerlijk gevuld gevoel geeft dat.

Mijn opwinding wordt verder opgezweept als Cees langzaam op en neer beweegt. Ik trek mijn benen zover mogelijk op om hem alle ruimte te geven zijn pik helemaal in me te stoten. Cees versnelt zijn tempo iets en in een rustig tempo neukt hij me, onderwijl kreunend en hijgend. Mijn borsten en tepels zijn heerlijk gevoelig als ik ze zelf begin te masseren.

Oooooh wat is dat lekker die warme harde pompende pik in mijn vagina op en neer te voelen gaan. Cees varieert zo nu en dan zijn snelheid.

Soms stoot hij heel langzaam in en uit om plotseling te versnellen. Diep in me stotend kletsen zijn liezen en ballen tegen mijn kont .

Verdorie dan houdt ik het bijna niet meer, maar net als ik de golven van een enorm orgasme vanuit mijn kutje voel opkomen, stopt hij en wil een andere positie. Draai je eens om en leun hier eens op, zegt hij, naar de rugleuning van de bank wijzend. Op je knieën. Terwijl ik nog bezig ben om op mijn knieën te gaan zitten en met mijn bovenlichaam op de rugleuning te steunen. Pakt hij mijn heupen al stevig vast. Ja zo, lekker en meteen voel ik zijn pik weer mijn kutje penetreren. Door de manier waarop hij me vasthoudt is zijn manier van neuken nu dwingender. Hij trekt me als het ware bij ieder stoot over zijn pik heen. Aaah lekker gromt hij, ik zal je eens lekker hard neuken, vindt je dat lekker? Voel je mijn pik diep in je? Hoe hard ik je neuk? Voel je dat Iris, vraagt hij grommend. Terwijl hij me stevig bij mijn heupen vasthoudt. Nu en dan slaat hij in zijn opgewondenheid op mijn billen. De pijn die de kletsende hand veroorzaakt werkt zelfs stimulerend voor mijn eigen opwinding.

Dit is een kant die ik van Cees nog nooit gezien heb, ken hem alleen als heel voorkomend, zachtaardig en vriendelijk. Nu is hij onstuimig en eisend.

De wellust haalt in hem kennelijk bepaalde dominante trekjes naar boven. Niet dat ik dat erg vind integendeel zelfs, de dwingende bijna brute manier waarop hij de liefde met me bedrijft is nieuw voor mij, maar ook wel heel opwindend. Mijn man is bij het vrijen heel teder en zacht en heel gericht op mijn genot, terwijl de man die nu vanachter driftig zijn pik in mij stoot vooral overmand lijkt door zijn paringsdrift.

Oh ja toe maar neuk me neuk me maar lekker met je lekkere pik, kreun ik als antwoord.

Merk nu ook dat Cees een flinke beheersing en uithoudingsvermogen heeft. Als ik met Ben neuk, moet hij regelmatig even stoppen om zijn opwinding te laten zakken, zodat hij niet al snel klaarkomt.

Cees echter schijnt zich hierin goed te kunnen beheersen en neukt me zonder ophouden alleen zijn tempo variërend. Het heerlijke gevoel van de in mij pompende dikke pik die ook in dit standje langs dat heerlijke plekje aan de voorzijde van mijn vagina wrijft stuwt dat heerlijke gevoel verder en verder op zelfs tot zo’n hoogte dat ik mijn mond op de rugleuning duw en me echt moet bedwingen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Dan gebeurd er iets wat ik nog nooit heb meegemaakt, ik krijg een enorm heftig vaginaal orgasme. Terwijl ik de ene na de andere orgastisch kramp door mijn lichaam voel razen, blijft Cees door neuken. Mijn orgasme blijft aanhouden er lijkt geen einde aan te komen. Ik kan me onmogelijk nog langer bedwingen en schok en kreun hevig.

Het is verschrikkelijk lekker maar zo uitputtend dat ik hem moet stoppen. Allemensen zo ben ik nog nooit klaargekomen.

Met Ben die tot nu toe mijn eerste en enige bedpartner is geweest was en is de seks altijd heerlijk maar het duurt bij mij altijd langer voordat ik klaar kom wat betekent dat hij mij altijd met vingeren of beffen naar een hoogtepunt brengt.

Cees glijdt uit me en terwijl ik nog hangend tegen de rugleuning lig na te schokken voel ik hem nog heftig bewegen. Als ik achterom kijk zie ik dat hij zich aan het aftrekken is. Snel draai ik me om en op hetzelfde moment komt hij kreunend klaar. Dikke klodders sperma belanden op mijn buik, borsten, zelfs wat op mijn gezicht. Waarom weet ik niet ,maar de situatie van Cees die met een verkrampte grimas op zijn gezicht met zijn pik in zijn hand, waaruit hij net hevig hijgend zijn warme zaad over me heeft gespoten ,voor me staat, werkt op mijn lachspieren.

Oooh dat was lekker zeggen we bijna gelijktijdig.

Tussen de lachkrampen door probeer ik me te verontschuldigen dat ik hem vroeg te stoppen terwijl hij nog niet was gekomen.

Nee nee helemaal niet erg, kom bijna nooit klaar terwijl ik neuk hoe lekker ik het ook vind. Trek me meestal af of Karin neemt het over.

Vond het heerlijk. Zich naar me toe buigend kust hij me zacht op de mond “dank je”, nee ik dank jou, is mijn antwoord.

Zoek naar meer verhalen van Iris...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 9760x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 7751x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 6842x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 6931x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16024x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 23712x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10411x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10523x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6395x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15547x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10913x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10173x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10202x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16554x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13816x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net