Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 17521x
Lengte: Gemiddeld
Een Hete Zaterdag - 3
Door Fabulas Publicanus - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Hete Zaterdag - 2

“Ik maak er tweeduizend euro van als je me pijpt.”
Goede poging vriend, maar daar gaat ze niet intrappen. Cinthia draait haar hoofd terug. Zie ik twijfel in haar ogen? Nee, daar moet ik mij in vergissen. Mijn vriendin opent haar mond en pakt zijn slappe pik in haar hand. Cinthia buigt haar hoofd naar hem toe. Haar gezicht vertrekt alsof ze iets heel smerigs aan het eten is. Het is niet waar! Ze doet het duidelijk niet uit volle overtuiging, maar ze ‘hapt’ de slappe pik voor zeker driekwart in haar mond. Ik ben met stomheid geslagen. Dat heeft ze bij mij echt nog nooit gedaan. Langzaam gaat ze met haar hoofd op en neer. Ze is hem verdomme gewoon aan het pijpen! Zijn pik glijdt in en uit haar mond. Het ‘vieze eten’ gezicht van Cinthia verdwijnt snel. Blijkbaar is pijpen voor mijn vriendin niet zo vies als ze altijd heeft gedacht. Dit moet echt stoppen nu.

“Wat doe je schat? Stop daarmee” zeg ik met een bijzonder geïrriteerde stem.
Cinthia pijpt gewoon door. Haar vrije arm steekt ze zonder te kijken naar mij toe. Ze steekt een waarschuwende vinger op. Ze wil mij zo duidelijk maken dat ze weet wat ze doet en dat ik mij er vooral niet mee moet bemoeien. Ze denkt nu waarschijnlijk aan de tweeduizend euro. Voor mij hoeft het geld niet meer. Ik zou er nu zelfs duizend euro voor over hebben om dit te stoppen. Voor Cinthia is het geld blijkbaar nog steeds belangrijk en ze geeft aan dat ze weet wat ze doet. Hoe moeilijk ook, ik moet me er overheen zetten. Voor Cinthia, maar ook voor het geld. De pik wordt langzaam harder en groter. Cinthia pijpt gestaag door, maar ze krijgt relatief steeds minder van de groeiende staaf naar binnen. De knul trekt zich terug en haalt zijn voorhuid naar achteren.

“Lik mijn eikel” zegt hij met hese stem.
Zonder aarzeling doet mijn vriendin wat hij zegt. Ze raakte al in paniek als ik met mijn pik in de buurt van haar mondje kwam, maar nu likt ze de eikel van die knul alsof het een heerlijke lolly is. Ik kan het werkelijk niet geloven. Ze begint nu uit zichzelf af te wisselen. Ze zuigt en sabbelt op zijn pik en dan likt ze weer over zijn eikel. Ze likt ook langs de stam van de ondertussen op volle oorlogssterkte zijnde pik. De knul gromt van opwinding. Blijkbaar doet mijn meisje het goed. Ze neemt zelfs zijn teeltballen om en om in haar mond als hij haar deze aanbiedt. Instinctief zuigt ze er op.
“Ik wist wel dat je goed zou kunnen pijpen” gromt de knul kreunend.
Het compliment lijkt Cinthia aan te moedigen nog beter haar best te doen. Ze verhoogt het tempo in al haar handelingen. Ze trekt hem nu ook stevig af terwijl ze zuigt en likt op zijn eikel. Na een dikke vijf minuten pakt hij mijn vriendin met beide handen stevig vast op haar achterhoofd en steekt zijn pik in haar mond.

Zijn onderlichaam begint te schokken en ik zie dat zijn bilspieren aantrekken. Hij roept er “aaaah jaaaa” bij. Het kan niets anders betekenen dan dat hij onaangekondigd kaar komt. De bruine ogen van Cinthia worden groot. Ze had dit blijkbaar ook niet zien aankomen. Meer emotie lees ik echter niet af op haar gezicht. Ze moet dit toch smerig vinden. Na zeker vijf of zes schokken trekt de knul zijn pik terug uit haar mond. Even zie ik iets van vertwijfeling bij Cinthia. Dan maakt ze overduidelijk een slikbeweging. Ik denk dat ik gek wordt. Ze slikt zijn sperma zomaar door. Ze opent haar mond om adem te halen. Daarbij zegt ze “aaah” alsof ze net een grote slok bier heeft genomen. Met de rug van haar hand veegt ze het speeksel van haar mond en kin. Ik zie verder niet vreemds aan mijn meisje. Het lijkt wel of iemand pijpen en klaar laten komen in haar mond de normaalste zaak van de wereld is voor Cinthia.

Ik ben er helemaal klaar mee. Ik probeer me nog eens los te trekken, maar meer dan een snijdende pijn in mijn onderarmen levert dat niet op. De knul gaat van het bed af en maakt plaats voor het rossige mannetje. Zijn pik is ondertussen helemaal stijf en reeds voorzien van een condoom. Mijn god, het idee alleen al drijft mij tot waanzin. Toch knielt hij eerst tussen de benen van Cinthia. Hij zet zijn mond op haar nog vochtige sneetje en begint te likken. De rossige knul gaat verder waar zijn collega gebleven is. Cynthia reageert meteen met enthousiasme. Ze kreunt goed hoorbaar en al snel holt ze weer haar rug en steunt ze op haar schouders. Haar handen legt mijn vriendin op de rode haren. Ook deze knul vindt met speels gemak alle gevoelige plekjes in en rond haar kutje. Zeker vijf minuten lang brengt hij Cinthia zo in hogere sferen. Roepen dat ze moet stoppen heeft geen enkele zin. Ik denk niet dat ze in staat is om mij te horen.

Dan stopt de knul. Het poesje van mijn meisje is weer een stuk natter. Hij gaat anders zitten en plaatst zijn in rubber verpakte pik voor het glimmende spleetje. Cinthia leunt op haar ellenbogen en kijkt hoe de pik haar nadert. Haar geile blik verraadt mij dat ze geen enkele intentie heeft om nu te stoppen. Dan moet ik het maar doen. Het vieze spelletje heeft nu al veel te lang geduurd.
“Stoppen, schat, Nu! Ik wil dit niet meer. Het geld kan me gestolen worden.”
De twee cameramannen leggen hun gereedschap aan de kant en komen op mij af. Het kan me geen reet roesten. Het moet afgelopen zijn.
“Ik meen het schat. Ik wil d...”

Verder kom ik niet. Met geweld wordt een prop tegen mijn open mond gedrukt. Snel probeer ik mijn kaken tegen elkaar te krijgen, maar gedeeltelijk zit het ding al in mijn mond. Ik baal dat ik mijn armen niet kan gebruiken. Hard schud ik met mijn hoofd en met mijn tong probeer ik de prop weer uit mijn mond te duwen. De man duwt echter harder en de prop verdwijnt steeds verder naar binnen totdat hij er uiteindelijk helemaal in zit. De vent houdt zijn hand tegen mijn mond, zodat ik de prop er niet meer uit kan krijgen. De andere man heeft ondertussen een groot stuk ducttape van een rol gescheurd. Hij plakt het begin op mijn wang en plakt in één ruk door als de andere man zijn hand weghaalt. Ik had net niet genoeg tijd om de prop weer uit mijn mond te krijgen. Er volgen nog twee stukken tape.

“Zo, die is wel even rustig” zegt de man met de tape.
Ze pakken hun camera weer en gaan door alsof er niets gebeurd is. Ik kijk Cinthia aan. Ze moet de angst, frustratie en woede in mijn ogen kunnen zien. Blijkbaar niet. Ze kijkt weer naar de rossige knul en in het bijzonder naar de pik die nog steeds vlak voor haar spleetje hangt. Nu ik alleen nog maar gedempte klanken kan produceren trekt niemand zich meer wat van mij aan. Cinthia denkt echt alleen nog maar aan de tweeduizend euro. De knul spreidt haar benen nog iets, zet zijn pik tegen haar gladde kutje en drukt door. De mooie rode lippen van Cinthia vormen een perfecte ronde geluidloze ‘O’ als de rossige knul haar penetreert. In het zalige strakke kutje dat twee jaar lang alleen voor mij toegankelijk is geweest. Het kutje dat ik heb mogen ontmaagden en waar ik van had gedacht dat ik er de rest van haar leven het alleenrecht op zou hebben. Deze deceptie is mij te veel. Ik vecht nog even tegen het vocht in mijn ogen, maar ook dit gevecht verlies ik. Dikke tranen rollen over mijn wangen in het verdrietigste moment van mijn leven.

Cinthia merkt het niet. Ze gaat helemaal op in de pik die haar in missionarispositie neukt. Met gesloten ogen draait mijn vriendin met haar hoofd. Ook een teken dat ze enorm aan het genieten is. Gestaag pompt de knul zijn pik in en uit haar kutje. Zijn rode schaamhaar botst bij ieder stoot tegen haar klitje. Na zo’n drie minuten zie ik Cinthia wat rare bewegingen maken. Ik ken haar lichaam door en door. Ze nadert onmiskenbaar een orgasme. Roodhaar gaat onverstoorbaar verder. Hard en diep stoot hij telkens zijn pik in het lichaam van mijn vriendin. Cinthia stopt met kreunen. Ik weet nu dat ze zover is. Ze maakt nooit geluid tijdens een orgasme. Haar lichaam verstijft voor enkele seconden en dan beginnen haar armen en benen heftig te trillen. Haar buik maakt spastische bewegingen en het lijkt wel alsof haar mooie roze tepels zowaar nog een beetje harder worden. Dit alles tot groot genoegen van de drie mannen die langs de kant staan. Ze juichen alsof hun favoriete voetbalclub een doelpunt heeft gemaakt.

Het ultieme genot van Cinthia is het grootste dieptepunt van mijn leven. Nog nooit hebben haar en mijn gemoedstoestand zo ver uit elkaar gelegen. Het orgasme van mijn vriendin breekt mij totaal. Ik geef mij geestelijk over. Mijn hersenen zijn op slag totaal verdoofd. Ik kan het niet meer opbrengen om boze klanken te maken. Ik val helemaal stil. Wel stop ik met huilen. Als in een mist neem ik waar wat er verder op het bed gebeurd. De knul stopt even met bewegen. Dat moet, omdat hij door het heftige orgasme van Cinthia volledig de controle kwijt is. Als de spieren van mijn vriendin zich weer enigszins ontspannen, gaat hij weer verder waar hij gebleven was. Hij neukt Cinthia opnieuw hard en diep. Nog enkele naweeën van haar orgasme deren hem niet. Mijn meisje begint weer langzaam te kreunen. Ze ademt ook weer wat sneller, maar nog steeds onregelmatig. Een dikke vijf minuten later trekt roodhaar zich plotseling terug en trekt hij het condoom van zijn harde pik. Hij gaat, zij het enigszins wankel, staan op het bed. Zijn voeten plaatst hij naast haar lichaam. Cinthia trekt haar lichaam in een zittende houding, alsof ze weet wat er van haar verwacht wordt.

De knul trekt zich vlak voor haar gezicht stevig af. Mijn vriendin sluit haar ogen en opent haar mond. Haar tong steekt ze naar buiten door haar dieprode lippen. De rossige knul begint onsamenhangende klanken te produceren. Zijn eikel flitst snel op en neer door zijn voorhuid. Plots stopt hij met geluid maken en houdt hij zijn hand stil. Zijn kloppende eikel wijst onheilspellend naar het gezicht van Cinthia. Een tweetal seconden, die in slowmotion bij mij binnenkomen, schijnt er niets te gebeuren. Zijn “aaaaaah” brengt mij terug naar de werkelijkheid. Met kracht spuit een straal sperma richting mijn vriendin. Hij mist haar mond, maar raakt haar op de zijkant van haar neus, vlak onder haar linkeroog. Het schijnt Cinthia niet te deren. De tweede ferme straal is midden in de roos. Hij verdwijnt recht in de openstaande mond van mijn meisje. Nu trekt Cinthia in een reflex haar tong naar binnen en sluiten haar rood gestifte lippen op elkaar. Een derde flinke straal raakt vlak onder de mond haar kin. Even hapert de machine, maar dan komt er nog een wat minder straaltje, dat op haar stevige linkerborst terecht komt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Hete Zaterdag - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wil Je Nog... - 2Door: Annemiek
Gelezen: 9756x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Anaal, Jong
22-06
9.3
:: GiethoornDoor: Buitenman
Gelezen: 7750x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.2
:: Golden Tulip Gate - 7Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 6841x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Verwacht En Toch....Door: Coot
Gelezen: 6929x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Cam, Trio, Beffen
20-06
8.6
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 16024x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.6
:: Wil Je Nog... - 1Door: Annemiek
Gelezen: 23709x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10411x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 10523x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 6394x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 15547x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10913x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10173x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 10202x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 16554x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13816x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net