Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 100x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 26262x
Lengte: Gemiddeld
Begluur Mijn Vrouw - 1
Door Ggluur - Zoek naar meer...

Mijn vrouw is een brave verlegen moeder van 48, beetje mollig met een mooie D cup. In bed probeer ik haar altijd stout te laten zijn maar ze gaat daar alleen maar in mee als ze dronken is, dan doet ze veel. Ook sexy setjes dragen in bed kan dan. Ik fantaseer soms dat ik haar een andere man zie neuken en zou het geil vinden dat echt eens te zien gebeuren. Als we naar werkfeestjes gaan probeer ik haar zo sexy mogelijk voor de dag te doen komen. Kleedje, decolletť en als ik erg zeur sexy kousen met een leuk hakje.

Maar veel komt er niet van en nu heb ik het plan opgevat van haar alleen te laten gaan en haar van op afstand gade te slaan.

Met genoeg drank in haar zou het wel eens kunnen lukken.

Ik krijg haar zover dat ze een kleedje aandoe tot onder de knie maar waar haar borsten in een mooie decollete uit komen en ze draagt zelfs mooie stay up kousen onder haar kleedje. Haar baas komt haar halen omdat ik zogezegd niet mee kan. Een uur of 2 later als het donker wordt vertrek ik. Het feest je is in een park, buiten met gasbranders voor de mensen die koud hebben. Ik vind een goede plaats om mijn vrouw in de menigte te vinden en daar is ze dan.Bij een groepje mensen blijkbaar een drankspelletje aan het spelen, ze lijkt al goed gedronken te hebben. Het duurt een tijdje en de mensen gaan uit elkaar ,enkel zij en haar baas blijven lachen en drinken. Ik zie haar lachend haar kleedje voorzichtig aan 1 kant op heffen blijkbaar om de rand van haar kousen aan haar baas te tonen.

Hij lijkt het geil te vinden, hij gaat nog wat drankjes halen en ze wandelen het bos in. Ik moet me verplaatsen en voorzichtiger zijn en verlies ze even uit het oog. Ze staan weer stil, lachen en drinken hun glas leeg. Mijn vrouw zwijmelt al een beetje en hij steekt lachend zijn vinger in haar decollete en trekt die stout wat lager.

Ze wandelen weer verder en komen aan een huisje in het bos met een tafel en stoelen en een barbecue.

Mijn vrouw leunt tegen de tafel, ze lijkt niet zo goed meer op haar benen te kunnen staan. Haar baas gaat bijna tegen haar staan.Toch zeker met zijn heup tegen haar zij. Ze lacht stout en ik denk dat ze zijn stijve voelt tegen haar zij. Ik kruip nog iets dichter bij in de hoop het gesprek te horen. Het is vaag. Ik denk dat ze zegt is het van dit en ze tilt haar kleedje op of is het van dit en ze trekt zelf haar decollete omlaag.

Haar baas zegt van dit en ik zie hem de binnenkant van haar dijen strelen en van dit en hij grijpt zachtjes haar borst vast.

Mijn vrouw sluit haar ogen en haar handen gaan doelbewust naar zijn broek die ze heel snel openmaakt en ik zie haar hand zijn pik omsluiten. Hij kreunt.

Nu word ik toch ook geil en ik kijk met plezier naar wat er gaat gebeuren.

Mijn vrouw gaat gewoon op haar knieŽn en neemt zijn pik in haar lekkere mond en ze kan heel goed pijpen dat weet ik. Ze pijpt haar baas en die wordt er gek van, ik hoor hem stop smeken, laat me niet komen. Mijn vrouw plaagt hem en doet iets langer verder en laat hem dan gaan.

Ze gaat terug op de rand van de tafel zitten en hij heft gretig haar kleedje op, hij haakt zijn vingers achter haar slipje en trekt het over haar benen uit. Mijn vrouw zegt kom hier met die paal en hij kan er rechtstaand in terwijl zij op de tafel zit met haar benen open. Nu wordt ze door hem geneukt, hij neemt haar hard en zij zet haar nagels in zijn rug en kreunt luid. Ik ben zo geil dat ik mijn lul in het bos aftrek. Ik ga komen hoor ik haar baas zeggen en ze moedigt hem aan, ja kom in me, ik wil je voelen spuiten. Ik hoor hem kreunend klaarkomen in mijn vrouw en haar genieten.

Oh dat was zo geil hoor ik hem zeggen als hij zicht uit mijn vrouw trekt, mmmm ja zegt zij je hebt me wel plakkerig gemaakt en ze wrijft over haar plakkend nat kutje. Hij geeft haar slipje en ze doet het weer aan en ze wandelen terug. Ik spoed me om thuis te zijn voor hen.

Langer dan verwacht wordt ze toch thuis afgezet. Ze is zo dronken, ik lig in bed met het licht aan. Dag schat was het leuk? Heel leuk maar ik ben zo moe en ze valt met kleren aan op bed en slaapt. Ik kijk naar mijn geile vrouw en hef stout haar kleedje op en tot mijn verbazing heeft ze haar slipje niet meer aan. Dus heb ik daarna toch nog iets gemist? Spannend.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Begluur Mijn Vrouw - 2

Zoek naar meer verhalen van Ggluur...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Spannend Leven Van... - 17Door: Sandrawild
Gelezen: 1225x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Sex, Neuken
17-01
8.7
:: Een Lezer Uitnodigen. Door: Milfje
Gelezen: 6434x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Overspel, Pijpen, Vaginaal, Anaal, Ontmaagding
17-01
8.7
:: Jeugd Liefde - 2Door: Brecht462
Gelezen: 8955x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-01
8.7
:: Kapster En De Advocaat - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 10770x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kapper, Nekkraag, Anaal, Pijpen, Scheren, Slaan, Borsten,
14-01
7.2
:: Maria Een Christelijk... - 2Door: Stranger
Gelezen: 12714x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-01
9.1
:: Meer Dan Een Goede KennisDoor: Brecht462
Gelezen: 14977x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-01
8.5
:: SheilaDoor: Mike1970
Gelezen: 11949x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negerin, Overspel, Verboden Spel
09-01
8.3
:: Maria Een Christelijk... - 1Door: Stranger
Gelezen: 23182x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-01
8.8
:: Vriend Ging Vreemd - 4Door: Valerie
Gelezen: 9854x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-01
9.0
:: Van God Los - 3Door: Daniel
Gelezen: 7591x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.6
:: Sexdate Rijpe DameDoor: W
Gelezen: 8857x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags:
05-01
7.2
:: Vriend Gaat Vreemd - 3Door: Valerie
Gelezen: 12120x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Revange
05-01
9.2
:: Mijn Vrouw Heeft... - 10Door: Stranger
Gelezen: 5647x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
05-01
8.6
:: Mijn Vriend Gaat Vreemd - 2Door: Valerie
Gelezen: 18710x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-01
8.5
:: Jeugd Liefde - 1Door: Brecht462
Gelezen: 16799x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-01
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net