Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 122x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 16175x
Lengte: Gemiddeld
Keuze Van De Natuur
Door Fralino - Mijn Profiel Pagina

Mijn naam is Silke, 25 en sinds een maand verloofd met Gert. Zoals de meeste jonge koppels hebben wij een droom van huisje, tuintje en kindje. Het huis met een kleine tuin hebben we gevonden niet ver van Gert’s ouders. Het was een oude arbeiderswoning dat renovatie nodig had maar Gert is een manusje van alles en keek er naar uit om te beginnen. De laatste droom, het kindje, zou moeten wachten tot we volledig gesetteld waren en dit kon nog even duren.

Ik werk deeltijds en had soms tijd om de buurt te verkennen. Het was een rustige wijk met veel groen en best gezellig. Op een dag kwam ik een dame tegen die verderop bij ons in de straat woont. Ze was aan het zeulen met winkeltassen en ik vroeg of ik haar kon helpen met dragen. Haar naam was Jeanne en ze was blij dat iemand haar kwam helpen. Ze nodigde me daarna uit voor een kop thee en een koekje.

Jeanne woonde samen met haar echtgenoot Rob die slecht te been was. Hij was erg ziek en zij zorgt constant voor hem. Ik vond het best zielig voor hun beiden om in zo’n situatie te leven zeker omdat ze beiden nog maar midden de 50 waren. Rob kon wel nog zelfstandig rond het huis stappen maar hij had dagelijkse zorg nodig. Ik stelde Jeanne voor dat ik zou helpen waar mogelijk. Ze kreeg de tranen in haar ogen en bedankte me honderdmaal. Rob zelf was nogal een gesloten en nors persoon. Mogelijk was dit door zijn ziekte.

Gert vond dat ik te snel had beslist om Jeanne en Rob te helpen maar het zit nu eenmaal in mij om iemand te steunen waar dan ook. In ons huis zou ik tijdens de werken toch maar in Gert’s weg lopen en daar vond ie me wel gelijk in hebben. Er werd verder niet over gekibbeld.

In het begin hielp ik Jeanne met winkelen en kleine huishoudelijke taken maar ik was vooral een luisterend oor. Ze had niemand anders en met Rob bestond een gesprek enkel uit wat zinnen. Die zat heel de dag in zijn zetel tv te kijken of te slapen. Ik had er best medelijden mee. Het was moeilijk voor hun beiden.

Op een avond kreeg ik van Jeanne een berichtje om zo snel mogelijk langs te komen. Ze was gestruikeld en had haar enkel verzwikt. Met een lange jas over mijn nachtkleedje haastte ik me tot hun huis. Jeanne lag in bed en had duidelijk pijn. Ik zocht wat verband en ontstekingswerende zalf en boog me over haar bezeerde enkel. Op dat moment stond ik er niet bij stil dat dat Rob achter mij zat mee te kijken en dat ik niet veel om het lijf had. Een nachtkleedje en slippers. Ik zou er snel spijt van krijgen.

Nadat ik Jeanne had verzorgd ging ik naar de badkamer om mijn handen te wassen. Voorovergebogen werd mijn kleedje plots over mijn heupen opgetrokken. Het was zo plots en snel dat ik niet onmiddellijk door had wat er gebeurde. Ik keek achterom en zag Rob achter me staan, zijn blik op mijn billen. Ik wilde me rechtzetten maar hij hield me gebogen.

Ik raakte in paniek toen ik besefte in wat voor een situatie ik me bevond. Hij zei me om rustig te blijven en dat hij enkel wou kijken. Het klinkt raar maar doordat hij dat zei was het gevoel van gevaar wat minder. Het leek wel of ik werd gekeurd.

Ik vroeg hem zich te haasten met dat kijken zodat dit snel voorbij zou zijn. Toen ik nog eens achterom keek bleek dat hij zich aan het aftrekken was. Ik probeerde kalm te blijven en hield me voor dat hij op deze manier zijn energie wel snel zou kwijtspelen. “Kom dan, vooruit kom dan klaar!”, zei ik binnensmonds dan kan ik naar huis. Om het wat te bespoedigen begon ik zo onopvallend mogelijk mijn benen en kont te verplaatsen zodat ie een betere inkijk kreeg.

Hij gromde een paar keer wat me deed besluiten dat mijn plannetje werkte.

Ik merkte pas hoe dichtbij hij was toen ik mij even bewoog en zijn eikel mijn kutje raakte. Ik schrok en duwde mijn billen dicht. Waar was ik in verzeild geraakt? Ik durfde Jeanne niet roepen, dat mens zou een beroerte krijgen. Ik vroeg Rob om er mee op te houden, “Nog even”, antwoordde hij. Wat een eeuwigheid leek was nog maar een paar minuten bezig. Er ging van alles door mijn hoofd, Gert, was ik hem op deze manier aan het bedriegen? Hoe ga ik dit uitleggen? Zou ik het wel vertellen?

Door de verschillende gedachten verloor ik mijn concentratie, mijn billen ontspanden zich en mijn kutje kwam ongewild terug in zijn vizier. Vooraleer ik het goed en wel besefte gleed een dikke vochtige eikel tussen mijn billen tegen mijn poesje aan. “Voorzichtig Rob, niet doen, niet…” zei ik nog maar het was niet meer tegen te houden. Hij bewoog amper maar mijn kut zoog zijn paal naar binnen. Mijn hele lichaam kreeg op dat moment een schok. Hoe kon ik hier geen controle in hebben?

Terwijl ik me probeerde aan te passen aan de dikte van Rob’s penis begon hij me te neuken.

Terugtrekken was geen optie meer voor hem, hij had een jong wijfje beet. Tussen mijn benen zag ik zijn grote ballen hangen. Ze bewogen ritmisch tegen mijn billen aan terwijl zijn behaarde buik tegen mijn kont werd gedrukt. Hier raakte ik niet meer uit. Ik werd genomen, gedekt door een vreemde. Zijn handen zochten een weg naar mijn borsten en liet ze allebei uit mijn kleedje vallen. “Zo ben je een echte teef” hijgde hij me toe.

Waar ik voor vreesde begon op dat moment op te komen. Mijn lichaam begon zich volledig over te geven aan deze man. Of het nu Gert, Rob of nog iemand anders was, ik werd gebruikt waarvoor ik gecreëerd werd. De natuur deed haar werk.

Ik voelde hoe mijn grotje hem makkelijker binnen liet, hoe ik mee begon te bewegen met zijn stoten, ik ging zelf op de tippen van mijn voeten staan zodat ie moeiteloos kon doorpompen. Waarom voelde ik me niet schuldig? Was ik dan gewoon maar een teef zoals Rob zei?

Een orgasme kon ik niet meer tegenhouden. Verschillende schokken gingen door mijn lijf terwijl ik een gil moest inhouden. Ik hoorde hem ook zwaarder ademen, mijn poesje deed voorbeeldig werk om hem vast te houden. Onbeschermd en vruchtbaar, hoe kon mijn lichaam zo een kans ontlopen? Zijn paal zette uit, instinctief maakte ik een holle rug en drukte mijn billen tegen hem aan. Zonder aarzeling spoot hij al grommend een enorme lading zaad in mijn lichaam, een lading dat Jeanne al jaren werd ontzegd. Rob stootte nog een paar keer diep door om dan voldaan terug te trekken. Hij verdween daarna snel naar zijn kamer.

Jeanne had gelukkig niets gemerkt en met het zaad van haar man in mij wenste ik haar wel te rusten. Thuis lag Gert te slapen in de zetel. Hij zou eens moeten weten dat ik door een ander mannetje gedekt ben geweest.

Daar denk ik liever niet aan.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Spannend Leven Van... - 17Door: Sandrawild
Gelezen: 1437x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Sex, Neuken
17-01
8.7
:: Een Lezer Uitnodigen. Door: Milfje
Gelezen: 6747x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Overspel, Pijpen, Vaginaal, Anaal, Ontmaagding
17-01
8.7
:: Jeugd Liefde - 2Door: Brecht462
Gelezen: 9004x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-01
8.7
:: Kapster En De Advocaat - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 10868x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kapper, Nekkraag, Anaal, Pijpen, Scheren, Slaan, Borsten,
14-01
7.2
:: Maria Een Christelijk... - 2Door: Stranger
Gelezen: 12777x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-01
9.1
:: Meer Dan Een Goede KennisDoor: Brecht462
Gelezen: 15012x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-01
8.5
:: SheilaDoor: Mike1970
Gelezen: 11974x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negerin, Overspel, Verboden Spel
09-01
8.3
:: Maria Een Christelijk... - 1Door: Stranger
Gelezen: 23262x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-01
8.8
:: Vriend Ging Vreemd - 4Door: Valerie
Gelezen: 9876x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-01
9.0
:: Van God Los - 3Door: Daniel
Gelezen: 7597x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.6
:: Sexdate Rijpe DameDoor: W
Gelezen: 8867x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags:
05-01
7.2
:: Vriend Gaat Vreemd - 3Door: Valerie
Gelezen: 12146x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Revange
05-01
9.2
:: Mijn Vrouw Heeft... - 10Door: Stranger
Gelezen: 5663x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
05-01
8.6
:: Mijn Vriend Gaat Vreemd - 2Door: Valerie
Gelezen: 18735x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-01
8.5
:: Jeugd Liefde - 1Door: Brecht462
Gelezen: 16826x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-01
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net