Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 17661x
Lengte: Gemiddeld
Citroenen In De Sauna - 2
Door Fralino - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Citroenen In De Sauna - 1

Hier lag ik nu in een jacuzzi met een vreemde man in mij. Mijn lichaam verzette zich niet meer en onderging zijn bijna kalme ritmische stoten. En alhoewel ik had toegegeven deed het wel wat pijn. Zijn dikte was ik niet gewoon en het duurde even voor mijn kutje zich had aangepast. Hoe was het zo ver kunnen komen? Nooit had ik mijn man bedrogen en nu werd ik op nog geen meter afstand van mijn dochter geneukt.

"Je bent mijn eerste rosse en dan nog een met een strak kutje" zei ie plots.

"Niet zo luid" antwoordde ik geschrokken, "Mijn dochter kan het horen".

"Jouw dochter is oud genoeg voor zo'n praat. Ik heb ze daarstraks in de sauna bekeken, een jonge merrie en het zal niet lang duren vooraleer ze met een hengst zal thuiskomen."

Het warme water, zijn adem in mijn nek, zijn taalgebruik...wat was ik opgewonden geraakt. Hij voelde het en speelde er verder op in. "Laat ons die jonge merrie nog eens bekijken" vroeg hij aan zijn vrouw. Die gooide daarop onopvallend het handdoekje dat achter haar op de grond lag wat verder van de Jacuzzi weg. "Schatje, kan je even mijn handdoek nemen? vroeg ze aan Saar. "Ik kan er niet aan". Saartje zet zich recht, draait om en reikt naef naar de handdoek. Haar wit kontje nu in vol zicht van ons drien. "Straks val je nog" zegt de vrouw die Saartje bij de taille vastneemt, "Ik hou je wel tegen".

'Hij zegt niets maar ik voel het aan zijn bewegingen dat het hem opwindt. Ik zie wat hij ziet, stevige billen, haar gaatjes naar ons gericht, korte rosse haartjes en een melkwitte huid. Ik kan niets zeggen, opgewonden en geil kijk ik mee. Ik voel zijn penis uitzetten, hij kan elk moment komen, instinctief open ik mijn benen zo wijd mogelijk. Hij grijpt mijn borsten stevig vast, stoot diep en al schokkend pompt hij zijn zaad in mij. Een rilling gaat door mijn lijf en bijna samen met hem kom ik klaar. Ik hou mijn hand voor de mond en probeer een gil in te houden. Onverwacht heerlijk was dat.'

Hij bleef nog even in mij zitten en trok dan zijn half stijve penis uit mijn kutje. Ik ging naast hem zitten half verdoofd door wat er net gebeurd is. Ik vroeg dan aan Saartje of we wat op onze ligstoelen gingen rusten. Terwijl ik rechtstond kreeg ik nog een tikje op mijn billen van hem en een knipoog. Ik haastte me naar mijn stoel waar ik snel en onopvallend een handdoekje tussen mijn benen legde voor het overtollige zaad dat nog uit mijn poesje liep. Gelukkig was Saar zich van niets bewust. En wat voelde ik me schuldig tegenover mijn echtgenoot. Zou ik het hem vertellen of niet was het enige dat door mijn mijn hoofd ging.

Ze zaten te staren, nog altijd. Ik wist niet waar kijken en stelde Saartje voor om ons terug te trekken in de stoomcabine. Daar dacht ik rustig te zitten maar we hadden ons nog maar pas neergezet als de citroenen binnenstapten. Het was niet echt een grote cabine maar wel voor 4 personen dus hadden we pech. Zij ging naast Saar zitten netjes met de benen gekruist en hij wijdbeens met alles open en bloot naast mij. Zijn lul leek nog half stijf en ik kon het niet vatten dat ik zijn zaad droeg. Hij zat tegenover Saar en bekeek haar zonder gne van kop tot teen. Saartje zelf had het ook gemerkt en ze werd rood en het was niet van de warmte.

Hij kreeg ondertussen een erectie van het zicht dat ie kreeg.

"Je hoeft niet verlegen te zijn" zei zijn vrouw naar Saartje toe, "Het is de natuur en mannen kunnen dit niet verstoppen". Saar bekeek me en ik knikte wat aarzelend als reactie op het antwoord van de vrouw. Hij nam vervolgens zijn lid vast en begon zichzelf rustig af te trekken. Saartje wist niet goed waar kijken. Ik durfde niet veel zeggen bang dat ze zouden vertellen wat er eerder was gebeurd. Het was een opluchting toen Saar zelf voorstelde om weer te gaan zwemmen. We haastten ons het zwembad in gevolgd door het roofdier en zijn wijfje.

Ik was op mijn hoede want hij was duidelijk achter mijn dochter aan. Ik bleef zo goed mogelijk in haar buurt in geval van maar op een bepaald moment moest ik dringend naar het toilet. Ik haastte me om snel terug te zijn en het was niet te geloven, ze hadden van mijn afwezigheid geprofiteerd om in Saar haar buurt te komen. De vrouw stond tegen de muur en hield Saar tegen haar lichaam aangeleund.

Hij stond naast hun naar Saartje's lichaam te kijken wat gedeeltelijk boven het water kwam drijven. "Kijk mama, mevrouw leert me drijven" zei ze naef. Ik ging naast de vrouw staan en zei dat ik wel wou overnemen. "Ach geen probleem, ze vindt het wel leuk" antwoordde ze terug. Ik begreep wel waarom hij zo aan het kijken was. Saar haar jonge lichaam was praktisch volledig ontwikkeld en uitnodigend voor elke man.

Omdat er al wat meer volk was durfden ze in het water verder niets beginnen. Dat was een tijdelijke opluchting want ze volgden ons naar de douches waar er geen kat te zien was. In een aparte inloopdouche kwamen ze ook bij ons staan en Saar praatte wat met de vrouw. Ze voelde zich blijkbaar op haar gemak. Terwijl die vent naar ons stond te gapen stelde de vrouw voor om Saartje's haar te wassen.

"Wat een mooi rood haar heb je en zo stevig" gaf ze als compliment. Saartje giechelde wat verlegen. "Je moet eens voelen hoe stevig" zei ze tegen haar man. Hij ging achter Saar staan en legde een hand op haar schouder en nam met de andere hand stevig het natte haar vast.

Hij trok dan haar hoofd naar achter waardoor ze met een holle rug kwam te staan met haar kontje naar hem gericht. Het was geen verrassing dat hij ondertussen alweer hard stond.

"Je bent een mooie merrie." zei hij en Saartje moest lachen. Ik wist dat hij het niet zou kunnen houden dus ik greep snel zijn lul vast om het tegen te houden. "Ik help je wel" zei ik tegen hem. Ik begon hem stevig af te rukken hopende dat hij snel zou klaarkomen.

Zijn vrouw was ondertussen de rug van Saar aan het wassen en hield haar in positie zodat hij een goed zicht had. Hij werd geiler en duwde zich vooruit om bij haar kutje te geraken. Genoeg! zei ik nogal streng, ze is te jong. Je hebt mij al gedekt en mogelijk zal ik hierdoor een merrie of hengst van jou mogen werpen.

Hij schrok van mijn kordate reactie en zag van zijn plan met Saar af, alleen maar als ie me nogmaals kon bestijgen. Meegaand volgde ik hem naar een apart hoekje waar hij me voorovergebogen tegen een muur begon te fokken. Mijn lichaam kende dit mannetje en hielp gretig mee. Het duurde maar enkele minuten en ik kreeg zijn genen in me gespoten. Nog even bleef hij in mij, hij wou zeker zijn dat hij nageslacht kon krijgen. Daarna trok hij zich met zijn vrouw terug en hebben we ze nooit teruggezien.

Zijn plan slaagde want ik bleek vol te zitten en baarde een flinke hengst. Mijn man was euforisch omdat hij in de veronderstelling was dat hij de vader was. Ik wist beter.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Spannend Leven Van... - 17Door: Sandrawild
Gelezen: 1432x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Sex, Neuken
17-01
8.7
:: Een Lezer Uitnodigen. Door: Milfje
Gelezen: 6739x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Overspel, Pijpen, Vaginaal, Anaal, Ontmaagding
17-01
8.7
:: Jeugd Liefde - 2Door: Brecht462
Gelezen: 9003x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-01
8.7
:: Kapster En De Advocaat - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 10864x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kapper, Nekkraag, Anaal, Pijpen, Scheren, Slaan, Borsten,
14-01
7.2
:: Maria Een Christelijk... - 2Door: Stranger
Gelezen: 12776x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-01
9.1
:: Meer Dan Een Goede KennisDoor: Brecht462
Gelezen: 15011x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-01
8.5
:: SheilaDoor: Mike1970
Gelezen: 11973x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negerin, Overspel, Verboden Spel
09-01
8.3
:: Maria Een Christelijk... - 1Door: Stranger
Gelezen: 23260x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-01
8.8
:: Vriend Ging Vreemd - 4Door: Valerie
Gelezen: 9876x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-01
9.0
:: Van God Los - 3Door: Daniel
Gelezen: 7597x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.6
:: Sexdate Rijpe DameDoor: W
Gelezen: 8867x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags:
05-01
7.2
:: Vriend Gaat Vreemd - 3Door: Valerie
Gelezen: 12145x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Revange
05-01
9.2
:: Mijn Vrouw Heeft... - 10Door: Stranger
Gelezen: 5662x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
05-01
8.6
:: Mijn Vriend Gaat Vreemd - 2Door: Valerie
Gelezen: 18735x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-01
8.5
:: Jeugd Liefde - 1Door: Brecht462
Gelezen: 16825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-01
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net